HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN Messenger 7.0 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN Messenger 7.0 Immár végleges

#381 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 15. 12:52

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 14., szombat - 20:30

szerintem nézelődj a firefox topicban... sokkal biztonságosabb, gyorsabb és nem épülnek bele a microsoft szarságai... etc.

azé nem érdekel a többi fos - már mindet kipróbáltam - mert soha senki nem tud észérveket felhozni az IE ellen csak a microsofttal szembeni érthetetlen, zsigeri vakgyűlölet beszél belőlük. Azt hiszem nagyot nem tévedek ha azt mondom, hogy a firefox-osok 99%-a linuxos is egyben. Ők úgy vannak vele, hogy bármilyen szarrakást képesek feltenni a gépükre csak ne redmondi legyen a cucc.

#382 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 14:30

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 13:52

azé nem érdekel a többi fos - már mindet kipróbáltam - mert soha senki nem tud észérveket felhozni az IE ellen csak a microsofttal szembeni érthetetlen, zsigeri vakgyűlölet beszél belőlük. Azt hiszem nagyot nem tévedek ha azt mondom, hogy a firefox-osok 99%-a linuxos is egyben. Ők úgy vannak vele, hogy bármilyen szarrakást képesek feltenni a gépükre csak ne redmondi legyen a cucc.

Hat ebben a 99%ban en nem lennek biztos.

Amugy en eleg jol latom a kulonbseget a ket bongeszo kozott. A szobatarsam ie-t hasznal, en firefoxot es a hetvegenkent esedekes spyware irtasban erdekes modon nekem van 1 vagy 2 dataminer vagy cookie, mig neki 40-50 szarsag. A bongeszesi szokasaink kb egyformak.
Na? :think:

#383 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 14:32

én Myie2-őt használok, és még data minerom is alig van. Nnnnna?
JóSebesség

#384 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 14:48

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 15:30

Hat ebben a 99%ban en nem lennek biztos.

Amugy en eleg jol latom a kulonbseget a ket bongeszo kozott. A szobatarsam ie-t hasznal, en firefoxot es a hetvegenkent esedekes spyware irtasban erdekes modon nekem van 1 vagy 2 dataminer vagy cookie, mig neki 40-50 szarsag. A bongeszesi szokasaink kb egyformak.
Na? :think:

abből a 40-50-ből 50 általában ártatlan kuki.

amúgy addig örülj amíg a többség ie-t használ, mert ha elterjednek az altenatív böngészők ti is célpontok lesztek, csak most nmég nem éri meg nekik annyira alákódolni feketeprogramokat.

meg a másik, hogy a haverod elég ha csak felles egy warezoldalra vagy valami kúrós szájtra és már vége is van mint a botnak. Tudom jól, nálam négyesével szoktak felpattanni a vírustalálatok pl. egy-két érdekes helyen

Szerkesztette: Anteris 2005. 05. 15. 14:51 -kor

#385 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 14:59

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 12:52

IMHO ebben tévedsz. A Firefox -osok 99%-a korántsem nagy Linuxos. Én is használok linuxot de csak hébe hóba, nem állandóan. És nem is vagyok azaz elvakult MS gyűlölő, szerintem megfeleő kezekben igenis kordában lehet tartani az XP-t. Nekem pl a legútóbbi rendszerem 2 évig ment újra telepítés nélkül, és legutóbb is csak azért kellett újra húzni a windows-t mert új gépet raktam össze. De a Firefox valóban jobb, biztonságosabb, és ha felfedeznek valamilyen biztonsági hibát, nem ülnek hónapokig rajta mint az MS-nél az IE esetében és nem akarják megmagyarázni hogy az nem is olyan nagy hiba, hanem rövid idő alatt kiadják hozzá a patchet, azaz az újabb verziót.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#386 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 15:12

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 13:52

jó akkor használd azt és szopjad a virust meg a spywaret... egészségedre...

Szerkesztette: 3V0 2005. 05. 15. 15:17 -kor

macbook air 2014

#387 Felhasználó inaktív   Dikri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 18:00

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 14:12

jó akkor használd azt és szopjad a virust meg a spywaret... egészségedre...

Hát szerintem nem kifejezetten ez az oka annak, hogy ki mennyi spyt kap be. Egyszerüen a világálon lévő felhasználok nagytöbbsége nem ért a számitógéphez. Szoktam haverok gépeit javitgatni, akik tényleg tök lámák, és legtöbbször az a gáz, hogy felinstallálnak minden szart, aztán meg csodálkoznak, hogy milyen lassu a gép. És tök mindegy milyen böngészöd van fent ilyenkor.
Egyébként meg most lehetne mondani, hogy az oldalak nagytöbbségét IE -re optimalizálják, és a többi böngészövel fos ahogy kinéz, akkor meg mit érsz vele?

#388 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 23:08

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 11:52

Anteris, a gyülölet egy része érthető, megalapozott, amúgy nem ez beszél sokakból.
Van elég pro kontra topic,
szép színes az IE, de többi browser is!
Jómagam az üzlet, egyéb politikájukkal nem értettem egyet, de technikai téren is hátul voltak, mára nem annyira.
Egyszerűen alternativa, az a jó, ha van választék. :smoker:
Kinek ez, kinek az, nincs tökéletes, tökéletlen viszont van, csak melyik az?? :D
Firefoxos vagyok, win xp alól.

Összegezve majdnem belőled jött a demagóg elfogultság, de sztem Te nem vagy az, csak hozzáállásban.
Én nem utálom az MS-et - már - csak kihagyom.
Olyan, mint hogy pl winampot izélek, nem winmedplay-t. Más a logó, ennyi ok elég?
csá.
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon

#389 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 23:12

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 13:48

abből a 40-50-ből 50 általában ártatlan kuki.

amúgy addig örülj amíg a többség ie-t használ, mert ha elterjednek az altenatív böngészők ti is célpontok lesztek, csak most nmég nem éri meg nekik annyira alákódolni feketeprogramokat.

meg a másik, hogy a haverod elég ha csak felles egy warezoldalra vagy valami kúrós szájtra és már vége is van mint a botnak. Tudom jól, nálam négyesével szoktak felpattanni a vírustalálatok pl. egy-két érdekes helyen

Okos alapelv, de nem mindegy, hogy állítják össze a szoft-szart.
Egysz. példa, ahogy én fogtam fel, pl ms más kft: a jobbak szigorúbb, más bizt. beállal mennek, azt átvette ms sux, emelett tök más a programozás felépítése kon-kurrenseknél. sokak szerint megbízhatóbban.
Én mittudomén mennyi extráért mentem fel csöcs firefoxra.
Viszont letöltések ms-el gyorsabban mentek helyenként.

Tehát igaz, a legtoposabb terméket támadják, de az se mnidegy, az mennyire támadható.
Octeh Rhino KT333, Creative SB Live!, AMD Athlon XP 2000+, 2x Hitachi T250K 160GB, Kingstone 512 MB,NVIDIA RIVA TNT2 Ultra 32 MB, Samsung SyncMaster 750s, GoldStar CD-R CRD-8484B, HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B, FSP 300W
Bővebben honlapon

#390 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 15. 23:16

Idézet: Dikri - Dátum: 2005. máj. 15., vasárnap - 17:00

nagytöbbségét IE -re optimalizálják, és a többi böngészövel fos ahogy kinéz, akkor meg mit érsz vele?

sokáig az ie tök hibás kodókat is elfogadott, aki nem todott rendesen html-t írni, annak is menjen ie alatt.

IE beleszövödik az oprendszerbe, mindenféle szolgáltatás szinten, ha egy rést megtámadnak, ezért, nemcsak Mr. böngésző hanem Miss os is elesik.
Bővebben honlapon

#391 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 10:07

Csak annyit: Opera 8 Final........szebb is mint az IE,gyorsabb is,beépített pop-up blokk....szerintem minden benne van alapból,nem kell egy kalap plugin-t beletenni....mikellmég?? :up: Tudom-tudom:  :offtopic:  Bocsi....

Szerkesztette: 1966 2005. 05. 16. 10:08 -kor

Kép

#392 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 12:18

Idézet: Piscator - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 0:08

Anteris, a gyülölet egy része érthető, megalapozott, amúgy nem ez beszél sokakból.
Van elég pro kontra topic,
szép színes az IE, de többi browser is!
Jómagam az üzlet, egyéb politikájukkal nem értettem egyet, de technikai téren is hátul voltak, mára nem annyira.
Egyszerűen alternativa, az a jó, ha van választék. :smoker:
Kinek ez, kinek az, nincs tökéletes, tökéletlen viszont van, csak melyik az?? :D
Firefoxos vagyok, win xp alól.

Összegezve majdnem belőled jött a demagóg elfogultság, de sztem Te nem vagy az, csak hozzáállásban.
Én nem utálom az MS-et - már - csak kihagyom.
Olyan, mint hogy pl winampot izélek, nem winmedplay-t. Más a logó, ennyi ok elég?
csá.

nézd, ha az lenne, hogy nem próbálgattam volna őket akkor igazad lenne, hogy mnek pofázok de a létező összes böngészőt és IE-bövítményt végigteszteltem már és hát egyszerűen nem jöttek be nekem. Vagy túl csicsásak - az új netscape is hogy néz ki má?? - vagy nem úgy működnek ahogy én megszoktam már vagy valami hiányzik belőlük ami fontos lenne megjelenítés szempontjából. Most nem tudom melyiknél - talán opera? - volt az, hogy a képek - ellentétben az IE-vel amely soronként adagolja a képet - csak akkor jelentek meg a monitoron amikor már betöltödtek teljes egészében. Ez akkoriban amikor fütyülős modemmel nyomultam nagyon is számított. Isten látja a lelkemet, nyitott vagyok én ezekre az alternatív cuccokra - levelezőből az összes létezőt felraktam, hogy hátha tetszenek de mégis a OE figyel itt a gépemen - csak hát nem az én ízlésem szerint fejlesztgetik őket. Ez perzse az én egyéni szocproblémám de a véleményem is szigorúan saját, úgy hogy kéretik e szerint olvasgatni.

#393 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 12:34

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 13:18

nézd, ha az lenne, hogy nem próbálgattam volna őket akkor igazad lenne, hogy mnek pofázok de a létező összes böngészőt és IE-bövítményt végigteszteltem már és hát egyszerűen nem jöttek be nekem. Vagy túl csicsásak - az új netscape is hogy néz ki má?? - vagy nem úgy működnek ahogy én megszoktam már vagy valami hiányzik belőlük ami fontos lenne megjelenítés szempontjából. Most nem tudom melyiknél - talán opera? - volt az, hogy a képek - ellentétben az IE-vel amely soronként adagolja a képet - csak akkor jelentek meg a monitoron amikor már betöltödtek teljes egészében. Ez akkoriban amikor fütyülős modemmel nyomultam nagyon is számított. Isten látja a lelkemet, nyitott vagyok én ezekre az alternatív cuccokra - levelezőből az összes létezőt felraktam, hogy hátha tetszenek de mégis a OE figyel itt a gépemen - csak hát nem az én ízlésem szerint fejlesztgetik őket. Ez perzse az én egyéni szocproblémám de a véleményem is szigorúan saját, úgy hogy kéretik e szerint olvasgatni.

Tudod ha kipróbálnád a firefoxot megváltozna az igényed. Ez egyáltálán nem csicsás... :omg: Nekem két plugin van benne. Az egyik egy flashget plugin, hogy működjön FF-el is... a másik pedig neked nem is kéne egy BBCode plugin... nesze egy plugint kell belerakni. De ha neked jó az alap leöltő cucc akkor még annyit sem... :omg: Csak próbáld ki, kérlek szépen és aztán mond hogy csicsa... mert ennél az IE csak csicsásabb... meg full felesleges dolgok vannak benne... :omg:
macbook air 2014

#394 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 12:41

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 13:18

Isten látja a lelkemet, nyitott vagyok én ezekre az alternatív cuccokra - levelezőből az összes létezőt felraktam, hogy hátha tetszenek de mégis a OE figyel itt a gépemen - csak hát nem az én ízlésem szerint fejlesztgetik őket.

Valaki meg hasznalja az oe-t? Dzsizusz! :D :think:

Na de mas: ne offoljuk mar! messenger7 a tema, nem a bongeszok!  :reklamacio:

#395 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 13:18

msn7 ms. miért nem használtok vmi mást?  ;)

Szerkesztette: -Turbo- 2005. 05. 16. 13:21 -kor

JóSebesség

#396 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 13:58

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 14:18

Azert egy uzenetkuldo es egy bongeszo kozott van egy kis kulonbseg.

#397 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 16:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 14:18

Miért használjunk mást? És mit? Mikor minden ismerősöd azt használja,akkor beszéld rá mindet,hogy álljon át valami újra.....Nemtom...nekem hibátlanul működik évek óta,hanggal,képpel egyaránt,ha köll valami kis cucc azt áttoljuk rajta....A Plus-al kiegészítve meg mindent csinál,amire csak szükségem lehet.....nosakkor??? :cool:
Kép

#398 Felhasználó inaktív   Anteris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 17:45

Idézet: 1966 - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 17:55

Miért használjunk mást? És mit? Mikor minden ismerősöd azt használja,akkor beszéld rá mindet,hogy álljon át valami újra.....Nemtom...nekem hibátlanul működik évek óta,hanggal,képpel egyaránt,ha köll valami kis cucc azt áttoljuk rajta....A Plus-al kiegészítve meg mindent csinál,amire csak szükségem lehet.....nosakkor??? :cool:

jaj nem érted eztetet, há Bil Géjc csinázta ezt is! Vágod??

#399 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 18:05

VágomTe! Honnevágnám...mikó' odajírta hogyaszongya: mösö...láttamám... :D  De attól még nekem stabile...akkor minek piszkájjam??  :D
Kép

#400 Felhasználó inaktív   HBP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 16. 19:15

Idézet: Anteris - Dátum: 2005. máj. 16., hétfő - 11:18

Most nem tudom melyiknél - talán opera? - volt az, hogy a képek - ellentétben az IE-vel amely soronként adagolja a képet - csak akkor jelentek meg a monitoron amikor már betöltödtek teljes egészében.

Ez a képletöltés nálam is jelentkezett.
Párszor beírtam firefosos, mozzzis topicra, hűűű, bőe, de legtöbbször nem reagáltak.
Az alternatívákban van pár fájó pont. Én maradok firefoxnál.
Bővebben honlapon

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.