HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:26

Ivott  és kész, vérvétel bizonyította. Reggel volt interjú a bossal, aki nem szokott a levegőbe
beszélni szerintem.
Ha iszik és vezet, akkor ne álljon neki kötözködni, rinyálni, médiát hívni, feljelentgetni, viselje tisztességgel,
és ismerje be. Ennyi. Ha elüti részegen valamelyik családtagomat, valszeg elvágom a torkát.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#22 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:28

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:15

Csak hogy o azt allitja, hogy nem ivott. Ez egy. Ketto: hogy kerult ki a szolgalati titok egy bugyi magazin cimlapjara? Ez utobbi az ami engem nagyon.

Honnan vannak az információid?

Ha nem ivott, miért nem fújta meg a szondát? (Nincsenek pontos infóim az ügyről, csak hallottam ezt-azt)
WoT nick: Atti77

#23 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:29

Vérvétel bizonyította hogy ivott. De ez nem elég, mert fúj, csúnya rendőrök biztos
kitalálták.

#24 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:31

Idézet: mikike - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 13:42

ti nem néztek TVt?

jelenleg most őt viccelték meg rendőreink, kitalálták, hogy alkoholt fogyasztott és vezetett
(aztán persze ahogy bevitték a nőt, már le is adták a drótot a médiának, hogy legyen egy kis zsebpénz is)

Te tényleg elhiszed azt, ami a TV-ben van? Ne legyél már naív...
Más: Ez egy fórum, nem chat, úgyhogy használhatnál írásjeleket, nagybetűket, stb.

#25 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:32

Ez esetben valószínűsíthetően a művésznőnek vaj van a fején, de ettől még a rendőrök 99%-a minősíthetetlen!

#26 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:35

Idézet: Atti - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:28

Honnan vannak az információid?

Ha nem ivott, miért nem fújta meg a szondát? (Nincsenek pontos infóim az ügyről, csak hallottam ezt-azt)

Udvaros mondta el a Nap-nyugtaban vasarnap delutan. Ja hogy hallottal ezt-azt.. Azert nem fujta meg a szondat a redorkapitanysagon, mert nem volt mukodeskepes Seres-szonda. Ezert kellett atvinni a Gyorskocsi utcaba vervetelre.

Vannak olyan gyogyszerek, amik kismerteku alkoholt termelnek a verben. Vegyel be egy Negrot es fujjal meg egy szondat. Megfogsz lepodni, hogy elszinezodik.  ;)  De tovabbra is fenall a kerdesem: szolgalati titkot hogy mereszelik kiadni a rendorok?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#27 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:36

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:25

milyen gyorshajtasrol es milyen autosuldozesrol beszelsz? ha neked a 40es atlag gyorshajtasnak felel meg.. :rolleyes: :bolond: plane szokesrol!  :omg:

(remélhetőleg ott voltál személyesen, más ugyanis nem indolhatja az efféle arroganciát)

ha meg nem, akkor csak a tudósítások maradnak, ill. az érintett mosakodása
előbbiben szerepelt a gyorshajtás, és az üldözés is

egyéni döntésed, h magad inkább elhiszed UD verzióját - de h az mennyire vehető komolyan, arra bőven elég a "nem ittam" kijelentése...

#28 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:37

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:35

Udvaros mondta el a Nap-nyugtaban vasarnap delutan. Ja hogy hallottal ezt-azt.. Azert nem fujta meg a szondat a redorkapitanysagon, mert nem volt mukodeskepes Seres-szonda. Ezert kellett atvinni a Gyorskocsi utcaba vervetelre.

Vannak olyan gyogyszerek, amik kismerteku alkoholt termelnek a verben. Vegyel be egy Negrot es fujjal meg egy szondat. Megfogsz lepodni, hogy elszinezodik.  ;)  De tovabbra is fenall a kerdesem: szolgalati titkot hogy mereszelik kiadni a rendorok?

Nem beszélve erről! Mi az, hogy kiadják kit és hol kapnak ittas vezetésen!

#29 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:37

Pártatlan vagyok a rendőrök ügyében, szerintem vannak rendesek, és vannak taplók.

Azt viszont nem csodálom, hogy egyre jobban harapnak az "apró" ügyekre (melyek egyébként világosan szabályozva vannak, és be kell tartani, akkor nincs következmény) -pl. biztonsági őv, és egyebek-, mikor azt látni lépten nyomon, hogy az autósok (vagy autóstársaink zöme) SEMMIBE veszik a piros -NEM az erősen sárga, hanem piros- lámpát, sz@rnak a jobbkéz-szabályra, illetve lehetne sorolni...

Persze volt, amikor engem is jogosan büntetett meg (kötelező haladási irány megsértése miatt), de tahó módon.

Udvaros pedig ha valóban ivott, akkor azt kapta, amit érdemelt. Más kérdés, hogy ki szelőztette ki az ügyet a médiának.

#30 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:40

Idézet: Degeczi - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:36

(remélhetőleg ott voltál személyesen, más ugyanis nem indolhatja az efféle arroganciát)

ha meg nem, akkor csak a tudósítások maradnak, ill. az érintett mosakodása
előbbiben szerepelt a gyorshajtás, és az üldözés is

egyéni döntésed, h magad inkább elhiszed UD verzióját - de h az mennyire vehető komolyan, arra bőven elég a "nem ittam" kijelentése...

Inkabb elhiszem Udvaros allitasat, mintsem a Blikk es egyeb szennymagazin verszivo nevtelen ujagiroinak szenzaciohajhasz mocskat.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#31 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:43

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:40

Inkabb elhiszem Udvaros allitasat, mintsem a Blikk es egyeb szennymagazin verszivo nevtelen ujagiroinak szenzaciohajhasz mocskat.

Én pedig inkább hiszek a rendőröknek. Ez van.
Valszeg ő maga adta ki a médiának az infot, saját maga védelmében.

#32 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:46

ez a tipikus "nem az, nem én, nem úgy" esete. Egyes emberek azt képzelik, hogy nekik mindent lehet - mert ő egy Kossuth-díjas színésznő. NAÉS?
Ilyenkor miért a rendőrt vonják felelősségre? Mert szondáztatott? Mert bevitette vérvételre? Nehogy már a ketrec rázza a majmot... nagyon el vannak itt egyesek tévedve...  :mad:

-C0pp3rM!n3-

#33 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:46

ittasan senkit ne hagyjanak vezetni ha nem ivott miért nem fújta meg a szondát? én mindíg megfújom mert nincs félnivalóm néha mindent átnéznek mert ugye akinek BMW-je van az csak szabálytalan lehet mégis mindent rendben találtak
és azért mert valaki ismert attól még ugyan úgy vonatkozik rá a szabály

volt hogy otthon ház elött szondáztattak meg mégsem hőbörgök
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#34 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:49

Idézet

Vannak olyan gyogyszerek, amik kismerteku alkoholt termelnek a verben

nem jó érv - azok mellett úgyszintén tilos vezetni

Idézet

Vegyel be egy Negrot es fujjal meg egy szondat

csakhogy ennek a vér- és vizeletmintához semmi köze
azokra nincs más magyarázat: ivott

Idézet

szolgalati titkot hogy mereszelik kiadni a rendorok?

és az honnan ilyen biztos, h ők adták ki?
jónéhány újságíró hallgatja le a rádióforgalmazást, pont ilyen információkra vadászva

de az sem kizárt, amit szintén említettek vhol, h először taxisokkal veszett össze ez a szende néni, és már a rendőröknek is azok szóltak

bár valóban: sokkal egyszerűbb rögtön, gondolkozás nélküli rendőr-bashing-be kezdeni, az mindig üzembiztos szórakozást nyújt

#35 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:53

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:40

Inkabb elhiszem Udvaros allitasat

pedig nem csak a "nem ittam"-ban hazudott, de abban a napkeltés interjúban azt is mondta, h "0,5 ezrelék a határ", ami szintén vaskos lódítás

#36 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 14:58

Szerintem összességében a rendőri jelenlét, és viselkedés sokat javult az elmúlt években.

Az, hogy személyenként másképpen viselkedik egy-egy, nem ok általánosításra. Engem is meg szoktak állítani, meg szokták nézni a papírokat olykor-olykor, és eddig nem volt gondom velük.

Ha van "bunkó" rendőr, az ugyanúgy magánviseli társadalmunk egyes bélyegeit, mint Xi néni a boltban, aki flegma eladó, vagy Y bácsi valamelyik PC boltban, akinek már az is baj, hogy bemész vásárolni.

Tehát szerintem kár általánosítani.

Persze van néhány ostoba húzása a rendőrségnek is, de majd' mindenhol találni hasonlókat.

#37 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:06

Én esküszöm amikor megláttam, hogy itt még a rendőröket osztják ki néhányan nagyon meglepődtem. Nem hiszem el, hogy még mindig itt tart ez az ország, hogy fujj szemét rendőr, hogy mert megbüntetni, amikor szabálytalankodtam.

Azt meg, hogy a rendőrök szóltak volna a médiának kötve hiszem, vagy a média kiszimatolta, vagy maga az "áldozat" értesítette őket.

Ezek a sztárocskák azt hiszik magukról nekik mindent lehet, ideje lenne már megtanítani nekik, hogy amikor kijönnek a színházból, stúdióból, tv-felvételről, onnantól kezdve ugyanolyan emberek, mint akárki más. Más országokban, ha egy sztárt elfognak valamilyen váddal eszébe sem jut, hogy kötözködjön, meg "ezt nem tehetik velem, hát tudják, hogy ki vagyok én?" -szandi ugye az a szarosvederből kihúzótt qrva, azt hiszi, hogy mert kicsit befutott, ő már a szabályok felett áll.

Elég ha a rendőrgyilkosra gondolunk, aki megúszta büntetlenül, és a média még belőle csinált áldozatot.

#38 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:10

Én az utóbbi időben nagyon örültem, amikor láttam, hogy egyre több rendőr van az utcákon, most már ott vannak, ez idáig jó, csak azt kellene elérni, hogy intézkedjenek is, ne pedig elforduljanak, ha valamit látnak.

Hová jut ez az ország így, ha a sztároknak mindent szabad, mert ő sztár, a cigányoknak mindent szabad, mert ő cigány, és ha jogosan elfogják, akkor a rendőrt veszik elő, hogy biztos csak faji megkülönböztetés miatt bántotta, nem pedig azért mert 3 sarokkal odébb, éppen egy autót próbált feltörni. Hova?

#39 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:11

(sőt, azon döbbentem meg igazán, h itt vki még a nickjét is azon patkány alapján vette föl)

#40 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 22. 15:11

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 14:15

Ja! A rendor egy igazsagugyi orvosszakertonek - akinek professzori cime van - megparancsolta, hogy egy ora elteressel vegyen megegyszer vert a muvesznotol. A prof ezt ugy itelte meg, hogy a 2. vervetel felesleges..  Azt hiszem, hogy kettojuk kozul a prof. jobban ert a dolgahoz, mint egy rendor... :rolleyes: 

és a rendőri szabályzatban (vagy mi az, pontosan nem tudom) benne van, hogy 1 óra elteltével valóban meg KELL ismételni a vérvételt...

Szerkesztette: WiZARD 2005. 03. 22. 15:15 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó