Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 08. 23. 19:14
Pedig jó poén, csak sajna igazán jól csak az 1.0-val lehet ugrálni, 1.3-ra a nagyobb bugokat kijavították ezek a szemetek!
Elküldve: 2007. 08. 23. 19:33
Szerintem jól tették, mert nem arról szól a játék lényege, mennyi bugot ismersz és tudsz kihasználni...
Elküldve: 2007. 08. 23. 19:45
Ezeket játék közben úgysem tudod kihasználni, mert elég problematikus még egy edge walkingot is megcsinálni, nemhogy nadejumpolgatni az egyik háztetőről a másikra. Míg valamelyik ablakban szerencsétlenkedesz biztosan lekap valaki. Báááááár S&D-ben elképzelhető, hogy egyszer-egyszer képes valaki meglepni az ellent, de kizárólag az első körben, mert a következő körökben már figyelni fognak rá. Mondjuk egy olyan bugos pályán mint a Carentan elképzelhető, hogy valaki talál annyi bugot, hogy az kitartson 10 körig. 
Ezért kéne egy rendes bétát kiadni a népeknek, mert akkor az eredetibe már nem kerülnének bele ilyen csacsi "hibák". De láthatjuk, hogy a CoD4-nek sem csinálnak bétát a PC-s közösségnek. Mindegy, majd megpaccselik azt is a kiadást követően.
Ezért kéne egy rendes bétát kiadni a népeknek, mert akkor az eredetibe már nem kerülnének bele ilyen csacsi "hibák". De láthatjuk, hogy a CoD4-nek sem csinálnak bétát a PC-s közösségnek. Mindegy, majd megpaccselik azt is a kiadást követően.
Elküldve: 2007. 08. 25. 22:11
SP utolsó pálya, utolsó Tigris. A robbanást megelőző másodperc.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kicsit ugráltam is nagy unalmamban. Ez nem edge walking, hanem edge jumping.

Látjátok milyen hülye lett a radarom. És az ellenfél lövéseit abszolúte nem mutatja.

Kicsit ugráltam is nagy unalmamban. Ez nem edge walking, hanem edge jumping.

Látjátok milyen hülye lett a radarom. És az ellenfél lövéseit abszolúte nem mutatja.
Elküldve: 2007. 08. 27. 08:42
Akkor egy kis panaszkodás:
Helyszín: HwH klán cod2 TDM szerver
Map: Szent István
Mivel nálunk már nem fut autómatikusan ez a map, gondoltam felugrok erre a szerverre, mert éppen ezen tolták ezt a mapot. Álnéven voltam persze.
Ezen a szerveren mindenféle fegyver és gránát is volt, de én természetesen kar-al puskáztam.
Volt fent néhány kemper sniper, 1-2 tűrhető riflés és pár marék géppityus-kaszálós-ügyetlenkedős.
Talán nem túl meglepő, hogy othonosan mozogtam a mapon és elég gyorsan beértem a társaságot és persze utána vezettem a game-et.
Sokáig fel sem tűnt a dolog, (mert ritkán szedtek le) de aztán egy két eléggé egyértelmű, falonátlekövetős killcam után világossá vált, hogy itt bizony keményen megy a wh!
Ez másnak is szemet szúrt és elég durván beindultak az anyázások.
Meglepő módon engem kihagytak belőle, pedig elég határozott előnnyel vezettem már a gémet.
Elindult a kiszavazósdi és egy-két perc alatt megritkult a szerver. De volt egy szívós alak, aki tovább anyázott és mindig visszajött, hogy ő az admin és hiába szavazzuk ki...azért csak ki lett dobva párszor, mert be is jelentette, hogy csakazért is wh-zik. Ráadásul velem volt 2-2 ellen.
Csúnyán osztott mindenkit, ezért én is beszóltam neki, hogy áljon le, vagy húzzon a francba.
Erre persze nekem esett, hogy ő a profi (borzalmas volt a statja még wh-val is) és hogy ő micsoda rejtekhelyeket tud ezen a hajón, úgyhogy fogjam vissza magam
Nocsak!
Kérdezem mit tud erről a mapról, ki csinálta, honnan szedték?
És most jön a lényeg: Azt mondja, hogy egy Hattori nevű fazon csinálta a Szent Istvánt
és tőle kapták személyesen és hogy kussoljak...
ekkor közöltem vele, hogy ezt a mapot [SF]Andreas Dunkel csinálta aki mellesleg én vagyok, csak most álnéven.
Persze nem hitte el, mert ő a fő Szent Istvános guru.
Egy rakás adatot soroltam fel neki kapásból, amit csak a készítő tudhat. Erre ő: el ne higgyétek neki!
Jólvan-mondom neki- akkor mutasd meg a macit!
Milyen macit? kérdi. Itt nincs semmiféle maci, mert ő jobban ismeri a hajót és ezt nyugodtam elhihetem neki.
mindegy...lényeg, hogy elhúzott a faszi végül, és jót játszottam a másik kettővel, de aztán jóval később ők is elköszöntek.
Fél óra múlva látom, hogy fent van egy HwH klántag a szerón...gondolván, hogy admin felmentem, hogy majd vele jót játszok a Szent Istvánon. Feljött valami haverja és ketten voltak ellenem. Nagyon bénák voltak, pedig többször lekövettek falon át is mégse nagyon rugtak labdába, ezért egyszerűen kidobtak!
Bocs a sok szövegért, de lényege az egésznek csak az,
hogy aki tisztességes korrekt játékra vágyik az kerülje a HwH klán szerverét, mert ott még az adminok is csalnak!
később vettem csak észre, hogy PB off-os a szerver, de ezen meg sem lepődtem
Helyszín: HwH klán cod2 TDM szerver
Map: Szent István
Mivel nálunk már nem fut autómatikusan ez a map, gondoltam felugrok erre a szerverre, mert éppen ezen tolták ezt a mapot. Álnéven voltam persze.
Ezen a szerveren mindenféle fegyver és gránát is volt, de én természetesen kar-al puskáztam.
Volt fent néhány kemper sniper, 1-2 tűrhető riflés és pár marék géppityus-kaszálós-ügyetlenkedős.
Talán nem túl meglepő, hogy othonosan mozogtam a mapon és elég gyorsan beértem a társaságot és persze utána vezettem a game-et.
Sokáig fel sem tűnt a dolog, (mert ritkán szedtek le) de aztán egy két eléggé egyértelmű, falonátlekövetős killcam után világossá vált, hogy itt bizony keményen megy a wh!
Ez másnak is szemet szúrt és elég durván beindultak az anyázások.
Meglepő módon engem kihagytak belőle, pedig elég határozott előnnyel vezettem már a gémet.
Elindult a kiszavazósdi és egy-két perc alatt megritkult a szerver. De volt egy szívós alak, aki tovább anyázott és mindig visszajött, hogy ő az admin és hiába szavazzuk ki...azért csak ki lett dobva párszor, mert be is jelentette, hogy csakazért is wh-zik. Ráadásul velem volt 2-2 ellen.
Csúnyán osztott mindenkit, ezért én is beszóltam neki, hogy áljon le, vagy húzzon a francba.
Erre persze nekem esett, hogy ő a profi (borzalmas volt a statja még wh-val is) és hogy ő micsoda rejtekhelyeket tud ezen a hajón, úgyhogy fogjam vissza magam
Nocsak!
Kérdezem mit tud erről a mapról, ki csinálta, honnan szedték?
És most jön a lényeg: Azt mondja, hogy egy Hattori nevű fazon csinálta a Szent Istvánt
ekkor közöltem vele, hogy ezt a mapot [SF]Andreas Dunkel csinálta aki mellesleg én vagyok, csak most álnéven.
Persze nem hitte el, mert ő a fő Szent Istvános guru.
Egy rakás adatot soroltam fel neki kapásból, amit csak a készítő tudhat. Erre ő: el ne higgyétek neki!
Jólvan-mondom neki- akkor mutasd meg a macit!
Milyen macit? kérdi. Itt nincs semmiféle maci, mert ő jobban ismeri a hajót és ezt nyugodtam elhihetem neki.
mindegy...lényeg, hogy elhúzott a faszi végül, és jót játszottam a másik kettővel, de aztán jóval később ők is elköszöntek.
Fél óra múlva látom, hogy fent van egy HwH klántag a szerón...gondolván, hogy admin felmentem, hogy majd vele jót játszok a Szent Istvánon. Feljött valami haverja és ketten voltak ellenem. Nagyon bénák voltak, pedig többször lekövettek falon át is mégse nagyon rugtak labdába, ezért egyszerűen kidobtak!
Bocs a sok szövegért, de lényege az egésznek csak az,
hogy aki tisztességes korrekt játékra vágyik az kerülje a HwH klán szerverét, mert ott még az adminok is csalnak!
később vettem csak észre, hogy PB off-os a szerver, de ezen meg sem lepődtem

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 08. 27. 11:12
Még szerencséd is volt, hogy nem dobtak ki a jó statod miatt. Én sajna jártam úgy ilyen kiszavazós szerón, hogy csak azért kidobtak mert sokkal jobb voltam mint az a sok kezdő (ez nem sértés, valahol el kell kezdeni).
Nem is megyek ilyen helyre
A wh-val kapcsolatban meg csak annyi, hogy sajnos PB-s szerón is akad csaló---sajnos szerintem egyre több--- A cfg-s buherátorokról nem is beszélve. (ez egy vitatott téma, hogy csalás vagy nem...de mindenestere előnyre tehet szert, ha ért hozzá. Egymás közt osztják meg a consol parancsokat is pl.: olyat is láttam , hogy sd-n amcsi fegyóval játszott a srác fricc létére (scriptmenü).
Hát ez sem sportszerü.
ui:. Jó lenne már ha össze jönne a gárda, mármint a törzsközönség, hiányzik a jó kis pörgős tdm.
Bár észre vettem magamon, hogy egy kicsit elszoktam tőle,mert sokat sd-zem , Ennek az lehet az oka, hogy az SF-en ritkán van vki
Nem is megyek ilyen helyre
A wh-val kapcsolatban meg csak annyi, hogy sajnos PB-s szerón is akad csaló---sajnos szerintem egyre több--- A cfg-s buherátorokról nem is beszélve. (ez egy vitatott téma, hogy csalás vagy nem...de mindenestere előnyre tehet szert, ha ért hozzá. Egymás közt osztják meg a consol parancsokat is pl.: olyat is láttam , hogy sd-n amcsi fegyóval játszott a srác fricc létére (scriptmenü).
Hát ez sem sportszerü.
ui:. Jó lenne már ha össze jönne a gárda, mármint a törzsközönség, hiányzik a jó kis pörgős tdm.
Bár észre vettem magamon, hogy egy kicsit elszoktam tőle,mert sokat sd-zem , Ennek az lehet az oka, hogy az SF-en ritkán van vki
Elküldve: 2007. 08. 27. 11:46
Valaki próbálta már futtatni a CoD2-t linux alatt? Én folyamatosan próbálom belőni Ubuntu alatt, de nem igazán sikerül. Valszeg ebben nem kicsit sáros az x700-asom is, mert a Linux nem nagyon szereti az Ati kártyákat. 
Azt írja ki Linuxban, amikor próbálom futtatni a cuccost, hogy a VGA-m nem támogatja az ALpha Blendinget. Esetleg valakinek, bárkinek van-e valamilyen ötlete. Már szénné gugliztam magam, de eddig csak sorstársakat leltem fel, megoldást nem.
Azt írja ki Linuxban, amikor próbálom futtatni a cuccost, hogy a VGA-m nem támogatja az ALpha Blendinget. Esetleg valakinek, bárkinek van-e valamilyen ötlete. Már szénné gugliztam magam, de eddig csak sorstársakat leltem fel, megoldást nem.
Elküldve: 2007. 08. 27. 11:55
Engem egyszer a saját szerverünkön kértek meg, hogy álljak már ki a játékból, mert nem tudják úgy élvezni, hogyha én is játszok. Asszem kárpátalján volt az eset...
Elküldve: 2007. 08. 27. 16:59
Mindig újra vágyom, lehet, hogy ha megveszem az új VGA-t akkor pikk-pakk elindul.
Elküldve: 2007. 08. 27. 23:20
hát, én is találkoztam már érdekes szitukkal, bár elég kevés szervert látogatok. (általában 3)
cfg buherálást is elitélem, de ezt már kifejtettem....
Linuxos dologhoz nem tok hozzászólni, sajna.
Ami érdekes: 1.3 patch fent van, de kitöröltem main könyvtárből a nem azonos dátumú iwd kitejesztéseket és érdekes mód át tok ugrani olyan helyekre, ahol meg kéne hallnom. Igaz ezt csak lanon próbáltam.
cfg buherálást is elitélem, de ezt már kifejtettem....
Linuxos dologhoz nem tok hozzászólni, sajna.
Ami érdekes: 1.3 patch fent van, de kitöröltem main könyvtárből a nem azonos dátumú iwd kitejesztéseket és érdekes mód át tok ugrani olyan helyekre, ahol meg kéne hallnom. Igaz ezt csak lanon próbáltam.
Elküldve: 2007. 08. 28. 05:58
Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. aug. 28., kedd - 0:20
Szerintem ez attól lehet, hogy nem az 1.3-as patch nyír ki, hanem a PB. Valószínű lanon be se kapcsoltátok....

Elküldve: 2007. 08. 30. 18:12
hello szeretnék kérdezni egy rcon parancsot...
hogy kell kikapcsolni a szerver jelszót?
Szerver: Tanda
Lv66/20 Bishop - ClericForFarm +10Lv61 Blades Pixie
Lv1 Orc Junior
Lv1 Orc Junior
Elküldve: 2007. 08. 31. 18:41
Idézet: boda92 - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 19:12
hello szeretnék kérdezni egy rcon parancsot...
set g_password ""
Persze ehhez admin jogosultsággal kell rendelkezned.

Elküldve: 2007. 09. 01. 08:28
köszi
Szerver: Tanda
Lv1 Orc Junior
Lv1 Orc Junior
Elküldve: 2007. 09. 02. 17:28
Játszottam ma egy szerveren, ahol rangrendszer volt. Bizonyos mennyiségű frag után rangot kaptál, amivel együtt különböző jogosultságokat is kaptál. Bombázás, tüzérség kérése.
Amúgy egész jól ment, csak a rengeteg tripwire-t szívtam meg.

Amúgy egész jól ment, csak a rengeteg tripwire-t szívtam meg.

Elküldve: 2007. 09. 09. 17:48
Gyerekek! Azért picit rosszul esett, hogy kétségbe vontátok játékomat
Pedig eléggé visszafogottan jácottam, még vissza is kellett fognom a lendületből. Próbáltam tartani a 2-es arányt. Mi lenne ha lendületbe lennék?
Így már lecsítereztek engemet
Jah és nézzétek be hozzánk, mi is utáljuk a csalókat
OSS CLAN

Pedig eléggé visszafogottan jácottam, még vissza is kellett fognom a lendületből. Próbáltam tartani a 2-es arányt. Mi lenne ha lendületbe lennék?
Így már lecsítereztek engemet

Szerkesztette: chungee 2007. 09. 09. 17:50 -kor
Fákjúál!!
Elküldve: 2007. 09. 11. 12:02
Tegnap Wartont és Head$hot-ot csíterezte le csúnyán pár idétlen kiscsávó az Alexandrián
Sajna nem voltam jelen, csak utólag olvastam a szerver log-ban. Azért a nevek megvannak
Sajna nem voltam jelen, csak utólag olvastam a szerver log-ban. Azért a nevek megvannak

Elküldve: 2007. 09. 11. 12:31
Hagyd a mazsolákat! Jó volt, hogy ott voltak, különben én sem lettem volna ott, meg Headshot sem.
Tényleg innen ki fog váltani a CoD4-re majd ha megjelenik? Én már elkezdtem a gépemet fejlesztgetni reája, de még korántsem CoD4-ready a gépem.
Még egy jó százast bele kell pumpálni az eddigi 50.000,- mellé.
Tényleg innen ki fog váltani a CoD4-re majd ha megjelenik? Én már elkezdtem a gépemet fejlesztgetni reája, de még korántsem CoD4-ready a gépem.
Elküldve: 2007. 09. 11. 13:15
Hát, nemtom. Teljessen más játék stílus az már. Gépet is kéne hozzá fejleszteni.
Ghost Recon: Advanced Warrior 2 nekem bejött multiban, 4-en végigtoltuk lanon co-op-al a küldetéseket.
Amíg lesznek CoD2 serverek, addig fogom tólni.
Ghost Recon: Advanced Warrior 2 nekem bejött multiban, 4-en végigtoltuk lanon co-op-al a küldetéseket.
Amíg lesznek CoD2 serverek, addig fogom tólni.

Súgó
A téma zárva.