HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 02. 17:37

Idézet: Necros - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 16:27

Neki csak egy műsorát láttam, [..]

Az első kettőhöz:

Én láttam más előadót is. Nem tetszett. Mondjuk eleve nem vagyok híve a klasszikus "stand up comedy" műfajnak. A Samott által említett Godot Dumaszínház fellépői között sok piszok gyenge produkciót találtam.

(Azt fontos megjegyeznem, hogy az Eddie Murphy idézet nem szó szerinti, hanem kb. tartalom szerinti idézet. Ezt csak a hitelesség kedvéért.)

Azt örömmel hallom, hogy te is szereted a Rádiókabarét.  :)

Idézet

Nagyon nem ismersz te engem. ;)[..]Mondjuk, tőled várható ilyen kirohanás, ezért nem veszem sértésnek. :)

Mondjuk a "kirohanásos" kijelentés nélkül is előadhattad volna, ugyanis mondandómat neked én nem sértésnek szántam; de mindegy.

Mindazonáltal nyilván nem ismerlek személyesen. Maximum egy kép alakulhat ki rólad bennem a fórumos hozzászólásaid alapján. (Ez kölcsönös.)

S bizony több topic-ban elhintett kijelentésed arról árulkodik, hogy amolyan "USA fan" vagy, s el nem tudod képzelni, hogy onnan valami rossz is származhat, s élből befogadsz, etalonnak tekintesz mindent, amit ők produkálnak. Ők a mérce neked mindenhez, s magyar, valódi értékekről gyakran elég lefitymáló módon vélekedsz.

(Legjobban számomra az volt visszatetsző, amikor nem láttad felháborítónak, hogy egy amerikai nímand humorista egy bizonyos híd kapcsán nyilvánosan, történelmi ismeretek teljes hiányával a háta mögött, közröhely tárgyává teszi olyan elődeinket, amelyek már akkor tevékenyen részt vettek hazánk politikai életében, amikor a "pilgrim"-ek még gondolatba sem voltak véve.)

Aztán még tévedhetek is. De nagyon ne haragudj meg rám, amiért az írásaid alapján ilyen kép alakult ki bennem rólad.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2402 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 02. 17:50

Amin nagyon kiakadtam tegnap...

Éppen az "Odaát" című sorozatot néztem, amikor a felénél a szokásos reklám alatt beadták a Győzik show következő részének bemutatóját. Sokkoló volt számomra. Egyrészt nem bírom nézni, ha egy ember, vagy egy állat szenved.

Másrészt hihetetlen, hogy ezek TÉNYLEG TV-ben leadják, hogy mi történt Buksival!!!

S most már én is el tudom képzelni, hogy a műsor, vagy a retekklub stábjából valaki, vagy valakik fizettek azért, hogy Buksi-t ellopják, s olyan helyre vigyék, ahol az a szerencsétlen eb pórul jár, vagy ahonnan nem talál vissza. Nem először lopták el, s gyanús, hogy akkor "valaki" visszavitte egy idő után.

Győzike családjának reakciója akkor és most is őszinte volt, efelől semmi kétségem nincsen. De bizony most már simán el tudom képzelni, hogy vannak olyan ganék a kereskedelmi médiában, akik a nézettségért vívott harcban bármire képesek.

Olyan mértékben felháborítanak az ilyen sz*remberek, hogy az egyszerűen el sem tudom mondani.

(Mint a két német újságíró, akik fizettek azért, hogy a szerb tankosok szétlőjék a Mosztári Hidat.)

#2403 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 19:13

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 17:37

Mondjuk a "kirohanásos" kijelentés nélkül is előadhattad volna, ugyanis mondandómat neked én nem sértésnek szántam; de mindegy.

Bennem is kialault egy kép rólad, ezért írtam. :)

Idézet

Mindazonáltal nyilván nem ismerlek személyesen. Maximum egy kép alakulhat ki rólad bennem a fórumos hozzászólásaid alapján. (Ez kölcsönös.)

S bizony több topic-ban elhintett kijelentésed arról árulkodik, hogy amolyan "USA fan" vagy, s el nem tudod képzelni, hogy onnan valami rossz is származhat, s élből befogadsz, etalonnak tekintesz mindent, amit ők produkálnak. Ők a mérce neked mindenhez, s magyar, valódi értékekről gyakran elég lefitymáló módon vélekedsz.

Ez nem így van! Ezt egyenesen badarságnak tartom.

Idézet

(Legjobban számomra az volt visszatetsző, amikor nem láttad felháborítónak, hogy egy amerikai nímand humorista egy bizonyos híd kapcsán nyilvánosan, történelmi ismeretek teljes hiányával a háta mögött, közröhely tárgyává teszi olyan elődeinket, amelyek már akkor tevékenyen részt vettek hazánk politikai életében, amikor a "pilgrim"-ek még gondolatba sem voltak véve.)

Az egy dolog, ha te nem értetted. Azt vedd figyelembe, náluk másabb a humor. Ebből is kitűnik, nem ismered az amcsi komikusok humorát annyira. Én sem vagyok szakértő, de már rájöttem, hogy kell értelmezni. Például George Carlinnak vannak olyan szövegei, hogy azon vérig sértődhetne minden Isten hívő amcsi. De valami oknál fogva mégsem teszik. :)

Idézet

Aztán még tévedhetek is. De nagyon ne haragudj meg rám, amiért az írásaid alapján ilyen kép alakult ki bennem rólad.

Nem haragszok rád, csak nem értem, mi alapján alakult ki ez a véleményed. Attól, hogy az amerikai sorozatokban látott színészi alakítások nekem jobban tetszenek, mint a magyar sorozatokban látható bénázás (tisztelet a kevés kivételnek), még nem amcsi imádat. Az, hogy a gyenge rendezés/forgatókönyv/színészi teljesítmény miatt nem tetszenek az utóbbi időszak magyar filmjei, szerintem érthető dolog. Az igaz, hogy az amcsiktól is jön egy rakás szemét, de onnan legalább nagyszerű filmek is jönnek. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2404 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:02

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 17:50

Amin nagyon kiakadtam tegnap...

Éppen az "Odaát" című sorozatot néztem, amikor a felénél a szokásos reklám alatt beadták a Győzik show következő részének bemutatóját. Sokkoló volt számomra. Egyrészt nem bírom nézni, ha egy ember, vagy egy állat szenved.

Másrészt hihetetlen, hogy ezek TÉNYLEG TV-ben leadják, hogy mi történt Buksival!!!

S most már én is el tudom képzelni, hogy a műsor, vagy a retekklub stábjából valaki, vagy valakik fizettek azért, hogy Buksi-t ellopják, s olyan helyre vigyék, ahol az a szerencsétlen eb pórul jár, vagy ahonnan nem talál vissza. Nem először lopták el, s gyanús, hogy akkor "valaki" visszavitte egy idő után.

Győzike családjának reakciója akkor és most is őszinte volt, efelől semmi kétségem nincsen. De bizony most már simán el tudom képzelni, hogy vannak olyan ganék a kereskedelmi médiában, akik a nézettségért vívott harcban bármire képesek.

Olyan mértékben felháborítanak az ilyen sz*remberek, hogy az egyszerűen el sem tudom mondani.

(Mint a két német újságíró, akik fizettek azért, hogy a szerb tankosok szétlőjék a Mosztári Hidat.)

És ezen mi olyan meglepő? És ez miért az RTL hiába?
Megmondom mi van.
Ez kell a népnek. Igen, ezért többen fogják nézni a műsört. Szokásos 1.5 millió helyett 2.5 millióan. Igen. Fókuszban volt szavazás 'Ön kiváncsi, hogy mi történt Buksival'? 85% igen, 15% nem...

Másrészt. Gáspár Győző, akiről ez az elkúrt szarság szól, bármikor beleszólhat, hogy mit adjanak le meg mit nem. De nem szólt. Leadják.

A másik, meg, hogy az RTL ügyeskedett volna.... hát, nyilván nincs kizárva. De szerintem nem. Legalábbis remélem.
JóSebesség

#2405 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 03. 15:30

Idézet: Necros - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 19:13

Ez nem így van! Ezt egyenesen badarságnak tartom.

Tarthatod. De mint írtam, megvan az oka, amiért ez a kép alakult ki rólad.

Idézet

Az egy dolog, ha te nem értetted. Azt vedd figyelembe, náluk másabb a humor. Ebből is kitűnik, nem ismered az amcsi komikusok humorát annyira. Én sem vagyok szakértő, de már rájöttem, hogy kell értelmezni. Például George Carlinnak vannak olyan szövegei, hogy azon vérig sértődhetne minden Isten hívő amcsi. De valami oknál fogva mégsem teszik. :)

Látod éppen erről beszélek. Egyrészt hadd ne legyen már nekem, ízig-vérig magyar, lokálpatrióta embernek etalon az "Istenhívő amcsik" viselkedése.

Másrészt ... Látod, még mindig nemérted, mi volt a probléma azzal, amit tett. S ezek szerint mégsem ismered annyira az általad oly' nagy mértékben tisztelt amerikai társadalom viselkedését.

Ugyanis ha Magyarország egyik vezető humoristája mondjuk Woodrow Wilson-t gúnyolta volna ki egy hazai kabaréműsorban, s ezt az esetet odakint az amcsi média felkapta volna, akkor a felháborodott amerikai közvélemény a magyar poitikai vezetés nyilvános főhajtását (vagy fővesztését) követelte volna a Fehér Ház zöld gyepén.

#2406 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 03. 15:34

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 20:02

És ezen mi olyan meglepő? És ez miért az RTL hiába?
Megmondom mi van.
Ez kell a népnek. Igen, ezért többen fogják nézni a műsört. Szokásos 1.5 millió helyett 2.5 millióan. Igen. Fókuszban volt szavazás 'Ön kiváncsi, hogy mi történt Buksival'? 85% igen, 15% nem...

Mondjuk egyrészt "csak" 67%, ahogyan hallottam, másrészt egy ilyen manipulatív, agymosó kereskedelmi médium szavazása hitelesség szempontjából az ég világon nem jelent semmit.

S ugye nem kell őket mindjárt szentté avatni, mert "ők csak kiszolgálják a népet"?

Idézet

Másrészt. Gáspár Győző, akiről ez az elkúrt szarság szól, bármikor beleszólhat, hogy mit adjanak le meg mit nem. De nem szólt. Leadják.

Igen, erről írtam fentebb. Ez az ember szegény nagyon primitív. Még mindig nem jött rá, hogy saját magának, a viselkedésének köszönheti az iránta érzett ellenszenvet. (S nem a vagyonának, mint ahogyan azt megpróbálja elhinteni. Előtte is piszok gazdag volt, hiszen édesapja tenyészti a legjobb minőségű hússertéseket a PICK számára nagyon rég óta. Akkor mégsem kapott hányingert a látványától a fél ország.)

Idézet

A másik, meg, hogy az RTL ügyeskedett volna.... hát, nyilván nincs kizárva. De szerintem nem. Legalábbis remélem.

Én pedig már nagyon is el tudom képzelni. Sajnos ide jutott a világ.

#2407 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 16:06

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 15:30

Tarthatod. De mint írtam, megvan az oka, amiért ez a kép alakult ki rólad.

Akkor olvasgass át újra pár dolgot...

Idézet

Másrészt ... Látod, még mindig nemérted...

Először is, kétlem, hogy a külföldi média felkapná a dolgot. Másrészt, nem nekünk szólt a poén, az amcsiknak szólt. Más kint a humor, értsd már meg. Ami náluk megszokott, az nálunk idegen. Mellesleg, ha komoly sértés lett volna, akkor tettek volna lépéseket itthon is, gondolom...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2408 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 03. 16:30

Ehh.... Nagyon naív, s tudatlan vagy sok dologban, ne haragudj! (Majd idővel te is okosodni fogsz ezekben a dolgokban, nincs kétségem.)
S zárjuk le itt a dolgot, mert megérteni nem fogod, amit írok neked, másrészt teljesen off topic-ok lettünk!

#2409 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 16:32

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 16:30

Ehh.... Nagyon naív, s tudatlan vagy sok dologban, ne haragudj! (Majd idővel te is okosodni fogsz ezekben a dolgokban, nincs kétségem.)
S zárjuk le itt a dolgot, mert megérteni nem fogod, amit írok neked, másrészt teljesen off topic-ok lettünk!

Óh, igen! Köszönöm, hogy felvilágosítottál, mindentudó Piftuka! :omg:  :rolleyes: Gondoltam, hogy hasonló választ kapok... :(
OFF off.

#2410 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 16:35

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 17:50

Győzike családjának reakciója akkor és most is őszinte volt, efelől semmi kétségem nincsen.

Ez irónikus megjegyzés volt ugye? :)

Olvass kicsit utána, és meglátod, hogy ez az őszinte ember mennyit hazudozik össze vissza erről az ügyről. Elég ha itt visszaolvasol kicsit.

http://index.hu/velv...eleb/buksi1203/

Idézet

Pont, hogy Ő szólt, hogy legyen benne ez is az adásban, az RTL állítólag rábízta a döntést.

Szerkesztette: Lipton 2006. 12. 03. 16:37 -kor

#2411 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 16:39

uyganezt írtam.
JóSebesség

#2412 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 16:41

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 16:39

uyganezt írtam.

Arra írtam, hogy "nem szólt bele", pedig beleszólt. ;)

#2413 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 03. 16:46

Nem, nem ironikus megjegyzés volt. Ugyanis én nem az esettel kapcsolatos viselkedéséről beszéltem.

Hanem arról, hogy amikor előszőr ellopták a kutyát, akkor is valóban hiányolta, s most sem tettette a sírást.

Az más kérdés, amiről én már akkor beszéltem, hogy egyáltalán minek ilyen buta, felelőtlen embernek kutya. Azért kellett neki "hákitáki" fajta, mert az (amúgy Akita Inu) az egyik legdrágább. Szóval nyilvánvalóan rongyrázásnak vette. Az is nyilvánvaló, hogy sem a kutya-, sem a gyermekneveléshez nem ért. S egyáltalán nincsen tisztában a felelősség fogalmával.
A szerencsétlen eb sorsa akkor pecsételődött meg, amikor ehhez a családhoz került. (Azt is büntetni kellene, aki eladta nekik a kölyköt.)

Mindazonáltal miért kételkednék benne, hogy szereti a gyerekeit, s hogy a kutyáját is szerette (a maga primitív módján)?

A többi, amiről te és Turbo beszéltek... én is ezeket írtam fentebb. Olvass vissza! A viselkedése nonszensz, felelőtlen, primitív, visszataszító. De mindez a butaságára, műveletlenségére vezethető vissza.

#2414 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 23:01

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 16:46

Nem, nem ironikus megjegyzés volt. Ugyanis én nem az esettel kapcsolatos viselkedéséről beszéltem.

Hanem arról, hogy amikor előszőr ellopták a kutyát, akkor is valóban hiányolta, s most sem tettette a sírást.

Annak a műsornak minden másodperce megrendezett. Ha Győzike nem úgy sír ahogy kell, akkor felveszik még 10x a jelenetet.

#2415 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:38

Tudom mit bámulsz két év múlva nyáron

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2416 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:22

Tegnap volt a Fabry show vegen egy kekinges eloado? Nem tudjatok ki volt o? Eszmeletlen eloadast levagott. :D  :up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2417 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:29

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. Dec. 8., Friday - 13:22

Tegnap volt a Fabry show vegen egy kekinges eloado? Nem tudjatok ki volt o? Eszmeletlen eloadast levagott. :D  :up:

kovacs andras peterre gondolsz? jaja.. tud valamit. :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2418 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:49

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 13:22

Rádiókabaréban is szokott lenni, de szokás szerint ott sokkal jobb dumája van mint TV-ben.

#2419 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:49

Idézet: des - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 13:29

Hat hogy ha igy hivjak... Nem szerepelt veletlenul a Radiokabare Humorfesztivaljan? :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2420 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 14:14

Idézet: des - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 13:29

Letölthetők ezek valahonnan? Nem feltétlenül a tegnapi (bár nagyon jó volt), hanem a korábbiak.
Semper Fi

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.