Elküldve: 2006. 09. 21. 08:46
Feltettem a legújabb WHQL driver
(91.47)
Nos, nekem soha semmi gondom nem volt a hivatalos driverekkel, pedig már jópárat kipróbáltam (GeF 3-as kártyához a 12.xx volt az első) Most 6600 GT kártyám van, s a 84-es driver ment rajta eddig, gondoltam, megnézem ezt az újat a fejlesztett control panel miatt.
Nos, számomra enyhén kaotikus, eltelt egy ideig, mire mindent megtaláltam.
Előtte azért utánanéztem különböző fórumokban, hogy pl az extension limit-et kapcsoljuk ki, hogy normálisan menjenek az OpenGL játékok, meg olvastam a videolejátszás-problémáról is, amibe bele is futottam. Valami borzasztó sötét kép, az alakok körül piros maszattal.
Hiába állítom be a control panelban a gammát, nem jegyzi meg.
A régi panelra átállítva sikerült nagyjából összehozni, hogy normális színben és fényerőben menjenek a videok...
A TV kimenet beállítása is elég küzdelmes volt.
Nem tudom, ti használjátok-e, de arra van lehetőség, hogy egyszerre menjen monitoron és a TV-n is egy film ? Mert Clone módban csak a monitoron megy a film, a tv-n nem látszik csak a Media Player sötét ablaka, csak úgy tudok tv-n filmet nézni, ha egy megjelenítőt engedélyezek, s átváltok tv-re, a monitor meg lekapcsol.
Nincs erre valami beállítási lehetőség, hogy mindkét megjelenítőn menjenek a filmek ?
Játékokat még nem tudtam kipróbálni, egyedül a GTA SA-t néztem meg, azzal nem volt gond.