HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2901 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 23. 11:36

Idézet: exodus - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 8:19

Sikerült megfertőznöm a kisebbik fiamat is a cod2-vel  :reklamacio:  .  most már számolnotok kell vele is  :D
kicsit még bizonytalan de gyorsan tanul, majd családi vállalkozásban puffogtatjuk az ellent :smoker:

Tudok már róla, Destiny néven nyomul a srác. Ugyanolyan sunyi lopakodós, mint az apja :Đ
Egyszer már belefutott a "keménymagba" kárpátalján és ott is lopakodott mindig, de Alien meg Headshot ellen ez nem jött be. A kárpátalja túl pörgős a lopakodáshoz, pláne ha 5-6 fő játszik rajta.

De az tény, hogy ügyes a fiu...már egy csomószor leszedett....igaz engem nem nehéz leszedni  :)
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2902 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 11:45

Na jól van mazsolák, ma youtubeozás közben találtam egy olyasmit, amitől leesett az állam és elgurult. :OOO

Gránát trükkök

#2903 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 12:03

Meg ha ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokat látok az SF szerverén akkor nagyon pipa leszek.

http://www.youtube.c...de=user&search=

:D

Amúgy az elsőt nem lehet megcsinálni, mert az a hibát kijavították az 1.3-ban.

#2904 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 12:05

Idézet: Warton - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 11:45

Na jól van mazsolák, ma youtubeozás közben találtam egy olyasmit, amitől leesett az állam és elgurult. :OOO

Gránát trükkök

Hát én nem tudom, elég furának tűnik... főleg az hogy valamit irosgat a konsolba mielőtt elhajítaná a gránátot, nameg vmt kiír a bal oldalt h akármi ON... Sztem vmi trükk lehet..... :rolleyes:

Most látva a második videót sztem az is lehetetlen max vmi belepiszkálással a modba...

Szerkesztette: Dr. Freeman 2007. 08. 23. 12:08 -kor

Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2905 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 12:58

Mért 1 - 33 az fps-e a srácnak?
Fákjúál!!

#2906 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 13:51

Nem frapssal vette fel, hanem a belső paranccsal /cl_avidemo 30, és ilyenkor lecsökken az fps szám 1-re, nyugodtan kipróbálhatjátok. Mondjuk bénán csinálta, mert ilyenkor ki szokás kapcsolni a drawfps-t.
Ez a sok console-ozás és a noclip, hogy tudja követni a gránátot.

Noobok, még ezt sem tudjátok! :omg:  :Đ

Szerkesztette: Warton 2007. 08. 23. 13:54 -kor

#2907 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 13:52

Nem rossz, nem rossz...
Kép

#2908 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 13:59

A nade jumpot próbálta már valaki. Egyszer amikor nagyon unatkoztam, de nem nagyon sikerült. Lehet-e ezt egyáltalán alapból nyomni, vagy kell hozzá valami mod? :think:

#2909 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 15:17

OSS-en a "helyiek" mutattak pár gránátos jumpot a toujane mapon, hogy miként lehet felmenni magas helyekre. Én béna vok hozzá:(

#2910 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 16:12

Én sem csípem a jump-olás :down:
Fákjúál!!

#2911 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 19:14

Pedig jó poén, csak sajna igazán jól csak az 1.0-val lehet ugrálni, 1.3-ra a nagyobb bugokat kijavították ezek a szemetek! :reklamacio:

#2912 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 19:33

Szerintem jól tették, mert nem arról szól a játék lényege, mennyi bugot ismersz és tudsz kihasználni...

#2913 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 19:45

Ezeket játék közben úgysem tudod kihasználni, mert elég problematikus még egy edge walkingot is megcsinálni, nemhogy nadejumpolgatni az egyik háztetőről a másikra. Míg valamelyik ablakban szerencsétlenkedesz biztosan lekap valaki. Báááááár S&D-ben elképzelhető, hogy egyszer-egyszer képes valaki meglepni az ellent, de kizárólag az első körben, mert a következő körökben már figyelni fognak rá. Mondjuk egy olyan bugos pályán mint a Carentan elképzelhető, hogy valaki talál annyi bugot, hogy az kitartson 10 körig. :D

Ezért kéne egy rendes bétát kiadni a népeknek, mert akkor az eredetibe már nem kerülnének bele ilyen csacsi "hibák". De láthatjuk, hogy a CoD4-nek sem csinálnak bétát a PC-s közösségnek. Mindegy, majd megpaccselik azt is a kiadást követően. :rolleyes:

#2914 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 22:11

SP utolsó pálya, utolsó Tigris. A robbanást megelőző másodperc. :bach: :smoker:

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kicsit ugráltam is nagy unalmamban. Ez nem edge walking, hanem edge jumping. :idea:

Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Látjátok milyen hülye lett a radarom. És az ellenfél lövéseit abszolúte nem mutatja. :reklamacio:

#2915 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 08:42

Akkor egy kis panaszkodás:

Helyszín: HwH klán cod2 TDM szerver
Map: Szent István

Mivel nálunk már nem fut autómatikusan ez a map, gondoltam felugrok erre a szerverre, mert éppen ezen tolták ezt a mapot. Álnéven voltam persze.
Ezen a szerveren mindenféle fegyver és gránát is volt, de én természetesen kar-al puskáztam.
Volt fent néhány kemper sniper, 1-2 tűrhető riflés és pár marék géppityus-kaszálós-ügyetlenkedős.
Talán nem túl meglepő, hogy othonosan mozogtam a mapon és elég gyorsan beértem a társaságot és persze utána vezettem a game-et.
Sokáig fel sem tűnt a dolog, (mert ritkán szedtek le) de aztán egy két eléggé egyértelmű, falonátlekövetős killcam után világossá vált, hogy itt bizony keményen megy a wh!
Ez másnak is szemet szúrt és elég durván beindultak az anyázások.
Meglepő módon engem kihagytak belőle, pedig elég határozott előnnyel vezettem már a gémet.
Elindult a kiszavazósdi és egy-két perc alatt megritkult a szerver. De volt egy szívós alak, aki tovább anyázott és mindig visszajött, hogy ő az admin és hiába szavazzuk ki...azért csak ki lett dobva párszor, mert be is jelentette, hogy csakazért is wh-zik. Ráadásul velem volt 2-2 ellen.
Csúnyán osztott mindenkit, ezért én is beszóltam neki, hogy áljon le, vagy húzzon a francba.
Erre persze nekem esett, hogy ő a profi (borzalmas volt a statja még wh-val is) és hogy ő micsoda rejtekhelyeket tud ezen a hajón, úgyhogy fogjam vissza magam :eek:
Nocsak!
Kérdezem mit tud erről a mapról, ki csinálta, honnan szedték?

És most jön a lényeg: Azt mondja, hogy egy Hattori nevű fazon csinálta a Szent Istvánt :eek: és tőle kapták személyesen és hogy kussoljak...
ekkor közöltem vele, hogy ezt a mapot [SF]Andreas Dunkel csinálta aki mellesleg én vagyok, csak most álnéven.
Persze nem hitte el, mert ő a fő Szent Istvános guru.
Egy rakás adatot soroltam fel neki kapásból, amit csak a készítő tudhat. Erre ő: el ne higgyétek neki!  :eek:
Jólvan-mondom neki- akkor mutasd meg a macit!
Milyen macit? kérdi. Itt nincs semmiféle maci, mert ő jobban ismeri a hajót és ezt nyugodtam elhihetem neki.
mindegy...lényeg, hogy elhúzott a faszi végül, és jót játszottam a másik kettővel, de aztán jóval később ők is elköszöntek.
Fél óra múlva látom, hogy fent van egy HwH klántag a szerón...gondolván, hogy admin felmentem, hogy majd vele jót játszok a Szent Istvánon. Feljött valami haverja és ketten voltak ellenem. Nagyon bénák voltak, pedig többször lekövettek falon át is mégse nagyon rugtak labdába, ezért egyszerűen kidobtak!

Bocs a sok szövegért, de lényege az egésznek csak az,
hogy aki tisztességes korrekt játékra vágyik az kerülje a HwH klán szerverét, mert ott még az adminok is csalnak!

később vettem csak észre, hogy PB off-os a szerver, de ezen meg sem lepődtem
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2916 Felhasználó inaktív   exodus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 27. 11:12

Még szerencséd is volt, hogy nem dobtak ki a jó statod miatt. Én sajna jártam úgy ilyen kiszavazós szerón, hogy csak azért kidobtak mert sokkal jobb voltam mint az a sok kezdő (ez nem sértés, valahol el kell kezdeni).
Nem is megyek ilyen helyre  :reklamacio:
A wh-val kapcsolatban meg csak annyi, hogy sajnos PB-s szerón is akad csaló---sajnos szerintem egyre több--- A cfg-s buherátorokról nem is beszélve. (ez egy vitatott téma, hogy csalás vagy nem...de mindenestere előnyre tehet szert, ha ért hozzá. Egymás közt osztják meg a consol parancsokat is pl.: olyat is láttam , hogy sd-n amcsi fegyóval játszott a srác fricc létére (scriptmenü).
Hát ez sem sportszerü.

ui:. Jó lenne már ha össze jönne a gárda, mármint a törzsközönség,  hiányzik a jó kis pörgős tdm.
      Bár észre vettem magamon, hogy egy kicsit elszoktam tőle,mert sokat sd-zem , Ennek az lehet az oka, hogy  az SF-en ritkán van vki  :(

#2917 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 11:46

Valaki próbálta már futtatni a CoD2-t linux alatt? Én folyamatosan próbálom belőni Ubuntu alatt, de nem igazán sikerül. Valszeg ebben nem kicsit sáros az x700-asom is, mert a Linux nem nagyon szereti az Ati kártyákat. :(

Azt írja ki Linuxban, amikor próbálom futtatni a cuccost, hogy a VGA-m nem támogatja az ALpha Blendinget. Esetleg valakinek, bárkinek van-e valamilyen ötlete. Már szénné gugliztam magam, de eddig csak sorstársakat leltem fel, megoldást nem.

#2918 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 11:55

Engem egyszer a saját szerverünkön kértek meg, hogy álljak már ki a játékból, mert nem tudják úgy élvezni, hogyha én is játszok. Asszem kárpátalján volt az eset...
Kép

#2919 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 11:57

A jól bevált XP mért nem jó? 1ébként sajna nem tokk segíteni.
Kép

#2920 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 27. 16:59

Mindig újra vágyom, lehet, hogy ha megveszem az új VGA-t akkor pikk-pakk elindul. :D

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.