HWSW Informatikai Kerekasztal: Tomb Raider : Legend - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (55 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tomb Raider : Legend

#41 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:22

[quote name='-Turbo-' date='2005. ápr. 6., szerda - 21:20'] [/QUOTE]

vazze  :omg:  :D [/quote]
:think:  :confused:  :rolleyes:  :down:  :reklamacio:  :bolond:  :p  :D

#42 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:23

[quote name='-Turbo-' date='2005. ápr. 6., szerda - 20:20'] [/QUOTE]

vazze  :omg:  :D [/quote]
Turbo te megint be vagy b@szva  :rolleyes:  :D

#43 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:26

[quote name='-=M@X[treme]=-' date='2005. ápr. 6., szerda - 21:23']
vazze  :omg:  :D [/QUOTE]
Turbo te megint be vagy b@szva  :rolleyes:  :D [/quote]
Lehet... :p

#44 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:38

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 15:46

én játszottam az AoD előtti részekkel is. mondhatni félig fan voltam :)
az AoD mikor kijött nagyon nem tetszett. az irányítás egy rakás..., a graf sem fogott meg. olyan összetákoltnak tűnt, mintsem forradalmi DX9-nek.

aztán elkezdtem nyomni többszöri abbahagyás után. a történet, játékmenet nagyon korrekt volt. a grafról a véelményem gyökeresen megváltozott. sztem nagyon jó. még most is elmegy, de ha visszagondolok, hogy akkor milyennek számított....
az irányítás sajnos tényleg ratyi, engem is jópárszor elkapott az ideg (meg az elején azért is hagytam abba a játékot párszor), de azért kibírható volt.

remélem tanulnak a hibákból...

Vannak érdekes dolgok a történetben, de szerintem nagyon jó, és kiváncsi vagyok rá. A grafika meg egész szép 1280-ban, minden high-on.

Persze nagyon jó lenne már egy még szebb TR (és itt nem a mellekre gondolok). Hogy ne lógjon a falba Lara, ne legyen 8 szög alakú sok "kör" alakú tárgy, legyen több, jobb tesztúra, és magasabb poligonszám...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#45 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:49

[quote name='spidey' date='2005. ápr. 6., szerda - 21:26'] Turbo te megint be vagy b@szva  :rolleyes:  :D [/QUOTE]
Lehet... :p [/quote]
esküszöm az italra, hogy nem vagyok isten..
JóSebesség

#46 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 20:55

[quote name='-Turbo-' date='2005. ápr. 6., szerda - 21:49'] Lehet... :p [/QUOTE]
esküszöm az italra, hogy nem vagyok isten.. [/quote]
Nekem két ember egyszerre ne esküdözzön...! :reszeg:  :D

#47 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 21:44

Idézet: Charles - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 20:38

Persze nagyon jó lenne már egy még szebb TR (és itt nem a mellekre gondolok). Hogy ne lógjon a falba Lara, ne legyen 8 szög alakú sok "kör" alakú tárgy, legyen több, jobb tesztúra, és magasabb poligonszám...

Látod, ezek azok, amik engem kevésbé érdekelnek. Persze, bosszantók voltak ezek a hibák már az első részben is, de most is csak maximum puffognék egy kicsit, hogy "jajj, ez már a hatodik rész és még mindig...", de ha a játék sztorija, játszhatósága nem romlana folyamatosan, akkor kibírnám.
Vannak szinte vallásosan fanatikusok, mint pl SYS_TRhu, akiket lehetetlen eltántorítani, de én valami furcsa okból kifolyólag a játékot szórakozásként próbálom megélni, abba pedig nem fér bele a többnapos anyázás például az irányítás lehetetlensége miatt. Nem vagyok egy HC játékos, nincsenek gumból az ujjaim, ennek megfelelően nem is játszom sokat. De ha igen, akkor szeretném jól érezni magam.
Szóval nekem nem a dX9-es effektek, a csilivili bump-mapek, meg a poligonszám hiányzik, hanem a feeling. De az nagyon.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#48 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 22:03

Idézet: Before - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 22:44

Látod, ezek azok, amik engem kevésbé érdekelnek. Persze, bosszantók voltak ezek a hibák már az első részben is, de most is csak maximum puffognék egy kicsit, hogy "jajj, ez már a hatodik rész és még mindig...", de ha a játék sztorija, játszhatósága nem romlana folyamatosan, akkor kibírnám.
Vannak szinte vallásosan fanatikusok, mint pl SYS_TRhu, akiket lehetetlen eltántorítani, de én valami furcsa okból kifolyólag a játékot szórakozásként próbálom megélni, abba pedig nem fér bele a többnapos anyázás például az irányítás lehetetlensége miatt. Nem vagyok egy HC játékos, nincsenek gumból az ujjaim, ennek megfelelően nem is játszom sokat. De ha igen, akkor szeretném jól érezni magam.
Szóval nekem nem a dX9-es effektek, a csilivili bump-mapek, meg a poligonszám hiányzik, hanem a feeling. De az nagyon.

sztem a feeling bőven megvolt.
meg a graf is (bár az téged akkor hidegen hagy)
érdekes módon nekem is az volt az első benyomásom mintha egymásra hánytak volna mindenféle sz@rt 1-2 dx8-dx9 effektel. egyrosszul kinéző, összetákolt bughalmaznak tűnt.
de ez az első pálya benyomása volt. aztán vhogy nagyon letisztult és összeállt. legalábbis számomra.
és kifejezetten tetszeni kezdett. és ez nem is akkor volt, mikor kijött a game, hanem kb 3/4éve...

az irányítás és egyéb észrevételek jogosak.

és én sajnos már lemondtam arról is, hogy igazán jó játékot kapjunk.
mindig lesznek benne elnagyolt részek. és egyre inkább. az irányítás-történet-feeling-graf négyesből mostmár nem egyet-kettőt szokás hanyagolni, hanem csak egyre koncentrálnak a fejlesztésnél. és sokszor az se sikerül....  :(

és ez alól nem kivétel a borzalmas irányítás a TR-ben 6 rész után. vagy CMR-ben a betonbokrok. szintén 3-4 rész után...

#49 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 06. 22:13

Sztem a sztori, feeling, újítás böven megvolt az elözö részben, csak a bugok meg az irányítás...

#50 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 06. 22:18

...a voice from the darkness.....

Ugyan Before, miért és mitől kellene engem eltántorítani? :) Attól, hogy véleményem legyen? Mert én is csak azt teszem, mint Te: leírom a véleményem; legfeljebb a véleményünk más dolgokon alapul. Azért "vallásosan fanatikusnak" sem nevezném magamat, hiszen pl. én sem eszek meg mindent, és legalább annyira szkeptikus vagyok a folytatás iránt mint Te, sőt megkockáztatom, hogy az eddigi TR-es ismereteim birtokában még inkább... :D Megkockáztatom, hogy itt néhányan eddig jóval pozitívabb dolgokat írtak a TR-ekről, mint én; én csak azt mondom, "nem eszik olyan forrón a kását". De mint annyiszor mondtam már, az számít, hogy Te mennyire vagy fogékony a dologra és azon belül is mire. S emiatt lehetnek rajongóik a "legrosszabb" és leggyengébb játékoknak is, és "utálóik" a "legpöpecebb" és legklasszabb játékoknak is. Nekem pl. iszonyúan bejött a Painkiller de utána egyáltalán nem jött be a Far Cry, bár ettől még utóbbira nem mondom, hogy rossz vagy feelingtelen, csak azt, hogy engem nem fogott meg; itt egy példa. Tehát nem "fanatizmus" és "eltökéltség" kérdése ez, hanem ízlés és érzékenység kérdése: hogy ki mire érzékeny/fogékony - végsősoron ez az, ami számít, függetlenül attól, hogy a játék maga milyen. Ha megérint, jó Neked..ha nem érint meg, nem foglalkozol vele. Én a TR6-ban is megtaláltam a feelinget, még ha másképpen is, mint az előző részekben, de írtam róla éppen elég negatívumot is annak idején (volt aki ezt később még a szememre is vetette, persze nem komolyan, inkább poénból)... :) Viszont pl. a mobiltelefonokra kiadott epizódokra én sem bírtam már ráfanyalodni, és ma sem érdekelnek. Azért a fanatizmus innen még mindig messze van... Csupán arról van szó, hogy mivel én jóval többet foglalkoztam a játékkal, így sokkal árnyaltabb tud lenni a véleményem, hiszen sokkal többet és részletesebben láttam belőle: ennélfogva nem tudom egyszerűen azt mondani, hogy jó vagy rossz. Képtelen vagyok ilyen egyszerűen állást foglalni azután, hogy annyit foglalkoztam vele. Az irányítás is jó példa erre: a legelső alkalomkor rengeteget szidtam, de a harmadik alkalommal már előnyöket kovácsoltam belőle. Már említettem a videós oldalt, ami rendesen rácáfol az irányításra szerintem (de persze azzal együtt sem mondom, hogy jó). Pedig HC-játékos az én sem vagyok... Tehát ha hiszed, ha nem, én nem tudok mást mondani, nem tudok másképpen beszélni, három részletes végigjátszás után.  :) Azt mondom, hogy jó, mert..és azt mondom, hogy de rossz is, mert...  :rolleyes:   Ez van...  :o Maximálisan tiszteletben tartom és elfogadom a véleményed  :respect: , de amiért nem értek egyet és vitatkozom vele néhány (de csak néhány) ponton, az NEM fanatizmusból, hanem a fentiek miatt van... Ugyanígy mások is, akik vitatkoznak Veled, gondolom legalább egy darab TELJES végigjátszás után formálják meg a véleményüket... (Különben nem igaz, hogy nem tudok két soros hozzászólásokat írni!  :omg:  :o )

SYS "Still alive Ms Croft. You are resilient."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 06. 22:24 -kor

#51 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 03:30

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 6., szerda - 22:18

Jajj, félreérted, nem én akarlak eltántorítani! Annál, amikor valaki mániákusan imád egy terméket (processzor, videokártya, játékszoftver) már csak az szánalmasabb, amikor mániákusan gyűlöli és "kereszteshadjáratot" folytat ellene. Én ezt csak úgy értettem, hogy a kiadó tesz meg évek óta mindent, hogy az emberek az egykor kedvencükként szeretett játékból kiábránduljanak. Esetemben ez meglehetősen sikeres próbálkozás volt, örülök, ha Te (vagy bárki más) még megtalálja bennük a szórakozását.
A többi dologban is egyetértünk alapvetően, bár szerintem a fanatizmus a fanatikus számára sosem tűnik annak... ;) :D
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#52 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 07. 06:49

Idézet: Before - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 3:30

Jajj, félreérted, nem én akarlak eltántorítani! Annál, amikor valaki mániákusan imád egy terméket (processzor, videokártya, játékszoftver) már csak az szánalmasabb, amikor mániákusan gyűlöli és "kereszteshadjáratot" folytat ellene. Én ezt csak úgy értettem, hogy a kiadó tesz meg évek óta mindent, hogy az emberek az egykor kedvencükként szeretett játékból kiábránduljanak. Esetemben ez meglehetősen sikeres próbálkozás volt, örülök, ha Te (vagy bárki más) még megtalálja bennük a szórakozását.
A többi dologban is egyetértünk alapvetően, bár szerintem a fanatizmus a fanatikus számára sosem tűnik annak... ;) :D

Ehh, igazad van: tényleg félreértettelek, bocsi. Most már értem, hogy a kiadóra gondoltál... :) De én már kiábrándultam eléggé, elhiheted. Persze olyan értelemben tényleg eltántoríthatatlan vagyok, hogy biztos ki fogom próbálni a TR7-et, ahogyan Te is. De ha rosszul sül el számomra..hú, nagyon sok idő telt el már 1998 óta, szóval...  :think:

A "fanatizmus a fanatikus számára"... Ez csak azon múlik, hogy az illető mennyire ismeri önmagát. Én pl. voltam TR-fanatikus is, még olyan 2000-2001 idején, de már nem tartom magam annak, legalábbis ahhoz képest messze nem, LOL. Mindig van egy viszonyítási alap, és az más nálam (mivel tudom, milyen voltam) és más másoknál, s pont ezért biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy még ma is fanatikus vagyok (úgy értem, akik ismertek akkor és most is), pl. mert magukhoz képest viszonyítanak, és így biztos igazuk is van... :) A többit illetően meg pont azért mondtam, hogy a kiadó a legszánalmasabb. :( És nem csoda, hogy komolytalanságokra a "Közönség" is ugyanúgy és ellenérzésekkel reagál...  :rolleyes: Ezért nem csodálkozom azon sem, hogy Lara egy jó ideje már, egyszerűen kegyvesztett lett. Sőt, egyenesen csodálkoztam azon, amikor annak idején a TR6-hoz még pozitívan állt hozzá a gamerek nagy része..aztán újra csalódást okoztak nekik... A kiadó meg "nem jön rá", hogy csak a fanatikus rajongókra - akik szerint akár lehetne 99 ugyanolyan TR-játék is, csak évente adják ki - alapozva nem lehet megélni...

SYS "Still alive Ms Croft. You are resilient."

#53 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 07. 15:31

Szerintem a Feeling megvolt, ezért játszok vele a mai napig is! (míg végig nem nyomom) Ha én játszok valamivel, akkor kellemes kikapcsolódás és érdekel. A TRAoD nem ismertem, de miután elkezdtem játszani, megtetszett.

Az első résztől a IV-ik megvolt asszem... De csak a 3.-al játszottam utoljára, ott valahol az Operaház tetején akadtam el valami nagyon bosszantó hibában...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#54 Felhasználó inaktív   Pulsar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 12:39

Az első kettő jó volt új volt... a többi csak grafikailag tupírozott rókabőr remélem a Legend ismét tud mutatni valami újat :)
Kezdetben vala sötétség...
...érdekes pedig megesküdtem volna, hogy a közelében se jártam...

#55 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 14:33

Idézet: Before - Dátum: 2005. ápr. 7., csütörtök - 4:30

alapvetően igazad van, de itt sztem itt nincsenek igazán fanatikusok.
én is írtam, hogy abbahagytam jópárszor a játékot és kb 1 év után jutottam el arra szintre, hogy 2-3 pályán túlmentem és akkor már megtetszett....

a kiadókról egyezik a véleményünk, de még mindig azt tudom mondani, hogy így végigjátsza ezt, bőven a szint (más kiadóknál hátható meredek színvonal esési szint) felett maradtak...

100x jobban kiábrándultam pl egy Heroes vagy Settlers sorozatból, Warcraftból...
:(

#56 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 20:22

Megnyílt a hivatalos honlap!
Sok minden még nincs,de legalább látjuk, hogy valami készülget  :)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#57 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 12. 21:21

Ajándék nektek, tőlem :Đ
katt (18 mega)

:)

#58 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:32

Néhány új kép a Gamestaron

Egész igéretesnek tűnik! :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#59 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 07:36

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 21:21

katt (18 mega)

:respect:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#60 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 08:22

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 20:21

katt (18 mega)

Le ne tőcsétek!Vírus! :D  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Téma megosztása:

• (55 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.