Inkább spywarek után kutakodnék azon a gépen, mert ha szarok a pingek ASE-nél akkor nagy valószínűséggel szarok lesznek Xfire-al is.
Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2006. 10. 25. 20:32
Nem az ASE-val lehet a baj, mert nálam tökkkéletesen müxik. 
Inkább spywarek után kutakodnék azon a gépen, mert ha szarok a pingek ASE-nél akkor nagy valószínűséggel szarok lesznek Xfire-al is.
Elküldve: 2006. 10. 26. 00:45
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 21:32
hhmmmm
erdekes, de pontosan mire gondolsz?
P5W DH Deluxe CPU:E6600 Core 2 duo, 3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD 8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000, samsung 940bf
Elküldve: 2006. 10. 26. 02:29
Idézet: saca3 - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 1:45
hhmmmm
Vírus és trójai írtásra gondol természetesen.
Pl használs adawarese-t vagy spysweepert, vagy valami mást, vírusírtó meg teccés szerint de szerintem a nod32 érdemes lenne lefuttatni.
Általában a netbelassulások is ilyen kártevők miatt vannak, valszeg azért van mostanság ping-ed.
Elküldve: 2006. 10. 26. 06:30
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 14:19
Alig várjuk.
Hm...
Pedig nem nagy durranás.
Ha most kezdenék neki, teljesen máshogy csinálnám meg az egész pályát.
Hogy őszinte legyek, a vége fele most már egy picit belefáradtam.

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2006. 10. 26. 08:04
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 22:14
Hümmm.. 
SZIE - Only Rifle szerver?
Elküldve: 2006. 10. 26. 08:05
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 21:32
Jó persze, de Xfire jobb.
Elküldve: 2006. 10. 26. 09:59
Idézet: -STALKY- - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 9:04
SZIE - Only Rifle szerver? 
Nem tudom, asszem MP magyarítások portál, de az SF szerveren is ha tovább maradok, hasonló hibaüzivel dobott volna ki. Mindkét helyen azt vettem észre, hogy szörnyen laggol pedig a ping 35 körül volt. A laggolás képkihagyásokban jelentkezett. Olyan volt, mintha a háttérben folymatosan futott volna, torrent vagy ilyesmi, pedig nem. Egyedül az FF volt megnyitva. Lehet, hogy a PB frissült... :confused:
Elküldve: 2006. 10. 26. 10:04
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 3:29
Általában a netbelassulások is ilyen kártevők miatt vannak, valszeg azért van mostanság ping-ed.
Attól függ persze, hogy valóban van-e netbelassulás, mondjuk letöltéseknél is? Ha ott is van akkor nagy valószínűséggel valamilyen spyware küldözgeti az adatokat sutyiban. Ha letöltéseknél nincs akkor elképzelhető, hogy a szolgáltatónál van valami gikszer. Mert pl. régen volt egy holland szerver, ahol simán 50-es pingem volt, aztán valamit bohóckodtak a chellonál és a pingem hirtelen felugrott 150 fölé és aztán már nem is tudtam belépni oda. Úgyhogy a pingek szolgáltató függőek is. Persze ez mind okoskodás és az igazság odaát van.
szerk.: Meg azt kéne megnézni, hogy az ASE-ban be van-e rendesen állítva a network sebessége. Filter-->Configure Games-->Network
Szerkesztette: Warton 2006. 10. 26. 10:06 -kor
Elküldve: 2006. 10. 26. 10:25
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 11:04
Attól függ persze, hogy valóban van-e netbelassulás, mondjuk letöltéseknél is? Ha ott is van akkor nagy valószínűséggel valamilyen spyware küldözgeti az adatokat sutyiban. Ha letöltéseknél nincs akkor elképzelhető, hogy a szolgáltatónál van valami gikszer. Mert pl. régen volt egy holland szerver, ahol simán 50-es pingem volt, aztán valamit bohóckodtak a chellonál és a pingem hirtelen felugrott 150 fölé és aztán már nem is tudtam belépni oda. Úgyhogy a pingek szolgáltató függőek is. Persze ez mind okoskodás és az igazság odaát van. 
szerk.: Meg azt kéne megnézni, hogy az ASE-ban be van-e rendesen állítva a network sebessége. Filter-->Configure Games-->Network
hhat ezaz, most ra tapintottal a lenyegre,
tolteni ugy tolt mint allat
2000k-val
de ha codozok akkor a ping 1 nagy sz.........
P5W DH Deluxe CPU:E6600 Core 2 duo, 3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD 8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000, samsung 940bf
Elküldve: 2006. 10. 26. 10:40
Magában a játékban rendesen be van állítva a kapcsolat sebessége?
Elküldve: 2006. 10. 26. 11:59
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 10:59
.. az SF szerveren is ha tovább maradok, hasonló hibaüzivel dobott volna ki.
Legutóbb engem
Inkább az lehet, hogy a Te PB-d már frissebb, mint ami az említett szervereken fut. De most ennek nincs időm utána járni....ha valóban frissült a PB, akkor majd az SF-en is frissítünk.

Elküldve: 2006. 10. 30. 08:54
Vasárnap este elindult a Don-kanyar alfa teszt!
Aki szeretné kipróbálni a Don-kanyar map alfa verzióját, az keresse meg az All-Seeing Eye-ban az [SF]Alexandria szervert. A lezárt TDM szerverek között találjátok.
Belépéshez ki kell jelölni a szervert, F4-et nyomni és a Password rublikába beírni : hwsw
A pálya egyenlőre csak a szerverhez konektálással tölthető le, ami pár percet igénybe vesz (nem akarom a még kiforratlan pályát letöltőoldalon terjeszteni).
Várom az észrevételeket, ötleteket, bug listákat itt a HWSW fórumán, illetve az aláírásomban szereplő klánhonlap Vélemények a Don-kanyar mapról menüjében.
Jó tesztelést kívánok mindenkinek, az észrevételeket, javaslatokat pedig előre is köszönöm!
[SF]Andreas Dunkel vagy Sendrov....ahogy tetszik.
Ui.: A pályát határoló dombok, sziklák textúráinak elmosódásáról tudok...azt ne írjátok.
Szerkesztette: Sendrov 2006. 10. 30. 09:00 -kor

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:11
Reggel próbálgattam a mappot, miközben Ákos új albumát hallgattam a címe "Még közelebb" ez lehetne a mottója a pályának! <--- igen, ez egy ingyenreklám volt, nagyon jó album, érdemes meghallgatni!
Akkor a pályáról:
Összefoglalva: jó pálya, csak nagy és nem deathmatch pálya, kicsinyítéssel és ctffé átalakítva tökéletes lesz. Szigorúan szvsz.
Akkor a pályáról:
- túlzottan szellős a pálya, az egyes ojjektumokat közelíteni kéne egymáshoz,
(házikók közelebb a hídhoz, templom közelebb a másik dombhoz, illetve a folyóhoz stb.), és a pálya határokat is beljebb lehetne húzni, tekintettel, hogy egy 12 fős szerverről van szó, ez még 24-es szervernek is nagy, - a híd törésénél tényleg van egy beakadási bug, nekem is sikerült, de a másik oldalon a tegnapihoz képest, dehát a gyári mappokon is előferdül ilyen... :o
- a part túl egyenes, talán lehetne egy kis cikk-cakkot tenni bele, tehát lehetne egy kissé tagoltabb, akár bedőlt fákkal, döglött lovakkal...,
- van egy pár árnyékolási hiba is, de ezt már mondtam,
- ez inkább ctf vagy sd pálya mintsem tdm, vagy dm, és akkor még az erődrendszernek is lenne szerepe
Ez főleg a pályát kettészelő folyó miatt mondom. Kivi vagyok, hogy a zászlós ember zászlója kilógna-e a víz alól, 
- a pálya egyik lezárásaként nem-e lehetne aknazárat rendszeresíteni a löszfal helyett, változatosság gyönyörködtet címszóval.
- Lesipuskás pálya, úgyhogy nagyon észnél kell lenni, hogy mikor hova lép ki az ember. Csipásokat szigorúan ki kell tiltani, bár a csipások sincsenek könnyű helkyzetben az óriási távolságok miatt.
- nem találtam meg a macit

Összefoglalva: jó pálya, csak nagy és nem deathmatch pálya, kicsinyítéssel és ctffé átalakítva tökéletes lesz. Szigorúan szvsz.
Elküldve: 2006. 10. 30. 11:41
single résszel kapcs, nem jött vam javítás amitől nem lesz olyan picsalassú dx9 alatt?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 10. 30. 11:49
Na Warton, ez egy korrekt hozzászólás!
Csak hogy tudd, az a pár pont, amit felvázoltál kb egy hetes munka úgy, hogy közben nem megyek el melózni, nem találkozom barátnővel,nem iszom, nem eszem, nem alszom, nem focizok, nem íjászkodok, nem pislantok stb.
Csak hogy tudd, az a pár pont, amit felvázoltál kb egy hetes munka úgy, hogy közben nem megyek el melózni, nem találkozom barátnővel,nem iszom, nem eszem, nem alszom, nem focizok, nem íjászkodok, nem pislantok stb.

Elküldve: 2006. 10. 30. 11:58
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 11:41
single résszel kapcs, nem jött vam javítás amitől nem lesz olyan picsalassú dx9 alatt? 
Igencsak újra kellene írni mindent és egy normális engine-re lenne szükség.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2006. 10. 30. 14:33
Idézet: Warton - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 15:09
Hát figyelj, a CoD4 megjelenéséig még bőven van idő. 
Persze...majd az unokám megcsinálja 2056-ban informatikatörténelem órára egy kis ötösért

Elküldve: 2006. 10. 30. 14:46
Húha, itt a fórumon vigyázni kell az 56-tal, mint számkombináció! Meg különben is enni, minek? Nyakunkon van a Ramadan. Pislantani? Az orvostudomány egyik legnagyobb találmánya a katéter.
Focizni, íjászkodni úgysem lehet, mert romlik az idő... :Đ

Súgó
A téma zárva.