Idézet: Wyco - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 13:09
Biztosan nem mATX és valszeg nem is Socket 8-as. :Đ
Aszongya: Processor Pentium Pro, de a képen Socket 7-es foglalatú alaplapot látni..

S ráadásul AT tápcsati van rajta, hátulján ott az a bumfordi DIN billentyűcsatlakozó, s mellette a többi csatlakozó félig meddig ATX szokás szerint. Több lapot láttam már ilyen külalakkal, félig AT-s, félig ATX-es kialakításúakat, de nem tudom, hogy pontosan milyen szabvány szerintiek ezek.
Mindenesetre mATX-es S8 lap szerintem nem nagyon van, mikor a PProk még menő proccok voltak akkor a full AT, a Baby AT és később az ATX dívott. Igazából használtcuccpiacon még rendes ATX-es S8 lapot sem könnyű találni.
mATX lap hozzá már csak azért sem lehet, mert nem kicsicsendesnetezőgép osztályú proccok voltak ezek anno, amíg le nem váltotta őket a PII/Xeon páros addig munkaállomás/szerver körben használták őket, mely nem feltétlenül kívánta meg a kis és csendes gépek használatát.
Szerkesztette: Dizájnfiksön 2006. 08. 05. 13:23 -kor
'Beliefs are what divide people. Doubt unites them.'' Peter Ustinov - a small mind is a tidy mind - an empty mind is a loyal mind - blessed is the mind too small for doubt