HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2581 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 26. 13:49

Idézet: Warton - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 12:34

Próbáltam már SD-t játszani only rifle szerveren nem volt az igazi. :( Egy lövés egy halál.

Éppen ez az adrenalin pumpa miatt jó. Egyetlen egy esélyed van, ha mákod van akkor kettő. De pub-zni én sem szeretek, mert igazi csapatos taktikára+ügyességre épül az igazi WAR-nál. Már jó ideje veretlenek vagyunk és ez azért nem jó, kell a kihívás. Csak sajna naon naon kevés rifle klán van. :(
Fákjúál!!

#2582 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 14:50

Idézet: chungee - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 14:49

Éppen ez az adrenalin pumpa miatt jó. Egyetlen egy esélyed van, ha mákod van akkor kettő. De pub-zni én sem szeretek, mert igazi csapatos taktikára+ügyességre épül az igazi WAR-nál. Már jó ideje veretlenek vagyunk és ez azért nem jó, kell a kihívás. Csak sajna naon naon kevés rifle klán van. :(

Szeretem az S&D-t (is), de azért csak azt nem játszanék. Az már olyan mintha CS-zne az eember, az pedig sux. :p  :cool: :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2583 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 20:20

Idézet: chungee - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 14:49

Éppen ez az adrenalin pumpa miatt jó. Egyetlen egy esélyed van, ha mákod van akkor kettő.

A puska, de különösen a csipa megöli a játékot, tdmben elpuffogtat az ember, de csapatjátékban nagyon gáz. Adrenalin? Inkább bosszúság, hogy beveszi magát a bokorba és addig vár, amíg a puska csöve elé nem fut valaki. :omg:

#2584 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 04:52

Nem! Nálunk nincs csípa, only rifle: Kar, Lee, Nagan. S mint mondtam WAR-nál jácik nagy szerepet a csapatjáték(TS) és a taktika. Szal semmi public.
Fákjúál!!

#2585 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 12:44

Idézet: Warton - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 21:20

A puska, de különösen a csipa megöli a játékot, tdmben elpuffogtat az ember, de csapatjátékban nagyon gáz. Adrenalin? Inkább bosszúság, hogy beveszi magát a bokorba és addig vár, amíg a puska csöve elé nem fut valaki. :omg:

Idézet

de különösen a csipa megöli a játékot

Idézet

beveszi magát a bokorba és addig vár, amíg a puska csöve elé nem fut valaki

sztm annak az a lenyege  :D  de annakis meg van az ellenszere, csak anyit kell tenned, hogy odalopozol, pl egy thompzonnal es pfff, ennyi :) igazabol is van csipa shoti es .stb de eloben a katonak nem sirhatnak, hogy az elenseg ne hasznaljon olyat, es ne kempeljenek, :) nagyon rossz katona lennel igazabol, hallistenek nem vagy katona, mert csak sirnal, szerintem mindenki azt hasznaljon ami neki jo es amit tud normalisan hasznalni, es egyik fegyver sem teszi tonre a jatekot, sott tobb kellene

ui:en pl a  rifle szeretem, leis hurognak erte, sokan pl war kozben, hogy jobban lovok vele tavolra mint ok a csipaval, de ezt a szoveget aki sokat jatszik es jol az bisztosan ismeri :)  ;)

Szerkesztette: saca3 2007. 04. 28. 12:48 -kor

P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#2586 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 09:07

Hy all.

Lenne egy gondom. Amikor indítani szeretnék egy szervert, haverokkal közös hentélés céljából, ezt az üzenetet kapom:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

valami iwd-vel van gondja, de hogy melyikkel azt véletlenül sem írná ki. Nem mertem egyetlen iwd-t sem törölni a main mappából mer nemtom melyik van alapból benne a játékban és melyik letöltött.

Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a gondja ennek a szutyoknak? :think:
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#2587 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 13:10

Mondjátok nekem only rifle klánokat, akik S&D-ben is nyomják!!!! PLS THX!!!!!!
Fákjúál!!

#2588 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 29. 16:30

Idézet: saca3 - Dátum: 2007. ápr. 28., szombat - 13:44

de eloben a katonak nem sirhatnak, hogy az elenseg ne hasznaljon olyat, es ne kempeljenek, :) nagyon rossz katona lennel igazabol, hallistenek nem vagy katona, mert csak sirnal, szerintem mindenki azt hasznaljon ami neki jo es amit tud normalisan hasznalni, es egyik fegyver sem teszi tonre a jatekot, sott tobb kellene

Ki nem szarja le, hogy mi van élőben? Én szórakozni akarok. Az külön vicces, amikor 10 emberből 9 csipázik. :omg:
De épp az itt lévő Sendrov és Dekanov mester tudja elmondani, hogy mire voltam/vagyok képes egy Kar98-cal. Sajnos ezzel a nyomorult XTrust (?) golyós egérrel nehéz maradandót alkotni. Bár ha dekanov elkészíti a videót az általam küldött ~1,5 órás demóból, amiben kizárólag puskát használtam..... :D

#2589 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 22:00

Hi all.... Sendrov tudom hogy sok a munka meg minden, meg nekem is az érettségi, de remélem, hogy nyárra debütáltok meg mi is akik ott játszottak...sokat.... Már nagyon Várom!!!!  ;)  ;)  Szóval majd ha lesz a visszatérés nagyon várom mert egyre jobban kezdek átállni a Thompson-ra... :rolleyes:  :rolleyes:  :confused:  Szóval ha nem akarok kijönni a gyakorlatból, akkor is csak hülye Sniperes-kempelősök ellen tudok menni...meg Headshot-tal találtunk múltkor Wh-sokat is... :confused:  :reklamacio:  Nah mind1... csak remélni tudom hogy nyáron lesz a debüt...mert nagyon kihalt lett szegény szerver... :rolleyes:  :rolleyes:  Nah csak ennyit bye all....
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2590 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 22:09

Tényleg nagyon lepusztult a szerver. :( Mindenki a CoD4-re gyúr már... :D Én mindenképp, csak fejleszteni kéne a gépemet. De azért midnennap játszogatok egy-két órát a CoD2-vel mostanában kezdek újra izmosodni. Tegnap 21:7 -es ma 11:4-es arányt értem el SDben, ami szerintem nem annyira rossz MP44-el/Garanddal csipák ellenében. Sőt ma nyomtam egy only rifle szerveren is nagy sikerrel. :D

#2591 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 09:44

Én meg csorgatom a nyálam, ha ilyeneket olvasok... XY ilyen jót játszott...ZY meg amolyan jól... én is akarok! ...majd miután kiviszem a méhtelepre a gépemet, leadom kilóra, kapok érte jó sok fillért, meg vhogy pénzhez jutok és akkor majd... cod4? Az mi? :D
Kép

#2592 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 14:29

Bazze, milyen jót játszottam Beltoton 3-5 ellen és egy körben mind az 5-öt én szedtem le MP44-el ezek közül 4 csipás volt. :p :D
Nem tudok fellépni a Duhecre, valami key code authorization miatt.... :rolleyes: Szinte sírok, mert egyenlőre még nem talátam ahhoz foghatóan jó szervert, pedig semmi extra nem volt benne.

#2593 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 15:11

Hali!
Only rifle war-ztunk és a végén az egyik ellent kidobta PB wh.exe hibával. Visszajött és mentegetőzött. Higgyunk neki? Mert asszondta van vmi fájl a main könyvtárába és az okozza a bajt és mindenhol kidobta őt. Azért kérdem, mert eddigi war-okban nem találkoztunk ilyennel. Igaz ők nyertek a végén.
Fákjúál!!

#2594 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 16:01

Idézet: chungee - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 16:11

Hali!
Only rifle war-ztunk és a végén az egyik ellent kidobta PB wh.exe hibával. Visszajött és mentegetőzött. Higgyunk neki? Mert asszondta van vmi fájl a main könyvtárába és az okozza a bajt és mindenhol kidobta őt. Azért kérdem, mert eddigi war-okban nem találkoztunk ilyennel. Igaz ők nyertek a végén.

wallhack.iwd fájl van ott!  :Đ  :down:

#2595 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 07:36

Felmentem chungee szerverére, nem volt rossz móka, de szerintem az OSS klánt péppé verné egy exotic, ALIEN, dekanov trió, ha összeállna, de sajnos erre a közeljövőben úgyse fog sör kerülni. Nagyon széthullott a csapat. :(

Chungee a SZIE klánt ismeritek? Ők még ilyen nagy puskások és talán játszanak SD-ben is.

#2596 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:28

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 7:36

Felmentem chungee szerverére, nem volt rossz móka, de szerintem az OSS klánt péppé verné egy exotic, ALIEN, dekanov trió, ha összeállna, de sajnos erre a közeljövőben úgyse fog sör kerülni. Nagyon széthullott a csapat. :(

Chungee a SZIE klánt ismeritek? Ők még ilyen nagy puskások és talán játszanak SD-ben is.

De ismerjük, kapcsolatba is léptunk velük, csak hogy ők már normal all weapon-ban nyomják. :(
De elfogadták only rifle war ajánlatunkat, csak idő kell nekik visszaszokni rifle-re.  :cool:
Fákjúál!!

#2597 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 11:53

Azért ez meglepő számomra, mert a SZIE szervere volt az egyik legnépszerűbb, leghíresebb only rifle szerver, bár aztán indítottak egy Merciless modos szervert is.

#2598 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 13:44

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 11:53

Azért ez meglepő számomra, mert a SZIE szervere volt az egyik legnépszerűbb, leghíresebb only rifle szerver, bár aztán indítottak egy Merciless modos szervert is.

Jó az only rifle serverjük, de tdm-es. Régen mikor nem volt még klánom oda jártam. Most hogy van klán nagyobb hangsúlyon van a cspattaktika és az csak S&D-ben lehet megvalósítani.
Fákjúál!!

#2599 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:51

Idézet: Warton - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 8:36

nem exotic  :D  :D  hanem exodus! Az ALIEN és a Dekanov stimmel....de engem mért hagytál ki?  :think:

De tudod mit...csakazért is össze kéne ezt hozni..egyszer...nekem megvan mindenki MSN-en... csak chungee nincs... de őt meg itt el lehet érni. Az S&D mehetne chungee-éknál, ha meg a rifle-reflexeket kell csak erősíteni, arra ott a mi TDM szerverünk.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2600 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 15:03

Sendrov: hát te vagy SF-Alexandra klán? LOL oda is járok néha hozzátok. Elég kihívó ez a péppé verés bennünket. Jöjjetek össze oszt ütközzunk már végre, alig várom. Gyertek ahányan tudtok, max 6an, mert 12 férős a serverunk :( . Adminunkkal kéne beszélni, nem velem.
Itt az ő elérhetősége, MSN: zolifia@msn.com
Azért itt az enyém is!! :D MSN:  chungee@freemail.hu

Szerkesztette: chungee 2007. 05. 03. 15:59 -kor

Fákjúál!!

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131