Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 06. 08. 08:08
Sziasztok...A macival kapcsolatban: Sztem ott van ahol a sniper, ha jól emléxem....
Lenne egy kérdésem: Felraktam a CoD 1-et, 1.5-ös patchot hozzá, megy minden faxán, de kb. húsz perc játék után kilép a játék hibaüzi miatt, hogy a program hibát észlelt , ezért leáll... Vki nme tudja mi lehet a problem??? azért ide írom mert tudom hogy vannak itt nagy CoD 1-es emberek is... Előre is kösszi...
Lenne egy kérdésem: Felraktam a CoD 1-et, 1.5-ös patchot hozzá, megy minden faxán, de kb. húsz perc játék után kilép a játék hibaüzi miatt, hogy a program hibát észlelt , ezért leáll... Vki nme tudja mi lehet a problem??? azért ide írom mert tudom hogy vannak itt nagy CoD 1-es emberek is... Előre is kösszi...
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2007. 06. 08. 12:02
Na nekem is ezt csinálja, de COD2-nél!!4

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 06. 08. 12:09
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jún. 8., péntek - 12:02
Na nekem is ezt csinálja, de COD2-nél!!4 
Hát igen, elég idegesítőő... :confused: MEg a másik, hogy mikor belépek, mindíg tök sötét a kép, és ha rákattintok a Brightness csúszkára, azonnal olyan világos lesz mindt mikor kilépte,... :confused: :confused: nah mind1...lényeg h megy egy darabig...
Elküldve: 2007. 06. 11. 06:46
Nos.. 5-10 perc után cod2.exe hibát észlellel, vagy csak egy síma "egész gép önreset"-tel kifagyott a cod-om.
Előszőr videókarira gyanakodtam. Lecseréltem a gyári kis ventilátorát...komolyabb hűtést kapott, még a memóriáira is került hűtőborda (gyárilag nem volt). Grafikus teszt...semmi hiba...cod2...megint elszál az egész
Na akkor videodriver leszed, újrarak legfrissebb...grafikus teszt...most e közben is elszállt....
Windos-alatt futó komplett gépteszt....semmi hiba
...cod2, BF2, NSF, alatt 5-10-perc után mindnél elszáll a gép.
Ekkor jött egy ötlet
előkapartam a fiók mélyéről a régi linuxos mem 86 memóriatesztelő bootfloppymat.
Kisflopiról indítás...memóriteszt lefut...hiba...újralefuttatom...hiba...
Hibás memóriát gépből kikaptam, azóta tökéletesen működik minden!!!
Tanulság: Ha játékok közben minden előjel (grafikus hiba vagy akadás) nélkül kifagy a gép, akkor mem86-tal memóriáttesztelni!!!
Szóval reszkesen mindenki! Az öreg Lee-Enfield újra van töltve! :Đ
...viszont most csak 512Mb-tal tolom...
Előszőr videókarira gyanakodtam. Lecseréltem a gyári kis ventilátorát...komolyabb hűtést kapott, még a memóriáira is került hűtőborda (gyárilag nem volt). Grafikus teszt...semmi hiba...cod2...megint elszál az egész
Na akkor videodriver leszed, újrarak legfrissebb...grafikus teszt...most e közben is elszállt....
Windos-alatt futó komplett gépteszt....semmi hiba
Ekkor jött egy ötlet
Kisflopiról indítás...memóriteszt lefut...hiba...újralefuttatom...hiba...
Hibás memóriát gépből kikaptam, azóta tökéletesen működik minden!!!
Tanulság: Ha játékok közben minden előjel (grafikus hiba vagy akadás) nélkül kifagy a gép, akkor mem86-tal memóriáttesztelni!!!
Szóval reszkesen mindenki! Az öreg Lee-Enfield újra van töltve! :Đ
...viszont most csak 512Mb-tal tolom...

Elküldve: 2007. 06. 11. 07:30
Sziasztok...Újabb kérdéssel fordulok hozzátok: Vagy 3 napja CoD 1-ből kilépek és a monitorom túlságosan világos árnyalatot vett fel...a sötétkéket ciánkéknek ábrázolja, meg ehhez hasonlóak...Vajon mi lehet a problem?? leírtam már a Videokártya részlegbe, de hátha valaki itt jobban tudja, esetleg neki is volt már ilyen... Azért érdekel, mert nem akarok Win reinstallt, mert egy hónapja lett újrarakva...de ha nem oldódik meg úgyis kell, mielőtt kimegyek Mo-ról...Előre is kössz...
Elküldve: 2007. 06. 11. 09:33
Anno COD1-ben nekem is csinálta. Akkor Radeon 8500-asom volt.
Kicsit sötét volt a játék, ezért a játékban világosítottam rajta, de amikor kiléptem az egész windows képernyőm világosabb lett.
Mehnéztem a videókari driverprogiját (catalyst) és láttam, hogy azt is átálította a COD1.
Ilyenkor a catalyst-ban ráklikkeltem a gyári beállítások betöltésére és már meg is javult.
Később egy videokari driver frissítés megoldotta a problémát ...legalábbis úgy emléxem..
Kicsit sötét volt a játék, ezért a játékban világosítottam rajta, de amikor kiléptem az egész windows képernyőm világosabb lett.
Mehnéztem a videókari driverprogiját (catalyst) és láttam, hogy azt is átálította a COD1.
Ilyenkor a catalyst-ban ráklikkeltem a gyári beállítások betöltésére és már meg is javult.
Később egy videokari driver frissítés megoldotta a problémát ...legalábbis úgy emléxem..

Elküldve: 2007. 06. 11. 09:50
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 9:33
Anno COD1-ben nekem is csinálta. Akkor Radeon 8500-asom volt.
Dunkel: Egymillió Köszönet!!!!!!!
Elküldve: 2007. 06. 15. 07:33
Tudna valaki segíteni?A codom hülyéskedik,mégpedig úgy,h kb 10percnyi játék után elkezd akadni a kép és a hang...de csak 1-2 másodpercre aztán fut rendesen újjab 1-2 másodpercet majd megint akad egy rövidet és ha hagyom h 3.jára is akadjon akkor az egész gép lefagy....ez mért lehet?már 5x újra raktam,de mindíg ugyan az...mert amikor meg kaptam az új gépem ment pár hétig tök frankón aztán elkezdte ezt csinálni....plz segítsen aki tud....
Death is Only The Beginning...
Elküldve: 2007. 06. 15. 12:32
Nem a cod-al van a baj. Az ilyet nem szokott csinálni.
Nézd meg, hogy nem-e túlhevül valami. Proci, videókari hűtése rendben van-e?
Illetve teszteld le, hogy más nagy erőforrásokat használó játékoknál szintén előfordul-e ez a probléma.
Vagy teszteld le a memóriát a gépeden... Erről pár hozzászólással korábban már írtam
Bár amikor nekem volt memóriaproblémám nekem akadás nélkül szállt el a cod hirtelen, úgy, hogy még a gépem is újraindult.
Nézd meg, hogy nem-e túlhevül valami. Proci, videókari hűtése rendben van-e?
Illetve teszteld le, hogy más nagy erőforrásokat használó játékoknál szintén előfordul-e ez a probléma.
Vagy teszteld le a memóriát a gépeden... Erről pár hozzászólással korábban már írtam
Bár amikor nekem volt memóriaproblémám nekem akadás nélkül szállt el a cod hirtelen, úgy, hogy még a gépem is újraindult.

Elküldve: 2007. 06. 15. 13:49
Sajna csak ennél a játéknál csinálja:S.A video kártyám is szarakszik mostanában eléggé pedig egy ilyen kártyának 2 hónap után nem lenne szabad.De az összes többi eléggé erőművet igénylő játék fut rendesen....Egyszerűen nem tom mit csin áljak....azért köszi!!!!
Death is Only The Beginning...
Elküldve: 2007. 06. 17. 18:28
Sziasztok... Ezennel szeretnék NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánni Sendrov barátunknak. Csak így tovább... Füled érjen bokáig, s miegyebek
Elküldve: 2007. 06. 18. 07:34
Köszönöm szépen!

Elküldve: 2007. 06. 18. 08:31
Ezt egy henteléssel meg kell ünnepelni, ha már koccintani nem tudunk;)
Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
Elküldve: 2007. 06. 18. 12:14
Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 9:31
Ezt egy henteléssel meg kell ünnepelni, ha már koccintani nem tudunk;)
Boldog szülinapot!
Boldog szülinapot!
Ma este hentelhetünk...max este 10-ig ráérek.
1x akár a koccintást is meg lehetne oldani...
Tegnap voltam Villányban. Hoztam némi kóstolót...alig várom, hogy hazaérjek.

Elküldve: 2007. 06. 19. 19:12
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 12:14
Ma este hentelhetünk...max este 10-ig ráérek.
Villány? Hű a környéken lakom
Fákjúál!!

Súgó
A téma zárva.