HWSW Informatikai Kerekasztal: Izléses fotók szép nőkről II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Izléses fotók szép nőkről II. Tanuljunk a másik topik bezárásából!!! Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 04. 19:47

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 17:31

utállak titeket.. .mindenkinek a kigyurt vagy a 40 kilos csajok jonnek be??? :think:

Na, a dagi, túlsúlyos semmiképp sem. A 40 kilós az méreten aluli. Ilyen 160-165/52-57kg közötti sportos nénik az esetem. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#182 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 19:58

Kép

Kép

Ilyet szabad? :)

#183 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 20:09

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
- Where are we going?
- Let's go find out.

#184 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 20:15

Idézet: Coppermine - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 9:29

Kép

-C0pp3rM!n3-

ui: a színvonal a képek összessége - mindenki kicsit maga ízlése szerint formálja, és ez így jó ;)

:wub:  ;)

Üdv!

Ez így igaz, elismerem!  :respect: 

Csak azt áruld el, hogy miért olyan cefet jó az ízlésed, hogy az Általad beszúrt csajok láttán mindig elcsöppen a nyálam!  :Đ  Nagyon egy húron pendülünk, már ami a csajok szépségét illeti!

Üdv: Klown

U.i.: Ugye, hogy ez a csaj rám mosolyog?!  :p  :cool:

Szerkesztette: Klown 2005. 05. 04. 20:17 -kor

<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#185 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 20:35

sirtok itt hogy randa, fotoboltos, szilikonos a csaj... elég a siránkozásbol!

inkább válogassatok magatoknak :)
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#186 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 20:42

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 18:31

utállak titeket.. .mindenkinek a kigyurt vagy a 40 kilos csajok jonnek be??? :think:

nyugi, nem ;)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#187 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 05. 01:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 18:32

Előre elnézést mindenkitől, ez az utolsó hozzászólásom május hónapban ebben a topicban, MEGÍGÉREM!!!

Ez önmagunk ámítása, átverése.

Ilyen erővel lehetne autókról készített fényképeket is felrakni egy topicba, amelyeket ki-ki otthon - ügyessége és rátermettsége függvényében - retusálgatna.
És a végén mindenki élvezhetne nagyokat rá, milyen gyönyörű az az autó.
Igaz, hogy olyan autó nincs, mivel a számítógépen "született".
Akkor mire jó????

1:Ez tényleg elveszi mások kedvét.
2:Teljesen ember függő.

Ha te tényleg nemsokára 40 leszel, akkor teljesen egyértelmü, h másképp látod az egészet.Viszont kérdezzünk rá. : Ki látja jól?
Te, aki tényleg a természetes szépség hive vagy.És igenis látszódjon a fotón, h a csajszinak nem odafestették a börét hanem az tényleg olyan.
Vagy a mostaniak, akik azt várják a fotóktól, h minél szebb és csillogóbb legyen egy csajszi rajta, és nem engedhetnek meg hibát..../ez a rosszabbik/

Mondjuk ez két véglet, szerintem a megoldás kettő közt van.Mivel rengeteg csajt összeszednek és fotoznak, kivédhetetlen, h ne nyúljanak bele "más" eszközökkel.Mivel szvsz sok csajból, kevés aki természetesen olyan szép....Talán ha nem "annyira" nyúlnának bele akkor jobb lenne.Valamelyiken tényleg túlságosan is látni, h nem eredeti, sajna.

Igazándiból én is a természetesebb dolgoknak vagyok a hive, és jó lenne mondjuk, ha kicsit NAGYOBB MÉRCÉT "ÁLLITANA/NÁNAK" a topic/userek azzal, hogy kiválogatjátok azokat a képeket amik szerintetek a legtermészetesebbek és legszebbek.

Mivel már tényleg annyi csajszi van a neten szénné "festve", hogy én már unom speciel, és tényleg üditően hat egy olyan csajt "látni" akiről ordit,h  természetesen SZÉP (bnőmön kivül persze hihi :D).
Egy kis smink az tényleg nem árt, de azért ne látszódjon, h egy vödörnyi vakolat van rajta..
Igaz szerintem ilyeneket nehezebb lesz keresni...DEHÁT KIHIVÁS... :)
Talán igy mind a 2 tábor kicsit meg nyugodna, szépen kiválogatják ami jó és kész.. :)

peace

szvsz 1 jó kis csaj :
Kép
sorry a kicsi képért.

Szerkesztette: t3l4l 2005. 05. 05. 01:34 -kor

---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#188 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 08:07

Nem. Én kifejezetten nemkedvelem a sovány, kigyúrt vagy sminkkel teli, esetlegesen szilikonnal teli néniket. Inkább legyen kissé molett, múltkor linkeltem egy képet osztálytársamról, na ő egy istennő. Csak kiszedték, mer problemo volt. :(
Majd talán berakom újra, de csak ha nem baj. :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#189 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 08:13

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 20:58

(pic)
Ilyet szabad? :)

Háát... Bugyi van, rajta, igaz, de láccik a nunija is, szóval...
Az egyik kitétel teljesítve, a másik meg... De úgyis szemet hunynak felette, hisz a hölgy gyönyörű :up:
Kicsit finomítani kéne a topic szabályait, hogy biztosan tudjuk, lehet-e az adott képet linkelni.

>>Egészség és Harmónia<<

#190 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 09:21

Ann Angel(again)
Kép
Kép
Kép

Nekem ő a No.1. :up:

>>Egészség és Harmónia<<

#191 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:02

Nem.
Félreértés ne essék, de nem.
Ha megkérdezek 100 nőt, hogy kiket néz szívesebben: a nemzeti vizilabdaválogatottat, vagy az utca emberei közül 10-et, erősen gyanítom, hogy ők is hasonló arányban döntenének.
Emberi mivoltunkból ered egy valamilyen eszménykép keresése, illetve vágyakozás valami szép iránt.
Rendszerint ezek a hölgyek akiket itt felsoroltatunk inkább eszményképek, sőt el nem érhető személyek.
De ettől a hétköznapjainkban szereplő hölgyekkel sincs semmi baj, hiszen szerencsére minket, hétköznapi pasikat is Ti, hétköznapi (és nem valami pejoratív jelzőt tessék ide érteni) hölgyek választanak társul, barátul, illetve viszont.

Az, hogy az ember fia, lánya megnézi néhanapján egy sztárolt ember képét, többnyire nem hűtlenség, vagy elhidegülés, netán érzékficam, hanem a fent említett emberi tulajdonságunk.
Valljuk be őszintén, mind a nők, mind a férfiak megnézik a majdnem tökéletes alakú, arcú embertársainkat és néhanapján arra vágyunk, de jó lenne ha úgy néznék ki...

A legtöbb ember nincs megelégedve magával, még ha azt kifelé nem is vetíti, nem vallja be.
Szörnyű látni néha azokat a nőket, akik valamilyen furcsa ízlésficamú divatirányzatot követve alakjuknak nem megfelelő (többnyire szűk), színben nem harmonizáló ruhákba passzírozzák magukat, kikenve magukra több kilónyi festéket és várják a csodát, hogy mi férfiak csodáljuk őket. Ezek a nők biztos nincsenek megelégedve magukkal, hiszen pótlásokkal igyekeznek elfedni magukat, mutatni valami hozzájuk nem illő dolgot magukról.
Pasikból is biztos vannak ilyenek, de eddig nem sűrűn láttam ilyen kirívóan :D

Szóval mivel az OFFolásom nagyon hosszúra sikeredett, azt kell mondjam, nem kifejezetten ezek jönnek be, de én például előnyben részesítem a sportos alkatú nőket.
Nem kell, hogy úgy nézzen mint pl. DeeAnn Donovan, csak tartsa annyira karban magát, hogy ne kelljen azt látnom rajta, hogy 1 pohár víz és 1 keksz rágicsálásával azon aggódik: "jajj, elhízok..."
Pár kiló felesleggel könnyebben megbírkózom, mint egy csontsovánnyal; mármint látványban.

Mégegyszer bocsi az OFFért...
-- Legyen egy jó napod! --

#192 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:10

Idézet: Delawer - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 11:02

...
Szörnyű látni néha azokat a nőket, akik valamilyen furcsa ízlésficamú divatirányzatot követve alakjuknak nem megfelelő (többnyire szűk), színben nem harmonizáló ruhákba passzírozzák magukat, kikenve magukra több kilónyi festéket és várják a csodát, hogy mi férfiak csodáljuk őket. ...

Jujj, ez nagyon igaz (és a hozzászólásod többi részével is maximálisan egyet tudok érteni :respect: ).

Rendszeresen látok (most, hogy jön a jó idő) szűk nadrágban és feszülős, kivágott topban (cici bedobva rendesen, push-up melltartó meg ami kell) olyan csajokat, akiknek - nem szépítem - kibuggyan a háj a derekánál. :( Miért kell ezt? Ha alkatának megfelelő ruhát venne fel, ő is kényelmesebben érezné magát, meg nem azt nézné az ember, hogy "jááááááááááááj, ennek nincsen tükre otthon?". :( Persze ez esetben nem tudná láttatni a melle 3/4-ét. :)

Szerkesztette: Etele 2005. 05. 05. 10:11 -kor

#193 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:13

láttátok már az új playboyt? :) toncsival a címlapon :)
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#194 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:14

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 8:21

húúúúú asszem megértem, muti mééég fotót  ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#195 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:18

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 11:10

Jujj, ez nagyon igaz (és a hozzászólásod többi részével is maximálisan egyet tudok érteni :respect: ).

Rendszeresen látok (most, hogy jön a jó idő) szűk nadrágban és feszülős, kivágott topban (cici bedobva rendesen, push-up melltartó meg ami kell) olyan csajokat, akiknek - nem szépítem - kibuggyan a háj a derekánál. :( Miért kell ezt? Ha alkatának megfelelő ruhát venne fel, ő is kényelmesebben érezné magát, meg nem azt nézné az ember, hogy "jááááááááááááj, ennek nincsen tükre otthon?". :( Persze ez esetben nem tudná láttatni a melle 3/4-ét. :)

régebben amikor még busszal jártam suliba, láttam párszor egy lányt/nőt. elneveztem orknak. mert szegény úgy nézett ki. minden kellék megtalálható volt rajta ami egy vérbeli plázacicán megtalálható (kihívóan szűk ruha, harsány színekkel, ötvenkiló smink, mélybordó rúzs VASTAGON, ötvenezer piercing mindenhol, az UV színek teljes skálája, tetkó hátul csípőmagasságban, csillagromboló méretű lábbeli). csakhát valahogy azt felejtette el a drágám hogy ez a 130 kilójához kicsit furán megy.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#196 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 10:28

Idézet: Etele - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 11:10

Erre megy a vilag sajnos... ha voltal mar az USA-ban ott lathatod, hogy ilyen nokbol van az egesz orszag :)
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#197 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 11:34

Kép
Kép
Kép

-C0pp3rM!n3-

#198 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 12:41

most láttam a sincity-t, Jessica Alba ahogy kinéz a filmben..áááááá, fáj hogy ki kell hogy mondjam de még Alizee-nél is szebb.... :Đ

ha vki tud vágjon be róla képeket amik a filmből vannak vagy akörül készültek mer abban a ruciban ott azzal a hajjal stb 1xüen észbontó :D

szerk.:annyira le vagyok taglózva hogy gépelni sem tudok  :cool:

Szerkesztette: MarKinG 2005. 05. 05. 12:42 -kor

#199 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 12:58

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 13:41

most láttam a sincity-t, Jessica Alba ahogy kinéz a filmben..áááááá, fáj hogy ki kell hogy mondjam de még Alizee-nél is szebb.... :Đ

ha vki tud vágjon be róla képeket amik a filmből vannak vagy akörül készültek mer abban a ruciban ott azzal a hajjal stb 1xüen észbontó :D

szerk.:annyira le vagyok taglózva hogy gépelni sem tudok  :cool:

Ebbe a ruhába és ezzel a hajjal megfelel? :D :lollypop:
Kép

Szerkesztette: enzimke 2005. 05. 05. 13:00 -kor

#200 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 05. 13:03

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. máj. 5., csütörtök - 11:58

Ebbe a ruhába és ezzel a hajjal megfelel? :D :lollypop:
Kép

:eek:  :eek:  :eek:
:respect:

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.