HWSW Informatikai Kerekasztal: Hivatalos Forceware driverek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hivatalos Forceware driverek Avagy osszuk meg 1mással a tapasztatokat Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 08:49

clone üzemmód, és fullscreen video mirroring a tévére.

én projectorral igy csinálom, ha lejátszok vmi filmet, kapásból kiteszi fullscreenre a projin.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#722 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 09:39

Idézet: kAy - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 7:49

clone üzemmód, és fullscreen video mirroring a tévére.

én projectorral igy csinálom, ha lejátszok vmi filmet, kapásból kiteszi fullscreenre a projin.

Ezt a bizonyos full screen mirroring beállítást hol találom ?

Egy időben volt ATI kártyám, ott nagyon tetszett az a lehetőség, hogy a TV-re kitette
a filmet teljes képernyőben, míg a monitoron simán lehetett más alkalmazásokat nézni.

De nem is ez a legfontosabb, hanem inkább az működjön, amit te írtál.

#723 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 10:13

Idézet: rage - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 10:39

Ezt a bizonyos full screen mirroring beállítást hol találom ?

Egy időben volt ATI kártyám, ott nagyon tetszett az a lehetőség, hogy a TV-re kitette
a filmet teljes képernyőben, míg a monitoron simán lehetett más alkalmazásokat nézni.

De nem is ez a legfontosabb, hanem inkább az működjön, amit te írtál.

ha nagyon nem boldogulsz az új control panelle, akkor beállíthatod, hogy a régit mutassa
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#724 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 10:47

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 9:13

ha nagyon nem boldogulsz az új control panelle, akkor beállíthatod, hogy a régit mutassa

Ez megtörtént, a színkorrekciót csak így sikerült megtenni.

Az is jó, ha a régi panelen mutatjátok meg, hogy kell beállítani,
hogy clone módban legyen teljes képernyős tükrözés
:)

#725 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 16:06

Nos, beállítottam amit mondtál, tényleg kiteszi teljes képernyőre a filmet ahogy
pont szerettem volna - de van egy probléma.

Hiába szélesvásznú ( 16:9 ) a film a monitoron, ha a TV-n kiteszi teljes képernyőre....
A BSPlayernek van saját aspect ratio állítási lehetősége, de hiába változtatgatom,
a monitoron van csak hatása, a TV-n marad széthúzva, eltorzítva, teljes képernyős
4:3 -ban. Ez így nem jó ( driver-hiba ?) marad az egy kijelzős, monitor-lekapcsolós megoldás

Úgy jó a kép a TV-n.

#726 Felhasználó inaktív   Pelican 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 16:14

Idézet: rage - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 17:06

Nos, beállítottam amit mondtál, tényleg kiteszi teljes képernyőre a filmet ahogy
pont szerettem volna - de van egy probléma.

Hiába szélesvásznú ( 16:9 ) a film a monitoron, ha a TV-n kiteszi teljes képernyőre....
A BSPlayernek van saját aspect ratio állítási lehetősége, de hiába változtatgatom,
a monitoron van csak hatása, a TV-n marad széthúzva, eltorzítva, teljes képernyős
4:3 -ban. Ez így nem jó ( driver-hiba ?) marad az egy kijelzős, monitor-lekapcsolós megoldás

Úgy jó a kép a TV-n.

Miért nem dualban használod? A videólejátszó képernyőt áthúzod a tv-re, maximalizálod és mehet a film.

#727 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 16:44

Idézet: Pelican - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 15:14

Miért nem dualban használod? A videólejátszó képernyőt áthúzod a tv-re, maximalizálod és mehet a film.

Nos, a videotükrözést kikapcsoltam, s Dualba tettem, ahogy javasoltad.
Elindítottam a filmet, s áthúztam a TV-re a film ablakát, full screen - s valóban jó

Köszönöm :)

Ettől függetlenül, videotükrözéssel igazán megtarthatná a ratiot a TV-n.
Majd talán egy másik driverben...

#728 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 09:52

Idézet: rage - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 17:44

Ettől függetlenül, videotükrözéssel igazán megtarthatná a ratiot a TV-n.
Majd talán egy másik driverben...

Ez a problema sajna eddig minden 9-es szeriaju driverben benne volt (egyeb vidolejatszasi problemak mellett).

Viszont a legutolso 8-as szeriaju driverben (84.21 whql) rendesen muködik :cool:
May the bastard rest in pieces ;)

#729 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:37

mi ez az opció és mire jó? melyiket válasszam? (első nv-s kártya  :Đ  :Đ )

Kép
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#730 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 11:17

Idézet: gene - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 11:37

mi ez az opció és mire jó? melyiket válasszam? (első nv-s kártya  :Đ  :Đ )

Ha jó a kép, azaz teljesen kitölti az egész képernyőt, akkor hagyd autómatán! :) Nálam a CVT-t kellett választanom, mert csak úgy tölti ki a teljes képernyőt. :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#731 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:09

Idézet: rage - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 9:46

Feltettem a legújabb WHQL driver
(91.47)

Nos, nekem soha semmi gondom nem volt a hivatalos driverekkel, pedig már jópárat kipróbáltam (GeF 3-as kártyához a 12.xx volt az első) Most 6600 GT kártyám van, s a 84-es driver ment rajta eddig, gondoltam, megnézem ezt az újat a fejlesztett control panel miatt.

Nos, számomra enyhén kaotikus, eltelt egy ideig, mire mindent megtaláltam.
Előtte azért utánanéztem különböző fórumokban, hogy pl az extension limit-et kapcsoljuk ki, hogy normálisan menjenek az OpenGL játékok, meg olvastam a videolejátszás-problémáról is, amibe bele is futottam. Valami borzasztó sötét kép, az alakok körül piros maszattal.
Hiába állítom be a control panelban a gammát, nem jegyzi meg.

nalam ugyanez a gond, annyi a kulonbseg, hogy 7800 GTX, mit csinaljak? tegyem vissza az eddigi 84.21 et? azzal nem volt ilyen gond  :(

#732 Felhasználó inaktív   Foxx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 01. 19:26

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2006. okt. 1., vasárnap - 20:09

nalam ugyanez a gond, annyi a kulonbseg, hogy 7800 GTX, mit csinaljak? tegyem vissza az eddigi 84.21 et? azzal nem volt ilyen gond  :(

Szerintem tedd fel a ForceWare 84.56-ot!

#733 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 11:10

91.47 nekem is használhatatlan a videolejátszás bug miatt (7900GTX), a probléma konkrétan az, hogy az RGB beállításokat nem jegyzi meg, hanem ragaszkodik a saját, totál sötét, vöröses, maszatos beállításához.  :mad:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#734 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 11:18

Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. okt. 2., hétfő - 12:10

91.47 nekem is használhatatlan a videolejátszás bug miatt (7900GTX), a probléma konkrétan az, hogy az RGB beállításokat nem jegyzi meg, hanem ragaszkodik a saját, totál sötét, vöröses, maszatos beállításához.  :mad:

Szitnén  :rolleyes:

#735 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 02. 11:34

Nálam ilyen miért nincs? :eek: :confused: :think: Semmi gond a videólejátszással! :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#736 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 09:03

Kép

Ha rányomok az applyra, szétesik teljesen a kép, pedig nem kéne. Mitől lehet? :confused:
91.52-vel is ez van, és a hivatalos 91.47-el is.
Ha előtte lemegyek 1024*768-ra akkor ott működik a középre igazítás is, meg a rögzített arány, de nem tudok visszaváltani 1440*900-ba, mert ugyanúgy szétesik a kép.
5letek :think:

Szerkesztette: Pietrosz 2006. 10. 11. 09:03 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#737 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 09:49

Szerintem hagyd a francba  :Đ

Nekem is a BF2 1024-be megy és széthúzza teljesképernyőre. Simán elviselhető.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#738 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 09:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 10:49

Szerintem hagyd a francba  :Đ

Nekem is a BF2 1024-be megy és széthúzza teljesképernyőre. Simán elviselhető.

Egyáltalán nem zavar a dolog, mert amivel most játszom(CS, Paraworld, és még a Cod2-őt is végig kéne vinni :D ), az támogatja rendesen a natív felbontást, csak kíváncsi lettem volna, hogy működik ez :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#739 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 16:28

Lehet mar volt de nem talalom a valaszt, eleg hosszu a totyik :)

Az uj controlpanelben be lehet allitani a videolejatszasnal a szint, kontrasztot, gammat, stb. Namarmost en ezt be is lottem optimalisra, viszont hiaba nyomok Apply-t, csak akkor ervenyesek a beallitasok ha a controlpanel meg van nyitva, maskepp nem hogy alapbeallitasokkal jatszana le a videokat, de berak egy jo sotet kepet amin alig lehet latni valamit. Otlet, hoyg hogyan lehetne veglegesiteni a beallitasokat?  :think:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#740 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 16:31

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 17:28

Lehet mar volt de nem talalom a valaszt, eleg hosszu a totyik :)

Az uj controlpanelben be lehet allitani a videolejatszasnal a szint, kontrasztot, gammat, stb. Namarmost en ezt be is lottem optimalisra, viszont hiaba nyomok Apply-t, csak akkor ervenyesek a beallitasok ha a controlpanel meg van nyitva, maskepp nem hogy alapbeallitasokkal jatszana le a videokat, de berak egy jo sotet kepet amin alig lehet latni valamit. Otlet, hoyg hogyan lehetne veglegesiteni a beallitasokat?  :think:

:D Bocs, de 1 picit vicces a kérdésed, mert pont ezen az oldalon volt róla szó, cirka 5-8 hozzászólással feljebb! ;) Igaz, nekem nincs semmi gondom, így értetlenül állok az eset előtt! :think:

Téma megosztása:

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.