HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#671 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:08

Idézet: joshua7 - Dátum: 2005. Nov. 3., Thursday - 17:05

Szvsz eszméletlenül optimizálatlan a játék.  :( 6800GT-n nem tudok mindent maxra rakva játszani, mert szaggat mint atom.  :mad:  Szűrők nélkül értem persze. Ennél még a FEAR is jobban megy.

Sztem a BF2 vasigényéhez képest nincs mit rinyálnunk. :D

Szerkesztette: Asker 2005. 11. 03. 17:09 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#672 Felhasználó inaktív   Bender 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:30

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 17:59

32-35-ot akartal mondani ugye? :)

Én ennyiért láttam itt,ahol lakom.

Azért az már egy kicsit durva,hogy februárban veszek egy kártyát 52-ért és akkor fél évre rá megint cserélhetem le,hogy fussanak maxon a játékok? :respect:
100 rugót nyomtam ki rá a télen,mert vettem procit is,de ha megint cserélhetem le akkor azthiszem hagyom a francba,és veszek egy PS3-at majd ha kijön mert ez már nem állapot.
Mostanában úgyis csak WoW-ozok,az meg fut max-on :)

#673 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:48

Idézet: Asker - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 18:07

Sztem a MOHAA partraszállása jobb a COD2nél.

A CoD2ben ott van a feeling amikor a német bunkereket  a hegyen elindulunk megrohamozni, és ordítunk mint a vadállat. Nah az a feeling. Az nem volt még sehol, semmilyen játékban.
Ott elkapja az embert a make war. :D

szerintem valamit elírtál.

msot akkor jobb a mohaa partraszállása mind a cod2-é és leírod a cod2-ét :)
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#674 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:50

Idézet: playback - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 18:48

Szerintem meg értelmezd újra amit írt :Đ
"I have to do this..."

#675 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:52

Idézet: RedRaven - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 19:50

Kész, vége befejeztem, kijátszottam.

Két nap heroikus csatái után pontot tettem a történet végére.
Egyszerűen nem találok rá szavakat....Lenyűgöző, gigantikus, megdöbbentő...túl lágy szavak ezek egy ilyen élmény után.
Nemcsak a grafika, mert ennél ugyebár láttunk már szebbet is, kevésbé gépigényes kivitelben, de a játékélmény szerintem felülmúlhatatlan.
Nem tudom hogy ez az alkotás hány végigjátszást fog megélni a gépemen, de így azt mondom, hogy az 5 garantált.
Az amerikai kampány elsöpör minden olyan világháborús FPS-t amit eddig PC-re készítettek.
Nem tudom hova lehetne ezt még fokozni, biztos (remélem) talál majd valamit az Infinity Ward, amin még lehet csiszolni.
Persze vannak hibái, de szinte ez elhanyagolható.
Sokáig etalon volt a MOHAA partraszállásos része, ami a mai napig is elég ütős, de új király született.

Köszönöm nektek Infinity Ward!  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:

jaja, ezzel maximálisan egyetértek, még ha az eddigiekkel szemben ezúttal pont az orosz küldetések nem tetszettek nekem. viszont a házról házra tisztogatás, a hatalmas pörgés, folyamatos kiáltozás és végig társakkal írtás. jujj. ez a játék hatalmasan király akármilyen szar is a graf és optimalizálatlan a motor egyesek szerint (pl a sima codban szebb volt a víz mint itt dx7-re kapcsolva, de nem ez számít)
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#676 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:53

Idézet: playback - Dátum: 2005. Nov. 3., Thursday - 17:48

Végigjátszottad?
Ha igen akkor nem írtad volna le ezt.  :rolleyes:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#677 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:54

Idézet: scip - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 18:50

Szerintem meg értelmezd újra amit írt :Đ

szerintem jól értelmezem amit írt.

"Sztem a MOHAA partraszállása jobb a COD2nél."
egyértelmű mondat, a mohaa-ban jobb a partraszállás

"A CoD2ben ott van a feeling amikor a német bunkereket  a hegyen elindulunk megrohamozni, és ordítunk mint a vadállat. Nah az a feeling. Az nem volt még sehol, semmilyen játékban.
Ott elkapja az embert a make war."
ez meg a d-day a codból, és hogy ilyen hangulat eddig még sehol semmilyen játékban nem volt

#678 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 17:55

Idézet: Asker - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 18:53

Végigjátszottad?
Ha igen akkor nem írtad volna le ezt.  :rolleyes:

szerintem a cod2 minden háborús fps-t ver eddig. te írtad, h jobb a mohaa d-day-e

#679 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 18:02

A partraszállás szvsz jobb a MOHAAban.

amikor a tengerben vagy és a x alakú vmik mögött kell bújkálni és bejutni , az szvsz jobb mint a kötélen felmászni. :)

ezt írtad:
""A CoD2ben ott van a feeling amikor a német bunkereket  a hegyen elindulunk megrohamozni, és ordítunk mint a vadállat. Nah az a feeling. Az nem volt még sehol, semmilyen játékban.
Ott elkapja az embert a make war."
ez meg a d-day a codból, és hogy ilyen hangulat eddig még sehol semmilyen játékban nem volt"

Ez kérlekszépen nem a D-day ,hanem a Hill 400 és abból is a "Rangers Lead The Way".

Vagy nemjátszodtad ki, vagy?

Szerkesztette: Asker 2005. 11. 03. 18:03 -kor

#680 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 18:07

mert a d-daynél azok nem bunkerek ugye és ott sincs folyamatos kiáltozás. most komolyan elismerésem ha valaki megtudta jegyezni a pályákat :)
(felesleges ez a sejtemses ",vagy". én nem emlékszem minden pályára tisztán, meg hogy te pontosan mit értesz üvöltés alatt)
na mindegy hagyjuk abba.

Szerkesztette: playback 2005. 11. 03. 18:09 -kor

#681 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 18:09

Idézet: Asker - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 17:07

Sztem a MOHAA partraszállása jobb a COD2nél.

A CoD2ben ott van a feeling amikor a német bunkereket  a hegyen elindulunk megrohamozni, és ordítunk mint a vadállat. Nah az a feeling. Az nem volt még sehol, semmilyen játékban.
Ott elkapja az embert a make war. :D

ordítani szerintem bármelyik játékban tudsz :)
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#682 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 18:10

Idézet: sityak - Dátum: 2005. Nov. 3., Thursday - 18:09

ordítani szerintem bármelyik játékban tudsz :)

A többi bot ordít.

Szerkesztette: Asker 2005. 11. 03. 18:10 -kor

#683 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 18:11

Idézet: playback - Dátum: 2005. Nov. 3., Thursday - 18:07

mert a d-daynél azok nem bunkerek ugye és ott sincs folyamatos kiáltozás. most komolyan elismerésem ha valaki megtudta jegyezni a pályákat :)
(felesleges ez a sejtemses ",vagy". én nem emlékszem minden pályára tisztán, meg hogy te pontosan mit értesz üvöltés alatt)
na mindegy hagyjuk abba.

INditsd el azt a pályát amit írtam.

Akkor megtudod miről beszélek. :)

#684 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 18:17

Na most már hagyjátok abba a nyelvtani szerkezet elemzését! :D

Ha felmászol a kötélen, ott szabadul el a pokol, na meg a német ellentámadásnál.
Életemben nem vártam annyira felmentő sereget, mint akkor.
A hill is jó, főként a tetején zajló vérengzés tetszett.
kiváncsi lennék, hogy egy teljes végigjátszás alatt hány ellent nyomtam le, és hány kiló ólmot röpítettem bele a wehrmachtba. (Lőszer darabszám érdekelne)
Szerintem több ezret.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#685 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 20:59

ami nem szimpi h szinte sosem elég a nálad levő cucc, legalábbis én mindig azzal a német gépfegyverrel is nyomulok. (most nem arról beszélek amikor a kapitány is mondja, hogy használjunk mindent ami van mert ki kell tartani)

#686 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 21:28

Idézet: Neo [HuN] - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 18:01

djviktorio: Hát Te is itt vagy? Cijjjjjjaaa!  :up:

Hella! Hát jah.. Egy ideje.. :)

#687 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 21:29

Há jah.. Ide indenkit csak úgy beengednek  :p  :D

#688 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 21:31

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 20:42

Nem azt kertem h alaptalanul ragalmazd a havert, hanem h probalj ertelmesen valaszolni. Thx.

Nem rágalmazok senkit, de ami tény az tény.

#689 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 03. 21:31

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 22:29

Há jah.. Ide indenkit csak úgy beengednek  :p  :D

Köztük téged is!  :D

#690 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa