HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#1881 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 13:33

Idézet: sadam - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 22:39

:think: Ki lehet kapcsolni. Driverben véglegesen is, mármint Nvidiánál, Atinál nem tudom...  :Đ

Ott is leht biztos, de a Catalyst Control Centerben annyi marhaság van, hogy nem is tudom mi micsoda így nem is nagyon állítgatok ott semmit. :)

#1882 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:25

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 20:37

Amennyit és amilyen komolysággal spidey, meg itt mindannyian (gondolom) játszunk bőven elegendő a 40-60. 

:)

#1883 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 18:37

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 14:01

Dx7es és Dx9es módban nagy volt az azonos fénybeállítás mellett a külömbség, bár meglehet Sendrov még nem állított be végleges fényeket.
Csak így tovább!!! :)

Tisztelt klántársam!

Már nagyon sokat beszéltünk a mapról, de azt eddig még talán nem mondtam, hogy azok a félkész verziók, amelyek hozzád kerülnek alfa tesztre még nem a teljes árnyékkiszámolós módon lettek lefordítva, mert azokon órákat számolgatna a gép.
Ezek a verziók még csak egy nagyon alap (de legalább gyors) fény-árnyék kiszámítással lettek elkészítve.
Itt még nem is a fény a lényeg, hanem hogy működnek-e, illetve, hogy használhatóak-e az elkészült objektumok.  :joy: :D
A többit majd megbeszéljük....
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1884 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 11:11

Akkó... akkkó... jólvan.
Minden más stimmel... (basszameg nem tokk mibe belekötni :box2:)
Jah elment az EMIL! Nemtom,h az előző mért nem ment el. Csatolt zipfájlban az összehasonlító képek!
Kép

#1885 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:48

Üdv.

Kerestem a neten de nem igazán találtam meg a következőt:

Valamelyik COD2 szerveren volt folyamatosan célkereszt. Erre a módra lenne szükségem. Nem tudja valaki melyik ez a file? Esetleg ha megvan, akkor el is küldheti nekem.. :)

Előre is thx

:respect:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1886 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 15:14

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 16:48

Üdv.

Kerestem a neten de nem igazán találtam meg a következőt:

Valamelyik COD2 szerveren volt folyamatosan célkereszt. Erre a módra lenne szükségem. Nem tudja valaki melyik ez a file? Esetleg ha megvan, akkor el is küldheti nekem.. :)

Előre is thx

:respect:

de ez csalasnak szamit, nem gond???
szerintem siman izgalmasabb mint hogyha csalsz  :D
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#1887 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 15:38

Engem is zavart, hogy "nincs" célkereszt, de egy idő után megszoktam. :)

#1888 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 06. 22:06

Idézet: saca3 - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 16:14

de ez csalasnak szamit, nem gond???
szerintem siman izgalmasabb mint hogyha csalsz  :D

Nem.Nem!!!

Nem azt akarom, hogy csak nekem legyen.,.. hanem egy LAN partyra akarok servert csinálni.
Ott azt akarom, hogy  mindenkinek legyen célkereszt, mint a COD 1-ben.

Csalni nem akarok, csak nem nagyon tudom megszokni, hogy csak akkor van célkereszt ha eltalálom...

Ami gáz szerintem ebben, hogy akik a rifle-re szakosodtak, azoknak előnyük van, hisz Ők nem szoktak mozogni és a célkeresztjük megmarad... Nem tudom mennyire érthető az érvelésem.. :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#1889 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 11:14

Hát megbocsáss Lenny, de igenis mozognak a "rifle-re szakosodtak". Ha nem mozogna, akkor egyből leszednék... Emlékezz vissza melyik szerveren játszottál akkor, amikor volt célkereszted. Ha felmész megint ugyanarra, letöltöd vele együtt a modot is és akkor minden okés.
Vagy nézz szét a cod2 magyar oldalakon hátha találsz ilyen modifikációt.
Kép

#1890 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 11:16

Jah meg még vmi.: a véleményem a célkeresztről meg az, hogy szreintem majdnem teljesen felesleges. :cool:
Kép

#1891 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 12:55

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 12:14

Hát megbocsáss Lenny, de igenis mozognak a "rifle-re szakosodtak". Ha nem mozogna, akkor egyből leszednék... Emlékezz vissza melyik szerveren játszottál akkor, amikor volt célkereszted. Ha felmész megint ugyanarra, letöltöd vele együtt a modot is és akkor minden okés.
Vagy nézz szét a cod2 magyar oldalakon hátha találsz ilyen modifikációt.

Jó. Nem azt mondtam, hogy megállnak, de kevesebbet mozognak... Amúgy meg nekem nem felesleges, mert mikor mozgok és látom a célkeresztet akkor a mozgásomat úgy korrigálom, hogy az ember benne legyen.. COD 1-ben jobban ment, mint a 2-ben és köze van a célkereszthez.... :)

#1892 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:49

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 12:16

Jah meg még vmi.: a véleményem a célkeresztről meg az, hogy szreintem majdnem teljesen felesleges. :cool:

:D  :up:
hat igen teljesen egyet ertek veled,
es abban is. hogy a rifle-re szakosodtak azok mozognak sott azoknak kell igazan mert igazabol csak ugy tud meszire loni pontosan ha meg all egy pilanatra de abban a pillanatban mikor elsuti a fegyvert rohannia kell tovabb, mert akkor konyen leszednek oket :) ;)
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#1893 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 22:07

Idézet: saca3 - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 20:49

:D  :up:
hat igen teljesen egyet ertek veled,
es abban is. hogy a rifle-re szakosodtak azok mozognak sott azoknak kell igazan mert igazabol csak ugy tud meszire loni pontosan ha meg all egy pilanatra de abban a pillanatban mikor elsuti a fegyvert rohannia kell tovabb, mert akkor konyen leszednek oket :) ;)

ja, csak néha ahogy figyelem az embereket vannak érdekes jelenetek. Van mikor közelébe sem volt és mégis egy lövéssel megöli. Pedig simán fölé lőtt. És elvileg nem csitel a gyerek...

#1894 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 22:14

CoD2-ben elég egy méteres körzetben találni.  :rolleyes: Fos.  :down:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1895 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 07:39

Most néztem dekanov kárpátalja videóját. :cool:  :respect: Jól sikerült map. :up:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1896 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 11:11

Kössz Necros!
A map nem az "enyém"; Dunkel mestert kell dícsérni, amolyan tutorial-mapnak indult. A köv. mapja (Don-kanyarnak állít emléket!!!; a honlapon képek és infók a map állapotáról!!!) még jobb lesz; már egy jó 2 hónapja biztos dolgozik rajta.
A prezentálás az én "dolgom" :p
Kép

#1897 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 12:24

Tudom, hogy nem te csináltad a pályát, követtem itt valameddig az alakulását. :) De most már tudom, ellened nem állnék ki. :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1898 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 15:01

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. szept. 7., csütörtök - 23:07

ja, csak néha ahogy figyelem az embereket vannak érdekes jelenetek. Van mikor közelébe sem volt és mégis egy lövéssel megöli. Pedig simán fölé lőtt. És elvileg nem csitel a gyerek...

;)  hmmm
az aim,  sajnos mar van minden fele szarsag es a sok ....... bejonnek a szerverunkre es ott menoznek, hogy milyen "jok"  na de persze sajnos 1 nemeik klanis ahoz folyamodik hogy csaljon  :confused:

Szerkesztette: saca3 2006. 09. 08. 15:02 -kor

#1899 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 08. 22:55

Egyébként érdemes betenni killcamot a szerverre. Szoktam néha figyelni azokat a játékosokat, akik viszonylag sokkal húznak, viszont kevés haláluk van. Ha huzamosabb ideig figyeled, meg tudod róla mondani, hogy most csal v nem csal. Sokszor el tudom dönteni egyszeri visszanézésből, de volt olyan akit 2 percig figyeltem (akkor Sendrov meg egy másik játszott, csak ketten voltak), és feltűnően végigkövette falon át Sendrov mozgását, spawnolás után egyből célzott is Sendrovra.
Kick n'Ban volt a lelke...  ;)
Sokszor gyanúsítottak már meg engem is meg Sendrovot is, h csalunk, egy-két lövésből. Pedig Sendrov is meg én is, amióta COD létezik, azóta toljuk, úgyhogy vmit konyíthatunk hozzá :cool:
Bár Sendrov lehet, h megkopott egy kicsit, ugyanis már rég játszott:)
Kép

#1900 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 07:54

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. szept. 8., péntek - 23:55

Bár Sendrov lehet, h megkopott egy kicsit, ugyanis már rég játszott:)

Na nézd már!  :eek:
Az ifjú "pádáván" a fejemre nőtt!!!  :paci:
Ha jól emléxem azért én régebb óta nyomom mint te....
Az igaz, hogy már egy ideje nem játszom, mert ha 7végén van egy kis időm, akkor inkább a map szerkesztésével foglalkozom.
De ha elkészülök a Don-kanyarral, akkor visszatérek és megmutatom, hogy nem kell még leírni az "öreget".  :cool: :matrix:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.