Call of Duty 2 A folytatás
Elküldve: 2007. 09. 26. 18:22
Tud valaki segíteni abban miért dobnak állandóan ki a szerverek?
Kiírja, hogy a server PB-je 1.725 és túl régi.... na mnost nekem 1.746 tehát újabb, akkor meg mi a baja?
A szerverek 90%-ról kidob.. már nagyon unom.... Találkozott valaki ilyennel?
Kiírja, hogy a server PB-je 1.725 és túl régi.... na mnost nekem 1.746 tehát újabb, akkor meg mi a baja?
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
Elküldve: 2007. 09. 27. 07:30
Idézet: Lenny - Dátum: 2007. szept. 26., szerda - 19:22
Tud valaki segíteni abban miért dobnak állandóan ki a szerverek?
Az a baja, hogy túl új a PB-d! A szerverek 90%-án meg még régebbi fut. És a régebbi, szerver oldalon futó PB nem tud mit kezdeni a gépeden futó újjal.
Sajnos általában a szerver oldali PB frissítések közül a Linuxos jelenik meg legutoljára. A magyar CoD2 szerverek többsége meg Linux alapú szervereken fut.
Esetleg próbáld meg, hogy a játékod PB könyvtárában található legújjabb .html kiterjesztésű file-t ideiglenesen áthelyezed egy másik mappába. Ezek a .html file-ok tartalmazzák a PB frissítéseket.
De ez csak tipp...még sohasem próbáltam

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2007. 09. 27. 08:11
Idézet: Sendrov - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 8:30
Az a baja, hogy túl új a PB-d! A szerverek 90%-án meg még régebbi fut. És a régebbi, szerver oldalon futó PB nem tud mit kezdeni a gépeden futó újjal.
Sajnos általában a szerver oldali PB frissítések közül a Linuxos jelenik meg legutoljára. A magyar CoD2 szerverek többsége meg Linux alapú szervereken fut.
Esetleg próbáld meg, hogy a játékod PB könyvtárában található legújjabb .html kiterjesztésű file-t ideiglenesen áthelyezed egy másik mappába. Ezek a .html file-ok tartalmazzák a PB frissítéseket.
Ok. Köszi.
Kipróbálom.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Elküldve: 2007. 09. 29. 10:12
Dunkel, ismerős a szitu? 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Egyébként ennyit számít a két mag, eddig úgy 70-100 közt volt az fps, most meg kiakadt 125-ön.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Egyébként ennyit számít a két mag, eddig úgy 70-100 közt volt az fps, most meg kiakadt 125-ön.
Szerkesztette: Warton 2007. 09. 29. 10:13 -kor
Elküldve: 2007. 09. 29. 18:04
Idézet: Warton - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 11:12
Dunkel, ismerős a szitu? 
Hogyne lenne ismerős...ez volt az a jelenet, amikor halottnak álcáztam magam és jól lebasholtalak, amikor tovább mentél...persze azt a képet már nem linkeled be, mi?
Ja, és szerintem kapcsold ki az fps limitet a configodban, hogy ne akadjon le 125-nél.
Szerkesztette: Sendrov 2007. 09. 29. 18:05 -kor

Elküldve: 2007. 09. 29. 18:51
Azt hol is lehet kikapcsolni? 
szerk.: megvan.
Szerkesztette: Warton 2007. 09. 29. 19:21 -kor
Elküldve: 2007. 09. 29. 19:28
Idézet: Warton - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 19:51
Ja... akkor azt nem is lehet kikapcsolni
De hogy is van ez?
Amióta be lett jelentve, hogy bezár az SF Alexandria minden este nagyonjó, pörgős nagy puffogtatás van rajta...nemrég meg volt, hogy egész 7en senki...

Elküldve: 2007. 10. 01. 15:49
Idézet: Warton - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 18:51
/com_maxfps 125 <---125 helyére, amit írsz, annyi lesz a max fps-ed.
De úgy is csak annyi framet látsz, amennyi a monitor frissítése:D
Hullának hogy lehet álcázni magad?
Elküldve: 2007. 10. 01. 18:19
Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 16:49
Hullának hogy lehet álcázni magad?
Ügyesen... és elképesztő nagy rutinnal :Đ

Elküldve: 2007. 10. 01. 21:42
Idézet: Warton - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 19:25
Akkor már sejtem, hogy élted túl a sereget. 
Az egészen más tészta....
Sajnos egy fegyelmezetlen újoncnak köszönhetően a valós életben is volt "szerencsém" a közelemben felrobbanó, éles kézigránáthoz. Nyílt terepen voltam.... elképesztő szerencsém volt, hogy nem kaptam repeszt....csak a mikádó fordult rajtam egyet és percekig nem hallottam semmit....még most is megborzongok...... na ezért utálom én még a COD2-ben is a gránátot....meg a felelőtlen embereket...

Elküldve: 2007. 10. 02. 17:18
Ilyen nincs!
Vagy csak nekem új? 
Szerkesztette: chungee 2007. 10. 02. 17:20 -kor
Fákjúál!!
Elküldve: 2007. 10. 02. 18:46
Ezt most fejtsd ki. :confused: Milyen nincs? Hogy van rendszáma?
KomposztWC
Elküldve: 2007. 10. 02. 20:45
A képen viszont véleményem szerint a Wermacht rövidítése. A III. birodalomban az összes katonai jármű rendszáma ezzel kezdődött.
KomposztWC
Elküldve: 2007. 10. 03. 09:13
Helyesen írva: Wehrmacht
1935-től 1945-ig a német hadsereg neve volt. (kb annyit jelent: Véderő)
Ami érdekesebb a képen, az a jobb oldali századjelvény.
Valószínűleg egy híradós alakulat harcjárműve lehet (erre utal a jármű tetején körbefutó antennakeret is), de hogy hol és melyik alakulat...arra nem jöttem rá
a kép készülhetett Afrikában is vagy Nyáron valahol Európában....
AWH viszont jogos jelölés, mert a rádiósok le tudták hallgatni, hogy az ellenség mit csinál a "falon túl", tehát a képen egyértelműen egy csíter társaság látható
1935-től 1945-ig a német hadsereg neve volt. (kb annyit jelent: Véderő)
Ami érdekesebb a képen, az a jobb oldali századjelvény.
Valószínűleg egy híradós alakulat harcjárműve lehet (erre utal a jármű tetején körbefutó antennakeret is), de hogy hol és melyik alakulat...arra nem jöttem rá
AWH viszont jogos jelölés, mert a rádiósok le tudták hallgatni, hogy az ellenség mit csinál a "falon túl", tehát a képen egyértelműen egy csíter társaság látható

Elküldve: 2007. 10. 03. 12:13
Ezt tudtam én is. Csak most, hogy elkezdtem COD2-zni, ezért figyeltem fel rá a poénra
Fákjúál!!
Elküldve: 2007. 10. 05. 21:08
Na ez az, amit teljesen értelmetlen lemodellezni COD2-ben:

Mellesleg a képen az Osztrák-Magyar U4 jelű tengeralattjáró félkész modellje látható 1914-ből
Mellesleg a képen az Osztrák-Magyar U4 jelű tengeralattjáró félkész modellje látható 1914-ből

Súgó
A téma zárva.