HWSW Informatikai Kerekasztal: FREEWEB SUX! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FREEWEB SUX! egyszerűen kidobtak! Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:59

ez igaz :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#402 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 20:04

freewebnel a kozeljovoben (1-2 honapon belul) azert lesznek olyan dolgok, amik szerintem nektek is tetszeni fognak :)

#403 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 20:40

Idézet: Aga - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 20:04

freewebnel a kozeljovoben (1-2 honapon belul) azert lesznek olyan dolgok, amik szerintem nektek is tetszeni fognak :)

Hurrá! Kár, hogy már átköltöztem. :o

#404 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 20:55

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 21:40

Hurrá! Kár, hogy már átköltöztem. :o

fogsz te meg freewebre jonni :)))))

#405 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:01

Van is egy accountom, de azt direkt mélylinkelésre, képbelinkelgetésre használom, csak tesztellek titeket, hogy mikor veszitek észre. :p

Egyébként nincs kizárva. ;)

#406 Felhasználó inaktív   Csaba_20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:18

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 18:41

:offtopic:  Az UW is SUX, mert az meg nem működik rendesen, néha bejön, néha nem. Ebből ATW lesz már látom. :confused:

Csaba_20 meg átkerült az örök vadász mezőkre? :think: Egy idézet a Tizedes meg a többiekből, pont ide illik:

"Kissé nyers, de szimpatikus Úr.... volt." :D
Bocs az offért! :respect:

Nem költözött az örök vadászmezőkre, csak egy régebbi accountjának reaktiválását intézték neki. Ez úton is köszönöm, hogy sikerült elintézni. :respect:  :up:  ;)

#407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:43

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 21:18

Nem költözött az örök vadászmezőkre, csak egy régebbi accountjának reaktiválását intézték neki.

Húúú srácok, akkor vigyázni vele, csókos gecó  :D
Make love not Wor.

#408 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:20

Idézet: Csaba_20 - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 21:18

Nem költözött az örök vadászmezőkre, csak egy régebbi accountjának reaktiválását intézték neki. Ez úton is köszönöm, hogy sikerült elintézni. :respect:  :up:  ;)

Csak vicc volt! :D

#409 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 15:53

Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 9:31

2: fogtak es toroltek a home-odat, mivel ezesetben majd a rendszer torli a tobbi adatodat, mondvan nincs index oldal.

...ezt nincs értelmes ember, aki elhiszi.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#410 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 16:00

Idézet: bean - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 12:42

Az ingyenes rendszerekről -- azt kapsz, amiért fizetsz. Nem fizettél semmit, nem kapsz semmit, kvittek vagyunk.

Inkább finomítanék: nem fizetsz semmit, ők pedig éppen annyira törik magukat, amennyire akarják. Te pedig semmit sem tehetsz. Megszoksz, v. megszöksz.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#411 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 16:02

Idézet: Warrior - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 17:00

Inkább finomítanék: nem fizetsz semmit, ők pedig éppen annyira törik magukat, amennyire akarják. Te pedig semmit sem tehetsz. Megszoksz, v. megszöksz.

en is tovabb finomitanam... lehet, hogy tobbet kapsz (altalaba) de elvarasaid / koveteleseid nem lehetnek.

#412 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 16:57

Idézet: stol - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 22:22

Optimalizálni, Assembly szintjén szoktak, ...

...és az összes többi nyelven is... Ha magas szinten sz@rul van kódolva a rutin, akkor kitörölhetjük az assembly-optimalizálással. Miért nem lehet ezt érteni?  :offtopic:

#413 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 17:20

Idézet: Aga - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 16:02

en is tovabb finomitanam... lehet, hogy tobbet kapsz (altalaba) de elvarasaid / koveteleseid nem lehetnek.

Viszont szerencsére megvan a lehetőség átmenni egy másik szolgáltatóhoz, ahol emberségesebbek a körülmények.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#414 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 04. 17:22

Idézet: Warrior - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 17:57

Ha magas szinten sz@rul van kódolva a rutin, akkor kitörölhetjük az assembly-optimalizálással. Miért nem lehet ezt érteni?  :offtopic:

szerintem olvasd el ujra... amirol O ir, ott mar NINCS magas szint. Csakis ASM, ott pedig sokat lehet varazsolni, mivel a compillerek nem feltetlenul azt kopik ki a te pascal meg egyeb programodbol, ami eppen a leg optimalisabb lenne... de ezzel nagyon kevesen foglalkoznak, inkabb csak driver irok es microcontoller programozok, mivel az erosebb vasat olcsobb megvenni, mint az ASM programozot kifizetni.

#415 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:29

Idézet: Aga - Dátum: 2006. jan. 4., szerda - 18:22

szerintem olvasd el ujra... amirol O ir, ott mar NINCS magas szint. Csakis ASM, ott pedig sokat lehet varazsolni, mivel a compillerek nem feltetlenul azt kopik ki a te pascal meg egyeb programodbol, ami eppen a leg optimalisabb lenne... de ezzel nagyon kevesen foglalkoznak, inkabb csak driver irok es microcontoller programozok, mivel az erosebb vasat olcsobb megvenni, mint az ASM programozot kifizetni.

Szerintem nincs tapasztalatod az említett nyelvek egyikében sem, ideértem a kontrollereket is. Kolléga postjára mint általános állításra reagáltam, miszerint "...ASM-ben szoktak...", szerintem ez kicsit elhamarkodott kijelentés, főleg ha a "szoktak" szó jelentését nézed. A compilerek (1 "l"-lel) által generált (és linkelt, de ez mindegy) kódot utólag lehet visszafejtve, assembly szinten optimalizálgatni. De mindez az eredeti magas szintű forrás nélkül nem sokat ér. A compiler megteszi a magáét, előállítja a "szerinte" leghatékonyabb kódot (ja, akkor az optimalizálás CÉLJÁRÓL még nem is volt szó, mert egyáltalán nem mindegy, miért optimalizálunk, mit szeretnénk elérni: maximális sebesség, minimális méret <--- e két tulajdonságra UGYANOLYAN mértékben nehézkes, gyakorlatilag lehetetlen optimalizálni, de biztos akad olyan okos ember, aki ezt sem hiszi, pedig nyilvánvaló...), de ha a "magas szintű" forrás rosszul van felépítve (az emberi "képességek" pedig határtalanok), akkor megehetjük az ASM-et: egyszerűen jóval hatékonyabb kódot lehet építeni, ha az eredeti forrást IS vizsgáljuk.
Tehát olyan szó, hogy "legoptimálisabb", önmagában, egészen egyszerűen nem létezik. Legjobb autó sincs.
A "kódoptimalizálók" körét szerintem nem kellene ennyire szűkíteni, vannak még jópáran azért. Abban viszont egyetértek, hogy maga az optimalizálás komplex művelet, ami rendkívül nagy (minél több) tapasztalatot igényel. De azt be lehet látni, hogy az erősebb vas vs. ASM programozók elég valószínűtlen, főleg, hogy manapság a magas szintű nyelvek nem poénból terjednek; ebből azt akarom kihozni, hogy a mai applikációk "zömét" (s most lehet vitázni) gyakorlatilag lehetetlen megírni assembly-ben, elvileg lehetséges csak, de ha létezne kimondott ASM-programozó, hamar belehalna, annyi dolga lenne.  :smoker:
Vagy félreértek valamit?

#416 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 10:37

Idézet

Szerintem nincs tapasztalatod az említett nyelvek egyikében sem

Esetleg javaslom a google kereso "Agárdi Gábor assembly" kulcsszavak használatát ;)

de azert aranyos vagy ;))) maris jol kezdodik a napom :)

#417 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 12:49

Idézet: Aga - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 11:37

Esetleg javaslom a google kereso "Agárdi Gábor assembly" kulcsszavak használatát ;)

de azert aranyos vagy ;))) maris jol kezdodik a napom :)

Sose szerettem e könyvet, még a "Variációk..."-at sem, de ez is  :offtopic:

#418 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 12:52

Idézet: Warrior - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 13:49

Sose szerettem e könyvet, még a "Variációk..."-at sem, de ez is  :offtopic:

Variaciok... ? nem tudom, mire gondolsz.

#419 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 13:14

Idézet: Aga - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 13:52

Variaciok... ? nem tudom, mire gondolsz.

Mindkettőt (3-at, mert a gyak_asm-ből 2 volt) használgattam 1 időben (a Variációk Assembly-re a nem említett darab, de az ha jól emlékszem, Pethő <--- bocsi a névért). Sőt, meg is van mind, természetesen, fentiektől függetlenül.

#420 Felhasználó inaktív   Aga 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 14:06

Idézet: Warrior - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 14:14

Mindkettőt (3-at, mert a gyak_asm-ből 2 volt) használgattam 1 időben (a Variációk Assembly-re a nem említett darab, de az ha jól emlékszem, Pethő <--- bocsi a névért). Sőt, meg is van mind, természetesen, fentiektől függetlenül.

semmi kozom ahoz a konyvhoz... Petho Adamnak van tobb kiadvanya, de azokat nem ismerem reszletesen.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.