HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 22. 10:36

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 10:04

ja, igazad van, mocsok egy diszno ez a tv2. szerintem szuntessuk meg az osszes tv-t, es ha majd unatkozol, akkor zacskot hegeszthetsz vagy paszianszozhatsz  :cool:

Most komolyan... van valami kozod a tv2-hoz? Ott dolgozol, vagy valamelyik beszallitonal, esetleg valamelyik csaladtag? Szemelyes serteskent ertekelsz minden veluk szemben megfogalmazott kritikat...

Es meg mielott nekem esnel: az rtl is pont azokat a regi filmeket ismetli... ;) ez a kritika rajuk is ervenyes.

carcass: nezz duna tv-t, ok is sokat ismetelnek, de ok legalabb minosegi alkotasokat... vasarnap pl, az "Apokalipszis most" lesz Francis Ford Coppolatol... de az m2-on, es az Europa Europan is elofordulnak jo filmek... nem kell a kereskedelmi hulladekokat nezni. Van valasztek.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1062 Felhasználó inaktív   Loki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 11:59

Jó tudni, hogy a dunán megint lesz jó film  :up:
Múlt héten a The Right Stuff (Az Igazak) volt, kár hogy a hang néha sz@rakodott. Ez már korábban is előfordult, nem tudom, hogy helyi jelenség-e (kellett nekik műholdra menni :reklamacio: :D  )

Filmek tekintetében nekem is jobban bejön az m1-m2-dunatv trió. Sok filmet mondjuk nem nagyon adnak, de hetente egy-kettő mindig akad, amit szívesen megnézek. És persze reklám sincs :) (többet időt meg nem is kell a tv előtt tölteni  :)  ) 
A két nagy adón általában csak ezerszer látott filmek vagy B,C... kategórás szutykok mennek (tiszelet a kivételnek)  Mondjuk a többségnek ez kell és egy kereskedelmi adótól nem nagyon lehet elvárni, hogy ne a nézettséget tekintse elsődlegesnek.
(itt is van azért kivétel, de általában csak főműsoridőn kívül - pl. pár hete volt a tv2-n a Donnie Brasco és a Pokoli lecke, egymés után 10-től 2-ig  :reklamacio:  )

#1063 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 12:06

Idézet: Loki - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 11:59

A két nagy adón általában csak ezerszer látott filmek vagy B,C... kategórás szutykok mennek (tiszelet a kivételnek)  Mondjuk a többségnek ez kell és egy kereskedelmi adótól nem nagyon lehet elvárni, hogy ne a nézettséget tekintse elsődlegesnek.
(itt is van azért kivétel, de általában csak főműsoridőn kívül - pl. pár hete volt a tv2-n a Donnie Brasco és a Pokoli lecke, egymés után 10-től 2-ig  :reklamacio:  )

Szerintem nem szabad filmet nezni a kereskedelmi adokon... ha esetleg ertekelheto alkotast valasztanak azt is teleszorjak reklamokkal (ezt meg elfogadom, hiszen ebbol elnek - bar az duhit, amikor ugy szakitjak meg a filmet, hogy kereskedelmi reklam nincs is, csak musorajanlo) es persze kenyuk-kedvuk szerint szanaszet vagjak az alkotasokat... ne lepodj meg ha egy film reklamokal egyutt is annyi ideig tart, mint amilyen hosszu az imdb szerint.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1064 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 13:30

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 15:26

a szemelyes tapasztalatom nem ez. kivetel: IHM meg talan azurak csaba. na azok ordenare parasztok  :rolleyes:

egy időben a zuglói sport centrumba jártam squashozni,pár éve. ugye elég közel van hozzá a tv2...
elég sok tévés emberke járt-jár oda, többek között ez a buzurák csaba is...ugye emberi dolog a köszönés,főleg emberibb helyeken. nála se oda se visszára nem futotta 1x sem...merthát ki ő ha nem "énvagyokafaszariportertatévékettötölkiafaszagyerekhaénnem".  :cool:
pedig akkoriban ott volt még a nika györgy is, csatakokba átázva az izzadságtól is egy jó nagy sziasztokkal inditott mikor levegőt se kapott... :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1065 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:29

Időjárás jelentést néztem a RTL-en.
Valami új figura tolja, de komoly gondjai vannak a magyar nyelv szavaival, illetve azok alkalmazásával :D :lol:

Egyébként meg mindörökre Győzike! Újra! Vissza-vissza-vissza.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1066 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:51

Idézet: Loki - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 11:59

...
Múlt héten a The Right Stuff (Az Igazak) volt, kár hogy a hang néha sz@rakodott. Ez már korábban is előfordult, nem tudom, hogy helyi jelenség-e (kellett nekik műholdra menni   :reklamacio:   :D  )
...

Egyik kedvenc filmem, meg is van DVD-n. :) :up:

#1067 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:53

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 17:29

Időjárás jelentést néztem a RTL-en.
Valami új figura tolja, de komoly gondjai vannak a magyar nyelv szavaival, illetve azok alkalmazásával :D :lol:

Tegnap esti időjárás jelentés? Én is láttam, komoly volt, egy épkézláb mondatot sem sikerül összehoznia. :D

Idézet

Egyébként meg mindörökre Győzike! Újra! Vissza-vissza-vissza.

Eh, kész vagyok. :(

Ma eset meg lesz a Fábryban, megy itt az árukapcsolás keményen. :(

#1068 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 17:54

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 12:06

Szerintem nem szabad filmet nezni a kereskedelmi adokon...

Nagyon igaz. :(

Össze-vissza vágják a filmeket. :(

#1069 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 18:09

A tv2 időjárásában (tiszta röhej) már lassan orvosi tanácsokat is osztanak.Most van egy kis beetetés influnzával meg stb., aztán majd lesz nyereményjáték is. :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1070 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 18:44

Idézet: Etele - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 17:53

Tegnap esti időjárás jelentés? Én is láttam, komoly volt, egy épkézláb mondatot sem sikerül összehoznia. :D

Igen, én is azt néztem... :p  brutális volt, szinte már vártam a soron következő bakit.

Idézet

Ráadásul úgy van beállítva, hogy Győzike nem is akarta ezt tovább csinálni, hanem a "nép fiaként" visszahívták...  satöbbi, satöbbi.. :down:  :smoker:

#1071 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 18:57

Minden kornak megvan a maga hérosza... :pokeas2:  :pokeas2:

#1072 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 19:00

Idézet: Etele - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 18:57

Minden kornak megvan a maga hérosza... :pokeas2:  :pokeas2:

Épp most megy a friss jelentés...  :omg:  :D havazás helyett simán befért egy SZavazás :D

#1073 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 19:44

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 11:36

Most komolyan... van valami kozod a tv2-hoz? Ott dolgozol, vagy valamelyik beszallitonal, esetleg valamelyik csaladtag? Szemelyes serteskent ertekelsz minden veluk szemben megfogalmazott kritikat...

Es meg mielott nekem esnel: az rtl is pont azokat a regi filmeket ismetli... ;) ez a kritika rajuk is ervenyes.

ugyan, tul komolyan veszed a dolgot  :cool:  egyszeruen itt-ott sajnos nagyon kemenyen megundorodtam az rtl klubtol, ennek vannak okai. olyan mint a politika, ott is undorodom az egyiktol, ennek is vannak okai. amugy semleges lennek.

masreszt partolom a tv2 azon hozzaallasat, miszerint az ertelem es erzelem csatornajanak hivjak magukat, inkabb ertelmet kene verni a 17eves buta kis pics*kba, nem gyozike showt.

egyebkent keress meg iwiwen, es nezd meg hol dolgozom.
what the fuck is WTF?

#1074 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 19:47

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 14:30

egy időben a zuglói sport centrumba jártam squashozni,pár éve. ugye elég közel van hozzá a tv2...
elég sok tévés emberke járt-jár oda, többek között ez a buzurák csaba is...ugye emberi dolog a köszönés,főleg emberibb helyeken. nála se oda se visszára nem futotta 1x sem...merthát ki ő ha nem "énvagyokafaszariportertatévékettötölkiafaszagyerekhaénnem".  :cool:
pedig akkoriban ott volt még a nika györgy is, csatakokba átázva az izzadságtól is egy jó nagy sziasztokkal inditott mikor levegőt se kapott... :smoker:

en focira jartam anno ezekkel az arcokkal, volt ott mindenfele ujsagiro meg tv-s szemelyiseg. hat egyik masik (neveket inkabb ne..) akkora ordenare paraszt volt, hogy ....  :rolleyes: nemelyik meg hatalmas arc, igazi eletmuvesz es tiszteletremelto szemelyiseg. nem abban a gyozikes ertelemben :Đ
what the fuck is WTF?

#1075 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 20:41

Idézet: Etele - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 17:53

Ha már a Fábrynan is kijelentette pár hónapja, hogy vége, soha többet, semmi pénzért, akkor itt is kell visszatérni. :down: :boa:

#1076 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 20:57

Hehe, igaz. :D

#1077 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 00:03

nem volt ma CSI NY,. vege lett? igaz kozel sem olyan jo mint a sima CSI de en neztem azert. nem emlexem melyik volt az utolso resz, ugy nemtom behatarolni most akkor hol hagytak abba....
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1078 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 27. 16:22

István király és más klasszikusok a Filmmúzeumon

Samott

#1079 Felhasználó inaktív   c0ke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 15:14

http://ma.hu/page/cikk/ae/0/142138/1
what the fuck is WTF?

#1080 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 15:37

az all az alku az egy mocsek pocsadek.  :D en a tv2-n a stargate-t nezem meg neha a knajt rajdert mert azon jokat tudok mosolyogni. ;) ennyi. az rtl-en meg talan 1 musort csak. de lehet ott is kettot.. :think: de mindegy. xar mindketto.  :smoker:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.