HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - Episode One - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)

#921 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:28

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 14:27

Egyem a szived, már megint megelőztél :Đ

:dance:

2:0 nekem  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#922 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:30

Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 14:24

srácok ott mit kell csiálni amikor megérkezünk az állomásra és ott a vagon tetején áll egy csóka aki lövöldözi azokat a bigyulákat, mimeg ott állunk bennt és nemtok kimenni az ajtón mert az a firstaides csajszi pofázik folyton vmit...

Menj vissza Börnihez egy újabb adag emberért akiket ugyanúgy át kell kísérnek a vöröskeresztes figurához. Ismételd 3-4x.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#923 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:31

Na, még valaki?  :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#924 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:32

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 15:27

Egyem a szived

:eat:  :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#925 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:43

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 14:31

Na, még valaki?  :D

vissza kell menni börnihöz, aztán fordulni egy párszor  :D
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#926 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:49

Barneyhoz kell menni, hogy több embert mozgosíts. Szerintem menni kell legalább 3szor vagy 4szer.
JóSebesség

#927 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 16. 14:51

THX!!! :D
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#928 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 16. 14:57

Menj a barbihoz vicca :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  :Đ  Ez hiányzott mi :D
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#929 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 15:52

Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 15:24

srácok ott mit kell csiálni amikor megérkezünk az állomásra és ott a vagon tetején áll egy csóka aki lövöldözi azokat a bigyulákat, mimeg ott állunk bennt és nemtok kimenni az ajtón mert az a firstaides csajszi pofázik folyton vmit...

Lehet mas nem futott bele, de az en gondom: az elso adag ember utan Alyx ottragadt az egyik racsnal. Azt hittem a szori resze, es hogy egyedul kell menni. Athoztam az osszes embert, vegul jott Barney is, de itt meg is allt az elet. Barneyt- "use"-olva az mondogatja, hogy induljunk ki a vonatokhoz, de az ajto tovabbra sem nyilik... Alyx meg csak all, mint a f....m. Nagyon beidegeltem magam. Normal esetben az emberek athozatala utan minek kellene tortennie? Van egy combine ajto is a teremben, de persze azzal sem tudok mit csinalni. Az eredmeny tehat, hogy atkisertem az osszes embert (akik persze mire hoztam a kov csapatot  el is tuntek, csak tudnam hogy hova...), ott van Alyx es Barney es csak allunk egymas szemebe nezve, idonkent Barney almosan beszol, hogy induljunk harcolni...
Elore koszi, ha tud ra valaki megoldast!

Szerkesztette: Lanchadan 2006. 06. 16. 16:00 -kor

AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#930 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 15:58

Normál esetben Alyx a géppuskánál marad le a bejáratnál, az utolsó furvar után pedig mindenki beszalad a kis szobába hátra, majd Alyx bezárja az ajtót és LOADING...

Amennyiben eredeti a példányod a steam hibajelentést küld a valvenak, hogy elakadtál, ha nem akkor az a baj :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#931 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:01

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:58

Normál esetben Alyx a géppuskánál marad le a bejáratnál, az utolsó furvar után pedig mindenki beszalad a kis szobába hátra, majd Alyx bezárja az ajtót és LOADING...

Amennyiben eredeti a példányod a steam hibajelentést küld a valvenak, hogy elakadtál, ha nem akkor az a baj :D

hat igen, az "az a baj" forgatokonyvvel van dolgunk :) Remek, megprobalok valahonnan ismet eljutni idaig, de mivel csak quick save-eltem... Tehat mar az elso fuvarnal sem szabadott volna bejonnie a csapattal? Meg kellett volna alnia a gepuskanal?

Szerkesztette: Lanchadan 2006. 06. 16. 16:04 -kor

AMD 2500@3200+, Abit NF7-S v2.0, Infineon 2*256MB/400MHz, Kingmax 512MB/400MHz, Dell 17", Gecube 9550 400/500

#932 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:05

T'om, vótmá', de a kiemelt rész nagyon jó. :D :nevet:

Idézet

Half-Life 2: Episode Two Mégsem az idén

(PC Games) A PC Gamer mazsola-lapogató felderítőszázada exkluzív hírmorzsákkal szolgált a Valve következő - igazi - nagy durrantását illetően: Eddigi hírek ellenére mégsem kerül idén a karácsonyfa alá a Half-Life 2: Episode Two. Oka?: Gabe Newell lekváros fánkjait valaki aljas szándékkal felzabálta a kamrában, erre Gabe sírógörcsöt kapott és rögtön fogyott 20 kilót. A fejlesztés áll, mert ha nincs fánk, nincs Gabe. A pékség süti az újabb adagot, addig is a megjelenést jövő tavaszra tolták a szakértők.

! SPOILER VESZÉLY !
. Aki meg szeretne lepődni, ne olvassa az alábbiakat!
.
.
.

További információk a fenti hírhez: Alyx él. A Gravity Gun újabb funkciókkal bővült. Új jármű debütál és egy friss fegyver, aminek a neve: Strider Buster. Eli Vance és Dr. Kleiner visszatérnek. Még élethűbbé teszik a fizikai modult és új multiplayer mód mutatkozik be! Episode 3. megjelenése, ahogy bejelentették, 2007. karácsonykor történik.

! VÉGE A SPOILER VESZÉLYNEK !

G-Man személyét illetően további titkokra derül fény, többek között, hogy megkérte Alyx kezét, de Alyx visszautasította. Ámde Alyx ajánlotta neki a húgát, akinek neve Szamantha. Szamantha sokkal bögyösebb, mint Alyx, erre a G-Man szeme is jobban csillog és a párocska idült sikkantások közepette elviharzik, hogy csak lobog utánuk a fekete aktatáska. Ki tudja, mit kavarnak azóta azok ketten? Alyx tiszta ideg.

Feltűnik a színen Romuáldó, a szívtipró és adonisz fotogenitással büszkélkedő bronzbőrű férfiköltemény, Gordon unokaöccse. Alyx egyből belehabarodik Romuáldóba és ezután rendszeresen látni kettőjüket a gyümölcsösben almázni. Ha nem almáznak, rózsát szirmoznak a függőkertben. Ha nem rózsát szirmoznak, almáznak. Szóval el lehet képzelni a párocska szívrepeső légyottjait. Erre otthon Gordon - mikor tudomására jut öccse újabb női trófeája, bemérgel és egy ismerős feszítővassal szétveri az amerikai konyha berendezést. Alyx hazatoppan és tiszta ideg lesz. Közben megjelenik Szamantha és G-Man. Szamantha feketére festette haját, hogy a színe menjen G-Man öltönyéhez. Szamantha bejelenti, hogy terhes. Alyx elájul. Gordon a sarokban egy pohár viszkivel a kezében önelégülten vigyorog... ...

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#933 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:11

Idézet: Lanchadan - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 17:01

hat igen, az "az a baj" forgatokonyvvel van dolgunk :) Remek, megprobalok valahonnan ismet eljutni idaig, de mivel csak quick save-eltem... Tehat mar az elso fuvarnal sem szabadott volna bejonnie a csapattal? Meg kellett volna alnia a gepuskanal?

Úgy rémlik, hogy nem, de lehet hogy amikor visszafele mész akkor áll meg ott, mondván fedez, de a vége a lényeg az utolsó fuvarig neki a géppuskánál kell dekkolni. Az embereket is amúgy csak odáig kell vinni, amikor bemennek az ajtón el kell tünniük a partnerlistából.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#934 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:34

nekem is lenne egy kis problémám...
az a helyzet, hogy ugy kb a 2. fuvar után visszaküldenek de akkor már csak az a Burney gyerek van ott...
akkor mi a teendő?
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#935 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:47

Ha már nincs több ember és Barney is ezt mondja, akkor menj vissza. ;) Ha még jönnie kellene pár embernek, akkor várj egy kicsit, talán lőjönnek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#936 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:52

hát az a gond hogy vissazmegyek, és akkor csak ez a fax van ott :(
és mondja hogy take out the APC-s ez gondoilom azt jelenti hogy vigyem ki a katonákat, igen ám de nincs ott senki csak ez a burni gyerek :(
kezdek ideges lenni :reklamacio:  :mad:

#937 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 16:57

Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 17:52

hát az a gond hogy vissazmegyek, és akkor csak ez a fax van ott :(
és mondja hogy take out the APC-s ez gondoilom azt jelenti hogy vigyem ki a katonákat, igen ám de nincs ott senki csak ez a burni gyerek :(
kezdek ideges lenni :reklamacio:  :mad:

APC a combine csapatszállító, ami rakétázik.

#938 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 17:22

ja igy már más thx :D

#939 Felhasználó inaktív   Lanchadan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:58

Sikerult megoldani, uj jatekot kezdtem, kivalasztottam a legutolso reszt, es szerencsere az pont a Barney-s resz kezdete. Most figyeltem, es lassabban maszkaltam, szerencsere most beult a geppuskahoz:) Thx mindenkinek! Viszont ez nagyon durva, hogy milyen rovid ez a resz is... Lehet elegedetlen vagyok, de az egesz HL2 szeria kesz szegyen az eredeti HL-hez jatekidoben (nomeg nekem kicsit a hangulat is jobban tetszett anno)... Ekkora palyamennyiseget egy kis csapat is megcsinalna fele ennyi ido alatt, miert ulnek ennyit a jatekon?

#940 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 06. 16. 22:02

Idézet: Lanchadan - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 21:58

Sikerult megoldani, uj jatekot kezdtem, kivalasztottam a legutolso reszt, es szerencsere az pont a Barney-s resz kezdete. Most figyeltem, es lassabban maszkaltam, szerencsere most beult a geppuskahoz:) Thx mindenkinek! Viszont ez nagyon durva, hogy milyen rovid ez a resz is... Lehet elegedetlen vagyok, de az egesz HL2 szeria kesz szegyen az eredeti HL-hez jatekidoben (nomeg nekem kicsit a hangulat is jobban tetszett anno)... Ekkora palyamennyiseget egy kis csapat is megcsinalna fele ennyi ido alatt, miert ulnek ennyit a jatekon?

Nekem csak ez a "Freeman a szuperhűs világmegmentő időjós neo kettő a mátrixüberlő" nem teccik :(

Én nekem sokkal jobban teccett az első rész, mert olyan hihető filmes volt a hangulata és a története, bár a végét annak is elcseszték, mert már ottis gyütt a zidegem geo-menm vagy mi a szar... :D
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »