HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat II. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 11. 20:35

Ezek a baromarcuak ujraszinkronizaltak az Amerikaba jottem-et... :mad: raadasul 4:3-as keparannyal adjak a szelesvasznu filmet. Az RTL-es Die Hard-ot pedig eszembe se jutna megnezni... gondolom a felet kivagjak... :( hogy lehet megengedni a tv-knek hogy belenyuljanak egy filmbe? :down:

Idézet: eredeti

-Jo reggelt szomszedaim!
-Baszd meg te barom!
-Igen, igen baszd meg te is te barom!

Idézet: tv2

-Jo reggelt kedves szomszedaim!
-Nyald ki!
-Igen, igen te is nyald ki!

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 05. 11. 21:04 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1462 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 13:59

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 21:35

Ezek a baromarcuak ujraszinkronizaltak az Amerikaba jottem-et... :mad: raadasul 4:3-as keparannyal adjak a szelesvasznu filmet. Az RTL-es Die Hard-ot pedig eszembe se jutna megnezni... gondolom a felet kivagjak... :( hogy lehet megengedni a tv-knek hogy belenyuljanak egy filmbe? :down:

Samott

Ez nekem is feltűnt.
Sajnos nem ez az első.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1463 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 14:47

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:33

Azért már feljelentették, azóta bekapcsolja. Frankón!

Amennyit láttam a mostani adásból, ott nem volt bekapcsolva.

#1464 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 21:17

a Végtelen határok lekerult a cool musorarol? mondjuk igy ujra nezve nekem mar tok gagyinak tunt az osszes... :D bar lehet a silany minoseg is kozre jatszott.. :(
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1465 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 12. 21:46

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 11., csütörtök - 21:35

raadasul 4:3-as keparannyal adjak a szelesvasznu filmet.

Közszolgálatin is így mennek, a kereskedelmieken meg mióta léteznek.
Egyébként valamelyik rendező be is perelte valamelyik kereskedelmi tévét, mondván, hogy ez nem az a film ami ő leforgatott, és  ez csak a szélesvászon eltünte miatt volt!! (nem hazai eset)

Ehhez képest ugye ahogy megvágják a filmeket...
A Sziklát például sikerült teljesen értelmetlenné tenni :reklamacio:
Valamelyik nap volt éjszaka egy B-kategóriás Dolph Lundrgen film. 16-os karikával ment, éjfél után ért véget, ennek ellenére sikerült LYól megvágni. A végső verekedést pl egy-az-egyben kivágták. Az egyik képen áll a főhősünk, meg a főellen egymással szemben, a következő képen meg a főellen csupa vár fejjel fekszik a földön, a jó öreg Dolph meg egy sziklával a kezében áll fölötte  :omg:  :omg: Még az egyetlen élvezhető részt is kiszedik a filmből...

Nem értem, hogy filmkészítők\stúdiók\akárkik akik rendelkeznek a szerzői joggal miért nem akasztanak pert a tévék nyakába! És még az mind semmi amit a magyar tévék csinálnak, a robotzsaru 2-ből valami 25 percet vágtak ki a német tévések valamikor régebben... :rolleyes:

szerk.: ja a filmvégi stáblistáról nem is beszélve, mert azt is le kellene adni elvileg. Elvileg... Ehhez képest a viasaton van néha sváblista, oszt azzal annyi, még az m1-en se jellemző. Komolyan csodálkozom, hogy a sorozatoknál hogy nem törik le a kezük, hogy néha végigmegy a stáblista, hogy nem szégyelli magát  valamelyik műsorszerkesztő, hogy nem rak be gyorsan egy reklámot. :reklamacio:

Szerkesztette: Cadaver 2006. 05. 12. 21:50 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1466 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 11:46

A filmek megvásával és a stáblista elhagyásával kapcsolatban egyetértek mindenkivel, de a képarány problémát nem értem. Szerintem sokkalta logikusabb tv-n 4:3 arányba adni a filmeket, mert a családok többségénél nem szélesvásznú tv figyel, hanem kis egyszerü szoba tv, ami könnyen befér a panel lakásba.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1467 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 11:53

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 11:46

A filmek megvásával és a stáblista elhagyásával kapcsolatban egyetértek mindenkivel, de a képarány problémát nem értem. Szerintem sokkalta logikusabb tv-n 4:3 arányba adni a filmeket, mert a családok többségénél nem szélesvásznú tv figyel, hanem kis egyszerü szoba tv, ami könnyen befér a panel lakásba.

Az a baj, hogy így az eredeti kép több mint 40 százaléka nem látható.

#1468 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 11:58

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 12., péntek - 22:17

a Végtelen határok lekerult a cool musorarol? mondjuk igy ujra nezve nekem mar tok gagyinak tunt az osszes... :D bar lehet a silany minoseg is kozre jatszott.. :(

Én is így vagyok vele. 10 éve istenítettem a sorozatot, most viszont sokszor amatőrnek, olcsónak érzem a részeket. Persze ma is van kimagasló. :up:
Semper Fi

#1469 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 12:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 12:53

Az a baj, hogy így az eredeti kép több mint 40 százaléka nem látható.

Pontosan, ez is egyfajta csonkolasa az eredeti alkotasnak... :(

Kép

Klikk a kepre...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1470 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 12:54

Idézet: Samott - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 13:14

Pontosan, ez is egyfajta csonkolasa az eredeti alkotasnak... :(

Kép

Klikk a kepre...

Samott

Ez így érthető. Én azt hittem, hogy fogják és úgy mond átméretezik, széltében kicsit összenyomják, magasságában szét húzzák, de ha csak simán levágják a kilógó részt, az rossz dolog. De akkor mi lenne a megfelelő megoldás? Hisz szélesvászon esetén, mint írtam, legtöbb embernél nagyon kicsi lenne a kép, és alul-felül egy nagy feket sáv lenne, gondolom én.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#1471 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 14:31

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 12:54

Ez így érthető. Én azt hittem, hogy fogják és úgy mond átméretezik, széltében kicsit összenyomják, magasságában szét húzzák, de ha csak simán levágják a kilógó részt, az rossz dolog. De akkor mi lenne a megfelelő megoldás? Hisz szélesvászon esetén, mint írtam, legtöbb embernél nagyon kicsi lenne a kép, és alul-felül egy nagy feket sáv lenne, gondolom én.

Inkább legyen kisebb, de lássam az egészet. ;)
Manapság már a sima CRT TV-k nem olyan drágák, a nagyobbakat is elég olcsón adják.

Tegnap a TV2 a San Antoniot pl eredeti képaránnyal adta le, nem vagták le a két szélét.

Szerkesztette: Lipton 2006. 05. 13. 14:33 -kor

#1472 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 21:03

kivancsi vagyok a viasat3 leadja-e most a simpsons 17. evadjat vagy azert var meg vele. mert mar csak 2 resz van a 16. evadbol.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1473 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 21:10

Felolem ujra is kezdhetnek, ugyis lemaradtam par resz bedigizeserol, koszonhetoen a neha negyed oraval korabban kezdjuk a musort mokaiknak.

#1474 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 21:27

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. May. 13., Saturday - 22:10

Felolem ujra is kezdhetnek, ugyis lemaradtam par resz bedigizeserol, koszonhetoen a neha negyed oraval korabban kezdjuk a musort mokaiknak.

naja :cool:  mondjuk igy szoktak, ha vege van valaminek, kezdik elorol. marmint az aktualis evadot. a multkor is a 15. (?) evadot egymas utan asszem 2x is adtak.

ez a homer hulye egy allat. :)  :D nemtom hogy birnak meg mindig kitalalni ilyen hulyesegeket. azert 17 evad nem semmi. ha most megneznek egy regi reszt (1. evad) nemtom de biztos fura lenne. a rajzok is "benabbak" lennenek meg ilyenek..

#1475 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 13. 22:17

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 22:27

ez a homer hulye egy allat. :)  :D nemtom hogy birnak meg mindig kitalalni ilyen hulyesegeket. azert 17 evad nem semmi. ha most megneznek egy regi reszt (1. evad) nemtom de biztos fura lenne. a rajzok is "benabbak" lennenek meg ilyenek..

En most a 12. evadnal jarok... nehany honapja kezdtem bele, amikor eppen kedvem tartja megnezek 2-3 reszt... az a durva, hogy a 12 evad alatt, nem volt olyan epizod, amit ne lattam volna mar... ;)

Samott

#1476 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 00:54

Idézet: des - Dátum: 2006. máj. 13., szombat - 22:27

naja :cool:  mondjuk igy szoktak, ha vege van valaminek, kezdik elorol. marmint az aktualis evadot. a multkor is a 15. (?) evadot egymas utan asszem 2x is adtak.

Ha jol emlekszem, akkor kb. 2 eve adtak a 13-14-et, aztan szunet, majd megint a 14-et.

Azota (kb. masfel eve) veszem fel szombatonkent a Simpsons-okat, es most vegre raszantam magamat, hogy reklammentesitve learchivaljam oket.

Bedigizett 14-16 evadok kozott nem volt duplan leadott resz, szep sorban adtak oket.

Bezzeg talaltam olyan Scrapheap reszt, amit egy ev alatt 4x sikerult felvennem :Đ

#1477 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 14. 13:41

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. May. 14., Sunday - 1:54

...
Bezzeg talaltam olyan Scrapheap reszt, amit egy ev alatt 4x sikerult felvennem :Đ

na igen. jol nyomjak azt is. neha mar tul sok is belole.  :D azert csak lesznek majd abbol is valamikor 2004-es, 2005-os reszek is a discoveryn.
mythbustersbol is szinte mar leadtak az osszest (?) csak elegge nyakatekert modon. 1 uj resz 2-3 ismetles.. megint 1 uj resz 1-2 ismetles.. stb. de azert leadtak es ez a lenyeg..

#1478 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 21:47

Megnéztem ma a Győzikét, mert India miatt érdekelt. Mit jelent cigány nyelven az, hogy dicsak? Vagy azt mondja, hogy nicsak, csak d-vel?

#1479 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 11:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 22:47

Megnéztem ma a Győzikét, mert India miatt érdekelt. Mit jelent cigány nyelven az, hogy dicsak? Vagy azt mondja, hogy nicsak, csak d-vel?

India miatt mi? :D  :D

Nem szégyen az én is nézem.
Kövezzetek meeeeeeg!!!!!!

Szerkesztette: chris77 2006. 05. 16. 11:33 -kor

#1480 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 16. 11:40

Én tanultam, de szólt a tv tuner közben...  :smoker:
Néha röhögtem rajta, de végső soron én is néztem.  :D
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.