HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - Episode One - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)

#981 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 23. 00:50

Uhh nagyon bejött a game. Ha lesz videokartyam a kölcsön mx440 helyett még párszor tuti végigtolom :)
"I have to do this..."

#982 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 05:33

azon biftof cép vót  :eek:  :Đ

#983 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 08:43

Kis statisztika.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#984 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 10:10

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 6:33

szvsz nem is csúnya :) bár nincsenek cép effektek :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#985 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 10:13

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 9:43

poén :)
amúgy dx9.5-alatt a 9.0c-re gondoltak? :think:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#986 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 13:17

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 6:33

Hát szépnek nem volt valami szép de legalább szaggatott :D:D
"I have to do this..."

#987 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 15:22

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 9:43

Idézet

Games completed  22.87%

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#988 Guest_jesusKing_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 23. 22:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 20:50

A HL az, ami. Egy lövöldözős játék. Körítésnek van benne fizika, amivel lehet egy kicsit játszani, meg van benne egy halvány sztorivonal, amiből eddig nem sok minden derült ki.

Node a tálalás, az a nem mindegy. És ez az ami a HL-t magasan a többi FPS shooter fölé helyezte. A beretvaélig finomitott játékmenet, a tökéletes váltások és az egyedi atmoszféra. Vissza kéne csak emlékezni az első részre: a játék legemlékezetesebb momentumai rögtön az elején történtek, a robbanást követően - az órákig egy szem feszitővassal futkározást aligha nevezhetnénk shooter-nek; mégis a játék leghangulatosabb része volt. Egy tipikus shootert mondjuk Quake-nek hivnak. Ez a különbség.

#989 Guest_jesusKing_*

Elküldve: 2006. 06. 23. 22:26

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 20:48

mé' te most mit akarsz a hl-től? taktikai-körökreosztott-tps-ralliszimulátort? :P

Én nem a kategorizálást kritizáltam, hanem az előadásmódot. (És a HL-től semmi többet nem akarok - a kiegészitőktől akarok legalább annyit, mint amit az alapjátékban kaptam. A játékidőtől eltekintve.)

Szerkesztette: jesusKing 2006. 06. 23. 22:31 -kor

#990 Guest_jesusKing_*

Elküldve: 2006. 06. 23. 22:30

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 20:56

Nekem az a bajom, hogy alig csöpög valami infó. Ami van, az meg nem sok. Kár, hogy így fel van szabdalva. Nem tud magábaszippantani a sztori, ha épp van... Már épp kezdeném megkedvelni, erre vége. Nem jó ez az epizódikus módszer. Ha csak nem max 2-3 havonta adnák. :)

Szerintem nem rossz ötlet az epizódokra szabdalás, márha ez csak a kiegészitőket érinti (remélem a Valve nem gondolkodik azon, hogy a jövőben az "egészestés" HL-ek helyett is epizódikus szeletek legyenek...). De legyen sűrűbb a leves, mert hát amihez az EP1-ben egy egész rész szükségeltetett, az az alapjátékban kb. 5 perc történése... az meg igy édeskevés.

#991 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 22:30

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 16:22

Bug :p

De tényleg, 45,5% játszott az utolsó map-pel, esélyes, hogy nem bírtak a striderrel mi? :Đ

Akkor számol bele, ha végignézed a stáblistát (legalábbis állítólag ez a hiba..)

Szerkesztette: BoGab 2006. 06. 23. 22:35 -kor

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#992 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 23:03

Tudom, az oldalon is írták, hogy ez bogárka lehet. :) De akkor is hülyén néz ki. :Đ

7k. :up:

Szerkesztette: Necros 2006. 06. 23. 23:05 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#993 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 07:55

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 0:03

Tudom, az oldalon is írták, hogy ez bogárka lehet. :) De akkor is hülyén néz ki. :Đ

7k. :up:

Mondjuk Gabe Newell nagy mozirajongó hírében áll (ezért nem lesz soha HL film), tudhatta volna, hogy nem sokan nézik végig egy vetítés végén a stáblistát :Đ

Köszi!

#994 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 08:09

Idézet: jesusKing - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 23:25

Node a tálalás, az a nem mindegy. És ez az ami a HL-t magasan a többi FPS shooter fölé helyezte. A beretvaélig finomitott játékmenet, a tökéletes váltások és az egyedi atmoszféra. Vissza kéne csak emlékezni az első részre: a játék legemlékezetesebb momentumai rögtön az elején történtek, a robbanást követően - az órákig egy szem feszitővassal futkározást aligha nevezhetnénk shooter-nek; mégis a játék leghangulatosabb része volt. Egy tipikus shootert mondjuk Quake-nek hivnak. Ez a különbség.

Nemtom, én a HL elején max 10-15 percig szoktam stukker nélkül lenni :)

Azért egy dologra kiváncsi lennék, mondjuk te nem írtad, hogy hányszor játszottad végig, de akiktől azt hallom, hogy a hl 1000x jobb, mint a hl2 furcsa mód kb 1x nyomták végig. Kiváncsi vagyok mi lenne a véleményük, ha mondjuk most elővennék és elkezdenének vele játszani.

#995 Guest_jesusKing_*

Elküldve: 2006. 06. 24. 10:47

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 7:55

Mondjuk Gabe Newell nagy mozirajongó hírében áll (ezért nem lesz soha HL film), tudhatta volna, hogy nem sokan nézik végig egy vetítés végén a stáblistát :Đ

Köszi!

Hmm, ez meglehetős ellentmondás. Ugyanis a "nagy mozirajongók" mind végignézik. (Mint pl. énis - nálam a filmnek akkora van vége, amikor lement a stáblista is.)

#996 Guest_jesusKing_*

Elküldve: 2006. 06. 24. 10:51

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 8:09

Nemtom, én a HL elején max 10-15 percig szoktam stukker nélkül lenni :)

Azért egy dologra kiváncsi lennék, mondjuk te nem írtad, hogy hányszor játszottad végig, de akiktől azt hallom, hogy a hl 1000x jobb, mint a hl2 furcsa mód kb 1x nyomták végig. Kiváncsi vagyok mi lenne a véleményük, ha mondjuk most elővennék és elkezdenének vele játszani.

Nekem konkrétan a HL2 egy csipetnyivel jobban tetszett. Ez a Nagy Testvéres körités tiszta 1984 feelinget adott, és ez nekem személy szerint nagyon bejött.

#997 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 11:40

Idézet: jesusKing - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 11:47

Hmm, ez meglehetős ellentmondás. Ugyanis a "nagy mozirajongók" mind végignézik. (Mint pl. énis - nálam a filmnek akkora van vége, amikor lement a stáblista is.)

nem ellentmondás.
ha Gabe mozirajngó, ő végignézi a stáblistát, de a nézők 99% már nem.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#998 Guest_jesusKing_*

Elküldve: 2006. 06. 24. 12:25

Idézet: acu - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 11:40

nem ellentmondás.
ha Gabe mozirajngó, ő végignézi a stáblistát, de a nézők 99% már nem.

Éppen ezért volt ellentmondásos, bár én úgy értelmeztem, hogy ha saját magából indulna ki, akkor tudná. Úgyhogy végülis igy ok.

#999 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 13:20

Idézet: jesusKing - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 11:47

Ő végigüli a stáblistát, mikor feláll látnia kéne, hogy kevsebben maradnak, mint ahányan elkezdték :D

#1000 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 17:53

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 9:09

Én nagyon sokszor végignyomtam, pedig nem vagyok HL rajongó. :) Csak egy jó kis lövöldözést akartam, amit megad. :) De, hogy melyik a jobb? A HL2 talán összeszedettebb, az EP1 meg tömörebb. Ha az EP1-2-3-at összeraknánk, akkor az lenne majd a legjobb. :D

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.