HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 01. 17:58

A szépség a Badár esetében nem relatív, az az ember igenis ronda, Rómeót biztos nem játszhatná el, viszont minden mást igen, mert nagyon jó színész. :up:

#2382 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 01. 18:05

Jah, tényleg....

Dear Necros!

Mi az, hogy "magyar szinten jó"? Nekünk jó, de a kényes ízlésű ámérikánusoknak nem felelne meg, mert az egy sokkal magasabb szint?

Egyáltalán milyen az a "magyar szint"?

Segítek... színjátszásban, szinkronban a világ élvonala.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2383 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:09

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 22:48

Belenéztem a Szeszélyesbe. Hát, itt van mindenki, ami már RTL-es humoros műsorban megfordult. :D De a VV-s csaj meg Pákó minek? :omg: Mindegy, nem rossz ez. :)

Én is csak éppen az elejét csíptem el (elnyomott a buzgóság :D , pedig 24-et akartam nézni a Cool-on...), de nekem abszolút nem tetszett. Szerintem az egész műsor totál erőltetett és gagyi, még csak nyomokban sem emlékeztet régi önmagára, amikor még az M1(?)-en ment...
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2384 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:19

Idézet: Necros - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 22:48

:( Megint lemaradtam róla... :Đ Még jó, hogy nem nézem a VIVA-t. :smoker:  :D

Belenéztem a Szeszélyesbe. Hát, itt van mindenki, ami már RTL-es humoros műsorban megfordult. :D De a VV-s csaj meg Pákó minek? :omg: Mindegy, nem rossz ez. :)

Melyik VV-s csaj?Megint kimaradtam valamiből? :(  :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#2385 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 18:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 17:51

Egyébként ha már szóba került a "kinézete", akkor hadd jegyezzem meg, hogy egy lovasbalesetnek köszönhetően az arca teljesen összetört, s kész szerencse, hogy egyáltalán az orvosoknak sikerült így "összekaparni", s helyrehozni.

Fentebb linkeltek egy Badar interjut, abbol kiderult, hogy valaki baltaval akart embert faragni belole, utana legozhattak az orvosok 9.5 orat, mire osszeraktak a fejet.

Utana X evig nem mert szinpadra allni, mondvan ahhoz tul ronda.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 12. 01. 18:32 -kor

#2386 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 01. 19:21

Én is láttam azt a régi riportfilmet. (Jópár éve adta le a királyi TV valamelyik csatornája.)

Rosszul emlékeztem. Valóban így szerezte a fejsérülést. De lovasbalesete is volt, az tutti. (Nagyon szereti a lovakat, szeret lovagolni.)
Szintén egy riportban mesélte. (Talán egyszer Fábry vendégeként.) Azzal is szerzett valami komoly, maradandó sérülést.

Szerkesztette: Piftuka 2006. 12. 01. 19:21 -kor

#2387 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 20:28

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 18:05

Mi az, hogy "magyar szinten jó"? Nekünk jó, de a kényes ízlésű ámérikánusoknak nem felelne meg, mert az egy sokkal magasabb szint?

Hallottál/láttál te amcsi stand-uo comedyt? :) Én igen, iszonyat jók! :smoker: Nálunk Hofit (:respect:) lehet hozzájuk mérni, de a többiek, hát, szerintem nem annyira jók. :)

Idézet

Egyáltalán milyen az a "magyar szint"?

Erre inkább no comment. :) Se TV sorozatok, se filmek szintjén nem vagyunk ott, mint a külföldiek. Kezdésnek jó lenne legalább pár tehetséges forgatókönyvíró...

Idézet

Segítek... színjátszásban, szinkronban a világ élvonala.

Színházban talán, de filmszínészetben, szinkronban kötve hiszem. A szinkronnal lehet kötekedni, de én eddig nagyon kevés olyan filmet/sorozatot láttam, ami minimum annyira jó lett volna magyar szinkronnal, mint eredeti angol hanggal, pedig láttam már párat. :)

Szerkesztette: Necros 2006. 12. 01. 20:28 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2388 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 10:06

Hofit nem nagyon kellene a stand-up comedy stílusba sorolni.Még csak hasonlítani se.Nagyon más a kettő. ;)
A szinkron pedig sokszor jobb mint az eredeti, csak hogy ne menjük messzire, pl az Utolsó cserkész esetében.De van még pár.Egy viszonylag szar filmet is fel lehet dobni egy jó szinkronnal.Persze fordítva is igaz.

Szerkesztette: carcass 2006. 12. 02. 10:08 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#2389 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 10:07

--------semmi ;)

Szerkesztette: carcass 2006. 12. 02. 10:07 -kor

Bravo

#2390 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 11:07

Megneztem en is a szeszelyest.
Nem sikerult mosolyra gurbulnie a szamnak (pedig en egy nagyon mosolygos ficko vagyok am... :)).
Errol ennyit. :p

A Badar -os dologhoz annyit szolnek hozza, hogy amennyit en lattam belole, nem neveznem klasszikus szinesznek, inkabb "csak" karakterszinesznek. Persze a klasszikus szinessze valasaban ugyan az akadalyozza, amitol jo karatkerszinesz, a fizimiskaja.

Nem mondom, hogy lehetetlen Neki jo szinesznek lennie, de meg elkepzelni is nagyon nehezen tudom "szineszkent" (klasszikusan szinesz nekem az, aki barmit barhogy, barmikor, stb. stb., el tud jatszani, ilyen persze nincs, de ettol szerintem Badar nagyon messze all).

De varom, hogy cafoljon ram! (mondjuk ebben a rendezoknek, forgatokonyv iroknak is parntereknek kene lenni, ami valljuk be, manapsag nem jellemzo, "skatulyaszineszeket" gyart a magyar filmipar).

(megjegyzem, Kernt is pont ezert nem tekintem szinesznek, mert en meg nem lattam az arrogans f@szon kivul mas szerepet jol eljatszva Tole)

Neztem meg tancos musort. Megatanc. Nagyon elveztem.
Azert, ha este itthon leszek, megnezem a konkurens produkciot is. (immaron, nemi eloitelettel, azert sokkal kisebb elvarasokkal, a tanc teren)

Szerkesztette: Vertigo 2006. 12. 02. 11:12 -kor

#2391 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 11:15

Idézet: Necros - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 20:28

Hallottál/láttál te amcsi stand-uo comedyt? :) Én igen, iszonyat jók! :smoker: Nálunk Hofit (:respect:) lehet hozzájuk mérni, de a többiek, hát, szerintem nem annyira jók. :)

Rádiókabarét szoktál hallgatni? nagyon jó stand-up számok vannak benne, a mút hetiben is volt jópár, csak sokan nem hallgatják, a TV-be meg nem nagyon jutnak el ezek az emberek, pedig nagyon jó műsoruk van.
Ma 15:06-kor is lesz a Petőfin kabaré (Badár is lesz benne).

Szerkesztette: Lipton 2006. 12. 02. 11:16 -kor

#2392 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 11:45

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 11:15

Rádiókabarét szoktál hallgatni? nagyon jó stand-up számok vannak benne, a mút hetiben is volt jópár, csak sokan nem hallgatják, a TV-be meg nem nagyon jutnak el ezek az emberek, pedig nagyon jó műsoruk van.

Teljesen veletlenul az interneten keresgelve ilyesmiket talaltam hogy: Kiss Adam, Kovacs Andras Peter, Badar

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2393 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 02. 13:32

Idézet: Necros - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 20:28

Láttam nem egy amcsi stand up comedy-t. Nem tetszett. Sőt, az Eddie Murphy féle stand up comedy sorozat kifejezetten visszataszító volt a ...

"Képzeljék, ma reggel végre igazi egészséges, darabosat sz*rtam. Nem olyan folyós büdöset, mint a megelőző napokban. Igazi gőzölgő nagy sz*rdarabokat. Hogy mi a titok? Egyenek sok rostosat, és a kaja nem fosat!" (És itt kell röhögnie a válogatott közönségnek)

stílusú "humorával". És ott milliók nézik, s tartják őt a stand up comedy egyik "világsztárjának".

Hát ennyit az amcsikról.

Hofi-t pedig senki ne mérje hozzájuk, mert amit ő csinált az színházi, politika kabaré! Ráadásul azt bizony igen magas szinten űzte.

Mindazonáltal (ahogyan mások is mondták helyesen) hosszú évek óta a magyar humor legszínvonalasabb találkozási helye a közszolgálati Rádió, ahol a Rádiókabaré keretében eszméletlenül nevettető előadásokat hallhatsz.
S ez nem új dolog. Már akkor így volt, amikor mi ketten még csak kósza gondolat sem voltunk.

De szerencsére gyermekkoromból már van szerencsém emlékezni a fergeteges Markos-Nádas-Boncz előadásokra, és a "Falugyűlés" című felülmúlhatatlan kabaréra.

S bizony ma is érdemes hallgatni, mert bárki hasfájásig röhöghet a Rádiókabaré alatt.

Idézet

Erre inkább no comment. :) Se TV sorozatok, se filmek szintjén nem vagyunk ott, mint a külföldiek. Kezdésnek jó lenne legalább pár tehetséges forgatókönyvíró...

Színházban talán, de filmszínészetben, szinkronban kötve hiszem. A szinkronnal lehet kötekedni, de én eddig nagyon kevés olyan filmet/sorozatot láttam, ami minimum annyira jó lett volna magyar szinkronnal, mint eredeti angol hanggal, pedig láttam már párat. :)

Természetesen, amikor a magyar színjátszásról, a nívós szinkronról beszélünk, akkor az igényes, művészfilmek, színpadi és szinkron szerepek világát kell megvizsgálni a kezdetektől napjainkig. Ha valaki ezeket nem, vagy csak felületesen ismeri, az egy dolog; csak akkor olyan sommás kijelentéseket ne tegyen, hogy a "magyar film és szinkron gyenge".

Mindazonáltal komolyan nem értelek. Ne sértődj meg, de nem értem...
Hogyan lehet az, hogy egy 22 éves fiatalember ilyen szinten ne ismerje, ne respektálja saját hazájának kultúráját, miközben az USA-ból áradó ócska tömegkultúrát már-már bálványként magasztalva tiszteli, s A-tól Z-ig, álmából felriasztva tud mindent arról?

Szomorúsággal tölt el a dolog, mert messze nem vagy "egyedi eset" a korosztályodban.

Szerk.: Helyesírási hiba javítva.

Szerkesztette: Piftuka 2006. 12. 02. 13:42 -kor

#2394 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 02. 13:41

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 11:07

(megjegyzem, Kernt is pont ezert nem tekintem szinesznek, mert en meg nem lattam az arrogans f@szon kivul mas szerepet jol eljatszva Tole)

Számos kisebb, vagy nagyobb színpadi szerepe van, amelyben zseniálisat alakított. Nem véletlenül kapott annyi elismerést.
Nézd meg a "Képzelt beteg" főszerepében, vagy mondjuk "Sopánkát" játszva!
Ő egy őstehetség volt már gyerekkorában is. Aki ezt elvitatja, az vagy nem ért hozzá, vagy nem ismeri a munkásságát. Vagy mindkettő. De bárhogy is... nem Kern András lesz ettől kevésbé jó színész, hanem az "elvitató" műveltségére lehet rásütni, hogy hiányos.

#2395 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 14:02

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 13:41

Számos kisebb, vagy nagyobb színpadi szerepe van, amelyben zseniálisat alakított. Nem véletlenül kapott annyi elismerést.
Nézd meg a "Képzelt beteg" főszerepében, vagy mondjuk "Sopánkát" játszva!
Ő egy őstehetség volt már gyerekkorában is. Aki ezt elvitatja, az vagy nem ért hozzá, vagy nem ismeri a munkásságát. Vagy mindkettő. De bárhogy is... nem Kern András lesz ettől kevésbé jó színész, hanem az "elvitató" műveltségére lehet rásütni, hogy hiányos.

Pl. a fiatal suhancként Régi idők focijában is jót alakított a zseniális Garas mellett, vagy éppen mindketten zseniálisat alakítottak a Ripacsokban.
Sokaknak az utóbbi évek kétes értékü filmjeivel van bajuk. Zsaruvér és csigavér, Csudafilm vagy éppen a Sztracsatella, amit rendezőként is jegyez. Mostanában meg leginkább onnan ismert, hogy mindíg elfog egy levelet...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#2396 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 14:15

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 14:02

Pl. a fiatal suhancként Régi idők focijában is jót alakított a zseniális Garas mellett, vagy éppen mindketten zseniálisat alakítottak a Ripacsokban.
Sokaknak az utóbbi évek kétes értékü filmjeivel van bajuk. Zsaruvér és csigavér, Csudafilm vagy éppen a Sztracsatella, amit rendezőként is jegyez. Mostanában meg leginkább onnan ismert, hogy mindíg elfog egy levelet...

Lehetne meg emliteni a kabarekat is, pl Szilagyival alkotott eloadasokat. Egy egesz orszag beteve tudta a poenokat.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2397 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 14:31

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Dec. 2., Saturday - 11:15

Ma 15:06-kor is lesz a Petőfin kabaré (Badár is lesz benne).

multheten hallgattam enis, aztan mondtak hogy az elso resze most lesz szombaton. be is potlom mert jok ezek az ujjoncok... talan valami kabare klub neven tomorultek ossze ha jol emlekszem.. bar ahogy most megneztem a radio musorat ott "Kabaréturkáló" van irva.. mindegy.  jo lesz ez. :cool:

a radioban tenyleg sokkal jobb es viccesebb kabare szamok vannak mint a tvben. (sott, tvben ezek/ilyenek nincsenek is)... csak pl vezetes kozben ez lehet akar balasetveszelyes is.. (egy jo poen, aztan mesz az arokba  :Đ )
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2398 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 15:55

Idézet: des - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 14:31

multheten hallgattam enis, aztan mondtak hogy az elso resze most lesz szombaton. be is potlom mert jok ezek az ujjoncok... talan valami kabare klub neven tomorultek ossze ha jol emlekszem.. bar ahogy most megneztem a radio musorat ott "Kabaréturkáló" van irva.. mindegy.  jo lesz ez. :cool:

a radioban tenyleg sokkal jobb es viccesebb kabare szamok vannak mint a tvben. (sott, tvben ezek/ilyenek nincsenek is)... csak pl vezetes kozben ez lehet akar balasetveszelyes is.. (egy jo poen, aztan mesz az arokba  :Đ )

Nekem ez van kiírva az oldalukon: [15.06] Kabaréklub

#2399 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 16:03

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Dec. 2., Saturday - 15:55

Nekem ez van kiírva az oldalukon: [15.06] Kabaréklub

mindegy. en a port-on neztem ott meg mas van irva.
http://port.hu/pls/s...og?i_org_type=5
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2400 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 16:27

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 13:32

Láttam nem egy amcsi stand up comedy-t. Nem tetszett. Sőt, az Eddie Murphy féle stand up comedy sorozat kifejezetten visszataszító volt a ... Hát ennyit az amcsikról.

Neki csak egy műsorát láttam, az tetszett. Ezt speciel nem ismerem. Ez alapján nekem sem tetszene. Vannak netes rádiók, ott a youtube... Van még sok másik komikus, aki nagyon jó. ;)

Idézet

Mindazonáltal (ahogyan mások is mondták helyesen) hosszú évek óta a magyar humor legszínvonalasabb találkozási helye a közszolgálati Rádió, ahol a Rádiókabaré keretében eszméletlenül nevettető előadásokat hallhatsz.

Ha nem felejtem el/van időm rá, akkor én is hallgatom és imádom. De az nem stand-up comedy. :) Ebben tényleg nagyon jók vagyunk.

Idézet

Természetesen, amikor a magyar színjátszásról, a nívós szinkronról beszélünk, akkor az igényes, művészfilmek, színpadi és szinkron szerepek világát kell megvizsgálni a kezdetektől napjainkig. Ha valaki ezeket nem, vagy csak felületesen ismeri, az egy dolog; csak akkor olyan sommás kijelentéseket ne tegyen, hogy a "magyar film és szinkron gyenge".

Mindazonáltal komolyan nem értelek. Ne sértődj meg, de nem értem...
Hogyan lehet az, hogy egy 22 éves fiatalember ilyen szinten ne ismerje, ne respektálja saját hazájának kultúráját, miközben az USA-ból áradó ócska tömegkultúrát már-már bálványként magasztalva tiszteli, s A-tól Z-ig, álmából felriasztva tud mindent arról?

Szomorúsággal tölt el a dolog, mert messze nem vagy "egyedi eset" a korosztályodban.

Nagyon nem ismersz te engem. ;) A régi filmeink nagyon jók, az utóbbi 10-20 évben termelünk főleg pocsék/átlagos filmeket. (A művészfilm más kategória, én arról nem is beszéltem.) Ha neked tetszik, amit a színészeink nyújtanak ezekben a filmekben, ok. Nekem nem tetszik.
Az amerikai tömegkultúrát nem ismerem annyira, ahogy te lefested. Nem is értem, honnan veszed... :omg: Attól, hogy kedvelem a jó amerikai filmeket, máris bálványozok minden sz*rt? :think: Mondjuk, tőled várható ilyen kirohanás, ezért nem veszem sértésnek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.