Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 8:53
Végre alkalmam nyílt játszani a Kárpátalja mappon. Nagyon tetszik, bár voltunk vagy 6-an, úgy kicsi a pálya, de jó pofa meccs volt. A mapp egy hangyányit túlzsúfolt, és giccses... Szóval a TV maci az egyik bunkerben már nekem is sokkk
Mostanában ilyen hibaüziket dobál a PB és kidobott 15 percre. :confused: Csak tudnám mi írja át a config fájlt, mert én nem!!
Nemtom mi a bajod a Tv macival?....nem bánt az senkit sem.... ő vigyáz a rendre a map-on, ha én nem vagyok ott.
Túlzsúfolt, giccses, pici..... igaz.....a spawnpontokat is csak úgy dobáltam le az átellenes sarkokban meg a bástyába is.....de nem győzöm hangosztatni, hogy ez a map csak a Radiant tanulásának mellékterméke!!!!
Az vesse rám az első követ, aki elsőre különbet csinál, hogy a Csaba páncélautóról már ne is beszéljek, mert magyar páncélost semelyik cod2 mapon sem találsz máshol.
Egyébként ha csak pár fő van rajta, akkor nagyon élvezetes meccseket lehet nyomni.
És a map hibáiból is sokat tanultam, a következő sokkal átgondoltabb lesz.
A configodat, meg valamelyik mod írja át, amit összeszedsz a különféle szerverekről.
Ui.:elkészült a Zrínyi rohamlöveg....szerintem egész korrekt lett, de ezzel még egy darabig nem fogsz találkozni kész map-on.

Súgó
A téma zárva.