Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 22:56
Engem emiatt szoktak anyazni de nagyon... az esetek 99%aban Kar98al megyek... a maradek 1 % moshi nagant ha orosz vagy grease gun ha amerikai.
1600*1200ban tolom 22" meretben... igen sokszor anyaznak, hogy csitelek, merthogy kill camban semmit se latnak magukbol, enmeg palya egyik vegebol lelovom oket (pl az afrikai decoy... asszem ez a neve). Hat ez van.

Amugy en elegge lebutitottam a grafikat, ugy sokkal jobban lehet jatszani. En a multyra, es az ellenseg lelovesere akarok figyelni, nem pedig a szep texturakra meg ilyesmi... Dx7, 1600*1200 es minden low-ra allitva. Igy megvan a 125 fps... Igaz, Dx9 + minden extra high igy 80-110 kozott mozog. Az meg keves... 125 megkell legyen. (stabil fps mellett majd 2szer akkora a talalati arany, mint ingadozo fps mellett... van szerencsem egy klanban lenni 2 volt infinityssel, ok meseltek meg nekem ilyenekrol.) (amin jatszom: 3800+X2 @ 2500mhz, 7800GT 460/1200, 2.5 giga ram)
Mostanában én is Kar98-al megyek a legtöbbet

, egyre jobban rákapok az utántöltős puskák ízére, főleg úgyhogy most vettem egy franyesz egeret (Copperhead rullz

). Régebben németnél mindig MP44-el mentem nagy sebzés, kiváló pontosság--> félelmetes fegyver.
Amerikai oldalon garand a nagy kedvenc, kegyetlen nagyokat lehet vele aprítani egyetlen hátránya, hogy hamar elfogy a tár, és könnyen lehetetlen helyzetbe kerül az ember, épp ezért szoktam néha M1A1-el menni abban 15 lőszer van, jóval kevesebbet sebez, mint a garand, viszont iszonyatos sebeséggel lehet vele futni (ugyanolyan gyorsan fut vele, mint pisztollyal

). Majdnem úgy lehet vele játszani, mintha UT-t tolna az ember, csúnyán körül lehet táncolni mindenkit :Đ
Angolnál megintcsak Garand a favorit, itt nem nagyon szoktam használni a Lee-Enfield-et, azzal nem nagyon tudok lőni, nemtom miért
Oroszoknál pedig vagyMosin-Nagant, vagy PPSh, mikor milyen hangulatom van, PPSH-val berserker játékstílusban jókora vágóhidat lehet csinálni
A grease gun miért jó? Akkor már inkább thompson, bár messzire egyik se ér egy kalapszart se...
Az meg tökjó, hogy a pályáknak 2 neve van. Pl.: az ASE-ban az a pálya neve, hogy Decoy, miközben a játékban El-Alamein néven szerepel, de ugyanilyen a Dawnville ~ Villers-Bocage, valamint valamelyik francia pálya (asszem St Mere-Eglise) Breakout néven szerepel, amit én folyton Brecourt-nak olvasok, ami teljesen más

Legalább a trainstation egyértelmű, hogy melyik pálya.
Lehet leveszek én is mindent minimumra, aztán meglátom, hogy milyen változást hoz

. Az fps-t hogy lehet kiíratni, nézegettem konzolparancsokat, a CoD1-hez meg is találtam, de az itt nem akar műxeni :confused:, az Fraps meg kitakarja a félképernyőt...
Melyik klánban nyomod Boba?