Idézet: Warton - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 16:17
Nem akarok bunkó lenni, de mondcsak Sendrov nem akarsz egyszer egy olyan mappot csinálni, amin mondjuk ne adj isten, hovatovább, esetleg
játszani is lehet?
Pl Doom2. első pályája CoD2-sítve.

....mapot, amin játszani is lehet?...hmmm...ez még soha sem jutott eszembe
Nemtom mi a bajod...a vitorláshajós mapon is jót játszottál, árbócról fedélzeti nyílásba ugrósdit. Jó játék, csak nehéz beletalálni olyan magasról...aki nem hiszi próbálja ki.
De most komolyan:
Nehéz jól játszható mapot csinálni. Soha nem lehet tudni, hogy mitől lesz egy map jó, vagy népszerű.
Pl. a mai napig a Kárpátalja a legnébszerűbb SF map, pedig az volt a legelső pálya amit csináltam.
A Donkanyar map rettentő hosszú ideig készült. Időközben pedig annyit változott a koncepció, hogy belefulladt a projekt. Néhány élethű, az eredeti alapján készült modell (kéttornyú templom, Turán harckocsi), és néhány szintén jól sikerült fantazi modell (lerobbantott híd, bunker, raktárház, uszály) csak ami említést érdemel róla.
Nagyon élethűre sikeredett modell volt még az a kis kastély, amelyet Dekanov egy soha el nem készült pályályához készítettem. Szinte megszólalásig hasonlít az eredetire. Mellesleg egy betonkerítésen átmászva körbefotóztam az eredetit és az alapján csináltam a modellt

Be is linkelem:
A vitorlás az csak tanulmány map volt.
A Szent Istvánnál meg eleve nem a játszhatóság volt az elsődleges szempont, hanem az, hogy kiéljem hadihajó mániámat egy részletes, élethű, méretarányos modell készítésében.
Hasonló ez, amikor te papír kűbelvágen modellt csináltál, csak ezen lehet virtuálisan rohangálni, mászkálni.
Az hogy játszani is lehet rajta, csak a néhány szétszórt spawn pontnak köszönhető.
A Doom2. első pályáját meg nem ismerem.... de biztosan meg lehetne csinálni.
Ui.: Szent Istvánon a Macit megtaláltad? Mert persze azon is ott van