Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 03. 28. 08:23
Ahogy a honlapon is írtam, nem tudok mit csinálni rendes gpu nélkül, szinte csak desktop dolgokat.
Elküldve: 2007. 03. 29. 17:53
Na végre van egy éhbéres munkám, úgyhogy lehet hogy beújítok valami faja kis egérre.
Elküldve: 2007. 03. 29. 20:39
Nekem kicsit tovább fog tartani, míg beújítok egy rendes videókártyára; ráadásul melóm se...
Nem baj; bár kezd egy kicsit elvonási tünetem lenni...
"Unalmamban" csináltam egy log-file readert, ami képes megjeleníteni a szerveren történő párbeszédeket, úgyhogy mocskosszájúak, trágárkodók vigyázhatnak!
Nem baj; bár kezd egy kicsit elvonási tünetem lenni...
"Unalmamban" csináltam egy log-file readert, ami képes megjeleníteni a szerveren történő párbeszédeket, úgyhogy mocskosszájúak, trágárkodók vigyázhatnak!
Elküldve: 2007. 03. 30. 06:01
Idézet: Warton - Dátum: 2007. márc. 29., csütörtök - 18:53
Na végre van egy éhbéres munkám, úgyhogy lehet hogy beújítok valami faja kis egérre. 
Anno nekem is volt egy jó kis optikai egerem, ami néha minden ok nélkül az égre lőtt cod2-ben, úgyhogy azt se tudtam, mi történt, mert hirtelen az eget bámultam....
Ezt a problémát sportosan megoldottam...eladtam az egeret.....Dekanovnak.
Nála viszont tökéletesen működik ez az egér

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 03. 30. 10:15
Na ha már itt tartunk kinek van 1 használható "config"-ja mert mindenkinek olyasmi configja vagy hohy sokkal gyorsabban lő meg ilyenek én meg nem tok szerezniés használni őket
mert van nekem 100 darab de nem mükszenek ha tud valéaki segíteni...PLS
Ja és aki MULTY-zik CoD2-ben és nincs klánja azoknak az embereknem van TGF a .=.KINGS.=. clanba szal ha szeretnétek csatlakozni szivamustang@hotmail.com
Ja és ha van már klánja valakinek, és warozni akar valakik akkor itt (szivamustang@hotmail.com) elérhettek...
Ja és aki MULTY-zik CoD2-ben és nincs klánja azoknak az embereknem van TGF a .=.KINGS.=. clanba szal ha szeretnétek csatlakozni szivamustang@hotmail.com
Ja és ha van már klánja valakinek, és warozni akar valakik akkor itt (szivamustang@hotmail.com) elérhettek...
Elküldve: 2007. 03. 30. 14:16
Idézet: predator1992 - Dátum: 2007. márc. 30., péntek - 11:15
Na ha már itt tartunk kinek van 1 használható "config"-ja mert mindenkinek olyasmi configja vagy hohy sokkal gyorsabban lő meg ilyenek én meg nem tok szerezniés használni őket
Szerintem egy jó játékosnak nincs szüksége tuning config-ra.
Én sem használok extra configot.
Szerkesztette: Sendrov 2007. 03. 30. 14:16 -kor

Elküldve: 2007. 04. 06. 07:26

erre valaki tud vmi modot? Nagyon lol lenne... :Đ
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."
Elküldve: 2007. 04. 06. 11:25
Idézet: notaricon - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 8:26
erre valaki tud vmi modot? Nagyon lol lenne... :Đ
Sajnos mod-ot nem tudok rá.
De a távcsöves PPSH-t kicsit furának tartom, ugyanis a PPSH eleve nem volt pontos fegyver. Nem pontlövésre tervezték, hanem arra, hogy nagy tűzgyorsaságával és nagy tárkapacitásával hatékonyan lehessen használni közelharcban. Akár -40 fokban is. Erre tökéletesen megfelelt.
De precíziós lövésre....hogy ezek az oroszok mit ki nem találtak....

Elküldve: 2007. 04. 06. 13:51
Biztos, hogy távcső az és nem elemlámpa? Arról nem is beszélve, hogyha te azt a fegyvert a szemedhez tartod lövés közben, akkor egy akkora monokli keletkezik a szemed alatt, hogy csak na. :Đ
Szerkesztette: Warton 2007. 04. 06. 13:53 -kor
Elküldve: 2007. 04. 06. 16:44
Egyébként meg német hadsereg ígyfelelt volna a távcsöves PPSH-ra.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: Warton 2007. 04. 06. 16:44 -kor
Elküldve: 2007. 04. 09. 11:41
Ezúton gratulálok Sendrovnak még egyszer a Szent István csatahajót megelevenítő pályájáért, amelyet már mindenki megtekinthet, letölthet a cod.hu-ról!
Elküldve: 2007. 04. 09. 16:45
Idézet: Warton - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 14:51
Biztos, hogy távcső az és nem elemlámpa? Arról nem is beszélve, hogyha te azt a fegyvert a szemedhez tartod lövés közben, akkor egy akkora monokli keletkezik a szemed alatt, hogy csak na. :Đ
Ennyi erővel, ha elemlámpa lenne azzal sem tudnál világítani lövöldözés közben. :o :Đ Mindent világítana, csak azt nem amit kell.
Elküldve: 2007. 04. 10. 09:23
Idézet: Warton - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 14:51
Biztos, hogy távcső az és nem elemlámpa? ...
Valószínű egyébként, hogy valóban elemlámpa lehet, mert a kép alá írt utolsó orosz szó is talán valami elemfényt jelenthet aszem (vagy totálmást
Viszont, ha azt nézem, hogy a németek meg III. Birodalmi lépegetővel vonulnak fel ellene....
...szóval akkor az az izé a PPSH tetején csakis egy közelharcra odakészített lézerkard lehet :Đ
Dekanov: kössz, és örülök, hogy felkerült a Szent István a www.callofduty.hu -ra, azt viszont nem tudom, hogy mért csak ez az 1 map

Elküldve: 2007. 04. 10. 10:36
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 10:23
Valószínű egyébként, hogy valóban elemlámpa lehet, mert a kép alá írt utolsó orosz szó is talán valami elemfényt jelenthet aszem (vagy totálmást
) De a lézer segédfényt és az infraoptikát alapból kizárnám.
Megkérdeztem orosz anyanyelvű haveromat. Hát senki sem nyert...
Tehát végülis lézerkard.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2007. 04. 10. 11:26
Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 11:36
Megkérdeztem orosz anyanyelvű haveromat. Hát senki sem nyert...
Szóval távcső is, meg lámpa is, de hogy a 2 hogy jön össze az jó kérdés. 
Tehát végülis lézerkard.
Tehát végülis lézerkard.
Na...mondom én...
Pedig 6 évig tanítottak nekem oroszt

Elküldve: 2007. 04. 16. 16:30
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. márc. 30., péntek - 15:16
Szerintem egy jó játékosnak nincs szüksége tuning config-ra.
hat, igazad van nincs szukseg ra, DE mikor olyan klan ellen jatszatok ahol ok be vannak eleg rendesen cfg-zve akkor mar nem fer a dolog es hiaba vagy jo jatekos, ebben viszont a sraccal ertek eggyet mert ez sajnos nem szamit csalasnak es nem tudunk ellene semmit tenni csak annyit,hogy mi is megprobalunk beszerezni valami cfg-t, hogy ne keruljunk olyan nagy hatranyba
ui: egyebkent ensem tudok be szerezni cfg-t nem nagyon osztogatjak a sracok, pont ezert, mert akkor egyenlo esejek lennenek, es ezt nem akarjak.
P5W DH Deluxe CPU:E6600 Core 2 duo, 3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD 8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000, samsung 940bf
Elküldve: 2007. 04. 17. 06:27
Idézet: saca3 - Dátum: 2007. ápr. 16., hétfő - 17:30
hat, igazad van nincs szukseg ra, DE mikor olyan klan ellen jatszatok ahol ok be vannak eleg rendesen cfg-zve akkor mar nem fer a dolog es hiaba vagy jo jatekos, ebben viszont a sraccal ertek eggyet mert ez sajnos nem szamit csalasnak es nem tudunk ellene semmit tenni csak annyit,hogy mi is megprobalunk beszerezni valami cfg-t, hogy ne keruljunk olyan nagy hatranyba
ui: egyebkent ensem tudok be szerezni cfg-t nem nagyon osztogatjak a sracok, pont ezert, mert akkor egyenlo esejek lennenek, es ezt nem akarjak.
Igen, van némi igazság abban amit mondasz. Én nem war-ozok és így nem is érzem át ennek a jelentőségét.
És profi COD játékos sem vagyok, csak egy igen "régi motoros".
Honnan tudod, hogy cfg buherálása nem számít csalásnak? Hivatalos versenyeken is engedik?
Mert ha nem, akkor sztem igenis csalás!
És ha így van, akkor nem feltétlen jó politika az, hogy ha a másik csal akkor én is (bár tudom, hogy a te esetedben nem erről szól a dolog).
De biztos van egy pár kissrác, aki csak azért kezdett el WH-zni, vagy AIM-ozni, mert ellene is WH-ztak és AIM-oztak (vagy csak azt hitte)....és...hát...így egyenlőek az esélyek...és szépen lassan elfajul(t) az egész játékközösség. Tisztelet a kivételnek!
És itt elő is jön a régi gyakorlottabb gamerek állandó bosszúsága. Mert azok a játékosok, akik már próbálták a WH-t vagy valami hasonlót, de most éppen nem használják ...na ők aztán "mint szakértők" lecsítereznek minden gyakorlottabb játékost. És ezt trágár, ocsmány módon teszik.
Mert jó dolognak vélik azt, hogy a másiknál legalább virtuálisan különbb lehet lenni (ha már az életben nem megy), átlátni a falon, vagy klintísztvúd-ként mindig célba találni. Persze ez még nem bűn...mert igenis jó dolog...én is azért COD-oztam.
De aki a virtuális világban is csak csalással tud különb, jobb lenni a többieknél...nos, az valószínű a való életben sem lenne nagy cimborám.
Bocs mindenkitől.... ha kicsit régivágású vagyok....

Elküldve: 2007. 04. 17. 10:31
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 6:27
Igen, van némi igazság abban amit mondasz. Én nem war-ozok és így nem is érzem át ennek a jelentőségét.
Honnan tudod, hogy cfg buherálása nem számít csalásnak? Hivatalos versenyeken is engedik?
És ha így van, akkor nem feltétlen jó politika az, hogy ha a másik csal akkor én is (bár tudom, hogy a te esetedben nem erről szól a dolog).
De biztos van egy pár kissrác, aki csak azért kezdett el WH-zni, vagy AIM-ozni, mert ellene is WH-ztak és AIM-oztak (vagy csak azt hitte)....és...hát...így egyenlőek az esélyek...és szépen lassan elfajul(t) az egész játékközösség. Tisztelet a kivételnek!
És itt elő is jön a régi gyakorlottabb gamerek állandó bosszúsága. Mert azok a játékosok, akik már próbálták a WH-t vagy valami hasonlót, de most éppen nem használják ...na ők aztán "mint szakértők" lecsítereznek minden gyakorlottabb játékost. És ezt trágár, ocsmány módon teszik.
Mert jó dolognak vélik azt, hogy a másiknál legalább virtuálisan különbb lehet lenni (ha már az életben nem megy), átlátni a falon, vagy klintísztvúd-ként mindig célba találni. Persze ez még nem bűn...mert igenis jó dolog...én is azért COD-oztam.
De aki a virtuális világban is csak csalással tud különb, jobb lenni a többieknél...nos, az valószínű a való életben sem lenne nagy cimborám.
A haverokkal már több mint egy éve toljuk a neten. Szerver, klán stb. Elenite nagyon be voltunk készülve a cfgs figuráktól, de nem tudtunk ellene tenni semmit. Így más megoldás nem maradt mint belepiszkálni a cfgbe. Nálunk ez annyit tesz, hogy kizárólag az fpslimit van felnyomva 333-ra, mivel a rohadtak így nem tudnak legalább legyorsulni. a többi beállítást mi nem piszkáltuk. (Ha nem éreztük volna azt, hogy hülyére vesznek minket a saját szerverünkön akkor ezt sem tesszük meg, de ez ellen a pb sajna nem véd...
Addig is a csíter kisköcsögöknek üzenem:
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."
Elküldve: 2007. 04. 17. 12:17
Ezt meg tudom érteni...magam is szerver admin vagyok...

Súgó
A téma zárva.