HWSW Informatikai Kerekasztal: Cold Fear - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Cold Fear Zimbes-Zombis :)

#41 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:41

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 17:12

Ja,ami még nem tetszett,az az,hogy mindig, mikor bemész egy ajtón,tölt kb 3-4 mpet.S akkor tök fekete képernyő,néma csönd.

Resident Evil
Silent hill

:omg:

Kaptunk 1 újabb konzolos szemetet  :reklamacio:

#42 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:45

De a Resdient Evilben asszem úgy volt, hogy ráközelített az ajtóra,s láttad h kinyílik.De itt még azsincs.
S kurv@ idegesítő az,hogy mész egy folyosón,s egymás mellett vannak az ajtók,s másodperceként mész-be ill ki egyen.S akkor is,mindig, 3-4 mpeket töltöget.Elveszi teljesen a feelinget  :(
Amúgymeg ezt és az irányítást kivéve egészen jó játék! :up:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#43 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:47

1 másik vélemény az sg-ről :)

Na kipróbáltam, most léptem ki, mert a mentés checkpointos, jó konzolos szokáshoz hiven, de legalább is van tétje is a dolgoknak :)

A játék baromi jól néz ki, nem egy d3 fény-árnyék hatásokat tekintve, és nem is arról fogjuk emlegetni, hogy hű ebben mennyi poligonból állt egy zombi, azonban nagyon jól össze van rakva az egész, iszonyú hangulatosak a helyszinek (eddig). A képeken is látott teherhajón kezdünk, egy bitang nagy viharban, emberünk nem győzi ellensúlyozni magát, ha kint van a fedélzeten, dől össze-vissza ez a hatalmas tanker, ez már önmagában is félelmetes lenne.

A hajóba beljebb hatolva találkozunk először néhány rémült orosz matrózelvtárssal, akik a félelemtől megőrülve ránk is lőnek, valamint erősen hebegik hogy be vannak keritve. Szétnézve a kabinokban végigfut az emberen az érzés, hogy itt bizony valami ronda fog történni csakhamar, ami később be is igazolódik...
Naplófeljegyzésekből, iratokból lehet összerakosgatni, mi is a nagy helyzet itt az óceán közepén a nagy büdös viharban.
Nem akarok semmi spoilert mondani, szóval abba is hagyom.

Az irányitás elég érdekesre sikeredett az ziher. Kb. egy Silent Hill, de amig rájöttem, hogy nem shifttel kéne célozni, hanem a jobb egérrel, az eltartott pár percig. Mert shiftet nyomva emberünk maga elé emeli a pisztolyát, célozni is lehet, de valami borzalmas, az egér-érzékenység ilyenkor attól függően változik, hogy milyen napja van épp.
Jobb gombra viszont a kamera valamennyire fps-nézetbe vált, de inkább a jobb váll felől nézve, ilyenkor viszont jól lehet célozni is a lézer-pointeres fegyverekkel, és az új helyszineket is ilyen nézetből ajánlom felderiteni, mert sokkal jobban belátható a terep, és lőni is lehet rögtön, ha kell.

Szóval eddig nagyon hangulatos, és érdekes, bár majd meglátjuk később mi kerekedik ki belőle.

#44 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:49

Mondjuk én a SH4 irányítását is meg tudtam szokni, ez annál nem lehet szörnyűbb.  :D

#45 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:52

Basszameg!Próbáltam load-game-t nyomni,erre meg nem talál semmi elmentést....najó,lehet hogy ebből uninstall lesz.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#46 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:53

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:52

Basszameg!Próbáltam load-game-t nyomni,erre meg nem talál semmi elmentést....najó,lehet hogy ebből uninstall lesz.

na, mosmár' tudom mi(KI) a sötét :Đ
JóSebesség

#47 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 16:53

na, mosmár' tudom mi(KI) a sötét :Đ

:kma:  ;)

#48 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:55

De a menüben sem találok save-game gombot,játék közben sem tudtammenteni... :confused:

#49 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 17:56

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 17:55

De a menüben sem találok save-game gombot,játék közben sem tudtammenteni... :confused:

:omg:

#50 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 18:01

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:55

Idézet

Na kipróbáltam, most léptem ki, mert a mentés checkpointos,

JóSebesség

#51 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 19:02

nektek örökké az irányítással van gondotok, meg konzolos átirat így, konzolos átirat úgy :reklamacio: ok megcsinálhatták volna jobbra, de ettől még nem kell hordani a gammát, elég sok játékban fura az irányítás... és? az ember 2-3 óra alatt hozzá szokik, a történet vége ennyi és kész...
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#52 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 19:54

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 18:02

nektek örökké az irányítással van gondotok, meg konzolos átirat így, konzolos átirat úgy :reklamacio: ok megcsinálhatták volna jobbra, de ettől még nem kell hordani a gammát, elég sok játékban fura az irányítás... és? az ember 2-3 óra alatt hozzá szokik, a történet vége ennyi és kész...

1; Ahogy énis írtam, szar az irányítás,de NEM írtam le a gammát,sztem jó játék
2; Kioróbáltad már Teis az irányítást?Ha egész egyszerűen szar, nem tudod megszokni.Vagy ha mégis megszokod,az akkoris szar marad, mert nem ehhez szoktál.

#53 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:18

No megnéztem. Hangulatos. :) A helységek közötti váltás nálam 1-1.5 mp egyáltalán nem zavaró. A grafika elég szép, a textúrák rendben vannak, az effektek jók, a pisztoly hangja pocsék. Az irányítás nekem bonyolult kicsit. Végigvinni nem fogom, én rühellem, ha ijesztegetnek. Horror-rajongóknak kötelező! :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#54 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:21

Idézet

én rühellem, ha ijesztegetnek

jaja. ezzel én is így vagyok. a Shade-t ezért nem nyomtam végig. az 1. pályán abbahagytam, miután a kétszer felugrottam székből(belépvén egy-két helyiségbe, mindig volt valami hirtelen látomás szörnyekről)
JóSebesség

#55 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:22

Én pedig imádom a fosatós játékokat  :]  :evil2:

Szerkesztette: dani83 2005. 03. 30. 20:23 -kor

#56 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:23

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 21:22

Én pedig imádom a fosatós játékokat  :]  :evil2:

figyelj, akinek székrekedése van..végülis:D:D:D:DD
JóSebesség

#57 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:34

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 17:52

Memóriakártyát betetted a gépbe ? ;)  :Đ
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#58 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:40

Idézet: iljicSke - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 19:34

Memóriakártyát betetted a gépbe ? ;)  :Đ

BAZMEG!!!!!Ezt elfelejtettem  :D  ;)
Na mindjárt beteszem, aztán folytatom a játékot  :)

#59 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:47

Naszóval. :)
Gyakorlatilag csak csatlakozni tudok dani véleményéhez:

Grafika:
Baromi szép szerintem. Ez esőcseppek nagyon valósághűek, a textúrák kiddolgozottsága közepes (sokkal szebb mint a sh4 és tsai) az árnyékok szintén nagyon jók.

Gépigény
Sztem nem túl nagy, nálam teljesen simán megy maximális (very high) beállítások mellett 1024-be.

Játékélmény
Kellemesen paráztatós, jól eltalált hangulatos.

Hangok
Ezekről szintén csak a legjobbakat tudom elmondani, nagyon illenek a játék feelingjéhez. Fegyverhang bazi szar :)

A begatívumok
1. A legnagyobb: Az irányíthtóság. Vazze látszik hogy tipikus konzol átirattal van dolgunk. Mozgás közbe az egeret el lehet felejteni, az csak a célzásban használható. A Célzási rendszer hasonlít a Resident eviléhez.
2. A mentési rendszer. nekem még nem sikerült mentési lehetőséget találnom bent. :D

Alapjába véve nem rossz.

#60 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:54

--

Szerkesztette: dani83 2005. 03. 30. 20:54 -kor

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.