HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke III. Ergo offoljunk legálisan! :) Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 19. 15:35

Most már tényleg vége!!  :banana: Sziasztok!

#122 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 15:37

Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 16:35

Most már tényleg vége!!  :banana: Sziasztok!

:hello:

#123 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:19

Idézet: Nevergone - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 15:10

lameXpert -et kizárták a fórumból...  :reklamacio:

:(

#124 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:23

Csasztok!

Lehet tudni, hogy miert?
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#125 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:36

Hali mindenki!

LameXpert-et kizárták???????  :eek:  :eek:
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#126 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:39

Hali mindenki!

LameXpert-et kizárták???????  :eek:  :eek:
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#127 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:46

Igen, kizárták, a Visszabeszélőben volt egy eléggé bulvárszagú és gyanúsítgatásos topic erről, keresd meg, nemrég zárták be...

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#128 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 18:14

Idézet: somafero - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 7:41

álmodj királylány  :wub:

Azt álmodtam, hogy tavaly Húsvétkor a lapom harminconsokezerbe került, a procim 25 felett volt. :)  Ugye nem haragszotok meg, ha nem leszek eszetlen hülye és dobálok ki súlyos tízezreket évente?

A videokártyám volt az utolsó, erre tettem pecsétet a visszafejlesztéssel, s így belegondolva lehet, hogy a 6600GT is megy a pIcsába. Nincs időm és kedvem sem játszani, munkához is a 2D a fontosabb... gondolkoznék egy teljes gépcserén, szigorúan downgrade, de erre sincs most kedvem/energiám.

Jó ez, ami van, illetve nem jó, mert a régi, kedvelt játékok nem mennek rajta, az újak pedig már nem megfelelően. Talán ezért nem játszom. Most is, Midtown Madness 2- t és NFS Porsche Unleashed-et nyomnék... de nem megy. :think:  Pedig szabnék rá időt.

#129 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 18:42

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 19:14

Azt álmodtam, hogy tavaly Húsvétkor a lapom harminconsokezerbe került, a procim 25 felett volt. :)  Ugye nem haragszotok meg, ha nem leszek eszetlen hülye és dobálok ki súlyos tízezreket évente?

A videokártyám volt az utolsó, erre tettem pecsétet a visszafejlesztéssel, s így belegondolva lehet, hogy a 6600GT is megy a pIcsába. Nincs időm és kedvem sem játszani, munkához is a 2D a fontosabb... gondolkoznék egy teljes gépcserén, szigorúan downgrade, de erre sincs most kedvem/energiám.

Jó ez, ami van, illetve nem jó, mert a régi, kedvelt játékok nem mennek rajta, az újak pedig már nem megfelelően. Talán ezért nem játszom. Most is, Midtown Madness 2- t és NFS Porsche Unleashed-et nyomnék... de nem megy. :think:  Pedig szabnék rá időt.

A mostani gépedért adok 50 ezret, neked is megéri de főleg nekem! Na?  :D  ;)

#130 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 18:47

Omega, szerintem nincs ertelme elgondolkodni azon, hogy mennyit is szortunk ki az ablakon a gepre, mert abbol csak siras lesz a vegen. Az olyan lukek, mint Lufinyul, Templomegere, vagy sorolhatnam a nekevet a forumrol, akar magamat is beleertve, nem azert veszi a cuccokat, mert megeri, vagy kihasznalja (mert nem), egyszeruen csak ez a hobbija, ezt szereti, ebbe oli a penzt vagy az idejet. En is szamolhatnam a penzt amit beleloltem az utobbi 10 evben a gepbe, lehet, hogy mar lakasom lehetne belole, de az igazsag az, hogy ha nem erre, akkor vmi masra koltene el a penzt az ember.

Szvsz. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#131 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:20

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 19:47

Omega, szerintem nincs ertelme elgondolkodni azon, hogy mennyit is szortunk ki az ablakon a gepre, mert abbol csak siras lesz a vegen. Az olyan lukek, mint Lufinyul, Templomegere, vagy sorolhatnam a nekevet a forumrol, akar magamat is beleertve, nem azert veszi a cuccokat, mert megeri, vagy kihasznalja (mert nem), egyszeruen csak ez a hobbija, ezt szereti, ebbe oli a penzt vagy az idejet. En is szamolhatnam a penzt amit beleloltem az utobbi 10 evben a gepbe, lehet, hogy mar lakasom lehetne belole, de az igazsag az, hogy ha nem erre, akkor vmi masra koltene el a penzt az ember.

Sun jól beszél csak sokat :D  ;)

#132 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:22

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:20

Sun jól beszél csak sokat :D  ;)

Latod, Omega mindig kihozza belolem a bestiat.... :D :D

#133 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:26

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 19:42

A mostani gépedért adok 50 ezret, neked is megéri de főleg nekem! Na?  :D  ;)

40? :Đ

Sun, tudom, ez így van. :)  Amúgy sem érdemes számolgatni, hogy most jújj, ennyit költöttem valamire... a pénz azért van, hogy örömünket leljük az érte kapott anyagi (vagy éppen erkölcsi) javakban. :)  Csak tod', ha egyszer nagyon megszorul az ember töke, akkor elkezd gondolkozni, hogy hoppá, vajon tényleg totál mindegy?
És én most -bár nagyon kis adagokban sajnos- rakom félre, amit tudok, hogy legyen tartalékom. Mert nem akarok mégegyszer adósságba/szorult helyzetbe kerülni... addig nyújtózkodom, amig van értelme. A gép nekem drága (és rájöttem, ÉRTELMETLEN) hobby. Mert rájöttem, miről szól az egész. Értelmetlen. De szerintem Te is azért downgrade-eltél.

Persze, lehet jönni azzal, hogy akkor minek van értelme... és semminek igazából, de kevésbé értelmetlen dolgokat is lehet találni azért. :)  Ez viszont teljesen relatív... így nem szükséges messzemenő következtetést levonni abból, hogy valaki éppenséggel nem rohan eskilencharminckilences áhatvannégyért. :)

Megint hosszú voltam.

#134 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:28

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 19:47

ha lenne egy nő aki gatyába-rázna :D benneteket,akkor minden más lenne :cool:  :p

#135 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:29

Idézet: somafero - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:28

ha lenne egy nő aki gatyába-rázna :D benneteket,akkor minden más lenne :cool:  :p

Napersze, rájszos gatyát mosni, kézzel hidegvízzel, mi? :omg:  :Đ

#136 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:29

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:26

Persze, lehet jönni azzal, hogy akkor minek van értelme... és semminek igazából, de kevésbé értelmetlen dolgokat is lehet találni azért. :)  Ez viszont teljesen relatív... így nem szükséges messzemenő következtetést levonni abból, hogy valaki éppenséggel nem rohan eskilencharminckilences áhatvannégyért. :)

Megint hosszú voltam.

punci,ez az ami éltet  :cool:  :p
az élet mozgatórugója
ha belegondolsz minden oda  vezethető vissza  :up:

#137 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:30

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:29

Napersze, rájszos gatyát mosni, kézzel hidegvízzel, mi? :omg:  :Đ

nemagadbólindujjámáki :omg:  :p

#138 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:35

Idézet: somafero - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:29

punci,ez az ami éltet  :cool:  :p
az élet mozgatórugója
ha belegondolsz minden oda  vezethető vissza  :up:

A frajdi filozófia, én is a mellett voksolok. :)  Az égegyadta világon minden vissza vezethető az ősi, állati ösztönökhöz, a létfenntartáshoz. :)
Csak itt a következő kérdés, tovább gondolva: minek? :)  És akkor a válasz: mert élni jó, kellemes, a maga bajaival együtt, amik, ha nem lennének, nem volna viszonyítási alap a jóhoz => nem volna jó sem. :)

Szerintem megyek kussolni minnyá'. :Đ

#139 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 19:36

Idézet: somafero - Dátum: 2005. ápr. 19., kedd - 20:30

nemagadbólindujjámáki :omg:  :p

Úgy nézek ki, mint aki nem kap(hat(na)) cunit? :Đ

#140 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 20:05

vazze most nézem,a constantine-ban nyávogott iszen a macska amikor montam h nyávognia kéne és süketek voltunk

deja'vu again  :omg:

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.