HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 08. 08:12

Idézet: Kory - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:40

A Passat volt?

#2062 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 08:36

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:11

Bravó. Remélem, mire gyereked lesz, jön a vonat.

Imádom amikor a hozzászólásaim után ilyeneket irogatnak be a "mindent betartok és lehetőleg levegőt sem veszek mer az is káros" emberek!  :D

Ja viccen kívül, most láttam a discoverin egy filmet amiben elmondják, hogy az oxigén ami éltet, az is öl meg bennünket ugyanis belülről "elrozsdásodik" a szervezetünk. Szóval csínyán a levegővel! ;)

Szerkesztette: Mikeee 2005. 07. 08. 08:38 -kor

#2063 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 08. 08:42

Ma reggel egy kisteherautós megdöntötte az egy méterre jutó dudálások rekordját.
- A lámpánál a hárommal előtte álló nem indult el azonnal, hát rátenyerelt a dudára.
- A kereszteződésben ez egyik autós beengedett valakit maga el, erre szintén dudált.
- Ezután egy leparkoló autós nem ötvennel állt be a derékszögű és padkás parkolóba, őt is ledudálta.

Tette mindezt kb 20m megtétele alatt úgy, hogy előtte kb. két percet állt a sorompó miatt. Hirtelen nagyon siethetett valahova. :think:  :reklamacio:

#2064 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 08:43

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:36

Imádom amikor a hozzászólásaim után ilyeneket irogatnak be a "mindent betartok és lehetőleg levegőt sem veszek mer az is káros" emberek!  :D

:D

Látom, neked is küldetésed, hogy megismertesd az embereket önmagukkal. Szóval én egy ilyen "mindent betartok és lehetőleg levegőt sem veszek mer az is káros" ember vagyok :D Lehengerlő.

"Ja viccen kívül", most láttam a Realityn egy rendőrös filmet. Abban mondták, hogy nagyon veszélyesek a gondolkodni nem tudó/kívánó, ugyanakkor magabiztos emberkék. Úgyhogy óvatosan az ilyenekkel ;)

Szerkesztette: Satriani 2005. 07. 08. 08:46 -kor

#2065 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 08:49

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:12

A Passat volt?

Igen.

#2066 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:24

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:42

Ma reggel egy kisteherautós megdöntötte az egy méterre jutó dudálások rekordját.
- A lámpánál a hárommal előtte álló nem indult el azonnal, hát rátenyerelt a dudára.
- A kereszteződésben ez egyik autós beengedett valakit maga el, erre szintén dudált.
- Ezután egy leparkoló autós nem ötvennel állt be a derékszögű és padkás parkolóba, őt is ledudálta.

Tette mindezt kb 20m megtétele alatt úgy, hogy előtte kb. két percet állt a sorompó miatt. Hirtelen nagyon siethetett valahova. :think:  :reklamacio:

A minap valami vadbarom szinten ilyet csinalt velem, mert atengedtem a gyalogosokat az atjaron ( ahol ugye elsobbseguk van!) . Szerencsere ki utcaban voltunk (Damjanich-Dembinszky utca, parhuzamos a Rakoczival) igy vegig minden sarkon mindenkit atengedtem, de ugy hogy ne tudjon mellettem kivagva elozgetni, a Nagykorutig jott mogottem ott megelozott, majd be akart elem vagni de akkor rohogve lefodultam. Jol megszivatott ;)
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2067 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:35

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 10:24

A minap valami vadbarom szinten ilyet csinalt velem, mert atengedtem a gyalogosokat az atjaron ( ahol ugye elsobbseguk van!) . Szerencsere ki utcaban voltunk (Damjanich-Dembinszky utca, parhuzamos a Rakoczival) igy vegig minden sarkon mindenkit atengedtem, de ugy hogy ne tudjon mellettem kivagva elozgetni, a Nagykorutig jott mogottem ott megelozott, majd be akart elem vagni de akkor rohogve lefodultam. Jol megszivatott ;)

Nekem egyszeűen csak jobb lesz a hangulatom, ha udvarias, előzékeny vagyok az utakon. Valahogy jólesik tudni, hogy ha apróságokkal is, de könnyebbé tettem mások életét. Az ilyen marhákon meg csak mosolygok.

#2068 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 09:48

Már lassan megszokom, hogy mindig az életemre tör valaki. 

Éppen kerékpárral álltam egy kis a hungáriát keresztező utcában. A lámpánál. Két sáv van, egy balra kanyarodó, egy egyenesen menetet/jobbra kanyarodást engedő sáv.  Előttem állt két autó. Mögém pedig egy lila fingautó talán nissan micra állt be. Megindult a sor, én mennék nyugodtan egyenesen, de a lilafing bejön mellém és elkezd jobbra kanyarodni, mintha ott sem lennék. Én fékeztem mint a hülye és jobbra rántottam a kormányt, így elkerültem, hogy leszorítson, vagy fellökjön, észre sem vett. Ordítani meg nem bírtam, mert éppen nem volt hangom.
Ilyenkor persze mindig azt mondom, neki kellett volna menni, hadd koppanjon, még talán párezer kárt is okozok neki ha benyomom az oldalát, akkor talán észrevett volna :bolond: Mert utólag már hiába megyek utána, úgysem ismeri el.

#2069 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 10:06

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 10:48

Ilyenkor persze mindig azt mondom, neki kellett volna menni, hadd koppanjon, még talán párezer kárt is okozok neki ha benyomom az oldalát, akkor talán észrevett volna :bolond: Mert utólag már hiába megyek utána, úgysem ismeri el.

Én kézzel rá szoktam ütni a hátuljára vhova. Nem kell nagyot, akkorát szól belül, h összecsinálják magukat :)
Ciciman is on borda

#2070 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 10:24

Idézet: fram - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 11:06

Én kézzel rá szoktam ütni a hátuljára vhova. Nem kell nagyot, akkorát szól belül, h összecsinálják magukat :)

Szintén. Kárt nem okozok vele, de nagyon meglepődnek, hogy mi koppant ekkorát.
Sajnos velem is sokszor előfordult már, hogy akár én is lehettem volna az a valami, ami az autón koppant. :(

#2071 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 12:54

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:36

Értsd már meg, Te ostoba, hogy nem arról szól a dolog, hogy BETARTANI A SZABÁLYOKAT!!!!
Hanem arról hogy teljesen vétlenként is MEGHALHAT A GYEREKED.

Érdekes, hogy nem jutottál még túl azon a koron, amikor mindent elvből kell ellenezni, ami kötelező, és mindent erőltetni, ami tilos. Csak azért, mert tiltják. Ha megengedik, akkor már nem is érdekel...

Sajnos le kell írnom azt, hogy aki nem képes agyilag felfogni, hogy a biztonsági elemek az autóban nem egyéni elbírálás alá tartoznak, hanem kötelezőek (saját életünk védelme érdekében), azért nem kár.
Csak a gyerekeket sajnálom. Ők még nem tehetnek semmiről.
Gondolkoztál már ma?

#2072 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 13:12

Idézet: Kory - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:49

Igen.

Most mondjam azt, hogy meglepett volna, ha nem VW/BMW/Mercedes/Alfa/Honda/"aki kimaradt" a hunyó? Tudom, skatulyázok...

De arra is fogadni mernék, hogy TDI volt...

Sóhaj...

#2073 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 13:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 14:12

Most mondjam azt, hogy meglepett volna, ha nem VW/BMW/Mercedes/Alfa/Honda/"aki kimaradt" a hunyó? Tudom, skatulyázok...

De arra is fogadni mernék, hogy TDI volt...

Sóhaj...

Igen, látszik is a képen, a kocsi hátulján.

Szerkesztette: Kory 2005. 07. 08. 13:43 -kor

#2074 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 13:43

Idézet: Kory - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 14:42

Igen, látszik is a képen, a kocsi hátulján.

Eszembe sem jutott, hogy ezek nagyíthatóak.

Nah, bütte vadok magamra. :omg:

#2075 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 14:05

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:18

Sőt amig nincs mindenkinek bekötve az öve nem is "enged" elidulni.

Én, amíg nincs mindenkinek bekötve az öve, el sem indulok :)

#2076 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 17:08

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 13:54

Értsd már meg, Te ostoba, hogy nem arról szól a dolog, hogy BETARTANI A SZABÁLYOKAT!!!! ....

:up:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2077 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 18:18

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:48

Már lassan megszokom, hogy mindig az életemre tör valaki. 

Éppen kerékpárral álltam egy kis a hungáriát keresztező utcában. A lámpánál. Két sáv van, egy balra kanyarodó, egy egyenesen menetet/jobbra kanyarodást engedő sáv.  Előttem állt két autó. Mögém pedig egy lila fingautó talán nissan micra állt be. Megindult a sor, én mennék nyugodtan egyenesen, de a lilafing bejön mellém és elkezd jobbra kanyarodni, mintha ott sem lennék. Én fékeztem mint a hülye és jobbra rántottam a kormányt, így elkerültem, hogy leszorítson, vagy fellökjön, észre sem vett. Ordítani meg nem bírtam, mert éppen nem volt hangom.

sajnos a biciklisek is nagyon okosak tudnak lenni
valamelyik nap a XIII. Tutaj utcaból kanyarodok balra a Pannóniaba,ez egy lampás kereszteződés és a Tutajból csak balra lehet menni
szépen zöldre vált a lámpa ,elindulok ,mikor látom hogy nekem jobbról érkezik a piroson át egy biciklis
én meg sajnos ugy vettem a kanyart ,hogy nem fért el köztem meg egy parkoló autó között,kénytelen volt kurva nagyot fékezni,ha nem akart kettőnk közül valamelyikbe beleszállni hátulról
és még ő mutogatott,meg háborodott fel
szóval jó lenne ha a biciklisek végre megtanulnák ,hogy a piros lámpa rájuk is vonatkozik
HP Pavilion DV-5 1160eh

#2078 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 19:49

És nekem ehhez ugyan mi közöm? Vagy azért mert egy biciklis ott átment a piroson, ezért, mintegy ellenszolgáltatásként, egy másikat el kell ütni?

Én lennék a legelső, aki kötelezővé tenné a kresz vizsgát biciklire, de ezt most már annyiszor írtam itt le, hogy kezd unalmas lenni.

#2079 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 08. 20:13

Kicsit talán off, de mikortól kötelező a fényvisszaverő mellény a kocsiban? És pontosan mennyi kötelező (csak a soförnek - mindenkinek aki a kocsiban utazik - ahány személyt a kocsi szállíthat)? Mostanában kihagyom az alapmédiát (tv, rádió), de mintha most elsejétől lenne kötelező... :think:

Nekem van egy a csomagtartóban, de lehet, hogy ez se szabályos, hanem az utastérben kellene lennie.

#2080 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 08. 20:37

Idézet

Halálra égett a vétlen autós
Kisteherautóval ütközött és kigyulladt egy személyautó csütörtökön délután a Kiskunhalasról Zsanára vezető úton - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy Iveco kisteherautó Kiskunhalas felé tartva egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött egy szabályosan érkező személygépkocsival, mely ennek következtében a kocsi kigyulladt, a sofőr pedig bennégett. A tüzet a kiskunhalasi tűzoltók fékezték meg, és ők emelték ki a holttestet a roncsból. A kisteherautó vezetője nem sérült.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.