Idézet: GI - Dátum: 2005. máj. 18., szerda - 23:42
De azért én jobban bíznék MINDEN szempontból egy ütős 10 éves audiban, mint egy szejcsentos sumakkersportinkban.
Pedig kb egy árban van mindkettő.. persze új szejcsnetóra értem.
Az audi szebb, erősebb, biztonságosabb, minőségibb...
De ha kell ugyanezeket a paramétereket hozza olcsóbban is...
Egy hátrány... nem lehet hitelre venni álltalában...
Ja és természetesen megbízható.
Utcánkban is vett valaki ilyen szejcsentókocsit.
Csak aztnemtom, hogy az alufelni alap vagy extra felszereltség. Mert ha extra én az árán kárpitozást kérnék a beltérbe... Mert a wartburgban is ütősebb a beltér.. műbőr belsővel.
Nem értem neked miért böki állandóan a csőröd a Seicento, csak mert folyamatosan azzal példálózol?
Lehet szó éppen 10 éves 4.2-es Quattro Audiról, vagy R32-es Golfról vagy VR6 Golfról, vagy G60-as kompresszoros Golfról, folyamatosan a Seicentoval hasonlítod, hogy az mekkora szar. Érthetetlen...
Amit pedig összehasonlítottál elég poénos, direkt írtuk ez olyan mintha a Ren. 19-est hasonlítanánk össze pl. házon belül egy Renault Vel Satis biztonságával.
Amúgy nem mindenkinek ezek a szempontok: az Audi sokat fogyaszt, nem lehet vele kis helyen parkolni, drága hozzá az alkatrész, drága rá a biztosítás és nem biztos hogy mindenhol értenek hozzá (sőt biztos).
A hitelt már egyáltalán nem értem hogy jön ide? Ez egyéni szoc. problem
Visszatérve a Seicento Sportingra még egy fél mondat erejéig: összehasonlítani a Wartburg belsejével, hát enyhén szólva is hülyeség. Nézz meg egy Wartburg ülést és egy ilyen Sei. Sporting ülést (oldaltartás, fejtámla, stb. - elképzelhető hogy a Wartburgban ilyenek nincsenek is
Szerkesztette: Kory 2005. 05. 19. 07:15 -kor

Súgó
A téma zárva.

) és egy hatodik is (
). Nincs ezzel semmi gond