Elküldve: 2005. 03. 23. 15:08
ez hihetetlen hogy képesek vagytok egy ilyennel vitázni, és győzködni oldalakon át, hogy kösse be magát. ne kösse be magát, dögöljön meg ha jól esik az neki. ennyi.
hogy az eredeti témához hozzászóljak:
tegnap haverokkal elmentünk moziba, utána batthányi térre palacsintázni, aztán beültünk még haver kocsijába dumálni. sötétkék audi a6, sötétített üveggel.
ülünk, dumálunk, jön 1 rendőrautó, lassít, bebámul, továbbmegy. eltelik 2 perc, az előző autó ismét jön, lassít, bámul, továbbmegy. na itt fogadást kötöttünk, hogy megy még 1 kört, és akkor már ki is szed minket. nem kellett sokáig várni, jött megállt, kiszálltak kocsiból, odajöttek, szálljunk ki, adjunk papírokat. egyik haverom ügyvéd, egyből visszakérdezett, mert ugyebár előírás szerint kötelesség lenne napszaknak illően köszönni, és elmondani, hogy mit (közúti ellenőrzés, igazoltatás...) akar csinálni. egyből visszavett a rendőr, elmondta hogy mit akar. papírokat odaadtuk, majd meg fagytam, zsebretettem a kezem, haverom is. egyből ránkkiabált, hogy vegyük ki a kezünk a zsebünkből. nem tudom mire volt jó, ha leszúrni, lelőni akarom, akkor addigra 5x megteszem. aztán zseblámpával benézett kocsiba, kocsi alatt erősen keresett valamit. központból lekérdezték adatokat, és elhúztak.
nem tudom minek kellett 3 kört menni, és 10 percet várni, hogy oda merjen jönni, igazoltatni minket. ha bűnözők vagyunk, akkor az első kör után elhúzunk, de hogy a harmadik kört nem várjuk meg az biztos.
az egész csak azért volt, mert sötét, nagy audiban ült 3 bőrdzsekis férfi. ugyanezt egy kis autóban, tesszük feltehetően 1 szót nem szólnak...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.