Cold Fear Zimbes-Zombis :)
Elküldve: 2005. 03. 30. 15:43
lehet minnyá ki tom próbálni,de csak 10-15 percig tudom tesztelni,de este zúzom majd ezerrel
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:11
1. Minimum/Recommended specifications
################################################################################
-Minimum Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
1Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
64MB DirectX 9c compatible graphics card
DirectX 9c compatible sound device
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
Windows-compatible mouse required
-Recommended Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
2Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
################################################################################
-Minimum Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
1Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
-Recommended Configuration:
Win 2000/XP Only
DirectX 9c
2Ghz Pentium III, AMD Athlon, or equivalent
256 MB RAM
DVD-ROM 16x or faster
2.2 GB hard drive space
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:13
Most telepszik, mindjárt ki is próbálom gyorsan,egy gyorsteszt erejéig,csak nektek
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:16
Nem tűnik magasnak a gépigény.
Bár a DRV3R után nem adok az ilyen official leírásokra :Đ
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:30
Imádom az ilyen játékokat, nyamm, csak el ne qrják
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:43
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 17:16
Nem tűnik magasnak a gépigény.
Driv3rnek milyen gép kell?
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:51
Idézet: spidey - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 16:43
Driv3rnek milyen gép kell?
durva:)
Persze alapból valami lófax hv igényt írtak a txt-be
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2005. 03. 30. 16:52 -kor
Elküldve: 2005. 03. 30. 16:59
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 16:55
Ez olyan mint a shade readme-jébe a következő sor ---> GeForce4, 256 MB RAM
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:12
Nah,kipróbáltam.Le is írom nektek, ahogy ígértem
Kezdem az elején.
Menü egy nagy rakás sz@r,háttérben ringatózik egy hajó.Látszik hogy full-konzol átirat az egész
Első videó elég fasza, és rejtelmes.Érdemes azoknak is megnézni,akik át szoktál lépni ezeket (mint én
)
Az irányítás egy nagy adag szar,és akkor szépen fogalmaztam.Rég találkoztam ilyen szarul irányít6ó játékkal,komolyan.Resident Evil-hez hasonló a kamerakezelés,ha célzol,a csávó jobb válla fölé megy a kamera.Én általában úgy szoktam menni,mert akkor mondhatjuk,hogy tps nézet.Ja,egeret felejtsétek ,az csak lövésnél s célzásnál van
Hogy mondjak 1-2 pozitívumot is.
Hangok nagyon jók,falak meg-meg remegtek , olyan hangok vannak benne, izzítja a mélyládáimat rendessen
S mivel ugye eg hajón vagyunk,elengedhetetlen hogy legyen víz is.Na,ez szerintem 10pontból 10pont lett.Szinte már úgy éreztem, hogy nedves a monitorom
Felfröccsen a kamerába a víz,szépen elmosódik (ahogy a vér is) , nagyon jó lett. A hajó jobbra-balra hullámzik,akkor alaposan bedől a kamera.Volt, mikor odaálltam a hajó oldalához,s néztem a több méteres hullámokat,nagyon jól meg vannak csinálva.
Hangulata mondjuk 10ből 7, eddig nem nagyon paráztam (igaz kb 20percet játszottam) de egyszer a szar is belémfagyott,mikor egy hűtőszekrényből kidőlt egy zombi
Összeségében jó játék,el lehet vele szórakozni, érdemes mindenkinek kipróbálni,csak az irányítása...hihetetlen szar!
Grafika meg szerintem határozottan szép,nállam fullon minden 1024ben teljesen jól fut (2.4XP,1Gigaram,6600GT).
Ja,ami még nem tetszett,az az,hogy mindig, mikor bemész egy ajtón,tölt kb 3-4 mpet.S akkor tök fekete képernyő,néma csönd.Ezt vhogy másképpen is megoldhatták volna.
Kezdem az elején.
Menü egy nagy rakás sz@r,háttérben ringatózik egy hajó.Látszik hogy full-konzol átirat az egész
Első videó elég fasza, és rejtelmes.Érdemes azoknak is megnézni,akik át szoktál lépni ezeket (mint én
Az irányítás egy nagy adag szar,és akkor szépen fogalmaztam.Rég találkoztam ilyen szarul irányít6ó játékkal,komolyan.Resident Evil-hez hasonló a kamerakezelés,ha célzol,a csávó jobb válla fölé megy a kamera.Én általában úgy szoktam menni,mert akkor mondhatjuk,hogy tps nézet.Ja,egeret felejtsétek ,az csak lövésnél s célzásnál van
Hogy mondjak 1-2 pozitívumot is.
Hangok nagyon jók,falak meg-meg remegtek , olyan hangok vannak benne, izzítja a mélyládáimat rendessen
S mivel ugye eg hajón vagyunk,elengedhetetlen hogy legyen víz is.Na,ez szerintem 10pontból 10pont lett.Szinte már úgy éreztem, hogy nedves a monitorom
Hangulata mondjuk 10ből 7, eddig nem nagyon paráztam (igaz kb 20percet játszottam) de egyszer a szar is belémfagyott,mikor egy hűtőszekrényből kidőlt egy zombi
Összeségében jó játék,el lehet vele szórakozni, érdemes mindenkinek kipróbálni,csak az irányítása...hihetetlen szar!
Grafika meg szerintem határozottan szép,nállam fullon minden 1024ben teljesen jól fut (2.4XP,1Gigaram,6600GT).
Ja,ami még nem tetszett,az az,hogy mindig, mikor bemész egy ajtón,tölt kb 3-4 mpet.S akkor tök fekete képernyő,néma csönd.Ezt vhogy másképpen is megoldhatták volna.
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:15
--
Szerkesztette: dani83 2005. 03. 30. 17:16 -kor
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:16
Jah,és csináltam nektek 2 képet is

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:17
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 16:16
hát.. öööö... sötét... :Đ
...mármint én?
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:21
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:31
Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:17
...mármint én?

fogós kérdés
nálam ez a játék kilőve, legalábbis pc-n. ps2n(ha kijön?) bepróbálom, nekem a pc-n nagyon nem megy ezeknek az irányítása...
JóSebesség
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:37
Úgysem foglal sokkal kevesebbet...
Elküldve: 2005. 03. 30. 17:38
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 16:31
ps2n(ha kijön?)
már régebben kijött ps2re!

Súgó
A téma zárva.