HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#981 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:26

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:04

Pontosan mi a problémád? Ha tudok, segítek.

Kicsit olvass feljebb és mindent megtudsz! Engem is érdekelne a megoldás, ha létezik, de szerintem csak szerver oldalról korrigálható a dolog, legalábbis a PH-n azt olvastam.

#982 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:40

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:04

Pontosan mi a problémád? Ha tudok, segítek.

Nos ahogy nézem az a problémám, hogy csak magyar szerverre tudok csatlakozni, és ez PB-től független...

Most kipróbáltam vagy 20 külföldi szervert (pb-set, és nem pb-set egyaránt), és egyikhez sem tudtam csatlakozni, aztán kipróbáltam vagy 10 magyart, és mindenhova tudtam csatlakozni  :confused:
Ez már több mint véletlen
Faster! Harder! Cadaver!

#983 Felhasználó inaktív   XPA 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:53

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 15:01

Az 1.2 Patch-ben található új orsz pálya mp_harbor (Rostov) az egy régi CoD1-es multiplayer pálya feljavított változata.  CoD1-es feljavított pályák még: mp_railyard, mp_brecourt, mp_carentan, mp_dawnville.
Eleinte felháborított a dolog, hogy szinte 1 az 1 be átvették ezeket a pályákat a cod1-ből, de aztán örültem neki, mert ezeket legalább jól ismerem.

Ha valakinek gondja van az 1.2-es szerverekhez való csatlakozással, vagy az 1.2-es szervere nem akar jól működni, annak esetleg tudok segíteni. Egyébként az Activision bejelentette, hogy hibás az 1.2-es patch linuxos változata (amit a linux alapú szerverre kell telepíteni), és már dolgoznak az 1.2 Patch javításán.  :confused:
Minden jót!
Sendrov

Szia, az előző oldalon leírtam, hogy mi a bajom, ha tudsz segíts plíz.

üdv
Csak hibák léteznek. Ha valami működik, akkor hibás a hiba!

#984 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:54

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:26

Kicsit olvass feljebb és mindent megtudsz! Engem is érdekelne a megoldás, ha létezik, de szerintem csak szerver oldalról korrigálható a dolog, legalábbis a PH-n azt olvastam.

Visszaolvastam.  :)
Nos...való igaz, hogy sok múlik azon, hogy hogy van beállítva a szerver.
Ha nem vagy szerveradmin, csak a következőket teheted:
1. Szedj le minden mod-ot a gépedről. Ha nem tudod hogy kell, akkor reinstall. (ha nem telepítettél mod-okat, akkor is vannak a gépeden az auto downloading miatt)
2. Ha ezzel megvagy, a tiszta "szűz" CoD2-dre installáld rá az 1.2 Patchet.
3. A játék multiplayer options menűjében a PunkBaster kapcsolót állítsd On-ra.
4. Ha valami véletlen folytán nem eredeti a játékod, akkor tölts le a netről egy CoD2 Cd key generátort, és a multiplayer optionsba alul az Enter Key Code feliratnál a régi kódodat állítsd át a generáltra.

Ha ezzel megvagy és az általad kiválsztott szerver normálisan van beállítva, akkor elméletileg nem fog kidobni a PunkBaster. Ettől többet vendégjátékosként egyenlőre nem tehetsz.

Az előbbi leíráshoz a Patch-el együtt letölthetsz egy-két dolgot honlapunkról is: [SF]Alexandria

Most hirtelen ennyit tudok hozzáfűzni.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#985 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:01

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:40

Nos ahogy nézem az a problémám, hogy csak magyar szerverre tudok csatlakozni, és ez PB-től független...

Most kipróbáltam vagy 20 külföldi szervert (pb-set, és nem pb-set egyaránt), és egyikhez sem tudtam csatlakozni, aztán kipróbáltam vagy 10 magyart, és mindenhova tudtam csatlakozni  :confused:
Ez már több mint véletlen

Ez konkrétan nem tudom, hogy mitől lehet....de a Cod1-nél a CD kulcs hiánya vagy problémája miatt nem lehetett a külföldi szerverekhez csatlakozni. Esetleg ping korlátozás....vagy talán játék közben írd be a konzolba: /rate 25000
De ez csak tipp  :think:

Szerkesztette: Sendrov 2006. 04. 17. 18:05 -kor

Kép

#986 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:10

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:01

Ez konkrétan nem tudom, hogy mitől lehet....de a Cod1-nél a CD kulcs hiánya vagy problémája miatt nem lehetett a külföldi szerverekhez csatlakozni.

És akkor a hazai szervereket mér engedi :confused:, akkor már tiltson mindent...

Idézet: Sendrov @ 2006. ápr. 17. - Dátum: hétfő - 19:01

Esetleg ping korlátozás....

ezt kizárt

Idézet: Sendrov @ 2006. ápr. 17. - Dátum: hétfő - 19:01

vagy talán játék közben írd be a konzolba: /rate 25000
De ez csak tipp  :think:

Ez mit csinál? :)
Egy próbát megér.
Faster! Harder! Cadaver!

#987 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:12

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:54

Tetszett a videótok. Csak egy megjegyzés: egy 4 perces filmnek nem lenne szabad 60 megásnak lennie. :(

Az irodalmi elnevezése a campernek pedig külön tetszett. :nevet2:

Idézet

Ha játszik türelmes, precíz, de nem túl mozgékony ellenfél.

:respect:

#988 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:20

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:12

Tetszett a videótok. Csak egy megjegyzés: egy 4 perces filmnek nem lenne szabad 60 megásnak lennie. :(

Az irodalmi elnevezése a campernek pedig külön tetszett. :nevet2:

:respect:

A videóval kapcsolatban igazad van! De akkor pont csak ilyen codek-em volt. Már létezik egy kissebb és jobb minőségű verziója is, majd kicserélem.

:)  Örülök, hogy tetszik a honlap, annál is inkább, mert én csinálom, és én írom a sok idétlenséget is. Pl még a screenshotok melletti megjegyzéseket  :D

Köszönöm, hogy megnézted  :respect:
Kép

#989 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:39

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:54

Az előbbi leíráshoz a Patch-el együtt letölthetsz egy-két dolgot honlapunkról is: [SF]Alexandria

Most hirtelen ennyit tudok hozzáfűzni.

Benéztem a szerveretekre kicsit nagy volt a por Matmatában egyedül :)
Én vagyok a 3. ember, aki tudja mi Srí Lanka fővárosa  :p

Ez a rate-es dolog nem jött be...
Faster! Harder! Cadaver!

#990 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 18:54

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:39

Benéztem a szerveretekre kicsit nagy volt a por Matmatában egyedül :)
Én vagyok a 3. ember, aki tudja mi Srí Lanka fővárosa  :p

Ez a rate-es dolog nem jött be...

Sajnálom, hogy nem jött be, egyébként is csak akkor mükszik, ha szerveren a rate 20000 ről át van állítva 25000-re.  De most jut eszembe, hogy ezért is a PunkBaster dobott volna ki.  :lama: vagyok....

Szóval szerintem akkor csak az lehet a probléma, hogy a külföldi szervereken eredeti játék van, és csak eredeti (nem feltört) játékkal rendelkező gamereket engedik fel. Cod1-nél  isígy volt, csak néhány volt keleti blokkos szerverhez lehetett konektálni az 1.5 Patch után. Na és persze szinte minden magyarhoz  :cool:
Természetesen nálad biztosan egész más a probléma  :D

Sri Lankával kapcsolatban pedig kész röhej, a szavazás. (ezt a kérdést egyébként a Gyalog galopp-ból csentem el)  ;)
Kép

#991 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:01

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 19:54

Sri Lankával kapcsolatban pedig kész röhej, a szavazás. (ezt a kérdést egyébként a Gyalog galopp-ból csentem el)  ;)

Naná, hogy onnan :Đ

A többi dologhoz: kellemetlen...  :(
De az a fura, hogy eddig mehettem ahova akartam, mióta fent van  az 1.2 annyi az egésznek :(  :(
Ez is az 1.2-es patch része lenne?
Faster! Harder! Cadaver!

#992 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:13

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:01

Naná, hogy onnan :Đ

A többi dologhoz: kellemetlen...  :(
De az a fura, hogy eddig mehettem ahova akartam, mióta fent van  az 1.2 annyi az egésznek :(  :(
Ez is az 1.2-es patch része lenne?

Szinte biztos!
A PunkBaster nem csak a csítelőktől véd, hanem védi az Activision kereskedelmi érdekeit is a játékkalózkodással szemben.  :irigy:
Kép

#993 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:40

De pl. az egyik német szever nevébe belevan írva, hogy cracked, ehhez képest a PB dobja ki/fel sem engedi az embereket játszani.

Ilen videókat, hogy lehet csinálni? Addig megvan a dolog, hogy \record fájlnév és \stoprecord meg \demo fájlnév... Hogyan tovább?

Sri Lanka fővárosa?? :think:
Nem Kálámbó hadnagy?? :idea: :Đ 

#994 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:48

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:13

Szinte biztos!
A PunkBaster nem csak a csítelőktől véd, hanem védi az Activision kereskedelmi érdekeit is a játékkalózkodással szemben.  :irigy:

-Az előző oldalon linkeltem, hogy kedvenc szerveremen kikapcsolták a PB-t, mert sok problémát okozott, és mégse tudok csatlakozni.
-Nálatok van PB mégis tudok csatizni.

Na én ezt nem vágom :(
Faster! Harder! Cadaver!

#995 Felhasználó inaktív   coola 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:02

Hi
Látom kis gondot okoz a pb. pedig jó az, a serverünkről eddig 8 csítert vágott ki :) , ha meg nemtudtok bemenni pb-s szerverekre (magyar) akkor új cd kulcsot kell generálni és jó lessz (ez a leggyakoribb probléma), ha nem akkor kiírja hogy mi volt a gond, és az alapján lehet segíteni rajta.

Szerkesztette: coola 2006. 04. 17. 20:03 -kor

ABIT KN8U |A64 3700+@2860Mhz |2x512 DDR 400Mhz |Nvidia 8800GTS 320MB |SB AUDIGY 2 ZS |SAMSUNG SYNCMASTER 959NF 19" |2 x SAMSUNG 80 GB SATA RAID0 + SAMSUNG 160 GB |PIONEER DVR-109 |RAZER COPPERHEAD |COOLINK 500W

#996 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:07

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 20:40

De pl. az egyik német szever nevébe belevan írva, hogy cracked, ehhez képest a PB dobja ki/fel sem engedi az embereket játszani.

Ilen videókat, hogy lehet csinálni? Addig megvan a dolog, hogy \record fájlnév és \stoprecord meg \demo fájlnév... Hogyan tovább?

Akkor passz! Lehet, hogy rosszul van configolva az a német szerver.... igazán nemtom  :think:

A videót a fraps (www.fraps.com)  nevű progival vettük fel magunkról illetve egymásról játék közben. Ha elindítod a játék alatt, akkor a játékot visszaveszi 25 frame/s-ra, és úgy nem lehet nagyot alkotni. Célszerű inkább spektatorként egy klántársadat felvenni.
Így kb fél órás nyersanyagot szedtünk össze. Mivel tömörítetlen avi-ban rögzít, ez kb 4GB lett.
Utána kerestünk egy hangulatos zenét (mp3), és a felvett nyersanyagokból egy videóvágó progival (Pl Adobe Premier, Pinnacle Studio 10+, esetleg NERO Movie Maker) összeraktuk a klippet úgy, hogy nagyjából passzoljon a zenéhez (vágás, jelenet lassítás stb). A feliratokat szintén videóvágó progival raktuk rá.
A kész nagyjából 4 perces klipp így kb 900MB lett tömörítetlenül. Mivel akkor épp csak 5.02-es DivX codek volt a gépemen, ezért azzal lett tömörítve, így lett 64MB-os.
Dióhéjban ennyi.
Persze ha volna több időnk, sokkal profibb klipet is lehetne csinálni.  :cool:
Kép

#997 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:12

Idézet: coola - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:02

Hi
Látom kis gondot okoz a pb. pedig jó az, a serverünkről eddig 8 csítert vágott ki :) , ha meg nemtudtok bemenni pb-s szerverekre (magyar) akkor új cd kulcsot kell generálni és jó lessz (ez a leggyakoribb probléma), ha nem akkor kiírja hogy mi volt a gond, és az alapján lehet segíteni rajta.

Köszönjük a hozzászólásodat.

A gondunk nem elsősorban a PunkBasterral van (a mi szerverünk is azzal megy), hanem azzal, hogy az 1.2 Patch óta nem igazán tudunk a külföldi szerverekhez csatlakozni. Ezzel ellentétben a magyar 1.2-es szerverekre általában gond nélkül fel tudunk menni.

Szerkesztette: Sendrov 2006. 04. 17. 20:13 -kor

Kép

#998 Felhasználó inaktív   coola 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:18

Külföldre eddig is csak ritkán lehetett menni szerintem, ugyanúgy mint cod, coduo-ban.
ABIT KN8U |A64 3700+@2860Mhz |2x512 DDR 400Mhz |Nvidia 8800GTS 320MB |SB AUDIGY 2 ZS |SAMSUNG SYNCMASTER 959NF 19" |2 x SAMSUNG 80 GB SATA RAID0 + SAMSUNG 160 GB |PIONEER DVR-109 |RAZER COPPERHEAD |COOLINK 500W

#999 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:23

Idézet: coola - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:18

Külföldre eddig is csak ritkán lehetett menni szerintem, ugyanúgy mint cod, coduo-ban.

Ja... 1-et értünk. Ott is ez volt.  :(
Kép

#1000 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 20:40

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 21:07

A videót a fraps (www.fraps.com)  nevű progival vettük fel magunkról illetve egymásról játék közben. Ha elindítod a játék alatt, akkor a játékot visszaveszi 25 frame/s-ra, és úgy nem lehet nagyot alkotni. Célszerű inkább spektatorként egy klántársadat felvenni.

Célszerű inkább a játék beépített demo felvevőjét használni, és miután úgy megvan az anyag, a játékban lejátszani és akkor venni frapsal! :cool: Sokkal jobb a minőség és a játékélményből sem vész el semmi. Ezzel szórakoztam mostanság. Lehet én is csinálok valami szépet.

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.