Akkor egy kis panaszkodás:
Helyszín: HwH klán cod2 TDM szerver
Map: Szent István
Mivel nálunk már nem fut autómatikusan ez a map, gondoltam felugrok erre a szerverre, mert éppen ezen tolták ezt a mapot. Álnéven voltam persze.
Ezen a szerveren mindenféle fegyver és gránát is volt, de én természetesen kar-al puskáztam.
Volt fent néhány kemper sniper, 1-2 tűrhető riflés és pár marék géppityus-kaszálós-ügyetlenkedős.
Talán nem túl meglepő, hogy othonosan mozogtam a mapon és elég gyorsan beértem a társaságot és persze utána vezettem a game-et.
Sokáig fel sem tűnt a dolog, (mert ritkán szedtek le) de aztán egy két eléggé egyértelmű, falonátlekövetős killcam után világossá vált, hogy itt bizony keményen megy a wh!
Ez másnak is szemet szúrt és elég durván beindultak az anyázások.
Meglepő módon engem kihagytak belőle, pedig elég határozott előnnyel vezettem már a gémet.
Elindult a kiszavazósdi és egy-két perc alatt megritkult a szerver. De volt egy szívós alak, aki tovább anyázott és mindig visszajött, hogy ő az admin és hiába szavazzuk ki...azért csak ki lett dobva párszor, mert be is jelentette, hogy csakazért is wh-zik. Ráadásul velem volt 2-2 ellen.
Csúnyán osztott mindenkit, ezért én is beszóltam neki, hogy áljon le, vagy húzzon a francba.
Erre persze nekem esett, hogy ő a profi (borzalmas volt a statja még wh-val is) és hogy ő micsoda rejtekhelyeket tud ezen a hajón, úgyhogy fogjam vissza magam
Nocsak!
Kérdezem mit tud erről a mapról, ki csinálta, honnan szedték?
És most jön a lényeg: Azt mondja, hogy egy Hattori nevű fazon csinálta a Szent Istvánt

és tőle kapták személyesen és hogy kussoljak...
ekkor közöltem vele, hogy ezt a mapot [SF]Andreas Dunkel csinálta aki mellesleg én vagyok, csak most álnéven.
Persze nem hitte el, mert ő a fő Szent Istvános guru.
Egy rakás adatot soroltam fel neki kapásból, amit csak a készítő tudhat. Erre ő: el ne higgyétek neki!
Jólvan-mondom neki- akkor mutasd meg a macit!
Milyen macit? kérdi. Itt nincs semmiféle maci, mert ő jobban ismeri a hajót és ezt nyugodtam elhihetem neki.
mindegy...lényeg, hogy elhúzott a faszi végül, és jót játszottam a másik kettővel, de aztán jóval később ők is elköszöntek.
Fél óra múlva látom, hogy fent van egy HwH klántag a szerón...gondolván, hogy admin felmentem, hogy majd vele jót játszok a Szent Istvánon. Feljött valami haverja és ketten voltak ellenem. Nagyon bénák voltak, pedig többször lekövettek falon át is mégse nagyon rugtak labdába, ezért egyszerűen kidobtak!
Bocs a sok szövegért, de lényege az egésznek csak az,
hogy
aki tisztességes korrekt játékra vágyik az kerülje a HwH klán szerverét, mert ott még az adminok is csalnak!
később vettem csak észre, hogy PB off-os a szerver, de ezen meg sem lepődtem