Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:16
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:30
Idézet: Frank99 - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 22:18
Na ja.
Tudom, tapasztalt vagy. Az sg-n olvasgattalak.
Hozzászólni csak ritkán, mert tojtam /csak egyszerűen/.
De most úgy érzem, hogy ebben az országban bűnöző az XP-t már csak kipróbáló fickó is.
Az egyik rendszergazda barátom szerint a Microsoft még nem adott ki normális programot. ezért találták ki a javító csomagokat. Megvetetnek valamit velünk, ami nem jó és még házkutatnak is, ha úgy gondolják. Bárkire ráküldhet Gates /közvetve/ ellenőrzést, ha akar. Talán jó progit kellene csinálni, s megveszem.
Nem kellene 10eFt-ért adni a Win-t? Tízszer annyian megvennék, ezáltal annyi lóvé folyna be, mint a kevésből, nem? Kicsit hasonló ez az autópályához, drága pálya kevés pali, de lehet, hogy a sok fizető többet jelent.
Amúgy egyáltalán, tele van a hócipőm az egész jogvédelemmel.
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:32
Idézet: ganxsta - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:01
összdob az ember valami kivénhedt P2-est és aztán dől a lé az UTP kábelből.
Ja, szép nagy lett az új helyük
De legtöbb warezolós ilyennel lát neki, legalábbis a szerverszoba tele van k. nagy Acorp házakkal, benne meg csomó HDd, mobilerack, napló meg teleírva, mert folyton bejárnak heggeszteni. annyi ott a kommersz vas, mint állat, warezolósok is nagyrészt Tecsógép (occsó legyen, és jó nagy) és telebaszva HDDvel.
Nem mindenki olyan igényes, mint én, hogy 64 bites Adaptec (de minek) meg Fujitsu diszkek, mert az jó... Csak egy kurvakibaszott Xeonhűtőt kellene már szereznem
Üdv: Jahno
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:33
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:35
Kell ugye egy szerver, ennek az araba nem mennek bele, mert nem az a jellemzo, hogy a markas, uj, csucskategorias gepeket, 5 ev teljeskoru garanciaval, supporttal szoktak megvenni.
De legyen mondjuk 1 milla.
Kell egy gyors, akar gigas vonal, ami legyen mondjuk havonta 150k.
A profik ugye nem a koleszban az agy alatt, vagy a szekrenybe tarjak a gepet, ugyhogy legyen havi 50k a teljeskoru felugyelet.
Kell ezen kivul tartalom is a szerverre, de ezt a legtobb helyen ugy oldjak meg, ha felnyomsz havi par giga 0day cuccot, akkor nem kell havidijat fizetni.
De vegyuk azt, hogy megveszik a cuccot, havi 4-500gigat.
Ez rafer ket vinyora, amit 20-30k/vinyo meg lehet venni.
Ez ugye indulasnak 1250000ft.
A gepet csak egyszer kell megvenni, max par havonta a vinyokat cserelni.
A szervert is az esetek 99%-aban ugy takoljak ossze, innen-onnan osszeszedett cuccokbol.
Szoval szamoljunk.
Egy indulo szerverre par nap alatt ossze lehet szedni 2-300 embert, leven eleg nehez bejutni a regebb ota mukodo helyekre.
Vegyuk alapul, hogy letoltesi sebessegtol fuggoen fizetsz erte havi 1500-5000ft-ot.
Az atlag jojjon ki, mondjuk havi 3000ft-ra.
Akarhogy nezem, ket honap utan a szerver termal havi 5-600000ft tiszta hasznot.
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:36
Idézet: Vendeg :-) - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 22:08
Szia! Én csak most kapcsolódok bele ebbe a fórumba, és ha jól vettem ki, te egy szakértő vagy? Te vizsgálod a lefoglalt Winyókat és CD-ket? Ha így van akkor elárulnád nekem mit csinálsz akor ha a az adathordozó titkosítva van?
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:37
Idézet: Lacika62 - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:30
Az egyik rendszergazda barátom szerint a Microsoft még nem adott ki normális programot. ezért találták ki a javító csomagokat. Megvetetnek valamit velünk, ami nem jó és még házkutatnak is, ha úgy gondolják. Bárkire ráküldhet Gates /közvetve/ ellenőrzést, ha akar. Talán jó progit kellene csinálni, s megveszem.
Nem kellene 10eFt-ért adni a Win-t? Tízszer annyian megvennék, ezáltal annyi lóvé folyna be, mint a kevésből, nem?
Ebbe nem menjünk bele, minden oprendszerhez vagy egyébhez adnának ki javításokat, ha megvárnák a legtutibb végső stádiumot, akkor még a 95-96-os években járnánk, elvégre az NT4-ben is találtak kritikus bugot.
Szerintem 10 rugóért sem vennék meg, klönben vennének 5ezresért Worksöt irodai célokra, vagy 8 rugóért StarOfficét, 4ezresért vírusölőt, 10 rugóért TotalCommander, vagy 2ezresért CDíró proggit. Azokat is mind megveszik, ugye?
Kipróbálni ki lehet hivatalosan is, szervertermékeknél 180-as verzókat lehet kérni, disztribútoroktól meg komplett bemutatócsomagokat, XP ha nem tetszik, akkor visszadhatot a kereskedőnek és visszadja az árát, megfelelő feltételek mellett.
Most 25ezer a win, általában az eladó szokta eldönteni, hogy a termékét mennyiért adja, ha így is tömeges igény van rá, akkor pláne okés a dolog. nomeg mióta XP és aktiválás van, azóta bőven lejjebb mentek a szoftverárak, ha jól utánanézel.
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:45
Azert hivjak szakertonek.
Ha nagyon nem szakert hozza, megis szakerto, akkor is megvannak a megfelelo szakertok, akik jo sok penzert visszaszakertik a tartalmat.
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:47
Idézet: g@by - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:35
De vegyuk azt, hogy megveszik a cuccot, havi 4-500gigat.
Ez rafer ket vinyora, amit 20-30k/vinyo meg lehet venni.
Ez ugye indulasnak 1250000ft.
A gepet csak egyszer kell megvenni, max par havonta a vinyokat cserelni.
Még 2 észrevételt azért hozzátennék.
1. Ahhoz hogy friss anyag legyen egy komoly külföldi Warez FTP-re kell befizetned, ahol persze egy komoly sávszélességre is fizetned kell. Ahhoz hogy napi frissítésben legyen 40 giga anyagod ahhoz ugyebár kevés lesz 200 K sebesség. Gondolom azt is külön pénzért kell kérni ennél a külföldi Warez FTP-nél hogy nagyobb sebességgel tölthesd le az anyagot az FTP-jükről mondjuk Hollandiából. Na ehhez azért komoly kapcsolatok kellenek. Ott sem dobálják ingyen gondolom a hozzáféréseket.
2. Igaz, hogy jópár winyóra szükség van az adatok tárolásához, de ha 1 winyón lenne minden anyag akkor szerintem ha mondjuk 50 felhasználó az új WINDÓZ.ESPÉ2.Reloaded.ISO-t akarja ugyan onnan leszedni, kb 5 perc alatt kinyirná a winyót. Úgyhogy oda is gonolom tükörbe van kötve jópár winyó. Ami szintén nem kis összeg.
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:48
Idézet: g@by - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:45
Azert hivjak szakertonek.
Ha nagyon nem szakert hozza, megis szakerto, akkor is megvannak a megfelelo szakertok, akik jo sok penzert visszaszakertik a tartalmat.
Ezt kifejtenéd bővebben, mert nagyon nem értem mit értesz az alatt, hogy "semmit sem jelent". Szerintem te még ilyen titkosított adathordozóval nemigen találkozhattál.
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:52
Elküldve: 2005. 09. 16. 22:59
Idézet: g@by - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:35
Egy indulo szerverre par nap alatt ossze lehet szedni 2-300 embert, leven eleg nehez bejutni a regebb ota mukodo helyekre.
....
Akarhogy nezem, ket honap utan a szerver termal havi 5-600000ft tiszta hasznot.
Ha ez így megy, akkor holnap reggel megyek is be a hostingba és zúzom be a webszerverem!
Idézet: omnadren - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:52
Ha drivecryptel egy vinyóparticiót letitkositasz, elég csak 256 biten, ne is 1000 felettin, a tartalmáról a papirt már csak az ükükükükükükükükükükükükükükükükükükükük unokádnak fogják odaadni.
Az ar mellekes, a vegen ugyis te fizeted ki.
Elküldve: 2005. 09. 16. 23:01
Elküldve: 2005. 09. 16. 23:05
Idézet: g@by - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:59
Az ar mellekes, a vegen ugyis te fizeted ki.
Ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de te ezeket az infókat honnan szeded? Mert ezt még a NASA sem tudja megtörni, csak úgy mondom. De én nem akarok a levegőbe beszélni, látogass el ide és olvasgass: http://www.utimaco.hu/ aztán majd menj rá a referenciákra, és lesd meg kik használják ezt a progit és gondolkozz el, hogy lehet, hogy nem véletlenül használják ezt.
Idézet: g@by - Dátum: 2005. szept. 17., szombat - 0:01
Megbízható 2-300 usert szerintem igen, válogatás nélküli tömeget sem tudok elképzelni. Ez bizalmi dolog, akárhogyis nézem. Ha szűrés nélkül engeded be az embereket, mi a biztosíték arra, hogy nem szívsz be egy téglát? Feltételezem, hogy a régi helyeken sem véletlen, hogy nehéz vagy egyáltalán nem lehet bekerülni.
Ps: a végén egész jó kis hogyan csináljunk warez FTP szerver HOWTO-t generálunk itt.
Manapsag is eleg sok warez oldal van, ahova szinten nem tul egyszeru bejutni, de nem lehetetlen.
Nyissal egy topicot, es meglatod egy nap alatt mennyi elofizetot tudsz szerezni.
Elküldve: 2005. 09. 16. 23:07
Idézet: Vakera - Dátum: 2005. szept. 16., péntek - 23:59
Nagyon is behatóan ismerem ezt a progit ha érted miről beszélek, de nem akartam nagyot mondani. A 256 bites még nem lassítja annyira gépet, és garantáltan biztos.

Súgó
A téma zárva.