Elküldve: 2005. 12. 09. 00:24
Az lehet, hogy 7.0-át használt, de akkor nem értem, múltkor miért volt diavetítés a minimálfelbontáson... Most meg... Na mindegy, végigtoltam 2 este alatt (egy olyan 6 óra játékidő szerintem)... Nekem tetszett! Tényleg abszolút MOHAA, de azért változatos. A küldetések igazán jól ki vannak találva, nem hiszem, hogy másolva lenne, és néhol kifejezetten ötletesek... Nekem a tankos missziók voltak a kedvenceim. Az emberek egész jól működtek csapatban, de néha (hiába nem te voltál a főnök), a bajtársak csak lőttek lőttek, az ellenség meg csak jött és jött, úgyhogy mindig "élenjárónak" kellett lenni egy-egy misszióban. Ami talán negatívum, hogy a grafika tényleg nem fejlődött sokat (azért nem csúnya), viszont a hangok oltárira sikeredtek.

Aki tud németül, az talán hallhatta, hogy rendkívül változatosan és érdekesen szóltak be nekünk, vagy fűztek kommentárt egy-egy kézigránátjukhoz. Ami mondjuk nem tetszett, az a francia misszió egyes részei... Be a házba, ki a házból, be a ház, ki a házból blablabla...elég sokszor ez volt a feladat lényege, más-más köntösbe bújtatva. Ami furcsaságként feltűnt, hogy ajtót saját kezűleg nem lehetett nyitni, max. valami robbanószerrel, és előre elkészített pontokon. A játék meglehetősen lineáris, ami nem is lenne gond, ha nem játszottam volna annak idején Far Cry nevű etalonnal. Ahhoz képest a vízábrázolás és a fizika gyengus volt. Mondjuk az olyasmit a MOHAA-ban nagyon bírtam, hoyg belebküldtél egy-egy szekrénybe egy sorozatot, aztán már pottyant is ki a Fritz
Nem korszakalkotó, de azért szerintem újrajátszom. Majd
Hp Compaq nw8000 Pentium M series @ 1.8Ghz Baneas, 60 Gb @ 7200 rpm, 1536Mb DDR RAM, 15" UXGA TFT @ 1600x1200, ATi Mobility FIREGL T2/128MB, 56K modem, Bluetooth, COM (soros) RS-232, FireWire I-link, Gigabit LAN, Infra port, Párhuzamos port, PCMCIA, S-Video, SD Card Reader, USB 2.0, VGA monitor, Wireless 802.11a/b/g