HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 23. 13:37

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:21

Hmm, a topic indító témájára visszatérve... inkább büntessenek meg kismillió alkalommal - engem is, meg híres színész/nőket is -, mint egyszer takarjanak le fekete zsákkal... Ha meg valami baja történik kedves UD-nek, akkor is a rendőr lesz a hibás, hogy X kilométerrel, X idővel előtte miért engedte útjára, és a "bunkó" rendőr mondandójától felzaklatva ment neki valaminek???

Ebben igazad van, csak abban nem, hogy a kedves szinész/nőket és a politikusokat nem bűntetik meg. Ők vazze tehetnek mindent bűntetlenül.
Emlékeztek, mikor Császár Előd betépve megölte azt az ártatlan fiatal rendőrt? Én simán 25 évre leültettem volna. Attól, hogy ő egy kis senkiházi nyálgép, aki dalolászik, egy gyilkos! Semmi több!
Még jó, hogy a Zalatnay Sacikát leültették. Pedig fogadtam arra, hogy nem fogják. Megérdemelte! A többi kis aljas majom is megérdemelné
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#262 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 13:50

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 13:37

Ebben igazad van, csak abban nem, hogy a kedves szinész/nőket és a politikusokat nem bűntetik meg. Ők vazze tehetnek mindent bűntetlenül.
Emlékeztek, mikor Császár Előd betépve megölte azt az ártatlan fiatal rendőrt? Én simán 25 évre leültettem volna. Attól, hogy ő egy kis senkiházi nyálgép, aki dalolászik, egy gyilkos! Semmi több!
Még jó, hogy a Zalatnay Sacikát leültették. Pedig fogadtam arra, hogy nem fogják. Megérdemelte! A többi kis aljas majom is megérdemelné

Csakhogy megint fogadhassál: most fog dönteni a közt. elnök a kegyelmi kérelméről! Szerinted mi lesz a döntés? ;)

#263 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:01

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 13:50

Csakhogy megint fogadhassál: most fog dönteni a közt. elnök a kegyelmi kérelméről! Szerinted mi lesz a döntés? ;)

Mert UD nem tudja kifizetni a birságot? Nem akarja, hogy elvegyék a jogsiját? Vagy ha nem akar börtönbe vonulni, miért kezdett el menekülni?

#264 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:04

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 13:50

Én Zalatnayról beszélek!

#265 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:09

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:50

Szemét köcsögöt nem engedném ki. ha már elkövette bűnhődjön is meg érte. Ha én elkövetek valamit, akkor leszarnák, hogy én ki vagy mi vagyok. (hiába vagyok a híres Chewbacca :D ).
És ez a felháborító. Ha lehetne tenni ezek ellen valamit, én tennék  is. Meg most képzeld el szegény elhunyt rendőrnek a családját, mikor meghalják, hogy kiszabadul, mert....
Hát nem szeretném átélni
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#266 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:04

Én Zalatnayról beszélek!

Jah, hogy a Sacikáról. Mind1, arról is ugyanez a véleményem. Ok, lájtosabb a bűncselekmény, amit elkövetett, de azért őt se hagynám. Ne sírjon a lánya után...gondolt volna rá akkor, amikor a csalásokat elkövette....

#267 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:15

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 13:10

Jah, hogy a Sacikáról. Mind1, arról is ugyanez a véleményem. Ok, lájtosabb a bűncselekmény, amit elkövetett, de azért őt se hagynám. Ne sírjon a lánya után...gondolt volna rá akkor, amikor a csalásokat elkövette....

majd azzal jönnek hogy ő nem értett hozzá és átverték :)

én amihez nemértek azt nem csinálom abbol baj nem lehet :)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#268 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:17

Idézet: e-lias - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 13:15

Tudom, de akkor sem értem, mi benne a poén. Miért nem jó a normál tompított fényes nappal?

Mert nem b@ssza szét a másik szemét a xenon...
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#269 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:20

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:09

Szemét köcsögöt nem engedném ki. ha már elkövette bűnhődjön is meg érte. Ha én elkövetek valamit, akkor leszarnák, hogy én ki vagy mi vagyok. (hiába vagyok a híres Chewbacca :D ).
És ez a felháborító. Ha lehetne tenni ezek ellen valamit, én tennék  is. Meg most képzeld el szegény elhunyt rendőrnek a családját, mikor meghalják, hogy kiszabadul, mert....
Hát nem szeretném átélni

El vagy egy kicsit tévedve, Császárt egyáltalán nem csukták le!
Egyébként nagy ügyvédi bravúr volt /én is jogot hallgatok csak azért mondom/, de sok pénz is kellett hozzá gondolom!

Szerkesztette: Mikeee 2005. 03. 23. 14:23 -kor

#270 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:23

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:09

(hiába vagyok a híres Chewbacca :D ).

:nevet2: Ha már itt tartunk Han jól van? :Đ

:offtopic:

#271 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:23

Idézet: Konor - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:15

majd azzal jönnek hogy ő nem értett hozzá és átverték :)

én amihez nemértek azt nem csinálom abbol baj nem lehet :)

Ez így van, ne csinálja, ha nem ért hozzá. Ha meg télleg ő nem lett volna hibás, akkor nem csukták volna le, ugyebár. Vagy bocsánat, ha tévedek

#272 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:25

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:23

Ez így van, ne csinálja, ha nem ért hozzá. Ha meg télleg ő nem lett volna hibás, akkor nem csukták volna le, ugyebár. Vagy bocsánat, ha tévedek

Tehát most komolyan Ti el tudjátok képzelni, hogy ő nem tudott róla honnan vannak a millák amiket elver, meg amiből a drágalátos tévécsatornáját vagy mit akarta megcsinálni!
De jó lenne ha egyik reggel én is a számlámon találnék 120 millát!

#273 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:29

Én valahogy nem díjaznám. Nem szeretnék börtönbe menni. De ahogy ismerem a dolgokat a kedves köztársasági elnök úgy is kegyelmet ad neki. Tuti. Én meg akkor szítkozódni fogok. Tüntetni kéne ellene :D  :D

#274 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 23. 14:45

Kép
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#275 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:08

ez hihetetlen hogy képesek vagytok egy ilyennel vitázni, és győzködni oldalakon át, hogy kösse be magát. ne kösse be magát, dögöljön meg ha jól esik az neki. ennyi.

hogy az eredeti témához hozzászóljak:
tegnap haverokkal elmentünk moziba, utána batthányi térre palacsintázni, aztán beültünk még haver kocsijába dumálni. sötétkék audi a6, sötétített üveggel.
ülünk, dumálunk, jön 1 rendőrautó, lassít, bebámul, továbbmegy. eltelik 2 perc, az előző autó ismét jön, lassít, bámul, továbbmegy. na itt fogadást kötöttünk, hogy megy még 1 kört, és akkor már ki is szed minket. nem kellett sokáig várni, jött megállt, kiszálltak kocsiból, odajöttek, szálljunk ki, adjunk papírokat. egyik haverom ügyvéd, egyből visszakérdezett, mert ugyebár előírás szerint kötelesség lenne napszaknak illően köszönni, és elmondani, hogy mit (közúti ellenőrzés, igazoltatás...) akar csinálni. egyből visszavett a rendőr, elmondta hogy mit akar. papírokat odaadtuk, majd meg fagytam, zsebretettem a kezem, haverom is. egyből ránkkiabált, hogy vegyük ki a kezünk a zsebünkből. nem tudom mire volt jó, ha leszúrni, lelőni akarom, akkor addigra 5x megteszem. aztán zseblámpával benézett kocsiba, kocsi alatt erősen keresett valamit. központból lekérdezték adatokat, és elhúztak.

nem tudom minek kellett 3 kört menni, és 10 percet várni, hogy oda merjen jönni, igazoltatni minket. ha bűnözők vagyunk, akkor az első kör után elhúzunk, de hogy a harmadik kört nem várjuk meg az biztos.
az egész csak azért volt, mert sötét, nagy audiban ült 3 bőrdzsekis férfi. ugyanezt egy kis autóban, tesszük feltehetően 1 szót nem szólnak...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#276 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:15

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:08

ez hihetetlen hogy képesek vagytok egy ilyennel vitázni, és győzködni oldalakon át, hogy kösse be magát. ne kösse be magát, dögöljön meg ha jól esik az neki. ennyi.

hogy az eredeti témához hozzászóljak:
tegnap haverokkal elmentünk moziba, utána batthányi térre palacsintázni, aztán beültünk még haver kocsijába dumálni. sötétkék audi a6, sötétített üveggel.
ülünk, dumálunk, jön 1 rendőrautó, lassít, bebámul, továbbmegy. eltelik 2 perc, az előző autó ismét jön, lassít, bámul, továbbmegy. na itt fogadást kötöttünk, hogy megy még 1 kört, és akkor már ki is szed minket. nem kellett sokáig várni, jött megállt, kiszálltak kocsiból, odajöttek, szálljunk ki, adjunk papírokat. egyik haverom ügyvéd, egyből visszakérdezett, mert ugyebár előírás szerint kötelesség lenne napszaknak illően köszönni, és elmondani, hogy mit (közúti ellenőrzés, igazoltatás...) akar csinálni. egyből visszavett a rendőr, elmondta hogy mit akar. papírokat odaadtuk, majd meg fagytam, zsebretettem a kezem, haverom is. egyből ránkkiabált, hogy vegyük ki a kezünk a zsebünkből. nem tudom mire volt jó, ha leszúrni, lelőni akarom, akkor addigra 5x megteszem. aztán zseblámpával benézett kocsiba, kocsi alatt erősen keresett valamit. központból lekérdezték adatokat, és elhúztak.

nem tudom minek kellett 3 kört menni, és 10 percet várni, hogy oda merjen jönni, igazoltatni minket. ha bűnözők vagyunk, akkor az első kör után elhúzunk, de hogy a harmadik kört nem várjuk meg az biztos.
az egész csak azért volt, mert sötét, nagy audiban ült 3 bőrdzsekis férfi. ugyanezt egy kis autóban, tesszük feltehetően 1 szót nem szólnak...

Na ez sem éppen egy rendőrbarát hozzászólás volt!
Ja és gondolom mind a 3 bőrdzsekis férfi öve be volt kötve érkezéskor, majd induláskor!

Szerkesztette: Mikeee 2005. 03. 23. 15:22 -kor

#277 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:22

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 16:08

Ezen szerintem ne csodálkozz... Az egy dolog, hogy a haverod nem bűnöző, és van egy ilyen kocsija, de azért valljuk be: lépten-nyomon látni tízmilliós autókat, csúnya nagydarab, "nagyonráérősen fullgazdag" emberkéket, város, sőt országszerte. Nem csodálom, hogy kiszúrtak titeket is.

A rendőr magatartása viszont eléggé vicces valóban. A körözés és a rikácsolás is. :Đ

#278 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:24

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:15

Na ez sem éppen egy rendőrbarát hozzászólás volt!
Ja és gondolom mind a 3 bőrdzsekis férfi öve be volt kötve érkezéskor, majd induláskor!

nem is mondtam, hogy rendőrbarát vagyok.

lehet hogy nem írtam le egyértelműen, parkolóban ültünk egy álló (motor is állt) autóban. érkezés és indulás nem volt, mert 3an 3 autóval voltunk, csak ebbe ültünk át :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#279 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:26

Idézet: DannY - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:22

Ezen szerintem ne csodálkozz... Az egy dolog, hogy a haverod nem bűnöző, és van egy ilyen kocsija, de azért valljuk be: lépten-nyomon látni tízmilliós autókat, csúnya nagydarab, "nagyonráérősen fullgazdag" emberkéket, város, sőt országszerte. Nem csodálom, hogy kiszúrtak titeket is.

mitől olyan nagy szám egy ilyen kocsi, ezt sose értettem.
2.9-ért vette a haverom. egy új, fullosan felszerelt suzuki swift is drágább ennél.

#280 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 15:28

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 15:24

nem is mondtam, hogy rendőrbarát vagyok.

lehet hogy nem írtam le egyértelműen, parkolóban ültünk egy álló (motor is állt) autóban. érkezés és indulás nem volt, mert 3an 3 autóval voltunk, csak ebbe ültünk át :)

De csak meg kellett érkezni, meg el kellett indulni, akkor külön kocsival! Csak azért írom, mert te meg írtad, hogy minek vitatkoznak egy "ilyennel" és ez gondolom én lennék!

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.