Az ECS G320 topicban már feltettem a kérdést, de nem reagált senki ezért próbálkozom most itt.
Kb 1 éve vettem a laptopomat (ECS G320) használtan, de igen megkímélt állapotban, azóta sem volt vele semmi gondom, átlag napi 4-5 órát üzemel.
Telepített op.rendszerrel és szoftverekkel adták, már akkor sem az eredeti XP volt rajta, de mivel
driver-eket nem kaptam hozzá, eddig nem bántottam a vinyóját. Most hogy rátaláltam erre a topicra, kéne 1 kis segítség. Az ECS honlapjáról letölthető driver-ek használhatók 1 XP újratelepítésénél, valakinek vannak már ilyen tapasztalatai? Feltűnt már a megvételkor is, hogy ugyan 40 GB-os vinyó, valójában csak 37,2..GB-ot ismer fel a lemezkezelő, a hiányzó 2,7..GB még "nem particionált terület"-ként sem látszik, szóval fogalmam sincs mi lehet "ott". Ezért is gondolkozok 1 teljes fomázáson, és újra particionáláson, talán akkor visszanyerem azt a 2,7.. GB-ot. Esetleg van valakinek jobb ötlete? Olvastam ebben a forumban XP telepítésekor problémát okozhat a SATA-s vinyó. hogyan tudom megállapítani az enyémben milyen van?

Súgó
A téma zárva.