Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 06. 06. 11:18
Ti ismeritek ezt: Call of Duty 2 - Feat Of The Soldier
Valami ruszki cucc.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 06. 06. 11:22
Vmit hallottam ill. olvastam róla vmelyik torrentes oldalon; orosz fanok készítették "kiegészítő" jelleggel. Azt hogy minőségben milyen lehet nemtom. Esetleg kipróbáltad?
Elküldve: 2007. 06. 06. 11:27
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 7:47
Baj van!
Már meg is fogom cáfolni magom az új kis egyszerű mappal kapcsolatban
Lapozgattam egy könyvet és egy képet látva megszületett az új map ötlete!!!
De iszonyat nehéz lesz kivitelezni...még CAD-ben is nehéz lenne megcsinálni...COD2 Radiant-ban meg szinte lehetetlen! Nem erre találták ki.
És éppen ez benne a kihívás!!
Már órák óta ezen pörög az agyam, hogy miként lehetne megoldani....
Ha egyszer elkészül, olyan látványos lesz, hogy a Szent István csak egy összedobott, trehány skiccnek fog tünni ehhez képest!
Most már csak idő kellene hozzá...de abból rengeteg..
Már meg is fogom cáfolni magom az új kis egyszerű mappal kapcsolatban
De iszonyat nehéz lesz kivitelezni...még CAD-ben is nehéz lenne megcsinálni...COD2 Radiant-ban meg szinte lehetetlen! Nem erre találták ki.
Ha egyszer elkészül, olyan látványos lesz, hogy a Szent István csak egy összedobott, trehány skiccnek fog tünni ehhez képest!
Most már csak idő kellene hozzá...de abból rengeteg..
Bazz milyen jellegű lenne a map?
Elküldve: 2007. 06. 06. 15:17
Nem akarok bunkó lenni, de mondcsak Sendrov nem akarsz egyszer egy olyan mappot csinálni, amin mondjuk ne adj isten, hovatovább, esetleg játszani is lehet? 
Pl Doom2. első pályája CoD2-sítve.
Elküldve: 2007. 06. 06. 15:19
Idézet: dekanov - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 12:22
Vmit hallottam ill. olvastam róla vmelyik torrentes oldalon; orosz fanok készítették "kiegészítő" jelleggel. Azt hogy minőségben milyen lehet nemtom. Esetleg kipróbáltad?
Még nem, gondoltam, előbb megkérdezem itt, hátha ismeritek.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2007. 06. 06. 15:24
Idézet: Warton - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 15:17
Nem akarok bunkó lenni, de mondcsak Sendrov nem akarsz egyszer egy olyan mappot csinálni, amin mondjuk ne adj isten, hovatovább, esetleg játszani is lehet? 
Sztm nem voltál bunkó, bár Sendrov nevében nem akarok nyilatkozni. Mellesleg jogos a felvetés. Kíváncsi vagyok az ötletre, amikre álltalában jellemző, hogy a megvalósítás mibenléte van előtérben.
Idézet
Baj van!
Már meg is fogom cáfolni magom az új kis egyszerű mappal kapcsolatban frown.gif
Ha egyszer elkészül, olyan látványos lesz, hogy a Szent István csak egy összedobott, trehány skiccnek fog tünni ehhez képest! smile2.gif
Most már csak idő kellene hozzá...de abból rengeteg.. frown.gif
Már meg is fogom cáfolni magom az új kis egyszerű mappal kapcsolatban frown.gif
Ha egyszer elkészül, olyan látványos lesz, hogy a Szent István csak egy összedobott, trehány skiccnek fog tünni ehhez képest! smile2.gif
Most már csak idő kellene hozzá...de abból rengeteg.. frown.gif
Elküldve: 2007. 06. 06. 15:26
Idézet: Necros - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 12:18
Ti ismeritek ezt: Call of Duty 2 - Feat Of The Soldier
Valami ruszki cucc. 
Én is a héten találtam rá (mielőtt valaki warezzel gyanúsítani, Freeware Mod!).
Szerkesztette: Csokis 2007. 06. 06. 15:42 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2007. 06. 06. 15:48
Elküldve: 2007. 06. 06. 15:51
Idézet: Necros - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 16:48
Nem kell hozzá, mert egy teljesen önálló modifikáció!
Szerkesztette: Csokis 2007. 06. 06. 15:51 -kor
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Elküldve: 2007. 06. 06. 19:35
Idézet: Warton - Dátum: 2007. jún. 6., szerda - 16:17
....mapot, amin játszani is lehet?...hmmm...ez még soha sem jutott eszembe
Nemtom mi a bajod...a vitorláshajós mapon is jót játszottál, árbócról fedélzeti nyílásba ugrósdit. Jó játék, csak nehéz beletalálni olyan magasról...aki nem hiszi próbálja ki.
De most komolyan:
Nehéz jól játszható mapot csinálni. Soha nem lehet tudni, hogy mitől lesz egy map jó, vagy népszerű.
Pl. a mai napig a Kárpátalja a legnébszerűbb SF map, pedig az volt a legelső pálya amit csináltam.
A Donkanyar map rettentő hosszú ideig készült. Időközben pedig annyit változott a koncepció, hogy belefulladt a projekt. Néhány élethű, az eredeti alapján készült modell (kéttornyú templom, Turán harckocsi), és néhány szintén jól sikerült fantazi modell (lerobbantott híd, bunker, raktárház, uszály) csak ami említést érdemel róla.
Nagyon élethűre sikeredett modell volt még az a kis kastély, amelyet Dekanov egy soha el nem készült pályályához készítettem. Szinte megszólalásig hasonlít az eredetire. Mellesleg egy betonkerítésen átmászva körbefotóztam az eredetit és az alapján csináltam a modellt

A vitorlás az csak tanulmány map volt.
A Szent Istvánnál meg eleve nem a játszhatóság volt az elsődleges szempont, hanem az, hogy kiéljem hadihajó mániámat egy részletes, élethű, méretarányos modell készítésében.
Hasonló ez, amikor te papír kűbelvágen modellt csináltál, csak ezen lehet virtuálisan rohangálni, mászkálni.
Az hogy játszani is lehet rajta, csak a néhány szétszórt spawn pontnak köszönhető.
A Doom2. első pályáját meg nem ismerem.... de biztosan meg lehetne csinálni.
Ui.: Szent Istvánon a Macit megtaláltad? Mert persze azon is ott van

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 06. 08. 08:08
Sziasztok...A macival kapcsolatban: Sztem ott van ahol a sniper, ha jól emléxem....
Lenne egy kérdésem: Felraktam a CoD 1-et, 1.5-ös patchot hozzá, megy minden faxán, de kb. húsz perc játék után kilép a játék hibaüzi miatt, hogy a program hibát észlelt , ezért leáll... Vki nme tudja mi lehet a problem??? azért ide írom mert tudom hogy vannak itt nagy CoD 1-es emberek is... Előre is kösszi...
Lenne egy kérdésem: Felraktam a CoD 1-et, 1.5-ös patchot hozzá, megy minden faxán, de kb. húsz perc játék után kilép a játék hibaüzi miatt, hogy a program hibát észlelt , ezért leáll... Vki nme tudja mi lehet a problem??? azért ide írom mert tudom hogy vannak itt nagy CoD 1-es emberek is... Előre is kösszi...
Xfire & Steam : freemanhun88
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...
Elküldve: 2007. 06. 08. 12:02
Na nekem is ezt csinálja, de COD2-nél!!4

Elküldve: 2007. 06. 08. 12:09
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jún. 8., péntek - 12:02
Na nekem is ezt csinálja, de COD2-nél!!4 
Hát igen, elég idegesítőő... :confused: MEg a másik, hogy mikor belépek, mindíg tök sötét a kép, és ha rákattintok a Brightness csúszkára, azonnal olyan világos lesz mindt mikor kilépte,... :confused: :confused: nah mind1...lényeg h megy egy darabig...
Elküldve: 2007. 06. 11. 06:46
Nos.. 5-10 perc után cod2.exe hibát észlellel, vagy csak egy síma "egész gép önreset"-tel kifagyott a cod-om.
Előszőr videókarira gyanakodtam. Lecseréltem a gyári kis ventilátorát...komolyabb hűtést kapott, még a memóriáira is került hűtőborda (gyárilag nem volt). Grafikus teszt...semmi hiba...cod2...megint elszál az egész
Na akkor videodriver leszed, újrarak legfrissebb...grafikus teszt...most e közben is elszállt....
Windos-alatt futó komplett gépteszt....semmi hiba
...cod2, BF2, NSF, alatt 5-10-perc után mindnél elszáll a gép.
Ekkor jött egy ötlet
előkapartam a fiók mélyéről a régi linuxos mem 86 memóriatesztelő bootfloppymat.
Kisflopiról indítás...memóriteszt lefut...hiba...újralefuttatom...hiba...
Hibás memóriát gépből kikaptam, azóta tökéletesen működik minden!!!
Tanulság: Ha játékok közben minden előjel (grafikus hiba vagy akadás) nélkül kifagy a gép, akkor mem86-tal memóriáttesztelni!!!
Szóval reszkesen mindenki! Az öreg Lee-Enfield újra van töltve! :Đ
...viszont most csak 512Mb-tal tolom...
Előszőr videókarira gyanakodtam. Lecseréltem a gyári kis ventilátorát...komolyabb hűtést kapott, még a memóriáira is került hűtőborda (gyárilag nem volt). Grafikus teszt...semmi hiba...cod2...megint elszál az egész
Na akkor videodriver leszed, újrarak legfrissebb...grafikus teszt...most e közben is elszállt....
Windos-alatt futó komplett gépteszt....semmi hiba
Ekkor jött egy ötlet
Kisflopiról indítás...memóriteszt lefut...hiba...újralefuttatom...hiba...
Hibás memóriát gépből kikaptam, azóta tökéletesen működik minden!!!
Tanulság: Ha játékok közben minden előjel (grafikus hiba vagy akadás) nélkül kifagy a gép, akkor mem86-tal memóriáttesztelni!!!
Szóval reszkesen mindenki! Az öreg Lee-Enfield újra van töltve! :Đ
...viszont most csak 512Mb-tal tolom...

Elküldve: 2007. 06. 11. 07:30
Sziasztok...Újabb kérdéssel fordulok hozzátok: Vagy 3 napja CoD 1-ből kilépek és a monitorom túlságosan világos árnyalatot vett fel...a sötétkéket ciánkéknek ábrázolja, meg ehhez hasonlóak...Vajon mi lehet a problem?? leírtam már a Videokártya részlegbe, de hátha valaki itt jobban tudja, esetleg neki is volt már ilyen... Azért érdekel, mert nem akarok Win reinstallt, mert egy hónapja lett újrarakva...de ha nem oldódik meg úgyis kell, mielőtt kimegyek Mo-ról...Előre is kössz...
Elküldve: 2007. 06. 11. 09:33
Anno COD1-ben nekem is csinálta. Akkor Radeon 8500-asom volt.
Kicsit sötét volt a játék, ezért a játékban világosítottam rajta, de amikor kiléptem az egész windows képernyőm világosabb lett.
Mehnéztem a videókari driverprogiját (catalyst) és láttam, hogy azt is átálította a COD1.
Ilyenkor a catalyst-ban ráklikkeltem a gyári beállítások betöltésére és már meg is javult.
Később egy videokari driver frissítés megoldotta a problémát ...legalábbis úgy emléxem..
Kicsit sötét volt a játék, ezért a játékban világosítottam rajta, de amikor kiléptem az egész windows képernyőm világosabb lett.
Mehnéztem a videókari driverprogiját (catalyst) és láttam, hogy azt is átálította a COD1.
Ilyenkor a catalyst-ban ráklikkeltem a gyári beállítások betöltésére és már meg is javult.
Később egy videokari driver frissítés megoldotta a problémát ...legalábbis úgy emléxem..

Elküldve: 2007. 06. 11. 09:50
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. jún. 11., hétfő - 9:33
Anno COD1-ben nekem is csinálta. Akkor Radeon 8500-asom volt.
Dunkel: Egymillió Köszönet!!!!!!!

Súgó
A téma zárva.