HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#1261 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:05

Nem igazán értem, hogy ha kvázi deklarálva van a zéró tolerancia, akkor minek is balhézni. Mert az, hogy odamegy a rendőrök közé, nem éppen a teljesen békés szándékra utal. Magára vessen, nem tudok mit mondani. Engem miért nem vert meg senki? Ja, hogy én felértem ésszel, hogy nem kell pattogni, ha azt mondják. (Nem, nem voltam kinn, mielőtt bárki megkérdi.)

Ja, hát ha ZT, akkor tényleg lőjenek, mit pöcsölünk itt, tessék mondani? :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1262 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:09

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:05

Nem igazán értem, hogy ha kvázi deklarálva van a zéró tolerancia, akkor minek is balhézni. Mert az, hogy odamegy a rendőrök közé, nem éppen a teljesen békés szándékra utal. Magára vessen, nem tudok mit mondani. Engem miért nem vert meg senki? Ja, hogy én felértem ésszel, hogy nem kell pattogni, ha azt mondják. (Nem, nem voltam kinn, mielőtt bárki megkérdi.)

Nem erről van szó. Legalább te olvass már vissza. Odamegy, megkapja a magáét, teljesen rendben van, üssék amíg kedve van "érvelni". De amint már a földön összegömbölyödik, tehetetlen, a rendőr pedig tovább rugdalja, onnan már a rendőr sem különb mint a csőcselék. Magyarázzátok meg, a szakszerű rendőri munka során mi szükség van tovább sérüléseket okozni a vandálnak? Jah, hogy megértemli. Csakhogy a rendőrt is kötik (kellene, hogy kössék) a törvényesség korlátai.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1263 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:09

kroozo... igazad van... teljesen. Ennek ellenere mondom, hogyha en ott szolgalatban levo rendor lettem volna ugyan ezt tettem volna! Helyes, nemhelyes, ugyan ugy belerugtam volna egyet kettot abba a kis ****. :mad:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1264 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:10

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:07

Félreértés ne essék, kicsit sem zavar, ha nekimegy a rendőrnek, és míg megfogják, addig véletlen egy tonfa leviszi a fél arcát. De földön fekvő embert rúgni nagyfokú köcsögség, pláne, ha az elkövető rendőr.

Továbbá valószínűleg a nem igazán hatékony ha, egy gyors bilincselés, sarokba, majd tovább helyett egy kicsit rugdaljuk páran a földön levőket, ahelyett hogy a tömeget próbálnánk rendbeszedni.

Pontosan ezt próbáltam meg én is leírni.

#1265 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:11

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:03

Bűnpártolást.

Azt ugyan miért is?  :think:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1266 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

De a rendor, mint ember nemtudja ezt megtenni... ahogy a csocselek, mint ember nem kepes megallni, hogy ne ugraljon. A csocseleknek miert szabad, a rendornek miert nem... nezzuk ugy a dolgot, mintha atlag emberek lennenek... akkor meglennenek tapsolva a rendorok, hogy vegre elintezik a nagypofajuakat. En tokeletesen egyetertek veluk.

#1267 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:03

Bűnpártolást.

Utána nézés nélkül nem akarok erről komolyabbat nyilatkozni, de ez minimum erőltetettnek tűnik nekem.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1268 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:12

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:11

... cinkos aki hallgat.
(csak egy tipp)

#1269 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:13

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:11

Lemaradt egy " :think: " szmájli. Nem állítás akart lenni. :) Majd ottokar kolléga elmondja. ;)

#1270 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:14

Félreértés ne essék, kicsit sem zavar, ha nekimegy a rendőrnek, és míg megfogják, addig véletlen egy tonfa leviszi a fél arcát. De földön fekvő embert rúgni nagyfokú köcsögség, pláne, ha az elkövető rendőr.

Továbbá valószínűleg a nem igazán hatékony ha, egy gyors bilincselés, sarokba, majd tovább helyett egy kicsit rugdaljuk páran a földön levőket, ahelyett hogy a tömeget próbálnánk rendbeszedni.

Te se értsd félre, nem vitatom a dolog morális, etikai és szakmai problematikáját, csak hát, na, jó nézni azokat a vandálokat a földön 8 rendőr közt. :)

#1271 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:14

Félreértés ne essék, kicsit sem zavar, ha nekimegy a rendőrnek, és míg megfogják, addig véletlen egy tonfa leviszi a fél arcát.  ...

:nevet2: (Bocs.)

#1272 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:15

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:11

De a rendor, mint ember nemtudja ezt megtenni... ahogy a csocselek, mint ember nem kepes megallni, hogy ne ugraljon. A csocseleknek miert szabad, a rendornek miert nem... nezzuk ugy a dolgot, mintha atlag emberek lennenek... akkor meglennenek tapsolva a rendorok, hogy vegre elintezik a nagypofajuakat. En tokeletesen egyetertek veluk.

Nem. Én civilben sem tapsolok annak, aki földön fekvő rendőrt rúg. Továbbá én olyanra emlékszem csak tüntetői oldalról hogy a védetlen rendőrt a vizipisztolyból szépen kitették a többiekhez, olyanra nem, hogy földön fekvő rendőrt rugdostak volna. (Persze könnyen lehet, hogy csak lehetőség hiányában, meg elve nem kéne nekimenni a védekezésképes rendőrnek sem.)

Szóval én ezt nem szívesen látnám civiltől se, rendőrtől még kevésbé látom szívesen.

#1273 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:15

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:12

... cinkos aki hallgat.
(csak egy tipp)

Idézet

244. § (1) Aki anélkül, hogy a bűncselekmény elkövetőjével az elkövetés előtt megegyezett volna
a) segítséget nyújt ahhoz, hogy az elkövető a hatóság üldözése elől meneküljön,
b) a büntetőeljárás sikerét meghiúsítani törekszik,
c) közreműködik a bűncselekményből származó előny biztosításában,
vétséget követ el és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
...

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#1274 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:16

Nézd, lehet vitatkozni, hogy milyen dolog földön fekvő huligánt lekezelni bakanccsal bilincselés előtt, csak nem tudom, érdemes-e? :)

#1275 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:17

Idézet: Boba - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:11

Persze, hogy meg lenne tapsolva. Nem mondom, hogy nem értek egyet vele. De ezért ő a rendőr és nem te vagy én. Elvárod tőle, hogy mindíg korrekt és jogszerű legyen nem? Vagy ha mondjuk száguldozol az autópályán, lekapcsol a traffi, majd az intézkedő rendőr közli veled, hogy ekkora sebességgel ön és közveszélyes vagy, majd leoszt neked két pofont megköszönöd? Pedig az is jogos nem? Hátha észhez térsz.

#1276 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:18

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:15

Szóval én ezt nem szívesen látnám civiltől se, rendőrtől még kevésbé látom szívesen.

En ugy ertettem, hogy a tuntetok kozul valaki ha megfekezte volna a vandalokat, akkor azok elismeresben reszesultek volna. Bocs, asszem felre erthetoen irtam.

Lulu64, ok, mint mondtam csak egy tipp jutott eszembe.

#1277 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:19

Ezért jó a BTK. Ha rossz szintűt sz@rok és a hatóságnak olyan kedve van, akkor is be lehet érte csukni. :) Akkor a tüntetéseken kint levők mint bűncselekményt követnek el? Miért nincsenek letartóztatásban?

#1278 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:19

Diablo, kissé más gyorshajtani, és más a köztulajdont szétverni, gyújtogatni és rendőrt dobálni!

#1279 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:20

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:19

Diablo, kissé más gyorshajtani, és más a köztulajdont szétverni, gyújtogatni és rendőrt dobálni!

Nem feltétlen, ott is életeket veszélyezetsz nem? Egykbént is vannak polgárőrők akik szerint a gyorshajtók felelőtlen gyilkosok nem?

#1280 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 21. 12:20

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 13:15

Nem. Én civilben sem tapsolok annak, aki földön fekvő rendőrt rúg. Továbbá én olyanra emlékszem csak tüntetői oldalról hogy a védetlen rendőrt a vizipisztolyból szépen kitették a többiekhez, olyanra nem, hogy földön fekvő rendőrt rugdostak volna. (Persze könnyen lehet, hogy csak lehetőség hiányában, meg elve nem kéne nekimenni a védekezésképes rendőrnek sem.)

A TV-nél történt hogy a rendört hátrafelé lerántották a lépcsőn és a földön fekvő rendőrt elkezdték rugdosni, én úgy láttam beverte a fejét is. Bizony lehetett látni világosan.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.