HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1251 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 06:09

Idézet: PaLa - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 2:43

Sziasztok,

mit lehet tenni, ha a noti seggén valami barbár (így vettem, nem vettem észre eddig) szétcseszte a csavar fejét?

Valszeg kihalt a hűtőventi, és hozzá se férek így. :(

Ha teljesen használhatatlan, akkor ki kell fúrni a fejét. ha nem ül mélyen, akkor lehet vésni bele profilt, laposcsavarhúzóhoz, vagy torxhoz akár...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1252 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 27. 06:11

Idézet: alexha - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 15:56

A noti alulról szellőzik? Tudom hülye kérdés, de már hallottam olyat, hogy az ágyban netezett, illetve a combján használta, és panaszkodott, hogy süti a gép... csak arra nem gondolt, hogy miért van az alján a szellőző perforáció. :omg:

Ja-hülye dolog.. Van olyan is, ami oldalról szív be és oldalra is fúj ki, de ezek a ritkábbak, pedig marha logikátlan, hiszen a noteszgépet jellemzően ölben tartja az ember, nem asztalon.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1253 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 05. 27. 09:37

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 7:11

Ja-hülye dolog.. Van olyan is, ami oldalról szív be és oldalra is fúj ki, de ezek a ritkábbak, pedig marha logikátlan, hiszen a noteszgépet jellemzően ölben tartja az ember, nem asztalon.

egy lehetséges megoldás:
http://babtabla.hu/
nem reklámozni akarom. meg ilyet nem nagy kunszt otthon sem összehozni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1254 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 27. 11:29

Idézet

ha a noti seggén valami barbár (így vettem, nem vettem észre eddig) szétcseszte a csavar fejét?

Talán megoldás:
Keresd meg a legjobban beülő csavarhúzót (nembiztos, hogy kereszthornyú esetén nem pont egy síma egyenes lesz az, ne legyenek előítéleteid).
Pillanatragasztóval ragaszd oda.
Próbáld kitekerni.
A csavarhúzóról le lehet majd szedni a ragasztót, a csavarnak meg úgyis annyi.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1255 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 27. 12:35

Idézet: didyman - Dátum: 2008. máj. 27., kedd - 7:09

Ha teljesen használhatatlan, akkor ki kell fúrni a fejét. ha nem ül mélyen, akkor lehet vésni bele profilt, laposcsavarhúzóhoz, vagy torxhoz akár...

Ok, köszi, sikerült.

Kicsit bátortalan voltam, de így is kb. 10 perc meló volt fúrófej vásárlással. Most már ezt is tudom :)

#1256 Felhasználó inaktív   papppaaaaa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 28. 13:06

Sziasztok!

Egykis segitséget szeretnék kérni, van egy fu-si amilo pa2510 notim, és most a jobb időkben sima használat mellett(forum, youtube, winamp, torrent) everest szerint 47fokos a winyo, cpu 1.mag 58 fok cpu 2.mag 64fok. Ez nem tul sok szerintetek?

#1257 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 12:53

Laptopon a kijelzőn először az első oszlop lett halott, vagyis totál egy színű. Aztán most a ~4 is beállt egy színre. Vajon a nyitogatástól elvánnyadt a kábel, vagy a kijelző haldoklik?

#1258 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 14:37

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 11:53

Laptopon a kijelzőn először az első oszlop lett halott, vagyis totál egy színű. Aztán most a ~4 is beállt egy színre. Vajon a nyitogatástól elvánnyadt a kábel, vagy a kijelző haldoklik?

szalagkábel...
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1259 Felhasználó inaktív   BBalazs_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 22:39

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 29., csütörtök - 11:53

A kijelzo haldoklik.
Alopecia perniciosa

#1260 Felhasználó inaktív   Zeller2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 30. 23:45

Sziasztok

Elöször is szeretném elmondani menyire örülök hogy vannak emberek akik idejüket nem sajnálva próbálnak segíteni a magamfajta hozzánemértő és kétségbeesett embereken. :respect: Rá is térek a problémámra.Szóval adva vagyon egy asus a6u-5111-es tipusú notebook,de sajnos a belsejében valami kis bibi leledzik.A hibajelenség oly módon nyílvánul meg hogy a tápot bedugva a notiba nem csinál semmit vagyis egy pillanatra felvillanak a ledek de ezzel véget is ér a láncreakció. :think: Viszont az akkumulátor felől megtáplálva hiba nélkül muzsikál.Állítólag volt szervízben (így vettem,használtan) és azt mondták egy FET mondta be az unalmast.Javításra azért nem került sor mert minimum2 hónap szervízelési idővel riogatták az előző tulajt. A kérdésem a következő: -Megéri-e megcsináltatni (mibe kerülhet?) vagy hagyjam így és mindig az akksi érinkezőire kössem a tápot?(Persze a megfelelő feszüétséggel)Mivel ez így tökéletesen üzemel,joggal kérdezhetitek miért akarom megcsináltatni? Azért mert hébe-hóba jól jönne a mobilitás azaz hogy akksiról tudjam üzemeltetni,de így nem tudom beletenni a "házibarkács" megoldás miatt ugyanis nemes egyszerűséggel nem megy az akksi a helyére.Bocsánat a kis monológért de az életben is bőbeszédű vagyok. :mad: Segítségeket,ötleteket.tanácsokat szivesen fogadok és előre is köszönöm.

Viktor

#1261 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 31. 10:58

Idézet: Zeller2 - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 23:45

Sziasztok

Elöször is szeretném elmondani menyire örülök hogy vannak emberek akik idejüket nem sajnálva próbálnak segíteni a magamfajta hozzánemértő és kétségbeesett embereken. :respect:   Rá is térek a problémámra.Szóval adva vagyon egy asus a6u-5111-es tipusú notebook,de sajnos a belsejében valami kis bibi leledzik.A hibajelenség oly módon nyílvánul meg hogy a tápot bedugva a notiba nem csinál semmit vagyis egy pillanatra felvillanak a ledek de ezzel véget is ér a láncreakció. :think: Viszont az akkumulátor felől megtáplálva hiba nélkül muzsikál.Állítólag volt szervízben (így vettem,használtan) és azt mondták egy FET mondta be az unalmast.Javításra azért nem került sor mert minimum2 hónap szervízelési idővel riogatták az előző tulajt. A kérdésem a következő: -Megéri-e megcsináltatni (mibe kerülhet?) vagy hagyjam így és mindig az akksi érinkezőire kössem a tápot?(Persze a megfelelő feszüétséggel)Mivel ez így tökéletesen üzemel,joggal kérdezhetitek miért akarom megcsináltatni? Azért mert hébe-hóba jól jönne a mobilitás azaz hogy akksiról tudjam üzemeltetni,de így nem tudom beletenni a "házibarkács" megoldás miatt ugyanis nemes egyszerűséggel nem megy az akksi a helyére.Bocsánat a kis monológért de az életben is bőbeszédű vagyok. :mad: Segítségeket,ötleteket.tanácsokat szivesen fogadok és előre is köszönöm.

Viktor

Vidd vissza gariba mindenfélekép azért van a gari  ami 2 év (kivéve akkumulátor), most tök mindegy hogy mennyi idö de azärt 2 honap tulzäs. Sufnituningolni nem kellet volna mert ha meglätszik ugrott a gari. Elviheted szervizbe de nem lesz olcso bär itt a forumon van egy két szaki aki talän megtudja csinälni vagy segit benne ;)
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1262 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 31. 11:06

Gariba???

Idézet

Állítólag volt szervízben (így vettem,használtan)

#1263 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 31. 11:16

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 11:06

Gariba???

Igen gariba!!! ha még nem järt le azt hiszem ebböl  a tipusbol az elsö 2006 juniusba jött ki igy hät vszinü még garis (garanciälis, van rä jotälläs) :omg: a régi tulaj meg nem csinältatta meg igy hät még gyakorlatilag nem volt garis javitäson. Ha hasznält is még szämla van hozzä + gari :think:

Szerkesztette: pappas 2008. 05. 31. 11:18 -kor

ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1264 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 05. 31. 14:58

Idézet: pappas - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 11:58

most tök mindegy hogy mennyi idö de azärt 2 honap tulzäs.

asusnál? egyáltalán nem, sőt, inkább sanszos, h jó időt bent tölt...

Szerkesztette: avman 2008. 05. 31. 14:59 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1265 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 06:41

Egy noti képernyő alján megjelent egy sötét folt,kb mint egy híd lenne a képernyő alja fölött. Ha ujjal megnyomom, eltűnik. Ha több centivel feljebb nyomom meg, akkor is eltűnik. Mintha a kijelző felett lenne egy fedő és befolyt volna valami? Vagy maga a kijelző csinál ilyet? Pixelhiba nincs, a folt alatt minden rendben megjelenik.

#1266 Felhasználó inaktív   Zeller2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 12:07

Idézet: pappas - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 10:58

Vidd vissza gariba mindenfélekép azért van a gari  ami 2 év (kivéve akkumulátor), most tök mindegy hogy mennyi idö de azärt 2 honap tulzäs. Sufnituningolni nem kellet volna mert ha meglätszik ugrott a gari. Elviheted szervizbe de nem lesz olcso bär itt a forumon van egy két szaki aki talän megtudja csinälni vagy segit benne ;)

Szia

Köszi a tippet,de ha garis lenne nem érdekelne hogy mennyiből jönne ki a szervíz.:)  Garipapírt nem kaptam hozzá de majd megérdeklődöm hogy mi újság van vele:) A sufnituning nem látszódik mert egyszszerű mivoltomnak köszönhetően csak egy szigetelőszalaggal erősítettem a két vezetéket (+/-) az akksi helyén a bemeneti érintkezőkhöz.Hát igen,én is abban reménykedtem hogy 1-2 szaki esetleg ha nem is pontosan de egy megközelítő árat tudna mondani.Visszatérve a a sufnituningra én nem barbárkodtam bele,talán egy-két csavar fején látszik hogy ki voltak csavarva de gondolom az a szervízesek "műve" :confused: Mindenesetre köszönöm a reakciókat mindenkinek.

Viktor

#1267 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 07:34

Szeretnék egy Dell C400 szubnotihoz valami megoldást, amivel autóban menet közben is tölthető volna a noti. Két megoldást találtam: egy kifejezetten ehhez a notihoz készült töltő, ami szivargyújtóba dugható (vagy univerzális, de annak a csatija nem jó ehhez a notihoz, persze ez egy kisebbik probléma). A másik megoldás pedig egy inverter beszerzése. Nem szeretnék túl sokat költeni rá (max. 10e). A kérdés viszont inkább az, hogy melyik megoldást javasoljátok. Kényelmi szempont (azaz hogy az invertert másra is lehet használni) nem annyira lényeges, inkább az, hogy melyik megoldás terheli kevésbé az akksit. Mert ugye az inverter 12V->220V->x V (asszem 18V körül, de passz), míg a töltő csak 12V->18V egyszeri átalakítás, valamint ha jól tudok itt AC -> DC konverzió is játszik. Azt szintén nem tudom, hogy pl. az inverter zúg-e nagyon, mert egy-kettőben láttam ventit is, gondolom a hő elvezetése miatt. Melyik megoldást javasoljátok? És ha bármelyik mellett döntök, milyen módon működtessem utána a notit a kocsiban: feltölt akksi - lehúz - működtet - újra akksi feltölt, vagy folyamatosan hálózatról menjen. A noti akksi élettartama nem szempont, inkább a kocsi akksijának terhelése és a noti biztonsága.
Előre is köszi a válaszokat!
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#1268 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 09:52

Találtam egy ilyet:
http://cgi.ebay.co.uk/Car-Charger-PA-9-for...bayphotohosting
Ez vajon mennyire megbízható?
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#1269 Felhasználó inaktív   eowar 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 21:33

Sziasztok

Asus A6km noteszem van kb másfél éve. AMD Turion 64 ml-37 procival. Ma délután hirtelen kikapcsolt. Felraktam egy Nb probe progit, ami szerint a proci hőmérsékletem alpból 50-60°C, de 80-100%-os proci használatnál 80-90°C pedig a hűtő 4-5000-et forog Szétszedtem kitakarítottam, megemeltem a hátulját, hátha jobban mozog a levegő de semmi. Mi lehet a baj?

#1270 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 05. 07:23

Idézet

Szeretnék egy Dell C400 szubnotihoz valami megoldást

Üdv!
Egy ismerősnek van egy eladó IBM Thinkpad-hoz való univerzális tápja (220/12V bemenet). Csak nemtudom, feszültségre, csatlakozóra jó-e a Tiédhez.

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.