HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#1301 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:33

A vita és a téma magasröptűsége miatt érdemben nem szólok hozzá, de azért ez szúrja a szemem:

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 11:38

Macikának van igaza, mert pl. ha azt mondod, hogy beinvesztál az azt jelenti, hogy bebefektet. Ha azt mondod, hogy médiák akkor azt mondod, hogy médiumokok. Ezért helyesen invesztál és médiumok.

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 11:39

Kérlek ne mondj már butaságot.

Pedig igazuk van. Tőled ezt nem vártam volna, szerintem a mai front miatt lehet...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1302 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:34

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:09

Nem erről van szó. Legalább te olvass már vissza. Odamegy, megkapja a magáét, teljesen rendben van, üssék amíg kedve van "érvelni". De amint már a földön összegömbölyödik, tehetetlen, a rendőr pedig tovább rugdalja, onnan már a rendőr sem különb mint a csőcselék. Magyarázzátok meg, a szakszerű rendőri munka során mi szükség van tovább sérüléseket okozni a vandálnak? Jah, hogy megértemli. Csakhogy a rendőrt is kötik (kellene, hogy kössék) a törvényesség korlátai.

Vissza vagyok olvasva. Nem láttam az esetet, elhiszem, hogy volt ilyen. Egyáltalán nem mondom, hogy helyesen tették a rendőrök, hogy a földön fekvőt verték, de szintúgy egyáltalán nem tudok semmilyen sajnálatot érezni aziránt, aki ott volt. Szerintem nem azért került földre, mert romlott bonbonnal fogadta őket.

#1303 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:34

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:25

Te nem érted a világos beszédet és elferdíted amit mondanak? Aki a rombolást, vandalizmust közelről nézi és élvezi az BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL! Benn van a Büntető Törvénykönyvben!

Megint le vagy maradva egy két körrel. :) Amelyik postra válaszolsz, abban pont azt fejtegetem, hogy sz@r a BTK, ha azért mert én kimegyek _békésen_ tüntetni, majd ugyan azon a helyszínen pár nyomorult féreg neki áll törni/zúzni, azért engem (is) lecsuknak?  Egybként ez így van benne a BTK-ban? "k...özelről nézi és élvezi.."

Már élvezni sem lehet?  :omg:  :Đ Hova jut a világ...  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1304 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:34

Vissza vagyok olvasva. Nem láttam az esetet, elhiszem, hogy volt ilyen. Egyáltalán nem mondom, hogy helyesen tették a rendőrök, hogy a földön fekvőt verték, de szintúgy egyáltalán nem tudok semmilyen sajnálatot érezni aziránt, aki ott volt. Szerintem nem azért került földre, mert romlott bonbonnal fogadta őket.

Ha nagyon sokat hitetlenkedtek, megnevezem a forrást :D Egyébként ha lenne tv-tunerem, már feltettem volna a netre, egy háztetőről kamerázzák, nagyon szépen látszik, mi történik a sok rendőr között :)

#1305 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:36

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:15

Nem. Én civilben sem tapsolok annak, aki földön fekvő rendőrt rúg. Továbbá én olyanra emlékszem csak tüntetői oldalról hogy a védetlen rendőrt a vizipisztolyból szépen kitették a többiekhez, olyanra nem, hogy földön fekvő rendőrt rugdostak volna. (Persze könnyen lehet, hogy csak lehetőség hiányában, meg elve nem kéne nekimenni a védekezésképes rendőrnek sem.)

Szóval én ezt nem szívesen látnám civiltől se, rendőrtől még kevésbé látom szívesen.

Ebben lesz valahol.
Először egy rendőr üt egy lefelé sétáló srácot, aztán egy másikat lerántanak, és ütik-rúgják.
http://www.tv2.hu/tenyek/cikk/132875/#
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1306 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:36

Idézet: ottokar - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:30

Én egy tényt mondtam de veled normális ember módjára nem lehet beszélni!

Lehet, de pár embernek már sikerült. :)

#1307 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:37

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:35

Ha nagyon sokat hitetlenkedtek, megnevezem a forrást :D Egyébként ha lenne tv-tunerem, már feltettem volna a netre, egy háztetőről kamerázzák, nagyon szépen látszik, mi történik a sok rendőr között :)

Nem hitetlenkedtem.

#1308 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:37

Mindennel egyetértek amit írsz, én sem sajnálom, csak azt, hogy ilyen megtörténhet...

#1309 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:38

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:28

Ilyet senki nem mondott.

Tudom. Azt akartam ezzel mondani, hogy szerintem jelen esetben, ilyen helyzetben kár számonkérni a rendőröktől, hogy a földön fekvő vandálba belerúgnak. Tudom, hogy nem vagyunk egy véleményen.

#1310 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:37

Mindennel egyetértek amit írsz, én sem sajnálom, csak azt, hogy ilyen megtörténhet...

A rendőr is ember. Én azt jobban sajnálom, hogy ilyen helyzetek kialakulhatnak. "Ahol gyalulnak, ott hullik a forgács..."

#1311 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

:D :up: :respect:

Szerkesztette: Omega 2006. 09. 21. 12:39 -kor

#1312 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:38

Tudom. Azt akartam ezzel mondani, hogy szerintem jelen esetben, ilyen helyzetben kár számonkérni a rendőröktől, hogy a földön fekvő vandálba belerúgnak. Tudom, hogy nem vagyunk egy véleményen.

Jah, hát most nem kell számonkérni, mi lesz késöbb?

#1313 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:15

Továbbá én olyanra emlékszem csak tüntetői oldalról hogy a védetlen rendőrt a vizipisztolyból szépen kitették a többiekhez, olyanra nem, hogy földön fekvő rendőrt rugdostak volna.

Akkor igen gyenge az emlekezotehetseged, mert nem sokkal a vizipisztolyos utan tortent, amikor a lepcson fekvo rendort (nem, nem fekvorendort) megrugdostak. Egy masikat meg a nyakanal fogva vittek foldre es utana rugdostak.

#1314 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:40

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:39

Jah, hát most nem kell számonkérni, mi lesz késöbb?

Talán ha egypárat jól megvernek, a többi elgondolkozik, hogy érdemes-e részegen randalírozni és megsebesíteni azt, aki esetleg legközelebb őt védené meg attól, hogy elvágják azt a gizda kopasz torkát.

#1315 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:41

Idézet: Samott - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:29

Nem csodálom.

#1316 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:41

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:40

Talán ha egypárat jól megvernek, a többi elgondolkozik, hogy érdemes-e részegen randalírozni és megsebesíteni azt, aki esetleg legközelebb őt védené meg attól, hogy elvágják azt a gizda kopasz torkát.

Fentebb (lentebb :D) boncolgattam a személyiségfejlődés menetét, nem hinném, hogy felnőtt (?) embereket ilyen módon lehetne nevelni... ;)

#1317 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:44

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:39

Akkor igen gyenge az emlekezotehetseged, mert nem sokkal a vizipisztolyos utan tortent, amikor a lepcson fekvo rendort (nem, nem fekvorendort) megrugdostak. Egy masikat meg a nyakanal fogva vittek foldre es utana rugdostak.

Biztosan az :D Már fentebb megkövettem. Ezzel együtt a véleményem nem változik.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1318 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:41

Fentebb (lentebb :D) boncolgattam a személyiségfejlődés menetét, nem hinném, hogy felnőtt (?) embereket ilyen módon lehetne nevelni... ;)

Akkor jönnek újra a romlott bonbonhoz hasonló esetek. Valaki csak elfogy előbb... van tippem, hogy ki lesz az.

#1319 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:34

mert én kimegyek _békésen_ tüntetni, majd ugyan azon a helyszínen pár nyomorult féreg neki áll törni/zúzni, azért engem (is) lecsuknak?

Ugyanazon a helyszínen baze, csak át kell menni a tér túloldalára, oszt vigyázállásban ácsorogni. Akkor már a rendőr 1 kilométeről is megfejti, hogy ki a békés tömeg. Ha tömeg közepén verekednek, akkor saját érdekesben amúgy sem jobb odébb állni? Meg ha dobálóznak, kukát gyújtogatnak?

Legalábbis ha nekem nem kell a balhé, akkor elenkező irányba kezdek el nézegetni. Nyilván a rugdalás/lelövetés azannya sem azokra volt érvényes, akik onnan 500 méterre csak hümmögtek tétován, de akik az MTV közvetlen bejáratában, meg a körút közepén kukák mögött barikádozva csináltak úgy, mintha most békésen tüntetnének, nahh, azt addig ütném, míg mozog, mert ha most szolidan megússza, akkor holnapra kiheveri, oszt újra támad. Rendőröknek meg most 3 napos éjjelnappalos készenlét? Meddig fogjűk bírni?
Make love not Wor.

#1320 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:45

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:30

Ne csak dobálózz már kérlek. Milyen bűncselekményt.

Idézet

A bűnsegédlet megítélésében elég következetes a magyar bírói gyakorlat – nyilatkozta a hvg.hu-nak Szikinger István alkotmányjogász. A jelenlévőnek, különösen ha a bűncselekmény elkövetőjével egy társaságban van, valamilyen módon ki kell fejeznie egyet nem értését a cselekménnyel, szólnia kell, el kell fordulnia vagy el kell mennie a helyszínről, különben a bíróság nem menti fel.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.