HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   El Mesélő 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 05. 16:06

Nyugodtan írd le, Mo vezetési stílusa egy katasztrófa. És ezen a sávok sem segítenek. A zippzárhoz ugyanis nem sávváltás kell, csak emberi gondolkodás.

#2222 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 05. 18:03

Idézet: El Mesélő - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 17:06

Nyugodtan írd le, Mo vezetési stílusa egy katasztrófa. És ezen a sávok sem segítenek. A zippzárhoz ugyanis nem sávváltás kell, csak emberi gondolkodás.

Hogyan lehetnék kulturált vezetővé?
Ha beengedném a hosszú várakozó sor mellett elsuhanó, az utolsó pillanatban kiindexelő, siető, fontos, NAGGGYON KÜLÖNB embereket?

Vagy ők lehetnének kulturált vezetők, ha belátnák, hogy semmivel nem sz@rnak rózsaillatúbbat, mint mások? És beállnának a sorba, a sor végére?
Gondolkoztál már ma?

#2223 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 18:33

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 19:03

Hogyan lehetnék kulturált vezetővé?
Ha beengedném a hosszú várakozó sor mellett elsuhanó, az utolsó pillanatban kiindexelő, siető, fontos, NAGGGYON KÜLÖNB embereket?

Vagy ők lehetnének kulturált vezetők, ha belátnák, hogy semmivel nem sz@rnak rózsaillatúbbat, mint mások? És beállnának a sorba, a sor végére?

:respect:  :respect:  :up:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2224 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 18:34

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 16:21

Egyet nem értek (sorolgatásokról jutott eszembe): kis hazánkban miért a külső sáv szokik elfogyni? Civilizáltabb vidéken pont hogy a belső fogy el (autópálya, akár országút is). OK, pl. az osztrákoknál is vannak hülyeségek, de legalább nem azzal b@sznak ki, aki a külső sávban van (mert mondjuk lassabb, meg miegyéb), hanem a gyorsakkal. Itt meg?...
Egérút vége - katasztrófa.
Árpád híd budai felhajtója - katasztrófa.
Lágymányosi budai része - katasztrófa.

:think:

Mintha gondolatolvasó lennél, pont ezen filóztam én is már egy ideje. Szinte mindenhol a belső  fogy el és sokkal logikusabb is, énse értem ezt a helyzetet.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#2225 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 19:15

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 19:34

Mintha gondolatolvasó lennél, pont ezen filóztam én is már egy ideje. Szinte mindenhol a belső  fogy el és sokkal logikusabb is, énse értem ezt a helyzetet.

Direkt kerestem kivételt, nagy nehezen találtam egyet, a Kerepesit, kifelé az Örstől, a vasúti felüljáró alatt. Ott a belső fogy el. Többet egyelőre nem találtam.
Gondolkoztál már ma?

#2226 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 17:16

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 19:15

Direkt kerestem kivételt, nagy nehezen találtam egyet, a Kerepesit, kifelé az Örstől, a vasúti felüljáró alatt. Ott a belső fogy el. Többet egyelőre nem találtam.

Ott is hogy fogy el a belső? Úgy hogy megszűnik a külső, de felfestéssel a belsőt szüntetik meg.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2227 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:23

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 18:16

Ott is hogy fogy el a belső? Úgy hogy megszűnik a külső, de felfestéssel a belsőt szüntetik meg.

Mondjuk a technika mindegy, a felfestés a lényeg.
Gondolkoztál már ma?

#2228 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:48

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 18:23

****, a felfestés a lényeg.

Amit hagynak elkopni...
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2229 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:25

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:48

Amit hagynak elkopni...

Jogos, de ott a tábla, egy előjelzővel megtámogatva.
Gondolkoztál már ma?

#2230 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:03

Biztos, hogy nem kell a hétvégi kamionstop meghosszabbítása?

Öt ember meghalt, amikor kamion, busz és két autó ütközött

Idézet

Öt ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek, amikor kamion, busz és két autó ütközött nem sokkal éjfél után Szegedtől 15 kilométerre.

A vétkes kamionsofőr is megsérült
Egy német rendszámú kamion Kistelektől Szeged felé haladt, amelyet egy spanyol turistákat szállító busz követett. A kamion eddig tisztázatlan okból áttért a bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy magyar személygépkocsival - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az autó pörögni kezdett az úton és jobb oldalával a turistákat szállító busznak ütközött, vezetője a helyszínen meghalt. A kamion eközben frontálisan ütközött egy német autóval és mindkettő az árokba borult - tette hozzá Tuczakov Szilvána.

A német kocsiban egy ötfős család ült. Az 50 év körüli szülők, 10 és 17 éves gyermekük a helyszínen életét vesztette, 14 éves gyermeküket, valamint a kamion vezetőjét súlyos sérülésekkel szállította el a mentő. A buszban senki nem sérült meg.

Talán elaludt?

#2231 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 20:30

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 20:15

Közben járva az országot találtam még egyet, a 8-as úton Székesfehérvár után Veszprém irányába (elég sűrűn van arrafelé dolgom, de ezt csak most vettem észre). De azért elég gáz, hogy így kell keresni ezeket.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#2232 Felhasználó inaktív   El Mesélő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 21:10

A rendőrség eljárást indított egy szabálytalankodó rekorder ellen. Először is a kalandos kedvű férfi éjszaka Balatonakalinál piros jelzésnél hajtott át a vasúti átjárón. De előtte, oda se neki, megelőzött egy rendőrautót. Az igazoltatásnál, a szondázásnál aztán az is kiderült: ittasan ült volánhoz, továbbá nem volt jogosítványa és a barátja autóját vitte el az ő engedélye nélkül. A sorozat-szabálytalankodó ellen tehát eljárás indult.

radio.hu

#2233 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 21:14

Idézet: El Mesélő - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 22:10

A rendőrség eljárást indított egy szabálytalankodó rekorder ellen. Először is a kalandos kedvű férfi éjszaka Balatonakalinál piros jelzésnél hajtott át a vasúti átjárón. De előtte, oda se neki, megelőzött egy rendőrautót. Az igazoltatásnál, a szondázásnál aztán az is kiderült: ittasan ült volánhoz, továbbá nem volt jogosítványa és a barátja autóját vitte el az ő engedélye nélkül. A sorozat-szabálytalankodó ellen tehát eljárás indult.

radio.hu

A csúnya az egészben az, hogy ha nem előzi meg a rendőrautót, senki sem figyelt volna fel rá.
Ez 100%!
Gondolkoztál már ma?

#2234 Felhasználó inaktív   El Mesélő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 21:52

Nem kizárt, hogy többen meghaltak az 1-es főúton - még tart a helyszínelés  - 21:53
Súlyos baleset történt az 1-es főút 71-es kilométerénél.
A szerencsétlenség a dunaalmási elágazásnál volt. A Klubrádió úgy tudja, hogy a balesetben személyautó és motoros is sérült, illetve több halott is van. A helyszínelés még órákig eltarthat, aki teheti kerülje el az 1-es főút ezen szakaszát.

#2235 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:02

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 20:15

Kecskeméten is van ilyen.

#2236 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 07. 20:57

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 21:03

Biztos, hogy nem kell a hétvégi kamionstop meghosszabbítása?

Talán elaludt?

Hát az ilyen esetek hátterében szinte mindíg a sofőr elalvása van. A kamionstoppnak ehez nemsok köze van, azoknak azért menniük kell legalább hétköznap, különben megáll az élet. A tahográfot kéne sűrűbben ellenőriznie a rendőrségnek, ha betartanák a sofőrök a pihenési szabályokat nem lennének ilyen esetek.

#2237 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 10. 11:05

Reggel melóba jövet láttam egy furcsa balesetet. A Soroksári út melletti "szervízút" Haller utca - Borásos tér közötti szakaszán egy Astra Classic(menetiránnyal szemben) és egy Volvo 740-es ütközött frontálisan, mindkettő elég alaposan összetört, szerencsére ahogy láttam senki nem sérült meg komolyabban.
Az ütközést nem láttam, azért neveztem furcsának, mert szinte tökéletesen szemben ütköztek, miközben volt annyi hely hogy egy teherautó simán ki tudta kerülni az összetört autókat.
WoT nick: Atti77

#2238 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 11. 23:34

Ez is egy "szokott hely".

Idézet

Meghalt két motoros a 6-os úton
augusztus 11. 13:13
[Havaria]
Két ember - egy 25 éves férfi és egy 20 éves nő - vesztette életét abban a a balesetben, amely csütörtökön, a hajnali órákban történt a 6-os számú főúton, Kulcs és Adony között.
A helyszíni vizsgálatok eddigi adatai szerint egy Pécs felől Budapest irányába közlekedő motorkerékpár áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan összeütközött egy tejszállító teherautóval. Az ütközés következtében a motorkerékpár szokolyai vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A motor utasát - egy szokolyai nőt - a mentők azonnal a dunaújvárosi kórházba szállították, ahol azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére elhunyt.

A balesetet követően, a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére, a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, a forgalmat Dunaújvárosnál a 62-es főútra, míg Adonynál a 6209-es útra terelték. A 6-os számú főúton a forgalom reggel, 9 órakor indult meg. A halálos baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával tovább vizsgálja

#2239 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 07:18

Tegnap 1 másodpercen múlt hogy nem gázolt el egy kb. 10 éves 5-ös BMW, egy kb. 20 éves csávóval a kormánynál. Ráadásul zebrán mentem át, ez meg egy másik utcából kanyarodott rá a zebrás útra (ilyenkor zöld van a zebrán, és a jobbra forgalomnak is). Jött mint az állat, nyikorgó kerekekkel fékezett, bambán nézett és kb. 100-al elhúzott, még kettesben is csúsztatta a kerekeket, ahogy húzott el.

Kb. 10 perccel utána visszafelé ugyanott, nem sokkal előttem látom, hogy egy szerelőruhába öltözött faszi egy Toyota Avensissel játszotta majdnem ugyanezt, csak ez kétszer is megfordult az utcában, nyikorgó kerekekkel, s következetesen leszabályzásig forgatta a kocsit 1-esben és 2-esben is, majd a lámpánál jobbra japós drift stílusban elhúzott, csak ez kissé alulkormányzott volt, végülis ideális tesztpálya, vajon jó - e a fék?

Szerkesztette: Kory 2005. 08. 12. 07:20 -kor

#2240 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 08:20

Érdekes dolog ez, mert amikor a Puntoval megyek a városban, akkor általában nyugisan haladok, nem nyomakszom, hallgatom a zenét, stb, DE amikor átülök a Bömösbe, vmi ok folytán nem tudom megállni, hogy ne nyomjam neki, ne menjek gyorsan, ne halljam az üvöltő nyitott rendszeren a "sor 6" hangját, stb.  :D Amint beülök és bekötöm magam a négypéntos övvel, mintha egy kis "bunkóságot" is beszívnék.  :D
Egyébként direkt ezért szoktam megállni Bömössel, hogy átengedjem a gyalogosak, vagy lelassítok a nagy pocsojáknál, hogy javítsam a BMW-sek kissé megcsorbult imidzsét, viszont autóst nem enegedek be magam elé, mert csak feltartana.  :cool:
Azért azt hozzá kell tennem, hogy a Bömöst versenyek kivételével, csak éjjel szoktam használni, amikor üresek az útak, vagy vidékre megyek és az országúton csak magamat nyírom ki, meg max pár fát.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.