HWSW Informatikai Kerekasztal: Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#21 Felhasználó inaktív   Warner 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 24. 16:46

K*rvára igazad van!  :respect:

#22 Felhasználó inaktív   TommyGun 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 24. 16:57

Idézet: Warner - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 15:46

K*rvára igazad van!  :respect:

ÁMEN

Frici ! Szívünkből szoltál, saját magukat köpik szemen ezek a férgek ezzel a jogdíjas CD-s szarral azt itt kergetik az embereket, az az igazság hogy akik ott ülnek azok mind korrupt szarjankók és csak a saját érdekeiket nézik azsem zavarja őket hogy triviális lopás amit csinálnak, a szomorú hogy ezt nálunk meg lehet tenni ....

Szerkesztette: TommyGun 2005. 03. 24. 16:59 -kor

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
GigayByte GA-EP45-DS3L<>intel C2Duo E8400<>2*2GB KingMAX Black Dragon DDR2-800<>Samsung 500GB<>Samsung 320GB<>Seagate 160GB<>WD 250GB<>MSI 4870 <>CoolerMaster 550W<>Yamaha CRW-3200E<>Plextor PX-716A<>Toshiba ND-1912 DVD-ROM

#23 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 24. 17:13

Megkérnék mindenkit, hogy a témához szóljon hozzá. Ha a szerzői jogdíjakról akartok eszmét cserélni, legalább féltucat egyéb topik van róla.

#24 Felhasználó inaktív   tomtomtom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:14

http://wakeupneo.uw.hu/

#25 Felhasználó inaktív   TommyGun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:17

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 16:13

Megkérnék mindenkit, hogy a témához szóljon hozzá. Ha a szerzői jogdíjakról akartok eszmét cserélni, legalább féltucat egyéb topik van róla.

Én kérek elnézést  :omg:
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
GigayByte GA-EP45-DS3L<>intel C2Duo E8400<>2*2GB KingMAX Black Dragon DDR2-800<>Samsung 500GB<>Samsung 320GB<>Seagate 160GB<>WD 250GB<>MSI 4870 <>CoolerMaster 550W<>Yamaha CRW-3200E<>Plextor PX-716A<>Toshiba ND-1912 DVD-ROM

#26 Felhasználó inaktív   xkacsa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:21

Teljesen egyet értek veletek...

Viszont ha te írnál egy progit amiért pénzt kérnél nem hiszem hogy örülnél ha vki megosztaná a köz számára...
Egyébként meg nem kell a internet a filmek terjedéséhez...

Józsi kap (esetleg vesz) egy DVD-t
Kölcsönadja Dezsőnek, aki mindjárt lemásolja magának, stb...

És ezt még figyelni sem tudják :D

#27 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:34

Idézet: TommyGun - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 15:57

ÁMEN

Frici ! Szívünkből szoltál, saját magukat köpik szemen ezek a férgek ezzel a jogdíjas CD-s szarral azt itt kergetik az embereket, az az igazság hogy akik ott ülnek azok mind korrupt szarjankók és csak a saját érdekeiket nézik azsem zavarja őket hogy triviális lopás amit csinálnak, a szomorú hogy ezt nálunk meg lehet tenni ....

Ezért kell CD-t ügyesen venni. :cool:

Ha meg perre kerül(ne) a sor, én szivesen kimosnám a száját az összes ilyen nagy cégnek.

Igaz, egy magánember egy ilyen ellen nem nagyon tud ugribugrizni - gondolják sokan -  de azért van 1-2 módszer, amivel meg lehet fogni őket, és még a váda(ka)t is képesek ejteni "közös megegyezés" alapon.

Bár ki azért nem próbálnám :D

Egyébként a DC Hubok tényleg nehezen megfoghatók.

Mondjuk a Matrix bukásának örülök, engem pl. mindig kirugtak a DC-s időszakomban azért, mert "tiltott" anyagot osztottam meg <-> szabályzat: mindenki saját felelőssége, hogy mit oszt meg (illetve hogy egyáltalán megosztja).

Aztán mikor az oppal "vitatkoztam" - tekintsétek szó szerint intelligens kérdés-felelet-nek - úgy tett banra szó nélkül, hogy csak lestem. Kösziiii !!! :cool:

Talán ott lehetne megfoni jogilag a DC hub-okat, hogy ugyebár a hub-ok állítása:

csak chat céllal jött létre (ahogy fentebb is írtátok).

Na de ahhoz hogy chat-elj, meg kell, hogy ossz, különben be sem enged. (Megosztási limit X Gb - ezt mindenki elfelejtette???)

Magyarul ahhoz, hogy "chat-elhess", meg kell osztanod - így már mikor belépsz, Te is bűnös vagy, mert megosztasz, és a HUB is, mert saját szabályzatával ellentmond annak egy másik pontja, magyarul egyből világos, milyen célból hozták létre - és az nem a chat. Innentől kezdve megy a mese jobbra balra, és támadható.

Ha tök tisztán, nulla bájt megosztással beléphetne az ember egy DC hubra - az lenne a mese. Az egy más dolog, hogy ők csak chat-elhetnének, nem tölthetnének le másoktól, de ez technikailag még nem megoldott, pedig talán ez jelentené a hub-ok "győzelmét" - nem tudom, ez már jogász terület.

Egyébként az opok is teljesen nemnormálisak voltak a Matrix-on, úgyhogy én örülök :taps:

Anno az Independence hub volt az egyetlen valamire használható a neten, de már jó ideje nem létezik. Na, azért kár volt szvsz, és nem azért, mert minusz 1 hub (a Koli még mindig él ugyebár és tömve van emberrel), hanem mert az opok normálisak voltak, a hangulat normálisabb volt a chat-ben, slot szabályzat sokkal korrektebb volt, nem cseszegette az embert egyfolytában a mindenféle bot-ok üzenete, nem kellett DC progiban mindenféle szirszart beállítani...

.. egyszóval, valahogy gördülékenyebben folyt a "munka" :cool: mint a Matrix-on.

De egyébként szerintem annyira nem is éri meg a rizikót letölteni hubokról.. én amit leszedtem régen anno, és megtetszett, mindet megvettem audio CD-n eredetiben. "Kicsit" más minőség, ezt ugye mondanom sem kell, a DVD filmekről nem is beszélve, a szar divx, a mindig más codec, a több darabba szeletelt filmek, stb...

.. áá kókány mind szvsz.

Szal lehet, hogy nem mindenkinek korrektek a bolti árak, de nekem - még ha túlzás is, hogy megéri - de mindenképpen jobb, hogy normális igényes korongon megkapom normális minőségben a cuccost, és még tiszta is vagyok, mint a hó.

Ez az egész hubosdi csak kipróbálni jó, "kell-e nekem ez a CD vagy DVD?" alapon - ha lejött, és jó, irány a bolt, ha szar, irány a lomtár.

Egy uccsó megjegyzés: a kiadók még akár szponzorálhatnának is hubokat :) Mondjuk limitálnának mindent 128 kbit formátumra, filmek esetében pedig 1CD-nyi DivX vagy valami rondább formátumba, aztán "próbáld ki lúzerkém ! tetszik? jó, akkó most mennyé vegyé, nekem dől a lé, neked meg minőséged lesz, és tiszta is maradsz".

Nem egyszerűbb ? :think:

Sztem igen...

Ha hub-ot indítanék, szó nélkül megkeresnék valami ilyesmi képviseletet, és egyezkednék velük. Sztem nem hülyeség.. magam példájából kiindulva .. a két Dido CD-m is így lett meg :cool: :nevet: sok másikkal együtt.

A legvégére még hozzáteszem: nem vagyok apuci-anyuci milliomos csemetéje, mégis sikerül megoldani a dolgot valahogy..

Ha írtam hülyeséget, majd korrigáljatok. :)

Peace
Om mani peme hung.

#28 Felhasználó inaktív   kalman83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:36

elég érdekes ez az ügy :)
szerintetek mi lessz belőlle?
meg az is érdekes hogy ki akarnak nézni a "felhasználókhoz" az egy hatalmas összeg lenen a rendőrségnek :) az országban minden fele lehetne menni :) amúgy is kevés a lé  még járőrözni is kevesebbet mennek a rendőrök mert arra sincsen pénz:)
Gigabyte GA-965p-DS-4 , Core 2 Duo 6300 , 2x 1 GB ddr2 800Mhz , msi 7600GT, 400w NORTHQ 4775, SAMSUNG 940B , SilverStone Temjin 02 ,  Logitech Z5500digital , Logitech G-7 , SAITEK CYBORG EVO

#29 Felhasználó inaktív   suham 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 17:44

Idézet: kalman83 - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 17:36

elég érdekes ez az ügy :)
szerintetek mi lessz belőlle?
meg az is érdekes hogy ki akarnak nézni a "felhasználókhoz" az egy hatalmas összeg lenen a rendőrségnek :) az országban minden fele lehetne menni :) amúgy is kevés a lé  még járőrözni is kevesebbet mennek a rendőrök mert arra sincsen pénz:)

Szerintem hosszú per...vagy egyezkedés. Nyilvánvalón nem illegális önmagában egy dc+ hub üzemeltetés, és még a legjobb datahosting/sharing szolgáltatókkal is megesik, hogy a dél amerikai felhasználóik illegális anyagokat helyeznek el a szervereiken. Persze, ha halálra reklámozta a tulaj a szolgaltast, könnyen lehet hogy más tekintetben is gondatlan volt. 
A személyes használatú gépe lefülelése kicsit kellemetlenebbnek tűnik.

#30 Felhasználó inaktív   Rohammaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:00

Nekem erről az egészről elmondom mi a véleményem! Mert hát ugye szabad...

Igazából én nem tudom ésszel felfogni hogy mi kerül egy cd-ben 5000-6000 FT-be??????? Elhiheted hogy közelsem kerül annyiba. mi azzal hogy annyiért megvesszük (aki hüle haljon meg) azt fizetjük ki hogy a sok énekes , akinek a legtöbbjének semmi tehetsége sincs csak kellően fel van javítva a hangja, vagy épp a mögötte lévő zene ami tetszik az embereknek... Mi azt fizetjük meg ezzel hogy a Győzike szintű "sztárok" BMW be járjanak és az egész magyarországi helyzet szánalmas abból a szempontból hogy azokat nevezzük sztároknak meg sztároltatjuk akik ki tudják mondani a nevüket mert kb ennyi. iq nuku de bmw a segg alatt hát nehogy már, majd ha minden cd 500-1000 ft között lesz majd megveszem mert azt még reálisnak tartom...

Az ftp ről meg annyit hogy azért sopánkozik itt a legtöbb ember mert nem tudott bekerülni... vagy mert annyira gazdag hogy ki tudta fizetni a 10000 ftos bolti dvd árat! Hát azért a magyar helyzetek nem arról szólnak hogy mindekinek annyi pénze van hogy egy filmet ennyiért megvegyen... az meg hogy codec meg nem codec igazad van de a mai világban már az egy cd-s változat is elég jó minőségű, jah és álltalában az ilyen letöltött cuccosok úgyis előbb utóbb kidobásra kerülnek... sztem... De amíg ilyen magas árak vannak magyarországon addig elég sok olyan ember lesz aki inkább letölti és megnézi otthon és nem megy el egy multiplaxbe ahol elkérnek egy 1000 a moziért meg még egy 1000-st a popkornért amikor otthon az egész kijön 200 ft-ből erről meg ennyit...
És most elsősorban az ftp ről van seő nem a matrix hubról...
UI.: Ha kifizetitek nekem én is megveszem originálban a dvd-t meg a győzike szintő zenéket

#31 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:08

Aki pénzért árul illegális jogvédett anyagot, az bűncselekményt követ el, az én legszűkebb értelmezésemben is. Kár a vaker, hogy az infrastruktúrát fizeted ki meg a fáradságos gyűjtési munkát. Persze, ahogy azt Móricka elképzeli. Ezek a szerverek ugye mind önköltségen üzemelnek, karitatív szervezetek? Ugyan! Ha már valaki illegális anyagot tölt le saját felhasználásra (ami ugyan már féllegális), akkor azt tegye nyugodtan, de ne csináljon ebből üzletet. Elég korán volt már CD íróm, amikor még elég keveseknek volt otthon ilyen, de SOHA nem másoltam pénzért, vagy legtöbbször azt mondtam nekik, hogy hozzanak üres CD-t, mert én sem tartok belőle otthon túl sokat, de mellette egy fillért nem kértem a másolásért, pedig még mondhattam volna, hogy az időmet legalább fizessék meg. De nem kértem, lemásoltam ingyen. Mióta már boldog-boldogtalannak van CD és DVD írója, még ennyivel sem járulok hozzá a fekete gazdasághoz.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#32 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:19

Jajj nehogy már sírvafakadjak, hogy szegény csávó fizetős ftpt üzemeltet keres havi másfél millát és lebukik! Megérdemelte e tetű!

Nem mondom, hogy nem vicc, ami ebben az országban a jogdíjak körül (fenntebb említett matricás átbaszás), de azért nem kéne szenteket csinálni azokból, akik nagyban lopnak...

"szabinar ertetlensege es egyugyusege" Olvasd el amit beidézek, na ez együgyűség...

Idézet

Szoval itt kozelse lopott cuccokert fizettel, hanem a szervert gondozo emberek idejet fizetted meg, hogy helyetted osszewarezoltak a dolgokat.

Majd beestem az asztal alá amikor elolvastam...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#33 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 18:23

Idézet: Rohammaci - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 18:00

Nekem erről az egészről elmondom mi a véleményem! Mert hát ugye szabad...

Igazából én nem tudom ésszel felfogni hogy mi kerül egy cd-ben 5000-6000 FT-be??????? Elhiheted hogy közelsem kerül annyiba. mi azzal hogy annyiért megvesszük (aki hüle haljon meg) azt fizetjük ki hogy a sok énekes , akinek a legtöbbjének semmi tehetsége sincs csak kellően fel van javítva a hangja, vagy épp a mögötte lévő zene ami tetszik az embereknek... Mi azt fizetjük meg ezzel hogy a Győzike szintű "sztárok" BMW be járjanak és az egész magyarországi helyzet szánalmas abból a szempontból hogy azokat nevezzük sztároknak meg sztároltatjuk akik ki tudják mondani a nevüket mert kb ennyi. iq nuku de bmw a segg alatt hát nehogy már, majd ha minden cd 500-1000 ft között lesz majd megveszem mert azt még reálisnak tartom...

Az ftp ről meg annyit hogy azért sopánkozik itt a legtöbb ember mert nem tudott bekerülni... vagy mert annyira gazdag hogy ki tudta fizetni a 10000 ftos bolti dvd árat! Hát azért a magyar helyzetek nem arról szólnak hogy mindekinek annyi pénze van hogy egy filmet ennyiért megvegyen... az meg hogy codec meg nem codec igazad van de a mai világban már az egy cd-s változat is elég jó minőségű, jah és álltalában az ilyen letöltött cuccosok úgyis előbb utóbb kidobásra kerülnek... sztem... De amíg ilyen magas árak vannak magyarországon addig elég sok olyan ember lesz aki inkább letölti és megnézi otthon és nem megy el egy multiplaxbe ahol elkérnek egy 1000 a moziért meg még egy 1000-st a popkornért amikor otthon az egész kijön 200 ft-ből erről meg ennyit...
És most elsősorban az ftp ről van seő nem a matrix hubról...
UI.: Ha kifizetitek nekem én is megveszem originálban a dvd-t meg a győzike szintő zenéket

Ha a zenész kapná meg a pénzt, aki a zenát csinálja akkor boldogabb lennék, de a lé nagy részét a kiadók és a jogi szervezetek nyúlják le...

Győzike egy agyonsztárolt majdnemleírtammi...
Sötét paraszt kamera előtt megy biztonsági öv nélkül, miközben telefonál és még ő van felháborodva, hogy feljelentik...

A többi nagy része igaz...

És sopánkodik a halál...

Szerkesztette: BoGab 2005. 03. 24. 18:26 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#34 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:01

Srácok. Tudjátok mennyi a kiskereskedelmi és a nagykereskedelmi jutalék ezeken? A pontosan leosztást lépcsőnként nem tudom, de olyan hat-nyolcszoros az ára, mire a boltba kerül... kezdetnek meg kéne szüntetni a boltokat és letöltést árulni.

Szerkesztette: bean 2005. 03. 24. 19:02 -kor

#35 Felhasználó inaktív   Akinho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:42

(Szerintem) Alap hiba, hogy drágák a zenék, filmek, programok. Aki megteheti hogy inkább letöltsön, az biztos nem fog elmenni sokszoros áron megvenni. Ha azt nézem hogy veszek két CD-t, egy tizest elköltöttem. Ennyiért már korlátlan internet előfizetésem lehet 512/128K-val. Vagy az árakat kellene levinni, vagy nem kéne megszüntetni az FTP szervereket, DC-HUBokat. Ez a helyzet semmi féle képpen sem jó.  :down:  :rolleyes:  :(

#36 Felhasználó inaktív   Akinho 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 19:46

Magyarul egyet értek Rohammacival :)

#37 Felhasználó inaktív   Gabor a revi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 20:04

1. Az ASVA elmehet naon-naon messzire, köze nincs azokhoz, akik bármit csináltak volna, csak a kiadókat védik. Aki ma itthon zenélni szeretne, és lemezt ad ki, az örül ha 100 vagy 200 Ft kap lemezenként - na gondolhatjátok egy együttesnél fejenként mennyi.  Én örömmel fizetek direktbe akár többet is, de senki másnak.
Remélem egyre több alkotó vonja ki saját magát a kiadók, terjesztők elől (csak egy példa: http://www.akutyavacsoraja.hu/ - itt az album)

2. Aki viszont pénzért árulja, hogy magának legyen pénze, az ezt megérdemli és szintén elmehet naon-naon messzire.

Ha a fenti két kategóriába tartozó gusztustalan társaságok télleg elmennek naon-naon messzire, (mongyuk kergessék egymást) akkor itt tökjó világlesz, mind az alkotóknak, mind pedig a hallgatóknak.

Üres lemezt pedig ott kell venni, ahol nem hoznak ilyen gyomorforgató jogszabályokat!
Antec SLK 3700AMB; Asus A7N8xDe2.0; AMD Barton 2500+@2313MHz (210×11); SilentBreezeII; 2×512MB; Asus A9600XT;  200GB Sata + 120/160/200GB Pata; Plextor PX-W5224A+708A; ATP3;
ja és a MOMOm

#38 Felhasználó inaktív   TEB 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 20:38

Amíg van olyan olyan ember, aki megveszi legálisan a méregdrága DVD és CD lemezt, addig lesz olyan mukinyúl jogvédő, aki mindenáron ezekre az emberekre fog hivatkozni. Tök egyszerűen nem kéne megvenni semmit magyaroroszágon. Illegálisan sem szabadna beszerezni, hogy ne legyen támadási alapja a jogvédőnek kikiáltott bűnözőknek. Én pl. nem követnék el harakirit, ha nem hallgathatnám meg Győzike legújabb albumát. De a legjobb zenészek albumától sem nedves a bugyim. Zene dől a tévéből, rádióból meg mindenhonnan. Éppen elég. Lehet, hogy egyszer rájön a jogvédő is hogy Qrvára szemét módon csinálja a mit csinál. Egyszer talán rájönnek talán, hogy számokat egyesével kéne árusítani, mert egy teljes album nem éri meg az árát. Egyszerűen azért mert minden magát tehetségesnek valló (és talán az is) zenészpalánta jóra sikerül száma mellé csomagol egy teljes cédét, és amikor megveszed, rájössz hogy mekkora rakás sz@r az egész lemez. Ezt persz a jogvédő kretén is tudja, mivel már elötte letöltötte a DC++ -al. Lehet, hogy épp a Mátrix-ról. Ki tudja?! Lehet, hogy még azt is megéljük, hogy az otthoni tévére, rádióra is matricát kell vennünk havonta. Énekórán a kisgyerekre matricát ragasztanak, ha egy ismert zeneműből énekel...
TEB

#39 Felhasználó inaktív   Kriszbacsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 20:50

Eredetileg egy kis esszét akartam írni arról, hogy ki kéne alakulnia a letöltésben is egyfajta kultúráltságnak. Aztán az jutott eszembe:

Szerintem az, hogy az ember valamit nem akar megvenni, de meg akarja nézni, teljesen normális igény. És ilyet mindenki csinál, hszen mindenkinél van TV... Ez mindig is így volt, csak régebben ezt az ember úgy csinálta, hogy kölcsönkért az ismerősétől egy könyvet. De ha a kölcsönkért könyvet eladta, akkor azért joggal rúgdosták meg!!!

És még ez is felötlött (az egyes szám első személy legyen itt általános alany):
Beköttetem a netet. 10k, kicsit drága, de nem baj, ezzel mindig fenn lehet lenni, olvasgatok majd, meg chatelek, mailezek és olyan jó lesz.
Itt van nekem ez a gép nettel, és kifizettem 10k-t, és adatforgalmam nincsen, aszonták ezzel le lehet tölteni azt a jó filmet a DC-ről, hát most az egyszer... De itt megvan ez is, meg az is, végülis, 10k a net, fizetek eleget, leszedek pár filmet...
Azannya, a mocsok köcsögtől csak 1k-val jön a film, hát ezt bannoltatom, és csak egyszer jönne velem szembe, le is köpném. Közben meg kell vennem írható DVD-t, mert megtelt 200 giga, de király, majd megnézem ám a filmeket...
Bakker, plusz 3k már nem pénz, és akkor nem kell a sok nyomoréknak adnom slotot, meg jön is a cucc max sávszéllel, mert ha nem úgy jön, ne is jöjjön, mert nekem most kell, mert akkor egyből kiírom, hogy a jövő héten megnézzem...

Ismerős? És emellett drága egy hónapban két mozi még 3k-ért???

Szerkesztette: Kriszbacsi 2005. 03. 24. 20:58 -kor

Gigabyte GA-P35-D53L, DualCore Intel Pentium E2180, 4 GB 1066 MHz Kingston DDR2 RAM, Gigabyte Nvidia 8600GT 512 MB, Samsung HD502IJ 500 GB, Samsung SP2514N 250 GB, LG GSA-H22NS30, Gigabyte Hybrid TV Card, Samsung 2243BW

#40 Felhasználó inaktív   Poni 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 24. 22:02

Idézet: Kriszbacsi - Dátum: 2005. márc. 24., csütörtök - 21:50

Eredetileg egy kis esszét akartam írni arról, hogy ki kéne alakulnia a letöltésben is egyfajta kultúráltságnak. Aztán az jutott eszembe:

Szerintem az, hogy az ember valamit nem akar megvenni, de meg akarja nézni, teljesen normális igény. És ilyet mindenki csinál, hszen mindenkinél van TV... Ez mindig is így volt, csak régebben ezt az ember úgy csinálta, hogy kölcsönkért az ismerősétől egy könyvet. De ha a kölcsönkért könyvet eladta, akkor azért joggal rúgdosták meg!!!

És még ez is felötlött (az egyes szám első személy legyen itt általános alany):
Beköttetem a netet. 10k, kicsit drága, de nem baj, ezzel mindig fenn lehet lenni, olvasgatok majd, meg chatelek, mailezek és olyan jó lesz.
Itt van nekem ez a gép nettel, és kifizettem 10k-t, és adatforgalmam nincsen, aszonták ezzel le lehet tölteni azt a jó filmet a DC-ről, hát most az egyszer... De itt megvan ez is, meg az is, végülis, 10k a net, fizetek eleget, leszedek pár filmet...
Azannya, a mocsok köcsögtől csak 1k-val jön a film, hát ezt bannoltatom, és csak egyszer jönne velem szembe, le is köpném. Közben meg kell vennem írható DVD-t, mert megtelt 200 giga, de király, majd megnézem ám a filmeket...
Bakker, plusz 3k már nem pénz, és akkor nem kell a sok nyomoréknak adnom slotot, meg jön is a cucc max sávszéllel, mert ha nem úgy jön, ne is jöjjön, mert nekem most kell, mert akkor egyből kiírom, hogy a jövő héten megnézzem...

Ismerős? És emellett drága egy hónapban két mozi még 3k-ért???

Hát én ezzel nagyon egyet értek. az nekem ne sírjon akinek van zséje a havi 10 ropis netre meg 10dvd-re meg dvd íróra. Mert az nyugodtan elmehet a boltba és ezt a cash-t elköltheti egy cd-re vagy dvd-re meg 4 mozi jegyre, sőt ha csak kettő filmet néz meg mert a barátnőjét is befizeti, talán kicsit élménydúsabb lesz az élete mint a számgép előtt űlve a 3000-ért befizetett ftp-ről töltött pornóra matyizva. Meg akárhogy is nézzük az ilyen emberek járnak a joe citybe meg a kamu boltokba ahol számla nélkül zabálnak vásárolnak és közbe kibaszottúl sírnak hogy milyen szar ez az ország, hogy nem fejlődik nincs autópálya meg ezer milliárd segély, de könyörgöm miből lenne ha nem fizetsz be tisztességeen a nagy kalapba csak a kiskaput keresed, hogy kivond magad a közteherviselésből. Na ezek az emberek forduljanak magukba és gondolják el, hogy hol tartana ez az ország ha megszabadulhatna az ilyen csaló söpredéktől aki csak kapni akar de adni nem.(itt mellőzzük a politikát, mert külföldön is ugyan úgy lop a felső tizezer mint itt, meg te is lopnál ha ott lennél a fazék körül, valld be nyugodtan magadnak) Na visszatérve az eredeti dologhoz, aki csal az bünhődjön. Mert ez társadalmilag és jogilag nem elfogadott itt nálunk Magyarországon.

:respect:  Respect: P.M.
nc4000; A64 X2;

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.