HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#991 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:01

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:54

Sri Lankával kapcsolatban pedig kész röhej, a szavazás. (ezt a kérdést egyébként a Gyalog galopp-ból csentem el)  ;)

Naná, hogy onnan :Đ

A többi dologhoz: kellemetlen...  :(
De az a fura, hogy eddig mehettem ahova akartam, mióta fent van  az 1.2 annyi az egésznek :(  :(
Ez is az 1.2-es patch része lenne?
Faster! Harder! Cadaver!

#992 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:13

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:01

Naná, hogy onnan :Đ

A többi dologhoz: kellemetlen...  :(
De az a fura, hogy eddig mehettem ahova akartam, mióta fent van  az 1.2 annyi az egésznek :(  :(
Ez is az 1.2-es patch része lenne?

Szinte biztos!
A PunkBaster nem csak a csítelőktől véd, hanem védi az Activision kereskedelmi érdekeit is a játékkalózkodással szemben.  :irigy:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#993 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:40

De pl. az egyik német szever nevébe belevan írva, hogy cracked, ehhez képest a PB dobja ki/fel sem engedi az embereket játszani.

Ilen videókat, hogy lehet csinálni? Addig megvan a dolog, hogy \record fájlnév és \stoprecord meg \demo fájlnév... Hogyan tovább?

Sri Lanka fővárosa?? :think:
Nem Kálámbó hadnagy?? :idea: :Đ 

#994 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:48

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:13

Szinte biztos!
A PunkBaster nem csak a csítelőktől véd, hanem védi az Activision kereskedelmi érdekeit is a játékkalózkodással szemben.  :irigy:

-Az előző oldalon linkeltem, hogy kedvenc szerveremen kikapcsolták a PB-t, mert sok problémát okozott, és mégse tudok csatlakozni.
-Nálatok van PB mégis tudok csatizni.

Na én ezt nem vágom :(
Faster! Harder! Cadaver!

#995 Felhasználó inaktív   coola 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:02

Hi
Látom kis gondot okoz a pb. pedig jó az, a serverünkről eddig 8 csítert vágott ki :) , ha meg nemtudtok bemenni pb-s szerverekre (magyar) akkor új cd kulcsot kell generálni és jó lessz (ez a leggyakoribb probléma), ha nem akkor kiírja hogy mi volt a gond, és az alapján lehet segíteni rajta.

Szerkesztette: coola 2006. 04. 17. 20:03 -kor

ABIT KN8U |A64 3700+@2860Mhz |2x512 DDR 400Mhz |Nvidia 8800GTS 320MB |SB AUDIGY 2 ZS |SAMSUNG SYNCMASTER 959NF 19" |2 x SAMSUNG 80 GB SATA RAID0 + SAMSUNG 160 GB |PIONEER DVR-109 |RAZER COPPERHEAD |COOLINK 500W

#996 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:07

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:40

De pl. az egyik német szever nevébe belevan írva, hogy cracked, ehhez képest a PB dobja ki/fel sem engedi az embereket játszani.

Ilen videókat, hogy lehet csinálni? Addig megvan a dolog, hogy \record fájlnév és \stoprecord meg \demo fájlnév... Hogyan tovább?

Akkor passz! Lehet, hogy rosszul van configolva az a német szerver.... igazán nemtom  :think:

A videót a fraps (www.fraps.com)  nevű progival vettük fel magunkról illetve egymásról játék közben. Ha elindítod a játék alatt, akkor a játékot visszaveszi 25 frame/s-ra, és úgy nem lehet nagyot alkotni. Célszerű inkább spektatorként egy klántársadat felvenni.
Így kb fél órás nyersanyagot szedtünk össze. Mivel tömörítetlen avi-ban rögzít, ez kb 4GB lett.
Utána kerestünk egy hangulatos zenét (mp3), és a felvett nyersanyagokból egy videóvágó progival (Pl Adobe Premier, Pinnacle Studio 10+, esetleg NERO Movie Maker) összeraktuk a klippet úgy, hogy nagyjából passzoljon a zenéhez (vágás, jelenet lassítás stb). A feliratokat szintén videóvágó progival raktuk rá.
A kész nagyjából 4 perces klipp így kb 900MB lett tömörítetlenül. Mivel akkor épp csak 5.02-es DivX codek volt a gépemen, ezért azzal lett tömörítve, így lett 64MB-os.
Dióhéjban ennyi.
Persze ha volna több időnk, sokkal profibb klipet is lehetne csinálni.  :cool:
Kép

#997 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:12

Idézet: coola - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:02

Hi
Látom kis gondot okoz a pb. pedig jó az, a serverünkről eddig 8 csítert vágott ki :) , ha meg nemtudtok bemenni pb-s szerverekre (magyar) akkor új cd kulcsot kell generálni és jó lessz (ez a leggyakoribb probléma), ha nem akkor kiírja hogy mi volt a gond, és az alapján lehet segíteni rajta.

Köszönjük a hozzászólásodat.

A gondunk nem elsősorban a PunkBasterral van (a mi szerverünk is azzal megy), hanem azzal, hogy az 1.2 Patch óta nem igazán tudunk a külföldi szerverekhez csatlakozni. Ezzel ellentétben a magyar 1.2-es szerverekre általában gond nélkül fel tudunk menni.

Szerkesztette: Sendrov 2006. 04. 17. 20:13 -kor

Kép

#998 Felhasználó inaktív   coola 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:18

Külföldre eddig is csak ritkán lehetett menni szerintem, ugyanúgy mint cod, coduo-ban.
ABIT KN8U |A64 3700+@2860Mhz |2x512 DDR 400Mhz |Nvidia 8800GTS 320MB |SB AUDIGY 2 ZS |SAMSUNG SYNCMASTER 959NF 19" |2 x SAMSUNG 80 GB SATA RAID0 + SAMSUNG 160 GB |PIONEER DVR-109 |RAZER COPPERHEAD |COOLINK 500W

#999 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:23

Idézet: coola - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:18

Külföldre eddig is csak ritkán lehetett menni szerintem, ugyanúgy mint cod, coduo-ban.

Ja... 1-et értünk. Ott is ez volt.  :(
Kép

#1000 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:40

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:07

A videót a fraps (www.fraps.com)  nevű progival vettük fel magunkról illetve egymásról játék közben. Ha elindítod a játék alatt, akkor a játékot visszaveszi 25 frame/s-ra, és úgy nem lehet nagyot alkotni. Célszerű inkább spektatorként egy klántársadat felvenni.

Célszerű inkább a játék beépített demo felvevőjét használni, és miután úgy megvan az anyag, a játékban lejátszani és akkor venni frapsal! :cool: Sokkal jobb a minőség és a játékélményből sem vész el semmi. Ezzel szórakoztam mostanság. Lehet én is csinálok valami szépet.

#1001 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 08:56

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:40

Célszerű inkább a játék beépített demo felvevőjét használni, és miután úgy megvan az anyag, a játékban lejátszani és akkor venni frapsal! :cool: Sokkal jobb a minőség és a játékélményből sem vész el semmi. Ezzel szórakoztam mostanság. Lehet én is csinálok valami szépet.

Igazad van, csak akkor még nem tudtuk, hogy azt hogy kell. A következőt, ha lesz rá időnk mi is úgy fogjuk csinálni.
Kép

#1002 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 16:50

SZiasztok! Lehet, hogy volt már kérdés: van multiplayerben cheat? vagy olyan program , mdosítás stb. amivel csalnak. Ha igen akkor ezt miből lehet megtudni, (néha ez az érzésem...)

#1003 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 18:14

Idézet: pumper - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 17:50

SZiasztok! Lehet, hogy volt már kérdés: van multiplayerben cheat? vagy olyan program , mdosítás stb. amivel csalnak. Ha igen akkor ezt miből lehet megtudni, (néha ez az érzésem...)

Sajnos van, a PunkBuster elvileg kiszűri őket.

#1004 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 19:18

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 18:14

Sajnos van, a PunkBuster elvileg kiszűri őket.

All Seeing Eye -al szoktam csatlakozni, ott ezek szerint ...

#1005 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 19:22

A cheatereknek nem sok közük van az All seeing eyehoz.

#1006 Felhasználó inaktív   pumper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 19:37

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 19:22

A cheatereknek nem sok közük van az All seeing eyehoz.

Ez alatt mit értesz?

#1007 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 19:46

Idézet: pumper - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 20:18

All Seeing Eye -al szoktam csatlakozni, ott ezek szerint ...

Az All Seeing Eye-nek semmi köze a csíterekhez. A PunkBaster az a legújabb 1.2 verziószámú CoD2 szerverek beépített anti csít programjának neve. Ez egyenlőre gyakorlatilag is kiszűri a csítelőket. Persze idővel a csíterek ennek is megtalálják majd az ellenszerét.  :mad: 
Az 1.0 ás szervereken sajnos találkozhatsz csíterekkel. Ezeket otthonról nem tudod kiszűrni, és könnyen össze lehet téveszteni a profibb játékost a csíterrrel.
A csíter ott bukik ki, hogy nagyon jó a statisztikája, de ha szemtől-szembe találkozol vele akkor meg úgy mozog, mint egy amatőr.
A leggyakoribb csít a WH (falonátlátás), illetve hallottam olyanról is, hogy a célkeresztet az ellenfél fejére rántja. De léteznek a mozgásra vonatkozó csítek is(pl gyorsabb futás, nagyobb uggrás, mászás stb).
1.2-es szerveren ezek egyikkével sem találkoztam még  ;)
Remélem nem is fogok....vagy ha egyszer mégis, akkor az Activision ad ki ellene újabb javítást pl 1.5-öst
Kép

#1008 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 21:37

ÉS ne felejtsük ki az Aimbotot!  :omg: :reklamacio:

#1009 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 21:41

Mi értelme van annak, ha valaki aimbot+wh-val nyomja? Nem is ő céloz, hanem beconfolja az aimbotot az ellenfél head-re.. Olyan, mintha nem is az illető játszana, hanem helyette egy sosem hibázó robot. Ebben mi lehet a jó?  :confused:

#1010 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 21:44

Egyszer játszottam egy olyan gyerek ellen, aki tuti csítelt. Gyanús körülmények között lőtt le egy csomó alkalommal, aztán a következő játékban elkezdtem specelni, és alighanem ezt a WH-t használhatta, mert szinte mindig tudta, hogy honnan fog jönni az ellen.

szerk.: és még egy: ugyanazon a szerveren volt egy gyerek 84 killel, és 2 deathhel. Ez 30 fős TDM-ben fizikai képtelenség... Nem is játszottam többet azon a szerveren :mad:

Szerkesztette: Cadaver 2006. 04. 18. 21:46 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »