Elküldve: 2012. 10. 28. 15:50
Köszi hogy válaszoltatok.
Csináltam egy fotót még szeptemberben telefonnal. Csak azt nem tudom hogyan lehet 100 KB-ra lecsökkenteni,
paintben próbáltam megszerkeszteni, de akkor nagyon kicsi lesz és semmi nem látszik rajta.
Előzmények röviden: ez egy 2006-os fujitsu amilo gép, 2009-ig nem volt semmi baja, akkor elkezdett nagyon melegedni meg felpörgött és
elszállt az egész, ezt elég gyakran csinálta, filmnézés, netezés közben (más dolgokra amúgysem használtam), közben nagyon hangos is volt,
mint egy porszívó, gondoltuk, hogy ki kéne pucolni, az a baj, a sok por, aztán barátom meg is csinálta, újra is rakta, minden jó volt,
úgy egy évig, 2010-ben megint szenvedtem vele, de se pénzem nem volt rá hogy elvigyem szervízbe vagy ismerőshöz, és nem is nagyon akartam elvinni
inkább elszenvedtünk egymással, aztán rájöttem, hogy ha megcsapkodom kicsit az alját akkor bekapcsolt normálisan, mert
amúgy már csak azt csinálta tavaly is, hogy ha benyomtam, akkor felpörgött, porszívóhang, sötét képernyő és ki is kapcsolt, ezt eljátszotta 5-6x egymás után,
aztán a végén vagy bejött a képernyő is és elindult vagy nem, na akkor a csapkodás segített, aztán tavaly, már csak így indult el, de már annyit sem ért az egész gép,
hogy költsek rá, max alkatrésznek lenne jó, de még lehet annak se, aztán idén tavasszal megint ki lett pucoltatva,
ideig-óráig működött, simán bekapcsolt, aztán megint átálltunk a csapkodásra mert máshogy nem ment, tudom én tehetek róla, hogy ilyen lett, valószínűleg nem használt neki a dolog,
nem is csodálkozok hogy nem működik, bár ennyi idősen amúgyis már döglődne, szóval az idei nyarat még kihúzta valahogy, aztán szeptember végén megelégelte a dolgokat és
vége lett a mesének, vagyis ment az ismerőshöz, aki nem tudott vele mit kezdeni aztán annak a haverjához aki alaplapszakértő, forraszthatni vagy miket próbált vele,
de ő is beadta a kulcsot, 3 hétig ott volt tök feleslegesen
gondoltam addig használom, míg meg nem adja magát, végülis kihasználtam, amire kellett, most van új gépem, szóval erre átfogjuk tudni tenni a másik vinyójáról a cuccaimat, nem az a gond,
hanem szerettem volna még pár cuccot megnézni rajta, kedvenceimet lementeni, ilyen dolgok, és ezért kérdem, hogy ha valaki látott ilyet, hogy ezek a mindenféle krikszkrakszok jönnek ki a bejelentkezési képernyőnél,
hogy lehet e valamit kezdeni vele, vagy ez kampó és csak a vinyóról tudom leszedni a cuccaim.
Ja még hozzá kell tenni, amióta ez a kikapcsolásos dolga elkezdődött (2009), azóta mivel egyre érzékenyebb lett, már egy rossz mozdulattól, érintéstől is kikapcsolt, ha hátrébb hajtottam a képernyőt, vagy bemozgott mert leültem az ágyra, iéyen hülyeségektől,
dehát ez már mindegy is.
Szóval kép az van, csak nem tudom feltenni, vagyis kicsinyíteni kéne valahogy.