HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#901 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 10. 10:20

Nnnna végülis sikerült fellépni egy szerverre, nagyon hangulatos a multiplájer... :D

Bár azért volt egy-két érdekesebb dolog, amit nem értettem, de valszeg a szerver ilyen.

#902 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 12:28

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 9., vasárnap - 22:56

Engem emiatt szoktak anyazni de nagyon... az esetek 99%aban Kar98al megyek... a maradek 1 % moshi nagant ha orosz vagy grease gun ha amerikai.

1600*1200ban tolom 22" meretben... igen sokszor anyaznak, hogy csitelek, merthogy kill camban semmit se latnak magukbol, enmeg palya egyik vegebol lelovom oket (pl az afrikai decoy... asszem ez a neve). Hat ez van. :cool:  Amugy en elegge lebutitottam a grafikat, ugy sokkal jobban lehet jatszani. En a multyra, es az ellenseg lelovesere akarok figyelni, nem pedig a szep texturakra meg ilyesmi... Dx7, 1600*1200 es minden low-ra allitva. Igy megvan a 125 fps... Igaz, Dx9 + minden extra high igy 80-110 kozott mozog. Az meg keves... 125 megkell legyen. (stabil fps mellett majd 2szer akkora a talalati arany, mint ingadozo fps mellett... van szerencsem egy klanban lenni 2 volt infinityssel, ok meseltek meg nekem ilyenekrol.)  (amin jatszom: 3800+X2 @ 2500mhz, 7800GT 460/1200, 2.5 giga ram)

Mostanában én is Kar98-al megyek a legtöbbet ;), egyre jobban rákapok az utántöltős puskák ízére, főleg úgyhogy most vettem egy franyesz egeret (Copperhead rullz :D ). Régebben németnél mindig MP44-el mentem nagy sebzés, kiváló pontosság--> félelmetes fegyver.

Amerikai oldalon garand a nagy kedvenc, kegyetlen nagyokat lehet vele aprítani egyetlen hátránya, hogy hamar elfogy a tár, és könnyen lehetetlen helyzetbe kerül az ember, épp ezért szoktam néha M1A1-el menni abban 15 lőszer van, jóval kevesebbet sebez, mint a garand, viszont iszonyatos sebeséggel lehet vele futni (ugyanolyan gyorsan fut vele, mint pisztollyal :eek: ). Majdnem úgy lehet vele játszani, mintha UT-t tolna az ember, csúnyán körül lehet táncolni mindenkit :Đ

Angolnál megintcsak Garand a favorit, itt nem nagyon szoktam használni a Lee-Enfield-et, azzal nem nagyon tudok lőni, nemtom miért :(

Oroszoknál pedig vagyMosin-Nagant, vagy PPSh, mikor milyen hangulatom van, PPSH-val berserker játékstílusban jókora vágóhidat lehet csinálni  :D

A grease gun miért jó? Akkor már inkább thompson, bár messzire egyik se ér egy kalapszart se...

Az meg tökjó, hogy a pályáknak 2 neve van. Pl.: az ASE-ban az a pálya neve, hogy Decoy, miközben a játékban El-Alamein néven szerepel, de ugyanilyen a Dawnville ~ Villers-Bocage, valamint valamelyik francia pálya (asszem St Mere-Eglise) Breakout néven szerepel, amit én folyton Brecourt-nak olvasok, ami teljesen más :reklamacio: Legalább a trainstation egyértelmű, hogy melyik pálya.

Lehet leveszek én is mindent minimumra, aztán meglátom, hogy milyen változást hoz ;). Az fps-t hogy lehet kiíratni, nézegettem konzolparancsokat, a CoD1-hez meg is találtam, de az itt nem akar műxeni :confused:, az Fraps meg kitakarja a félképernyőt...

Melyik klánban nyomod Boba?
Faster! Harder! Cadaver!

#903 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 13:33

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 13:28

Az fps-t hogy lehet kiíratni, nézegettem konzolparancsokat, a CoD1-hez meg is találtam, de az itt nem akar műxeni :confused:

Ez engem is érdekelne, szerintem nekem nem több mint 50.. :( De majdmég leveszek egy pár dolgot.. :confused:

#904 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 17:29

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 14:33

Ez engem is érdekelne, szerintem nekem nem több mint 50.. :( De majdmég leveszek egy pár dolgot.. :confused:

Beállítjátok a Game Options-ban az ENABLE CONSOLE-t, majd játék közben "0" (nulla) és beírjátok ezt:
\cg_drawfps 1

Üdv

#905 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 19:39

Idézet: -STALK3R- - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 18:29

Beállítjátok a Game Options-ban az ENABLE CONSOLE-t, majd játék közben "0" (nulla) és beírjátok ezt:
\cg_drawfps 1

Üdv

:up: Köszentyű ;)

Tesztelgettem a progit, és meglepő eredményre jutottam: a texture opció alatt lévő beállítások (texture size, normal map, specular map) gyakorlatilag nem bírnak befolyással a framerate-re!! Beltot-ot használtam tesztelésre, és ugyanazon az útvonalon rohangálva maximum 3-4 fps volt a különbség a low, és az extra beállítások között! Ha felálltam a toronyba, és elkezdtem darálni az MG42-vel a különbség mindössze 1 fps volt! Ezt a kis tesztet természetesen nem egyszer csináltam meg ;) Minek köszönhető ez a jelenség :confused: , hiszen a játék kinézete fényévekkel jobb extrán, mint lown... :confused:  :confused:

Ami a low beállítás mellett szól mindenképpen, azaz hogy jóval egyszerűbb grafika mellett jobban elkülönülnek a lelövendő szerencsétlenek a környezetüktől :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

#906 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 20:42

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 13:28

Oroszoknál pedig vagyMosin-Nagant, vagy PPSh, mikor milyen hangulatom van, PPSH-val berserker játékstílusban jókora vágóhidat lehet csinálni  :D

Ne is mondd... :D Anno a COD1-ben akkora tömeghentet rendeztünk a suliban a PPSH-val. :] Mindenki mindenki ellen, mindenki orosz, PPSH-val...  :cool: Lenyomtad a bal gombot elindultál és soha nem kellett újratölteni.  :smoker: Hja, régi szép idők... :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#907 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 20:48

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 20:39

:up: Köszentyű ;)

Tesztelgettem a progit, és meglepő eredményre jutottam: a texture opció alatt lévő beállítások (texture size, normal map, specular map) gyakorlatilag nem bírnak befolyással a framerate-re!! Beltot-ot használtam tesztelésre, és ugyanazon az útvonalon rohangálva maximum 3-4 fps volt a különbség a low, és az extra beállítások között! Ha felálltam a toronyba, és elkezdtem darálni az MG42-vel a különbség mindössze 1 fps volt! Ezt a kis tesztet természetesen nem egyszer csináltam meg ;) Minek köszönhető ez a jelenség :confused: , hiszen a játék kinézete fényévekkel jobb extrán, mint lown... :confused:  :confused:

Ami a low beállítás mellett szól mindenképpen, azaz hogy jóval egyszerűbb grafika mellett jobban elkülönülnek a lelövendő szerencsétlenek a környezetüktől :Đ

Nincsmit, különben ezt én is megfigyeltem amit te is a kis tetszed során, és valóban így van! :)

#908 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 17:59

http://evone.extra.h...d2_12_patch.exe

cod 2 1.2 patch

van benne pb es harbor is

Szerkesztette: evone 2006. 04. 11. 18:05 -kor

macbook air 2014

#909 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:16

Idézet: evone - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:59

http://evone.extra.h...d2_12_patch.exe

cod 2 1.2 patch

van benne pb es harbor is

És ezzel a 2 pályával nyista? Semmi más nincs a patchben?
Faster! Harder! Cadaver!

#910 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:19

pb = PunkBuster (!!!)
macbook air 2014

#911 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:29

Idézet

his document details numerous additions, fixes, and changes to Call of Duty 2 in the 1.2 patch.

The Call of Duty 2 1.2 patch is an all-inclusive installation, containing all of the previous updates from the 1.01 patch. Information about updates included from the earlier 1.01 patch can be seen at the bottom of this document.

IMPORTANT NOTE: Use of the in-game console is not supported by Activision®. Please do not contact Activision Customer Support with issues that arise from using console commands in-game.

NOTES FOR MOD USERS:
- It is recommended that any user modifications that have been installed to the Call of Duty 2 directory be removed before installing this patch. These modifications are not supported by Activision and may not be compatible with some of the new features that are included.
- Call of Duty 2 does not support mods that have spaces in the mod's folder name. Be sure that the folder that contains your mod does not have spaces; otherwise users will not be able to download the files. For example, a mod in a folder called "My Mod" would be invalid, whereas "MyMod" or "My_Mod" would work.

PUNKBUSTER™

Call of Duty 2 now includes PunkBuster Anti-Cheat software technology. PunkBuster Anti-Cheat software technology and services combat online cheating in Call of Duty 2 Internet play.

The use of PunkBuster Anti-Cheat software is optional and is provided without direct cost to our users. For more information about PunkBuster or for PunkBuster support, please visit http://www.evenbalance.com/.

Note for server administrators: When enabling PunkBuster for the first time, you must add "set sv_punkbuster 1" to the "config_mp.cfg" file to initialize PunkBuster. This file can be found by going to the "Call of Duty 2mainplayers" folder and looking inside the folder named after your profile. If the "sv_punkbuster" command already exists in your config file, you can simply change the value to "1".

NEW FEATURES

- Added two new multiplayer maps. These maps support all current game types:

mp_harbor (Rostov, Russia)

An important shipping port in southern Russia, Rostov fell to the Germans in November 1941. The Soviet 37th army quickly counterattacked and punched through the overextended and winter-weary German lines to the north, forcing the 1st Panzer Army out. The Battle of Rostov resulted in the first major German withdrawal of the war.

Call of Duty veterans will recognize this location as an updated version of the original Harbor map. In addition to the graphical and performance updates, several new structures and flanking paths have also been added.

mp_rhine (Wallendar, Germany)

The 2nd Rangers crossed the Rhine on March 24, 1945 at Wallendar, Germany in pursuit of retreating German forces. German forces harassed the advancing Allied units while withdrawing.

Decimated by 5 years of war, the streets of Wallendar are covered with rubble and impact craters creating intense battle over difficult terrain with blown-out buildings providing cover. The Americans are attempting to take the German city on this map of urban combat.

- New PunkBuster functionality included (as described above).
- Added a "PunkBuster" filter under the "Filters" section of the "Join Server" screen.
- Added a "PunkBuster" display column on the "Join Server" screen.

- Added HTTP redirection for Servers running Mods or custom maps.
To enable redirection on the server, set sv_wwwDownload to 1. Set sv_wwwBaseURL to the base directory where the files are stored. For example, if the server had a file named 'myfile' meant to be stored locally at Call of DutyMain, sv_wwwBaseURL should be set to "http://samplewebpage1.com/". The file should be stored at http://samplewebpage1.com/Main/myfile. To prevent clients from taking up a slot on the server while downloading, set sv_wwwDlDisconnected to 1. This will free up a slot for the duration of the download and the client will attempt to autoconnect when the download is complete. Set cl_wwwDownload to 1 to enable redirection downloading on the client.

- Added a new Multiplayer welcome screen when joining a server that details the Map objectives and victory conditions.
- Added a "Message of the Day" for Multiplayer servers that will appear on the player's welcome screen upon joining. Server admins can control this text by setting the "scr_motd" dvar to whatever text is desired.

- Added Multiplayer spawning logic that will reduce instances of players spawning in front of enemy players.

GENERAL FIXES
- Corrected an issue that occurred on certain systems using AMD® Dual-Core processors where player health would not replenish at the intended speed.

MULTIPLAYER FIXES

- Fixed a potential exploit where players could get outside the map boundaries.
- Corrected an exploit that caused some servers to shut down unexpectedly.
- Please note that all "Message of the Day" text needs to be less than 1000 characters total.
- Hovering over an enemy player no longer causes the crosshairs to highlight in red. This change does not affect teammates and crosshairs pointed at a friendly player will still highlight green.

Headquarters Changes
- Adjusted the objective timers to ensure that the objective respawns more quickly once destroyed.
- Removed compass icons for potential objective locations before the objective has spawned.

Capture the Flag Changes
- Added HUD icons to show the flag post location when the flag is missing.
- Players in possession of the flag are now identified as flag carriers on the scoreboard.
- When an Allied player picks up the flag, fellow teammates will now see the flag carrier's position displayed on the compass.

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#912 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:54

Idézet: evone - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 21:19

pb = PunkBuster (!!!)

Upssz sorry :respect:
Akárhol néztem, seholsem találtam a pontos tartalmat, csak az új MP mapokat említették mindenfelé

Acu: tenkjú
Faster! Harder! Cadaver!

#913 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 21:50

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 21:54

Upssz sorry :respect:
Akárhol néztem, seholsem találtam a pontos tartalmat, csak az új MP mapokat említették mindenfelé

Acu: tenkjú

Single Player-ben semmi javítás?  :eek:  :reklamacio:  :omg:

#914 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 21:57

Idézet: -STALK3R- - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 22:50

Single Player-ben semmi javítás?  :eek:  :reklamacio:  :omg:

Ki játszik a Single Playerrel? :omg:
Végigtoltam a ruszki pályát egyszer, meg az angolba is belekóstolgattam, de annak ellenére, hogy nagyon jó hangulata volt, nem sokat tököltem vele...

#915 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:05

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 22:57

Ki játszik a Single Playerrel? :omg:
Végigtoltam a ruszki pályát egyszer, meg az angolba is belekóstolgattam, de annak ellenére, hogy nagyon jó hangulata volt, nem sokat tököltem vele...

Engem érdekel!  :reklamacio:  :rolleyes:

Sztem még rajtam kívül elég sokakat! Jó nem mondom nekem nincsen atom gépem hogy DX9-en futtassam a játékot, de ismerek egy-két embert aki anyázott, mert nem ment neki jól az éppen aktuális PC-jén!  :smoker:

#916 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:08

Nekem sem ment röccenés nélkül, de egy kis plusz RAM segített. Az mindig jó, ha nincs patch. :D
De a gépigény optimalizálásán kívül mást nem tudnának csinálni. Esetleg 1-2 apróbb (de inkább humoros) bugot kiírtanának, azon kívül helyén van a cucc.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#917 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:23

Az fps játékok már elég régóta nem a single playerről szól. Ezt is egy délután alatt végig lehet vinni minden komolyabb erőfeszítés nélkül.

#918 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 23:13

Cadaver... Grease gun mert gyors, es pontos. En a CoD2-ben nem talaltam jobb nem puska fegyvert annal. En "kuttykurutty"nak hivom. :D  Amugy Lee-enfield is bejovos, bar a kar98 a kedvenc egyertelmuen. Nem egyszer kickeltek mar minket ilyenek miatt... Igaz, amikor rankjon a hulyulhetnek (az esetek 90%a) akkor lila nevvel megyunk fel. :D
En pl ez vagyok : (18) Bobilla
Szoval ha lila "illa"-sokat latnak egyesek irtani, akkor sorry... amit nagyon ruhellek, hogy nem egyszer csitereztek mar le minket... miert a lamaknak nagy a szajuk? Szoval en az Illa klanban vagyok... haver alapon szervezodott banda. Vannak itt Sly-osok (en is, es meg 2en) de van pl 3 volt Infinitys is a klanban meg par ilyen nyalanksag... van koztunk egy callofduty.hu moderator is :D (O a legidiotabb... O kezdte ezt az egesz Illazos dolgot... az egyik Sly-os meg a lilaval irt neveket)

Nem a plussz fps miatt jatszom low beallitasokkal ;) hanem a jatekom hatekonysaga miatt.

Sajna mostanaban nagyon keveset van idom jatszani... soksok melo van. Pici szabadidom van csak, de azt meg Oblivionozassal toltom, vagy tanulasra... vizsgaidoszak rulz.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#919 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 01:20

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 23:23

Az fps játékok már elég régóta nem a single playerről szól.

Ezzel nem értek egyet. Nem sok ilyen játék van, az igaz, de van. Pl Call of Cthulhu, DX2, Thief 3, ha ide vesszük, Oblivion. Persze, a többség csak egy gyors hent és kész. De ez nem jó. Remélem, a CoD 3 már több lesz, mint ez a 2. rész. A BIA 3 mellett nem sok esélye lesz egy hent játéknak szvsz.

#920 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 06:52

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 0:13

Cadaver... Grease gun mert gyors, es pontos. En a CoD2-ben nem talaltam jobb nem puska fegyvert annal. En "kuttykurutty"nak hivom. :D 

No majd megpróbálom egyszer, bár szinte lehetetlen, hogy a garandot lecseréljem :D

Idézet

Amugy Lee-enfield is bejovos, bar a kar98 a kedvenc egyertelmuen. Nem egyszer kickeltek mar minket ilyenek miatt... Igaz, amikor rankjon a hulyulhetnek (az esetek 90%a) akkor lila nevvel megyunk fel. :D
En pl ez vagyok : (18) Bobilla
Szoval ha lila "illa"-sokat latnak egyesek irtani, akkor sorry... amit nagyon ruhellek, hogy nem egyszer csitereztek mar le minket... miert a lamaknak nagy a szajuk? Szoval en az Illa klanban vagyok... haver alapon szervezodott banda. Vannak itt Sly-osok (en is, es meg 2en) de van pl 3 volt Infinitys is a klanban meg par ilyen nyalanksag... van koztunk egy callofduty.hu moderator is :D (O a legidiotabb... O kezdte ezt az egesz Illazos dolgot... az egyik Sly-os meg a lilaval irt neveket)

Akkor még nem találkoztunk a játékban, bár erre kevés esély is van, mivel gyakorlatilag egy szerveren játszom csak :) Általában E3, és -<1st-IB>- klánosok ellen szoktam nyomulni.
Engem CadaverSW néven lehet megtalálni ;)
Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.