HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#3341 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 10. 17. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 10. 16. 22:47

Még egy észrevétel.
A proci folyamatosan 100%-on van az XP feladatkezelője szerint.
Win 7 azért került fel a gépre, hogy felismerje a harcvereket magától, amiket az Xp nem tudott.
XP alatt a Hp oldaláról próbáltam letölteni drivereket, az ennek a masinának órákig tartott (nem vicc!!), míg a másik gép fél óra alatt végzett ugyanezzel a feladattal.

Akkor köv kérdés, mi fekteti 100-ra a procit? Egy füllel odébb mi eszik sokat? Komolyan mondja halljakend, hogy azé pakolna fel 7-et, hogy azt a kb. 4-5 hw-t ne kelljen külön letőtikézni?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3342 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 17. 22:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 17. 02:42

De hát XP-hez is vannak hozzá driverek. Az nem jó? A 7 több erőforrást eszik "használat közben". Ha pedig a vas régi, jobban meg fogod érezni.ps.: ha meg mobile Sempron van benne (ami 1 magos), akkor meg főleg számolni kell azzal, hogy a 7 majd szép lassan fog futni. Prociteljesítményen vérzik a dolog, úgy tűnik. XP kell oda (ha valamit nem értek félre).

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2012. 10. 17. 10:41

Akkor köv kérdés, mi fekteti 100-ra a procit? Egy füllel odébb mi eszik sokat? Komolyan mondja halljakend, hogy azé pakolna fel 7-et, hogy azt a kb. 4-5 hw-t ne kelljen külön letőtikézni?

A 7-es kísérletképp került fel, mert az Xp alapból semmilyen hardverelemet nem ismert a gépből. ( gyártó szerint Xp, és Vista az ajánlott rendszer)
Egy szűzen feltelpített oprendszerből nem tudom, mi eheti a procit.
Sosem komáltam az AMD-s gépeket, bár sokan istenítik. Nálam még csak olyan járt, aminek valami gondja volt.
Kell ennek valami 4-in-1, vagy hasonló rögtön az Xp telepítése után, hogy a teljesítmény ne a proci 100%-os pörgésében múljon ki? (hp oldalon nem találtam ilyet, vagy elveszett a tömérdek driver között)
Most napokig 250 km-re vagyok a masinától, így konkrétumokkal nem szolgálhatok.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3343 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 18. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 10. 17. 23:50

A 7-es kísérletképp került fel, mert az Xp alapból semmilyen hardverelemet nem ismert a gépből. ( gyártó szerint Xp, és Vista az ajánlott rendszer)
Sosem komáltam az AMD-s gépeket, bár sokan istenítik. Nálam még csak olyan járt, aminek valami gondja volt.
Kell ennek valami 4-in-1, vagy hasonló rögtön az Xp telepítése után, hogy a teljesítmény ne a proci 100%-os pörgésében múljon ki? (hp oldalon nem találtam ilyet, vagy elveszett a tömérdek driver között)
Most napokig 250 km-re vagyok a masinától, így konkrétumokkal nem szolgálhatok.

Nem olyan szar az az AMD CPU. El szokott szállni néha, de annak nem ez a jele :Đ . A 4in1 a VIA-hoz kellett, Intel alá is. Anélkül is ment a gép amúgy, nem volt az akkora csodaszer, csak jobb volt, mint a szabványos xxx illesztő.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3344 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 19. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 10. 17. 23:50

...
...

Ezt nem gondolod komolyan. Egy tiszta telepítés után természetesen az oprendszer folyamatai eszik a procit. Ha pedig a proci nagyon gyenge, akkor ehetik 100%-ban is, ha ez így igaz, akkor sajnos ki lehet mondani, hogy az az oprendszer már nem arra a procira "való".
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3345 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 19. 21:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2012. 10. 19. 14:52

Ezt nem gondolod komolyan. Egy tiszta telepítés után természetesen az oprendszer folyamatai eszik a procit. Ha pedig a proci nagyon gyenge, akkor ehetik 100%-ban is, ha ez így igaz, akkor sajnos ki lehet mondani, hogy az az oprendszer már nem arra a procira "való".

De, komolyan gondolom. Amin most írok, az ugyan jobb masina, nem mai Win7 telepítéssel, és sok alkalmazással.
62 folyamatot lát a feladatkezelő, vírusirtó a háttérben, wifis netezés, excel megnyitva, levelezés nyitva, cset megy, jutúb épp megy. És csak 6% a prociterhelés.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3346 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 20. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 10. 19. 22:23

De, komolyan gondolom. Amin most írok, az ugyan jobb masina, nem mai Win7 telepítéssel, és sok alkalmazással.
62 folyamatot lát a feladatkezelő, vírusirtó a háttérben, wifis netezés, excel megnyitva, levelezés nyitva, cset megy, jutúb épp megy. És csak 6% a prociterhelés.

Nem feltétlen látod a feladatkezelőben a dolog hátterét. Szóval a windows nem csak akkor lassul be, amikor a task manager szerint nagy a prociterhelés. Láttunk már régi diszkvezérlők miatti lassú működést, régi proci miattit, sok esetben a "mért terhelés" abszolúte normális, miközben a rendszer gyakorlatilag használhatatlan. Szóval - ha meg a kernel dolgai viszik az erőforrást - nem nagyon lehet vele mit kezdeni.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#3347 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 20. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2012. 10. 19. 22:23

Nem értem, azt nem tudod lemonitorozni, hogy melyik folyamat viszi el a CPU timot? Van erre egy rakat tool...

Pl. Process Lasso

Szerkesztette: StSanya 2012. 10. 20. 09:54 -kor

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3348 Felhasználó inaktív   Chase 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 00:46

Helló!

Vettem egy ASUS U36SD notebookot, 160 GB-os SSD van benne és jár hozzá legális Win7. A Win7 előre fel van telepítve, és az SSD "elején" van ~25 GB lefoglalt terület, gondolom ott van letárolva a feltelepített Win7, onnan lehet valahogy helyreállítani ha szükséges. Legalábbis más notebookoknál ezt így tapasztaltam, de ott (pl.: ACER) volt az előre feltelepített programok közt egy olyan, amivel rendszer-helyreállító lemez(eke)t lehetett készíteni és szükség esetén tényleg lehetett boot-olni az így készült DVD-ről és szépen visszaállította a gyári állapotot.
Azonban ennél az U36SD-nél nem találtam ilyen programot, megjegyzem: ODD nincs is benne, de ha legalább .ISO-t készítene azzal már tudnék kezdeni valamit.
A kérdésem a következő: ennél a notebooknál hogyan lehet "újratelepíteni" a Win7-et, vagyis visszaállítani a gyári állapotot, ha esetleg majd muszáj lesz valami miatt? Az a ~25 GB lefoglalt terület ott van, tehát biztosan léteznie kell valami megoldásnak.
„Biztos, hogy nem volt normális a Stalker-bárban a jávai táncosnő!”

Config

#3349 Felhasználó inaktív   FixY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Chase - Dátum: 2012. 10. 27. 01:46

A kérdésem a következő: ennél a notebooknál hogyan lehet "újratelepíteni" a Win7-et, vagyis visszaállítani a gyári állapotot, ha esetleg majd muszáj lesz valami miatt? Az a ~25 GB lefoglalt terület ott van, tehát biztosan léteznie kell valami megoldásnak.

http://www.manualowl...1/Manual/259270
Itt az A-14 környékén írtak nem segítenek?
Egyébként ha jól emlékszem, a régi Lenovomnál is a recovery partíciót kellett bebootolni a DVD-k legyártásához (bár lehet, hogy én emlékszem rosszul - évekkel ezelőtt használtam utoljára ezt a funkciót)
"They coming to take me away HA-HAAA..." (XIV  Napoleon)

#3350 Felhasználó inaktív   FixY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 27. 19:05

Nekem egy kis hardveres segítségre lenne szükségem.
Dell notebook valami "noname" (ALPS) gagyi touchpaddel.
A jelenség: egyre gyakoribb, hogy a touchpad hibásan működik. Úgy csinál, mintha több ujjal matatnék rajta egyszerre, holott egyetlen ponton érintem meg.
De kizárólag olyankor, mikor töltőről üzemel a gép.
Érdekes módon, ha akkuról használom, akkor normálisan működik, ha az ölembe veszem a gépet és csak valami vékonyabb nadrág van rajtam, akkor szintén jó.
De ha asztalra teszem vagy egy jól szigetelő (de statikusan fel nem töltődő) laptop alátéttel veszem az ölembe, akkor előbb-utóbb megkergül.
A töltőt és a touchpadet kb. két hete cserélték, egyik sem segített.
Van itt valaki, aki látott már hasonló jelenséget?

A töltőt egyébként azért cserélték ki, mert nem sokkal korábban járt nálam egy tablet gép, töltőről használva az is valami hasonlót produkált: egy ujjal értem hozzá, mégis 4-5 ponton vélte érzékelni az érintést. Erre a gyártótól kaptam választ: hibás volt a töltőben valami szűrő áramkör. Ezt elmeséltem a Dell-es supportosnak, ezért küldte az új tápegységet. A hiba maradt.
"They coming to take me away HA-HAAA..." (XIV  Napoleon)

#3351 Felhasználó inaktív   mirzababy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 10. 28. 10:23

Sziasztok!

Remélem valaki tud segíteni. Nem nagyon olvastam végig a fórumot, lehet hogy már valahol valakinek volt ilyen problémája.
Nem is nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de megpróbálom érthetően leírni. Szóval XP bejelentkezésnél a felhasználó és jelszó helyett
mindenféle krikszkrakszok jelennek meg, körök, négyzetek, téglalapok, kérdőjel, ez így egy sorban. Volt szerelő ismerősnél a gép, azt mondta hogy alaplap hibás,
de akkor egy alaplap csere nélkül abszolút nem lehet bejelentkezni a gépbe? Mert ez a gép sajnos már annyit sem ér, hogy egy minimális összeget ráköltsek.

Köszi, ha valaki válaszol.

#3352 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: mirzababy - Dátum: 2012. 10. 28. 10:23

Sziasztok!

Remélem valaki tud segíteni. Nem nagyon olvastam végig a fórumot,

Próbálj bebootolni valamilyen más eszközről (pl. egy telepítő lemezről).
Ha sikerült, akkor legvalószínűbb egy szoftver hiba.

#3353 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:33

Sziasztok!

Remélem valaki tud segíteni. Nem nagyon olvastam végig a fórumot, lehet hogy már valahol valakinek volt ilyen problémája.
Nem is nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de megpróbálom érthetően leírni. Szóval XP bejelentkezésnél a felhasználó és jelszó helyett
mindenféle krikszkrakszok jelennek meg, körök, négyzetek, téglalapok, kérdőjel, ez így egy sorban. Volt szerelő ismerősnél a gép, azt mondta hogy alaplap hibás,
de akkor egy alaplap csere nélkül abszolút nem lehet bejelentkezni a gépbe? Mert ez a gép sajnos már annyit sem ér, hogy egy minimális összeget ráköltsek.

Nem tudnád ezt lefotózni valahogy? Kíváncsivá tettél, mert ha így eljut a bejelentkezésig, akkor nem gondolnék alaplapra...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3354 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:39

Sziasztok!

A háttértárolón (nevezzük vincseszternek) levő adatok átvihetők másik gépbe, sőt, maga a rendszer is működésre bírható másik PC-ben, notebook-ban, azaz másik hardverkörnyezetben. De inkább adatmentést javaslok, ha alaplapcserén, vagy másik gépen gondolkodsz, aztán ott lehet majd újratelepíteni, s visszatölteni az adatokat, stb, stb...

#3355 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2012. 10. 28. 12:33

Nem tudnád ezt lefotózni valahogy? Kíváncsivá tettél, mert ha így eljut a bejelentkezésig, akkor nem gondolnék alaplapra...

:offtopic: Hátha annak a szerelőnek volt véletlenül egy pont olyan alaplapja, ami jó lett volna... :) Nincsenek véletlenek, Dex is megmondta.

Sokminden lehet. Akár videokártyás dolog is, ha meg pl. notebook, akkor lapcserés lehet, stb., nem tudjuk, hogy tényleg "eljut-e" addig, ne feltételezd, hisz leírta, hogy nem ért hozzá. Ami neked a bejelentkező képernyő, az neki lehet, hogy a BIOS post utáni.

Tele van ismeretlenekkel az egyenlet. :)

De a fénykép, vagy egyéb infó a képernyő kinézetéről nagyon jó ötlet!

+ meg kéne tudni, mi történt előtte, egyéb körülményeket, stb. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2012. 10. 28. 12:45 -kor

#3356 Felhasználó inaktív   mirzababy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 15:50

Köszi hogy válaszoltatok.
Csináltam egy fotót még szeptemberben telefonnal. Csak azt nem tudom hogyan lehet 100 KB-ra lecsökkenteni,
paintben próbáltam megszerkeszteni, de akkor nagyon kicsi lesz és semmi nem látszik rajta.

Előzmények röviden: ez egy 2006-os fujitsu amilo gép, 2009-ig nem volt semmi baja, akkor elkezdett nagyon melegedni meg felpörgött és
elszállt az egész, ezt elég gyakran csinálta, filmnézés, netezés közben (más dolgokra amúgysem használtam), közben nagyon hangos is volt,
mint egy porszívó, gondoltuk, hogy ki kéne pucolni, az a baj, a sok por, aztán barátom meg is csinálta, újra is rakta, minden jó volt,
úgy egy évig, 2010-ben megint szenvedtem vele, de se pénzem nem volt rá hogy elvigyem szervízbe vagy ismerőshöz, és nem is nagyon akartam elvinni
inkább elszenvedtünk egymással, aztán rájöttem, hogy ha megcsapkodom kicsit az alját akkor bekapcsolt normálisan, mert
amúgy már csak azt csinálta tavaly is, hogy ha benyomtam, akkor felpörgött, porszívóhang, sötét képernyő és ki is kapcsolt, ezt eljátszotta 5-6x egymás után,
aztán a végén vagy bejött a képernyő is és elindult vagy nem, na akkor a csapkodás segített, aztán tavaly, már csak így indult el, de már annyit sem ért az egész gép,
hogy költsek rá, max alkatrésznek lenne jó, de még lehet annak se, aztán idén tavasszal megint ki lett pucoltatva,
ideig-óráig működött, simán bekapcsolt, aztán megint átálltunk a csapkodásra mert máshogy nem ment, tudom én tehetek róla, hogy ilyen lett, valószínűleg nem használt neki a dolog,
nem is csodálkozok hogy nem működik, bár ennyi idősen amúgyis már döglődne, szóval az idei nyarat még kihúzta valahogy, aztán szeptember végén megelégelte a dolgokat és
vége lett a mesének, vagyis ment az ismerőshöz, aki nem tudott vele mit kezdeni aztán annak a haverjához aki alaplapszakértő, forraszthatni vagy miket próbált vele,
de ő is beadta a kulcsot, 3 hétig ott volt tök feleslegesen
gondoltam addig használom, míg meg nem adja magát, végülis kihasználtam, amire kellett, most van új gépem, szóval erre átfogjuk tudni tenni a másik vinyójáról a cuccaimat, nem az a gond,
hanem szerettem volna még pár cuccot megnézni rajta, kedvenceimet lementeni, ilyen dolgok, és ezért kérdem, hogy ha valaki látott ilyet, hogy ezek a mindenféle krikszkrakszok jönnek ki a bejelentkezési képernyőnél,
hogy lehet e valamit kezdeni vele, vagy ez kampó és csak a vinyóról tudom leszedni a cuccaim.
Ja még hozzá kell tenni, amióta ez a kikapcsolásos dolga elkezdődött (2009), azóta mivel egyre érzékenyebb lett, már egy rossz mozdulattól, érintéstől is kikapcsolt, ha hátrébb hajtottam a képernyőt, vagy bemozgott mert leültem az ágyra, iéyen hülyeségektől,
dehát ez már mindegy is.

Szóval kép az van, csak nem tudom feltenni, vagyis kicsinyíteni kéne valahogy.

#3357 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: mirzababy - Dátum: 2012. 10. 28. 15:50

Köszi hogy válaszoltatok.
Csináltam egy fotót még szeptemberben telefonnal. Csak azt nem tudom hogyan lehet 100 KB-ra lecsökkenteni,
paintben próbáltam megszerkeszteni, de akkor nagyon kicsi lesz és semmi nem látszik rajta.

Előzmények röviden: ez egy 2006-os fujitsu amilo gép, 2009-ig nem volt semmi baja, akkor elkezdett nagyon melegedni meg felpörgött és
elszállt az egész, ezt elég gyakran csinálta, filmnézés, netezés közben (más dolgokra amúgysem használtam), közben nagyon hangos is volt,
mint egy porszívó, gondoltuk, hogy ki kéne pucolni, az a baj, a sok por, aztán barátom meg is csinálta, újra is rakta, minden jó volt,
úgy egy évig, 2010-ben megint szenvedtem vele, de se pénzem nem volt rá hogy elvigyem szervízbe vagy ismerőshöz, és nem is nagyon akartam elvinni
inkább elszenvedtünk egymással, aztán rájöttem, hogy ha megcsapkodom kicsit az alját akkor bekapcsolt normálisan, mert
amúgy már csak azt csinálta tavaly is, hogy ha benyomtam, akkor felpörgött, porszívóhang, sötét képernyő és ki is kapcsolt, ezt eljátszotta 5-6x egymás után,
aztán a végén vagy bejött a képernyő is és elindult vagy nem, na akkor a csapkodás segített, aztán tavaly, már csak így indult el, de már annyit sem ért az egész gép,
hogy költsek rá, max alkatrésznek lenne jó, de még lehet annak se, aztán idén tavasszal megint ki lett pucoltatva,
ideig-óráig működött, simán bekapcsolt, aztán megint átálltunk a csapkodásra mert máshogy nem ment, tudom én tehetek róla, hogy ilyen lett, valószínűleg nem használt neki a dolog,
nem is csodálkozok hogy nem működik, bár ennyi idősen amúgyis már döglődne, szóval az idei nyarat még kihúzta valahogy, aztán szeptember végén megelégelte a dolgokat és
vége lett a mesének, vagyis ment az ismerőshöz, aki nem tudott vele mit kezdeni aztán annak a haverjához aki alaplapszakértő, forraszthatni vagy miket próbált vele,
de ő is beadta a kulcsot, 3 hétig ott volt tök feleslegesen
gondoltam addig használom, míg meg nem adja magát, végülis kihasználtam, amire kellett, most van új gépem, szóval erre átfogjuk tudni tenni a másik vinyójáról a cuccaimat, nem az a gond,
hanem szerettem volna még pár cuccot megnézni rajta, kedvenceimet lementeni, ilyen dolgok, és ezért kérdem, hogy ha valaki látott ilyet, hogy ezek a mindenféle krikszkrakszok jönnek ki a bejelentkezési képernyőnél,
hogy lehet e valamit kezdeni vele, vagy ez kampó és csak a vinyóról tudom leszedni a cuccaim.
Ja még hozzá kell tenni, amióta ez a kikapcsolásos dolga elkezdődött (2009), azóta mivel egyre érzékenyebb lett, már egy rossz mozdulattól, érintéstől is kikapcsolt, ha hátrébb hajtottam a képernyőt, vagy bemozgott mert leültem az ágyra, iéyen hülyeségektől,
dehát ez már mindegy is.

Szóval kép az van, csak nem tudom feltenni, vagyis kicsinyíteni kéne valahogy.

Így részletezve már kicsit más a helyzet, sajnos a régebbi Fujitsu-Siemens gépek eléggé vackok voltak.

Ide töltsd fel a fényképet, s nem kell kicsinyíteni, csak a linket bemásolod, s látjuk akkor:

http://www.kepfeltoltes.hu/
"Mindörökké! Enter."

#3358 Felhasználó inaktív   mirzababy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2012. 10. 28. 20:32

Feltöltöttem, itt a link: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#3359 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 00:01

Üzenet megtekintéseIdézet: mirzababy - Dátum: 2012. 10. 28. 20:32

Feltöltöttem, itt a link: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Hűha, ez nem szabványos XP nyitó képernyő, ez valami otthoni, "pistike warez edition" lehet, én sajna nem ismerem, hátha valaki itt felismeri...
"Mindörökké! Enter."

#3360 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 29. 00:12

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2012. 10. 28. 16:17

Így részletezve már kicsit más a helyzet, sajnos a régebbi Fujitsu-Siemens gépek eléggé vackok voltak.

6éves. Ide-oda telepítgették, de látszólag senki nem ért hozzá, oszt még forrasztgattak is. Ezután mit mondjunk? Nem érdemes még csak tippelni sem, ha nagyon nem értenek hozzá és nem tudjuk mi történt? Gondolom kondizta, de ha most sikerült, akkor mondja azt, ha nem, akkor meg amazt...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.