HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#1101 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:05

A RTL-en az időjárás jelentő csajszi egész értelmesen beszél...  :smoker: Kifejezetten azóta figyelek ilyesmit, mióta "komoly professzorok előadásaira" járok.

--
Unokatesóm még csak 2 éves, de komolyabban beszél, mint egynéhány nagy koponya az egyetemen.
Érdekes dolog ez..
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1102 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:21

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 19:05

A RTL-en az időjárás jelentő csajszi egész értelmesen beszél...  :smoker: Kifejezetten azóta figyelek ilyesmit, mióta "komoly professzorok előadásaira" járok.

--
Unokatesóm még csak 2 éves, de komolyabban beszél, mint egynéhány nagy koponya az egyetemen.
Érdekes dolog ez..

Viszont a kiralyi tv-ben van egy felvideki srac, aki olyan izes paloc nyelvjarasban mondja az idojaraselorejelzest, hogy elvezet hallgatni... :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1103 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 19:23

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 19:21

Viszont a kiralyi tv-ben van egy felvideki srac, aki olyan izes paloc nyelvjarasban mondja az idojaraselorejelzest, hogy elvezet hallgatni... :up:

:respect:  Igen, azt is szoktam nézni (említettem már, hogy Hírek mániás vagyok? :p )

Mindig megnézek napi 1-2 híradást..  :p  CNN, BBC, vagy magyar.

#1104 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 21:37

most beleneztem ebbe a nem a te napod-ba.. pffff svaby  :omg:  :smoker:  humor musorba szvsz egyaltalan nem valo. bar meg a naploban is amikor neha meglatom herotot kapok .  :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1105 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 21:50

Idézet: des - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 21:37

most beleneztem ebbe a nem a te napod-ba.. pffff svaby  :omg:  :smoker:  humor musorba szvsz egyaltalan nem valo. bar meg a naploban is amikor neha meglatom herotot kapok .  :D

Katasztrófa ahogy beszél ebben a műsorban. Engem már az is irritál ahogy a főcímben vigyorog mint egy hörcsög. :) Egyáltalán nem illik ehhez a műsorhoz a stílusa (semmilyen vicces műsorhoz nem illene), nagyon mesterséges, erőltetett, betanult. A legidegesítőbb szerintem az, hogy a műsor alatt úgy beszél mintha a "főszereplőnek" beszélne. X Y eljöttél, azt hittred, de mi ezt csináltuk veled. Aztán minden ilyen után jön egy nagyon láma, idegesítő: X, Y, én megmondtam, ez, nem, a te napod.

Barna meg igazi láma volt. :) Ahelyett, hogy elismerte volna, hogy bevette, azt mondogatta, hogy tudta. :omg: Ráadásul mindent úgy mesélt el, hogy nagyon király csávónak állította be magát.

#1106 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 22:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. Feb. 28., Tuesday - 21:50

Katasztrófa ahogy beszél ebben a műsorban. Engem már az is irritál ahogy a főcímben vigyorog mint egy hörcsög. :) Egyáltalán nem illik ehhez a műsorhoz a stílusa (semmilyen vicces műsorhoz nem illene), nagyon mesterséges, erőltetett, betanult. A legidegesítőbb szerintem az, hogy a műsor alatt úgy beszél mintha a "főszereplőnek" beszélne. X Y eljöttél, azt hittred, de mi ezt csináltuk veled. Aztán minden ilyen után jön egy nagyon láma, idegesítő: X, Y, én megmondtam, ez, nem, a te napod.

Barna meg igazi láma volt. :) Ahelyett, hogy elismerte volna, hogy bevette, azt mondogatta, hogy tudta. :omg: Ráadásul mindent úgy mesélt el, hogy nagyon király csávónak állította be magát.

jaja.. mint egy horcsog.  :D ahh.... amugy szerintem ezek az "atveros musorok" mint ez, meg a kesz atveres is egy szanalomhalmaz. nezni se birom oket. (regen 1-2 reszt lattam a kesz atveresbol, de...ahh... csak felidegelt. mumusor/mubalhe. ennel meg egy "hulk hogan"-es (vagy barmilyen muscle nagydarab husember) wrestling is 100x jobb.  :cool: nagyon regen ment a tnt-n a cartoon network utan... vices volt ahogy egymas hatan tortek a szekeket.. ;D lol...picit eltertem a targytol de nem baj.)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1107 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 01. 10:54

Idézet: c0ke - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 15:14

Ugyanez, maskent: Újabb aranybányára talált az RTL Klub

Milyen fura, hogy ugyanazokat az adatokat elemezve mennyire maskent mutat a kep... es egyik se hazudik, csak elhallgatja a szamara kedvezotlen szamokat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1108 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 19:38

erdekes hogy en nem vettem eszre hogy ajanljak a viasat3-non hogy a CSI-bol uj reszek lesznek.. de szerencsere ma veletlenul megtudtam hogy a season6 elso resze ma lesz a viasat3-on. legalabbis a port.hu tartalma megegyezik a 6. szeria tartalmaval.
http://www.csifiles.com/episodes/csi/seaso...in_motion.shtml

ugyhogy:
VIASAT3:  március 2. Csütörtök, 21:20
március 2. Csütörtök, 01:40

#1109 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 19:41

Igen, olvastam én is valami újságban, mikor szoftver tech. előadáson voltam.  :p

Szerkesztette: Poopa 2006. 03. 02. 19:42 -kor

#1110 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 19:46

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. Mar. 2., Thursday - 19:41

Igen, olvastam én is valami újságban, mikor szoftver tech. előadáson voltam.  :p

maskor ha ilyeneket tudsz ne tartsd vissza! ird ki magadbol!  :)  :cool: enis csak a veletlenen mult hogy megtudtam! utanna bosszankodtam volna, mert ez a legjobb az egesz CSI szeriabol...!!! a "ny" meg a "miami" az nyomaba se er sztem. :cool:

#1111 Felhasználó inaktív   stepboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 21:08

Idézet: des - Dátum: 2006. márc. 2., csütörtök - 18:46

maskor ha ilyeneket tudsz ne tartsd vissza! ird ki magadbol!  :)  :cool: enis csak a veletlenen mult hogy megtudtam! utanna bosszankodtam volna, mert ez a legjobb az egesz CSI szeriabol...!!! a "ny" meg a "miami" az nyomaba se er sztem. :cool:

Ha tudtam volna, h ide is kell; akkor beírtam volna ide is :p
Egyébként a Miami és a New York is yo sztem :cool:
Ja, és a New York season 2 az AXN műsorán látható minden csütörtök este 20.05-től!

Szerkesztette: stepboy 2006. 03. 02. 21:09 -kor

#1112 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 02. 21:11

Idézet: stepboy - Dátum: 2006. Mar. 2., Thursday - 21:08

Ha tudtam volna, h ide is kell; akkor beírtam volna ide is :p
Egyébként a Miami és a New York is yo sztem :cool:
Ja, és a New York season 2 az AXN műsorán látható minden csütörtök este 20.05-től!

igen jo a new york is meg a miami is .. enis nezem de a siam CSI a legjobb sztem. bar lehet azert mert ugye azzal kezdtek meg ilyesmi... AXN-em nincsen ugyhogy majd akkor nezem a NY-ost ha a viasaton lesz.

#1113 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:21

de rendszertelenul adjak ezt a mythbusters-t.! :( par hete lement vagy 5 uj resz, aztan megint visszabb leptek... most megint lesz par uj resz aztan megint regi ...emiatt a huzavona miatt maradtam le most is az elejerol... ehh.. ahelyett hogy varnanak... bar nemtom az jobb lenne e...nah mindegy..

#1114 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 20:59

Győőőőőőőőőőőzike Sóóóóóóóóóóóó!  :p

Szerk.:

Csak az aranyat nézzétek.. mocskos ci****  :reklamacio:  :down:  :smoker:

Kép

Kép

Kép

Szerkesztette: Poopa 2006. 03. 06. 21:39 -kor

#1115 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 21:54

nem kell hergelni magad
az is lehet hogy ezeket az embereket az 1. utcasarkrol szedtek ossze..

annyira megjatszott ez az egesz, hihhhetetlen. biztos forrasbol tudom, hogy nincs es nem is volt anyagi gondja gyozikenek(kisbetuvel).

cirkuszt a nepnek(mar aki kivancsi ra...;) )
JóSebesség

#1116 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 21:58

Engem az zavar, hogy ez az aljanép jelenti a magyarok szórakozását.
Hánynom kell.

Majd ha soksok év múlva (én is) beképzelt amerikai leszek, csak nevetek..  most viszont inkább sírnék.  :smoker:

Szerkesztette: Poopa 2006. 03. 06. 21:59 -kor

#1117 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 22:03

nembaj ott majd American Idol meg Survivor  :Đ igaz, azok nem ennyire rosszak. :) ott mar az ilyenbol kinottek..
JóSebesség

#1118 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 23:00

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 20:59

Győőőőőőőőőőőzike Sóóóóóóóóóóóó!  :p

Szerk.:

Csak az aranyat nézzétek..   mocskos ci****  :reklamacio:  :down:  :smoker:

Azt is el tudnám hinni, hogy csak alulemezből hajlított kellék. :) Belenéztem egy kicsit, elég undorító műsor, csak sírtak meg sugározták a sötétséget. :) Pont az egyik nap hallottam valahol, hogy a kocsikat nem vették meg (Győzike mondta), erre ma azt mondták, hogy megvették ezt a drága kocsit. :omg: Azt se tudják, hogy mit hazudtak előző nap. :D
Megrendezett műbalhé az egész.

Most lett vége Fábry műsorának, nekem ez is csalódás volt. :(

#1119 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 23:48

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 20:59

Csak az aranyat nézzétek.. mocskos ci****  :reklamacio:  :down:  :smoker:

Azt hiszem az előző évad :confused: végén volt, amikor a szponzorokat mutogatták, egy fuxüzlet neve... :)
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1120 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 06. 23:58

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. márc. 6., hétfő - 23:48

Azt hiszem az előző évad :confused: végén volt, amikor a szponzorokat mutogatták, egy fuxüzlet neve... :)

Hm... mi is volt?  :smoker:

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.