HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2691 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 22. 10:45

ezzel egyet értek. amit nem tudsz alapból állítani a játkban az csalás szerintem. így az is, ha az ugrás+hasalás egy gombon van.
Nagy versenyeken mindenki kap egy alap játékkal ellétot gépet és úgy kell teljesíteni. nem véletlen. Egyenlő feltételek...

#2692 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 17:05

Faxa tehát igaz, azért nézem a múltkor, hogy a srác milyen gyorsan vált fegyvert. Vagy hogy gyorsan gugolt le-fel. Áááááh.... ez naon idegesítő főleg rifle-ben, mert egy lövésen múlik minden. :(
Fákjúál!!

#2693 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 14:04

exodus!
Köszi szépen a privát mailt a PB-vel kapcsolatban  :respect:  ...hasznosnak tünik, de nemtom mikor lesz rá időm....
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2694 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 22:22

Találtam egy érdekes képet két Vadászpárducról. (Tényleg ilyen járművek miért nincsenek a CoD2ben? :think: )

A kép címe: Mielőtt a szovjetek oldalról támadtak volna. :omg:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1179955477.jpg

Szerkesztette: Warton 2007. 05. 23. 22:24 -kor

#2695 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 12:16

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 23., szerda - 23:22

Találtam egy érdekes képet két Vadászpárducról. (Tényleg ilyen járművek miért nincsenek a CoD2ben? :think: )

A kép címe: Mielőtt a szovjetek oldalról támadtak volna. :omg:

Jó kép...és érdekes is.
Akkor kezdem a szokásos okoskodást...  :Đ
A képből kiderül, hogy a jobb oldali jármű orral előre állt meg, a bal oldali pedig később tolatott mögé.
Ez a lánctalpak kerekek felett futó részének megfeszüléséből látszik. Igaz a bal oldalinál a felül feszesen futó lánc akár lehetne annak a jele is, hogy éppen hirtelen elindul előre a jármű, de a motorházon ácsorgó katonák laza testartása nem erről árulkodik. Inkább az a valószínűbb, hogy tolatás befejezésénél az első csillagkereket befékezte a járművezető, a roppant tömeg tehetetlensége miatt viszont még egy picit gurult hátra a páncélos, amíg a lánc meg nem feszült.
Ami még érdekes, az a járművek tetején látható ponyva. A képen ugyanis hasonló tónusúnak tünik, mint a harcjármű festése.
Mire is használták ezt? Időjárás hatásai ellen?... aligha....akkor meg álcázó ponyva lehet. De akkor mért ugyanolyan a tónusa? Milyen színű lehetett? Ez sajnos fekete-fehér képből nem derül ki.
Volt szerencsém a vadászpárduc egy múzeumi példányát közelről megszemlélni (a belsejét is)...hát elég brutálul néz ki....

Szerkesztette: Sendrov 2007. 05. 24. 12:20 -kor

Kép

#2696 Felhasználó inaktív   exodus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:25

Ez igen    :D  :respect:

#2697 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:32

Sziasztok...örömmle tapasztalom, hogy egyre jobban kezd visszatérni az élet Alexandriáára...nap közben is van már olyan hogy tele a szerver... :eek:  :eek:  és ez jó...gondolom...

:offtopic: bár mostanában inkább az esti futást fogom választani, de attól még majd jövök...délutáán...meg ilyenek.... ON TOPIC

és a másik jó dolog, hogy nem is látok szointe káromkodó embereket...

És még annyi kérdésem lenne hogy a Rostov map is felkerült a szerverre Sendrov???mert a múltkor azon is voltunk...
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2698 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:39

Az nem a Harbor map?

Amúgy tényleg szokott élet lenni, de tegnap pl. a SF őshonosok a OSS szerveren gyűrték egymást. SF meg pangott. Ott Head$hot összeakadt MUSIC nevű egyénnel, folyt a flame rendesen (kicsit képzavar, de mind1)xD

Szerkesztette: ALIEN - no sound 2007. 05. 24. 14:40 -kor

#2699 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 17:33

Üdv Cod fanok!

Haverok hívtak multizni, amit hamachi-n keresztül nyomnak neten. A gondom az, hogy ha én csinálok szervert, látnak és belépnek, megy a játék ám ha vki más, akkor nem látom a szervert. Tűzfal kikapcsolása sem segített, xp sp2 van fenn, cod2 1.3-as mindenkinél magyarosítás nélkül.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#2700 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 19:01

ASE-vel hány magyar szerót tudtok behozni? Nálam cask 522-t:(
Fákjúál!!

#2701 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 19:04

az attól függ h csak TDM vagy csak SD v mittomén...de összesen nálam most 706 szerver van...de amúgy sztem tök mind1 mert ha rákersel IP alapján akkor is kiadja ha nincs a listán..amennyire tudomm ;)  ;)

Bocs mostmár 727 ;)  ;)

Szerkesztette: Dr. Freeman 2007. 05. 24. 19:04 -kor

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2702 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 11:47

Idézet: BBalázs - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 18:33

Üdv Cod fanok!

Haverok hívtak multizni, amit hamachi-n keresztül nyomnak neten. A gondom az, hogy ha én csinálok szervert, látnak és belépnek, megy a játék ám ha vki más, akkor nem látom a szervert. Tűzfal kikapcsolása sem segített, xp sp2 van fenn, cod2 1.3-as mindenkinél magyarosítás nélkül.

vmi ötlet esetleg?
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

#2703 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 12:48

Idézet: BBalázs - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 12:47

vmi ötlet esetleg?

Bocs, hogy nem írtam az első hozzászólásodra, de ez csak azért van így, mert soha sem próbáltam a hamachi-t. Viszont korábban itt a fórumon nyomták páran vele. Ezen a linken tudsz visszaolvasni: https://forum.hwsw.h...ic=84722&st=810
Kép

#2704 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 14:37

Sziasztok...én ma néztem fel Chungee-ék szerveerére, az OSS-re és mit ne mondjak, nem is olyan rossz ez az SD, bár az első két pályát 4-10-es fragakkel vittem... :Đ  :Đ Szóval gyakorolni kell csak és meni fog...

A msáik ehhez kapcsolódó "problémám" az az hogy túl kempelős az SD szvsz...Pl: én már meghaltam és néztem a csapattárs játékát... oot nyomorog a platón, aztán meghallja a bombalerakás neszét, feláll és lepuffentje Headshot kollégát... :omg:  :omg:  Nah mondom ügyi vagy...mind1...de ez egy kicsit fura még :Đ  :Đ nah bye all...

#2705 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 17:05

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 14:37

Sziasztok...én ma néztem fel Chungee-ék szerveerére, az OSS-re és mit ne mondjak, nem is olyan rossz ez az SD, bár az első két pályát 4-10-es fragakkel vittem... :Đ  :Đ Szóval gyakorolni kell csak és meni fog...

A msáik ehhez kapcsolódó "problémám" az az hogy túl kempelős az SD szvsz...Pl: én már meghaltam és néztem a csapattárs játékát... oot nyomorog a platón, aztán meghallja a bombalerakás neszét, feláll és lepuffentje Headshot kollégát... :omg:  :omg:  Nah mondom ügyi vagy...mind1...de ez egy kicsit fura még :Đ  :Đ nah bye all...

Annyit hozzáfűznék, hogy publik S&D-n ez a taktika. De war-on orrból szájból taktikázunk és fedezzük 1mást, persze kommunikációval(TS-t használunk). War-on ha kempelsz akkor biztos, hogy nem éled túl.
Fákjúál!!

#2706 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 19:05

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 17:05

Annyit hozzáfűznék, hogy publik S&D-n ez a taktika. De war-on orrból szájból taktikázunk és fedezzük 1mást, persze kommunikációval(TS-t használunk). War-on ha kempelsz akkor biztos, hogy nem éled túl.

Hát igen...most csak 3-an voltunk :D  :D  De így is épp eleget kempeltek...meg a fő baj h mikor az ellen leteszi a bombát, nem azon vagy h nyugisan felkutasd hogy honnan kempel( :D ) hanem azon hogy hatástalanítsd... :D De ehhez még hozzá kell szokni és jó lesz...Meg ide kicsit több türelem kell...nah azért jó volt...bye all....

#2707 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 25. 20:00

nincs valami patch ehhez az izéhez? csomószor kellett újrakezdenem egy pályát mert valamin megakadt a script single player módban és nem ment tovább a következő taskra. pl legutóbb, pajtában a rádió, ki kéne szedni hogy ne működjön. nem közelről csinálom hanem már előzőleg az ablakból kilövöm, erre úgyveszi mintha nem csináltam volna meg. persze a játék (ami amúgy is teljesen random ment pálya közben, van hogy egyszer csak, van hogy egyhelyben állok és vagy háromszor), és kezdhetem elölről megint. azé ez csak egy kicsit gáz csak. pedig amúgy jólenne a játék.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2708 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 26. 04:28

Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 13:48

Bocs, hogy nem írtam az első hozzászólásodra, de ez csak azért van így, mert soha sem próbáltam a hamachi-t. Viszont korábban itt a fórumon nyomták páran vele. Ezen a linken tudsz visszaolvasni: https://forum.hwsw.h...ic=84722&st=810

Köszi, átolvastam, minden jó hamachi-ban, nem villog a lámpa stb., de nem megy.

#2709 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 27. 10:45

Boldog szülinapot, Warton! :birthday2:
Faster! Harder! Cadaver!

#2710 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 27. 14:14

Ezek szerint születésnapja van Wartonnak...
Hát akkor részemről is Isten éltessen! :birthday:  :kocc:
Kép

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »