Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 15:24
Sajnálom, de nagyon nem értem azt, amit csinálsz az A64 topikban, és most már itt is.

Ez van, biztos én vagyok a hibás, de egyszerűen nem értelek

Mit nem lehet ezen érteni?
Elmagyarázom úgy, hogy még te is ércsed, oké? Na akkor kezdjük ...
Azért futtatom a procit 2400 Mhzen, mert így teljesen ki tudom használni a RAMomat. Így 300 Mhzel fut, enyhén jobb timingal mint az SPD. Nem szívessen veszek 300as RAMot és csak 270 vagy kevesebb Mhzen hajtom.
Azért 8x300, mert ehez nem kell emelnem a VCore-t. Söt, rájöttem, hogy még csökkenteni is tudom. És ez nekem teccik.
Nem szívessen használom a procit 2600 Mhzen, egyrészt akkor csak 9x289en fut meg 1.456V kell neki. Na most gondolkozzunk csak 1 picit logikussan .... Áh, igen! Szerintem is jobban éri meg, ha 2400 Mhzen fut a proci 1.280Von, és nem 200 Mhzel többön 1.456V. mert ha összehasonlítjuk, akkor rájövünk arra, hogy a 200 Mz az csupán 8.3333333333%-al több, de ha viszont a feszt nézzük, már 13.75%-al kellene több.
Ennek semmi köze a "nehogy sokat fogyasszon a gépem"-hez. Csupán végiggondoltam az egészet. Külömben is minek jó tudni a maxot? Mindig azon használnád? Mindig 5k fordulatnál használod a kocsidat?
Külömebn is nem mind1 neked, hogy hogy használom a gépem és hogy milyen eredményeket mutatok? Ez van, ezt mutatom, ha nem teccik akkor rá lehet nézni
Nemsoká megjön az új VGA kártyám, addig így is úgy is felesleges magas órajelen hasznalni a procit. Jön új táp meg vízhütés, ha anyira kívancsi vagy akkor majd jövök új eredményekkel.
Csak azért mert te másképp látod a dolgokat nem kell mingyárt degredálni a munkámat ...
Yidaki
Intel DZ77GA-70K + Intel Core i5-3570K + 8GB Transcend DDR1333 + AMD Radeon HD 6950 [watercooled]